Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-06, 21:56   #1021
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Hope, z tymi brzuchami to ciezko cos wywrozyc . Kuzybka miala ogromny brzuchol, urodzila przed terminem, malutka coreczke - ale za to polozna jej powiedziala ze takiej ilosci wod jeszcze nie widziala wiec u Ciebie koze byc podobnie duzy brzuch to niekoniecznie duze dziecko
Dokładnie tak. U mojej siostry obstawiali na porodówce, że córa będzie duuuuuża, bo brzuch gigantyczny, a na badaniu wyszło, że zaledwie 3kg i taka też się urodziła - czyli normalnej wielkości
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 21:59   #1022
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ja tez chce numerek, chce biegac, chce numerek, chce slodkie, a nic nie moge, wrrrrrr

Chyba sobie jutro czipsy kupie

Deli, czemu od kwietnia? Jak tylko dostane pozwolenie od mojego gina to ide sie przeleciec do parku wiesz, najgorsze, ze mieszkamy pid samiuskim parkiem, sa takie trasy biegowe odnowione ze bajka, a ja nie moge korzystaaaaaaaaac chce styczen ]:->

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:07   #1023
suzi31
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny za wszystkie opinie i słowa otuchy
Dla mnie ta głodówka też wydaje się dziwna. Może zrobię tak jak Black mi doradza, czyli 2 dni dietki z rybą. Jutro będę o tym myśleć, bo dziś to już jestem dętka.

Śliczne te łóżeczko z Ikei.

Ja mam 2 rożki, 2 cienkie kocyki i 1 gruby, dwa komplety pościeli 3 el., 2 prześcieradła. Tyle mi w zupełnosci wystarczyło przy córce i nic więcej nie dokupuje.

Witam nową mamusię
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:08   #1024
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ja tez chce numerek, chce biegac, chce numerek, chce slodkie, a nic nie moge, wrrrrrr

Chyba sobie jutro czipsy kupie

Deli, czemu od kwietnia? Jak tylko dostane pozwolenie od mojego gina to ide sie przeleciec do parku wiesz, najgorsze, ze mieszkamy pid samiuskim parkiem, sa takie trasy biegowe odnowione ze bajka, a ja nie moge korzystaaaaaaaaac chce styczen ]:->
Bo w zimie to ja jeszcze nie biegałam nigdy troche sie boje ze sie poslizgne i noge zlamie zawsze biegalam od poczatku kwietnia do konca października. Chyba że bede zalamana moim cielskiem to wtedy się wezmę w garść i bede biegać wcześniej tak to tylko brzuszki zaczne od lutego ew hula hop u mnie takich tras do biegania nie ma... biegam wzdłuż obwodnicy albo po osiedlach, mialam taka stałą trase 6 km

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:09   #1025
bokeh
Zakorzenienie

Dziewczyny macie takie uczucie jakby nabrzmiałego brzucha? jejku ja mam wrażenie że mi zaraz na nim skóra pęknie ;( smaruje i smaruje i nic..... w ciagu dnia nawet nie, ale wieczorami zaczyna swędzieć i takie jest jakiś dziwny i twardawy sie robi:/ już biore 4x magnez i 2x nospe na dzień (oczywiście nie na raz)
poczytam Was troszke i lece spać bo padam na twarz
dobranoc
Stary 2012-11-06, 22:09   #1026
BlackSanctum
Zakorzenienie

A ja bym chciała normalny seks, bo przez ten brzuch czuję się jak krówka i strasznie ogranicza on moje pole manewru. Chciałabym mega gorącą kąpiel z TŻem, do tego piana, świeczki i lampka słodkiego, czerwonego wina - Kagor ... Chciałabym założyć ulubione, dopasowane spodnie z podwyższonym stanem i szpilki.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-11-06 o 22:11
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:09   #1027
ewadylewska
Zadomowienie

a ja mam listę zrobioną przez koleżankę, która urodziła 8 miesięcy temu...taka lista rzeczy i ilości, co kupić...jakby ktoś zechciał to się podzielę
Stary 2012-11-06, 22:11   #1028
szklanka19
Zadomowienie

Wisienka witaj

Dziewczyny oglądam właśnie ulotkę z Superpharm i jeśli któraś jest zainteresowana to jest promocja na Oilatum do kąpieli 2x250 ml za 45,99 zł, niby 2 w cenie 1. I Pampersy Premium Care 2 opakowania za 87,99zł, ale z kartą Lifestyle.
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:15   #1029
Wisienka_0809
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Witaj, witaj! U nas wszystkie mamuśki są mile widziane.

Widzę, że mamy dość zbliżone daty ślubu.
A no faktycznie Ale wyprzedzę Cię o dwa tygodnie:P
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:16   #1030
marsi11
Zakorzenienie

Hope- piękny brzucholek- czy Ty masz ślad opalenizny na brzucholu czy mi się wydaje?

Ilkas- co Ty chcesz od swojego? bardzo ładny zgrabny i drobniusi

idę gwałcić TZ, papa kochane
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:17   #1031
LadyWhisper
Zakorzenienie

Deli, jak trenowalam to temperatura graniczna byla -25
Kurcze, jakby sie chcialo wrocic do czasow jak biegalam wybiegania 30km, raaaaany, teraz to mi zejdzie ze 3 lata zanim do tego wroce heh.
Przestan kochana, w ogole po Tobie tych kg nie widac chudzino zreszta, wszystkie szybko zrzucimy, i bedziemy lachony jak ta lala

Black, ja bym chciala jakikolwiek seks

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Ewa, wrzucaj liste, pewnie

Stary 2012-11-06, 22:20   #1032
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Hope- piękny brzucholek- czy Ty masz ślad opalenizny na brzucholu czy mi się wydaje?

Ilkas- co Ty chcesz od swojego? bardzo ładny zgrabny i drobniusi

idę gwałcić TZ, papa kochane
nie, cień tak padł

a mój się chyba nie da zgwałcić

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:31   #1033
elllmi
Zakorzenienie

wizyta u ortopedy zaliczona i na szczęście moje spojenie łonowe się trzyma, nic się nie rozchodzi, po prostu dzidziak złośliwy i się rozpycha uspokoiłam się

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
mamy juz kanape i ławę, dobrze ze jednak wzieliśmy mniejsza ławę bo juz się ciasno zaczyna robic w pokoju. a jak był pusty to taki mega wielki sie wydawał
no ale nic wiecej meblowego juz nam nie dojdzie
ja miałam to samo i jak mi montowali aneks kuchenny, to dotarło do mnie, że ten pokój wcale nie jest taki duży
masz już może ten fotelik z bazą, który kupiłaś? bo miałabym prośbę do ciebie mogłabyś sprawdzić, czy tą bazę isofix można zapiąć dodatkowo pasami na siedzeniu (poza tymi klikami)? z tego co wiem, to można tak i tak, ale wolałabym się upewnić, bo w jednym samochodzie mamy ten system, w drugim nie i już nie wiem ,czy kupować baze

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Poza tym po badaniu mam leciutkie plamienie - miałyście tak kiedyś Dziwne, bo nawet nie używał wziernika.
ja miałam dwa razy takie plamienie, także spokojnie, to się może zdażyć

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Jutro jadę z Nukka pod nóż

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
A właśnie - ile macie kompletów pościeli - poszewek w sensie?Bo tak z drugiej strony to tego ochraniacza się w poszewkę nie wsadza, nie? To on nie będzie mi potem pasował do pościeli za bardzo (bo będzie w innych poszewkach) czy jak to jest?
ja na razie nie kupuję pościeli w ogóle,bo na początku nie będzie potrzebna, a ochraniacze kupię w jednym kolorze, bez wzorków, jakieś uniwersalne, żeby mi się potem nie gryzły z resztą, bo mam lekkiego hopla na tym punkcie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Na później mam też pościel z ikei taką http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10107784/ nie jest idealna do tych pasków niebieskich na ochraniaczu hehe, ale ma też motyw niebieskiego i zielonego więc da radę
a ta pościel to dobrej jakości jest? nie mam ikei pod ręką i tak się kiedyś zastanawiałam, bo w sumie można na allegro zamówić, ale nie waidomo jaka;
no i łóżeczko super wygląda; jak ja się cieszę, że też się na białe jednak zdecydowałam

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Cieszę się, bo np. wlew do gazu zrobili nam tam gdzie jest wlew do benzyny tzn. obok, więc nawet nie widać, że jest zagazowany
my w poprzednim samochodzie też tak mieliśmy i genialne to było, jak na stacji panowie nurkowali pod samochodem i szukali tego wlewu gazowego pod samochodem

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
My kupilismy ochraniacz w ikea taki bialy w kropeczki kolorowe na gorze mamy posciel w paseczki kolorowe i jedna niebieska, ja sie tym akurat nie przejmuje a moskitiere tez z ikei kupilismy, taka z kolorowymi kropeczkami doczepianymi, slicznie bedzie wygladac
a ten ochraniacz nie jest taki jakiś cieniutki? bo widziałam je na allegro i na zdjęciach jak szmatka wyglądał

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
wrzucam ośmiomiesięczny bandzioszek
brzuch ci się w kadrze za chwilę nie zmieści

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Jak tylko będę wiedziała coś więcej, to się pochwalę Wizytę u gina mam 15.11., i może wtedy też dostanę skierowanie na USG i będzie wszystko jasne
ale jak to skierowanie? to nie robi ci normalnie na wizycie, tylko skierowanie gdzie indziej daje?

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
a mój się chyba nie da zgwałcić
no przecież zawsze chętny był

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:32   #1034
ewadylewska
Zadomowienie

Lista w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lista.jpg (106,6 KB, 83 załadowań)
Stary 2012-11-06, 22:39   #1035
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ellmi, faktycznie, na zdjeciach wyglada jak szmatka, ale sprawdzilam swoj i wydaje mi sie, ze starczy, fakt, ze jest niski, ale powinien starczyc

Stary 2012-11-06, 22:50   #1036
Wisienka_0809
Rozeznanie

[QUOTE=elllmi;37470027]
ale jak to skierowanie? to nie robi ci normalnie na wizycie, tylko skierowanie gdzie indziej daje?[COLOR="Silver"]

Nie, mam robione w tej samej przychodni, tylko po prostu akurat ten ginekolog, który je wykonuje jest w inne dni, niż kobieta do której chodzę. I ona wtedy nie ma sprzętu.
Stary 2012-11-06, 22:52   #1037
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja bym chciała normalny seks, bo przez ten brzuch czuję się jak krówka i strasznie ogranicza on moje pole manewru. Chciałabym mega gorącą kąpiel z TŻem, do tego piana, świeczki i lampka słodkiego, czerwonego wina - Kagor ... Chciałabym założyć ulubione, dopasowane spodnie z podwyższonym stanem i szpilki.
Moj tzt ostatnio mi wparował pod prysznic, zawsze bylo miejsca, a teraz, nie bylo jak sie ruszyć !

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:53   #1038
LadyWhisper
Zakorzenienie

Stary 2012-11-06, 22:55   #1039
Wisienka_0809
Rozeznanie

elllmi - USG mam robione w tej samej przychodni. Po prostu ten gin, który je wykonuje przyjmuje w inne dni niż moja ginekolożka. I ona wtedy po prostu sprzętu nie ma.
Stary 2012-11-06, 23:03   #1040
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Moj tzt ostatnio mi wparował pod prysznic, zawsze bylo miejsca, a teraz, nie bylo jak sie ruszyć !
ale próbę podjął jak mojemu kiedyś zaproponowałam, to się mnie pyta, kto nas potem stamtąd wyciągnie jak się zaklinujemy

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 06:56   #1041
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamy styczniowo-lutowe
Wiem, że pojawiłam się tu bardzo późno, ale dopiero niedawno przyszedł mi do głowy pomysł o zapisaniu się na takim forum

To już 7. miesiąc, ale mogę powiedzieć tyle: nie znam dokładnego TP, ponieważ wg USG wychodzi 22.01., a wg okresu - 11.02.2013 r. Płci Bobasa nie znam również, ponieważ na, jedynym do tej pory, USG chyba się trochę wstydził i zasłonił nóżką

Jak tylko dowiem się więcej w sprawie tej, da Wam znać
Pozdrawiam wszystkie Mamusie
Witaj A gdzie mieszkasz że tylko jedno usg? Obstawiam że za granicą
Pisz z nami

Cytat:
Hej

U mnie znowu problemy rodzinne,już nie mam sił, rodzice chyba przechodzą kryzys i to poważny boje się

ze mna wszystko ok, poza tym, że codziennie męczy mnie straszna zgaga, niektórzy mi mówią, że mały będzie mieć wobec tego dużo włosów

rozśmieszył mnie dziś starszy pan, szedł naprzeciw mnie o lasce, stanął i wniebogłosy: BEDZIE SYN!!!

kupiłam dziś na tablicy od kobiety skarpetusi trochę i kilka par bucików za 10 zł http://tablica.pl/oferta/buciki-i-sk...r-ID1Adr1.html nie wiem czy Wam się jeszcze wyświetli. Pza tym byliśmy z TZtem w lumpku i wyhaczył młodemu kolorowy sweterek z kapturkiem już większy rozmiar, na ok 9 miesięcy Jutro wybieramy się jeszcze do innych lumpków, lubię z nim chodzić

dziś miałam robić wymaz, ale musiałam mamę zastąpić w sklepie a kolejka była. Poza tym, wyobraźcie sobie jaka znieczulica: stałam pół godziny pod gabinetem, facet siedział.. pff facet... młody koleś z panna na przeciwko, obgadywali mnie, ale miejsca mi nie ustąpił masakra. Pójdę na spokojnie w czwartek.

Delicjanko śliczna córcia a śmiać mi się z Ciebie chce,bo chyba w każdej części wątku piszesz o przebojach dotyczących mandatu

Jeśli o moją wagę chodzi, to 11 kg +. I nie mam zamiaru panikować i szaleć najważniejsze że maluch rośnie, później się będę martwić co oczywiście nie sugeruje, że wpierniczam więcej niż widzę i nie dbam o siebie!

wrzucam ośmiomiesięczny bandzioszek

witam nową mamcię
Bandzioszek pięknie wygląda

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Mój codziennie się wciska i ma pretensje, że brzuchem spycham go na zimną ściankę

Suzi jak koniecznie chcesz te rybne dwa dni wprowadzić, to dodaj do tego sporą porcję warzyw. Nie sama ryba i ser. Węglowodany pod postacią białego chleba i ziemniaków możesz sobie odpuścić, ale ja do ryby bym jakąś kaszę dodała. Błagam cię nie głódź się

Wczoraj byłam w szkole rodzenia, sporo par było, ale co mnie zaskoczyło, to dziewczyny które dopiero w 4 miesiącu ciąży były. Babka całkiem sympatyczna, zobaczymy jak się rozkręci. Ja dziś znów bezsennie, zasnęłam o 1 obudziłam się o 5 i po spaniu.Może popołudniu sobie odbiję ze dwie godzinki. Już po śniadaniu, jadłam pizzę domową na razowym cieście Dojadałam wczorajszy obiad
Kupiłam wczoraj wkłady poporodowe, jedną paczkę belli i jedną hartmanna, od siostry mam jeszcze prawie całą paczkę belli. Myślę że starczy. Jak pogoda pozwoli może wybiorę się na łowy lumpkowe
Miłego dnia kochane
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 06:58   #1042
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie takie uczucie jakby nabrzmiałego brzucha? jejku ja mam wrażenie że mi zaraz na nim skóra pęknie ;( smaruje i smaruje i nic..... w ciagu dnia nawet nie, ale wieczorami zaczyna swędzieć i takie jest jakiś dziwny i twardawy sie robi:/ już biore 4x magnez i 2x nospe na dzień (oczywiście nie na raz)
poczytam Was troszke i lece spać bo padam na twarz
dobranoc
Tak, jest taki jakby napięty. Nie jest twardy bo sprawdzam, ale napięty, naciągnięty Skóra mnie na szczęście nie swędzi
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 08:13   #1043
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczyny!

Nie zajrzałam wczoraj już do was, bo szukaliśmy z mężem orkiestry na wesele albo powinni nam zapłacić za słuchanie danej kapeli, albo ceny z kosmosu z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj zjeść kolacji, więc dzisiaj o 5 już mnie zaczęło ssać, i chcąc niechcąc musiałam wstać a potem zgwałciłam TŻa tylko... czy Wam seks teraz sprawia frajdę? bo kurcze, ja się cieszę, że jestem blisko z TŻem, sprawia mi to przyjemność, ale nie aż taką jak przed ciążą no i nie wiem, jakoś mi się powoli odechciewa, brakuje mi tej pasji

a co do wczorajszej wizyty najważniejsze - moje rozwarcie się nie powiększyło i szyjka nie skróciłą najlepsze - wchodzę do gabinetu a mój gin
-no witam pani Ewo, jak się czujemy na fenoterolu?
a ja:- ja nie biorę fenoterolu
g- jak to nie? przecież pani 3 tygodnie temu wylądowała w szpitalu z fałszywym porodem, tego nie można bagatelizować!
ja - no ale nikt mi nie przepisał fenoterolu, więc skąd mogłam wiedzieć, że mam go brać?
g- nie przepisali pani w szpitalu fenoterolu po fałszywym porodzie? to szybko na fotel, musimy sprawdzić co się tam dzieje!!!

no ale sprawdził, powiedział że nic się dalej nie posunęło, więc mu mówię, że po szpitalu zrezygnowałam ze studiów, siedzę w domu i głównie leżę, bo mi brzuch twardnieje od kilku do kilkunastu razy dziennie i się zwyczajnie boję... a on powiedział, że bardzo dobrze zrobiłam, bo gdybym bez fenoterolu prowadziła normalny tryb życia to prawdopodobnie Ania byłaby już z nami
ale po konsultacjach stwierdziliśmy, że fenoterolu narazie nie będę brać, tylko mam leżeć i brać nospę doraźnie na twardnienie brzucha, chyba że się pojawią regularne skurcze tak jak wtedy - no to wiadomka, muszę się zgłosić do niego albo od razu na IP.
Ale zobaczył Aneczkę na usg i powiedział, że nawet jak się wypchnie na świat wcześniej to już mogę być o nią spokojna, nie to co 3 tygodnie temu wczoraj mała ważyła 1265gram, czyli 500 gram w 3 tygodnie ciężko ją było zmierzyć, ale powiedział, że już z nóżkami ok 40cm powinna mieć i jest ułożona już główką do dołu, co raczej nie powinno się już zmienić, bo się jej trochę ciasno zrobiło Śliczną ma już buźkę szczególnie jak sobie mlaskała na USG 3D mam zdjęcie (już nie jak mlaska)ale TŻ ma aparat ze sobą, a ja nie mam skanera, więc wam nie pokażę ale zapewniam, że jest śliczna i słodka aaa i termin porodu drugi raz z rzędu przesunął się na 24.01.
najgorsza wiadomość, że przez ostatni miesiąc przytyłam nie mało 4kg czyli w sumie już +11kg
ale gin powiedział, że to normalne i nie mam się przejmować - skoro cały czas siedzę w domu i nawet nie mogę poodkurzać to oczywiste, że przytyję więcej, ale nie mam się zamartwiać - po prostu uważać na słodycze i więcej warzyw jeść... no i woda mi się też zaczęła zatrzymywać kostki mam popuchnięte i ręce

łoooo, ale się rozpisałam, wybaczcie, jeśli was zanudziłam

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013

Edytowane przez ewulkaaa
Czas edycji: 2012-11-07 o 08:49
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 08:21   #1044
laurka23
Zakorzenienie

Ewulka świetne wiadomości, rośnie pannica
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 08:22   #1045
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
A właśnie - ile macie kompletów pościeli - poszewek w sensie?
Bo tak z drugiej strony to tego ochraniacza się w poszewkę nie wsadza, nie? To on nie będzie mi potem pasował do pościeli za bardzo (bo będzie w innych poszewkach) czy jak to jest?
Ja mam 2 komplety, oba z ochraniaczami.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-11-07 o 08:25
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 08:49   #1046
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:

ojjjj ja też tylko winko bym wymieniła u siebie na wytrawne hehe
mąż będzie wypływał jakoś na początku lutego i chcemy sobie kupić dooobrego szampana i wznieść toast, za moje uro, za new year i za nową zdrową dzidzię
ktoś zna nazwy dobrych szampanów?
Stary 2012-11-07, 08:59   #1047
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ale próbę podjął jak mojemu kiedyś zaproponowałam, to się mnie pyta, kto nas potem stamtąd wyciągnie jak się zaklinujemy
ja jak zaproponowałam wspólna kąpiel to powiedzial, że nie ma szans bo nie ma tak szerokiego szpagatu, żeby mnie od tyłu nogami objąc ale to smiesznie wyszło

wczoraj tak mi net zamulał, że miałam ochote pierznąc komputerem przez okno.... także dopiero teraz nadrobiłam
co do poscieli to ja kupuje w komplecie z łózeczkiem, dokupię przescieradeł, żeby miec 3 a pościeli i tak sie na początku nie używa. A kocyk do łóżeczka mam taki grubszy- jest tak piękny, że sama sobie nim wczoraj nóżki przykryłam przed tv

jestem już po badaniach w labo (mocz+morfo)- jutro wizyta, ciekawe co mi powie. Brzuch mi nie twardnieje, bóli żadnych nie mam, mały wprawdzie byl wczoraj spokojniejszy niż zazwyczaj, ale za to nadrobił jak już sie położyłam- wykopywał mi jajnik na drugą strone

zamawiam dzisiaj artykuły higieniczno-kosmetyczne na all- polecam uzytkownika SKLEP--MYSZKA , o wiele wiele taniej niż w jakimkolwiek sklepie a mają chyba wszystko....

no i bede sokowirowac marchew i jabłka w zyciu nie przypuszczałam, że taki sok moze byc tak pyszny kocham mamusie i tatusia ze mieli taki pomysł na prezent

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
ojjjj ja też tylko winko bym wymieniła u siebie na wytrawne hehe
mąż będzie wypływał jakoś na początku lutego i chcemy sobie kupić dooobrego szampana i wznieść toast, za moje uro, za new year i za nową zdrową dzidzię
ktoś zna nazwy dobrych szampanów?
na pewno nie ruskacz
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:01   #1048
misia1505
Rozeznanie

hej mamuśki!
My wczoraj byliśmy na wizycie, szczegółowo wszystko mierzone i na szczęście malutka zdrowo ładnie rośnie . Mieliśmy usg 3d, mąż twierdzi że jest podobna do niego tylko jakaś wstydliwa się zrobiła bo musieliśmy długo zaczekać aż pokaże buźkę .
Weszłam a gin: a co to dzis bez męża? To musimy mu nagrać płytkę, więc po powrocie było pierwsze oglądanie .
No i malutka już nie jest taka malutka bo waży już prawie 1300 g.

Bokeh u ciebie będzie podobnie.
Stary 2012-11-07, 09:04   #1049
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ja jak zaproponowałam wspólna kąpiel to powiedzial, że nie ma szans bo nie ma tak szerokiego szpagatu, żeby mnie od tyłu nogami objąc ale to smiesznie wyszło

wczoraj tak mi net zamulał, że miałam ochote pierznąc komputerem przez okno.... także dopiero teraz nadrobiłam
co do poscieli to ja kupuje w komplecie z łózeczkiem, dokupię przescieradeł, żeby miec 3 a pościeli i tak sie na początku nie używa. A kocyk do łóżeczka mam taki grubszy- jest tak piękny, że sama sobie nim wczoraj nóżki przykryłam przed tv

jestem już po badaniach w labo (mocz+morfo)- jutro wizyta, ciekawe co mi powie. Brzuch mi nie twardnieje, bóli żadnych nie mam, mały wprawdzie byl wczoraj spokojniejszy niż zazwyczaj, ale za to nadrobił jak już sie położyłam- wykopywał mi jajnik na drugą strone

zamawiam dzisiaj artykuły higieniczno-kosmetyczne na all- polecam uzytkownika SKLEP--MYSZKA , o wiele wiele taniej niż w jakimkolwiek sklepie a mają chyba wszystko....

no i bede sokowirowac marchew i jabłka w zyciu nie przypuszczałam, że taki sok moze byc tak pyszny kocham mamusie i tatusia ze mieli taki pomysł na prezent

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

na pewno nie ruskacz

kiedyś na panieńskim piłam taaaaakiego pysznego. kosztował 700zł..
teraz może niekoniecznie w takiej kwocie bym chciała, ale chociaż połówkę
mniaaami

Ahhh dziewczyny a mnie dziś kolejny ciężki dzień czeka : wizyta u developera, ZUS, US... pewnie się nastoję
Stary 2012-11-07, 09:09   #1050
djerba
Wtajemniczenie

podoba mi się ten pokoik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102898_0_8-7956-traditional-kids.jpg (24,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102900_0_8-7972-traditional-kids.jpg (40,3 KB, 37 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości