|
|
#2041 | ||
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLV
Trzymam kciuki, żeby było tak, jak chcesz, żeby było
Czasem to robię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tymczasem już jadą do mnie 2 Rasaśki
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
buuu...
![]() nie mam na zęby dla Polly
|
#2043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. to samo pisac miałam - serio zawsze chciałam móc coś ważnego komuś dać ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
skończ pierniczyć albowiem to przejsciowe gdyż ponieważ kto był na Islandii? marzeniu wielu nieszczęścników niespełnionym ? kto widział (i moze karmił ) fiordy?laska masz za☠☠☠iste życie - a że często daje w kosć na codzień to juz taka natura życia - niemniej chodiz mi o to że jakbyś zechciałą zaplanować podróż do Indii i innyych Sri Lanków czy coś chłodniejszego - a moze do Japonii to jesteś w stanie sobie ten cel zrealizować wszystko logistycznie rozegrać - nikt Cię nie zwolni nie zostaniesz bezrobotna a N ma z kim zostać na czas wojaży - możesz wszytsko i na dodatek wyglądasz zjawiskowo - tak wiem ze i najpiękniejsze kobiety mają prawo do czucia się źle i pryszczato i nie wolno nam mówić że mają się czuć inaczej, ale tak by the end of the day - mozesz wszystko, zobaczysz minie Ci. Poczujesz sie znów piękna dowartościowana i zadowolona - słabe dni - momenty i miesiące miewać może każdy - ale w Twoim przypadku nic nie stoi na przeszkodzie by temu zaradzić. Po prostu Ty możesz to odmienić. wyznacz sobie cel - tak to widzę i kombinuj jak do nigeo brnąć. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-06 o 22:54 |
||
|
|
|
#2044 |
|
|
Ja chcę mieć takie włosy, jak Red!! Następnym razem idę do fryzjera z wydrukiem avka i każę sobie takie zwoje zrobić
|
#2045 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No weeeź... ![]() Te wszystkie tipsy/sripsy/piligi/flemingi to tylko dodatek, żeby nie było, że tak bezproduktywnie siedzą i plotkują ![]() Hell yeah! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
P. pytał się mnie, co będzie, gdy wygra te 50 baniek, na co ja, że przynajmniej jedną podaruje mi, bo to chyba oczywiste Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2046 |
|
|
Znów Lotto oszukuje. Foch
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze - szybkość komputerów pozwala dziś na nie takie szachrajki w nie tak długim czasie jakie lotto posiada - of kors ludzie wygrywać muszą - dla przyzwoitości jakieś typy wygrywają i my wszyscy mamy nadzieję że to bedziemy my
no ktoś na pewno kiedyś Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-06 o 23:18 |
|
|
|
#2048 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A żeby dobrodziejka wiedziała, żeby wiedziała... przed wojną człek trzydrzwiową szafę z litego dębu sam na piąte piętro kamienicy wnosił (ech, mieszkaliśmy wtedy w Warszawie przy Złotej 15, nie ma już naszej Kamienicy pod Bocianem), i nawet zadyszki nie dostał, a teraz... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przepraszam
|
||||
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wcale nie pięknie - ot każdy ma z nas prawo czuś sie źle być w dole - każdy ma swojego prywatnego doła ale fajnie jest jak sobie uświadomi że może nie musi że może kiedyś z niego wyjść
|
|
|
|
|
#2050 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() w sumie tak rozmyslam socjologicznie i psychologicznie ze chyba by sie nikt nie przyznał...ja głównie z przekonania zeby mnie ludzie nie zaczeli inaczej traktowac...bo zauwazyłam ze jak ludzie mają kase to inni od razu zaczynają mówic-zmienił sie..zadziera nosa itd....a czasem to fogle nieprawda
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym się przyznała i zmieniła ![]() ale racja - chuop 2 razy pod rząd trafił ładny kupon u bukmachera (w 1 tydzień - każdy prawie jak miesięczna wypłata) do 1 się przyznał w pracy do 2 nie, żeby ludzi nie drażnić
|
|
#2052 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Ale później dodał, że wyprowadziłby się gdzieś do ciepłych krajów, i gdzieś tam między wierszami (i fraszkami) dało się odczuć, że zabrałby mnie ze sobą (ale na samym końcu naszej rozmowy wkurzył mnie pytaniem o szukanie pracy, więc powiedziałem, że rozmowę tę dokończymy na Seszelach) ![]() Cytat:
Cytat:
) nagły wzrost potrzeby utrzymywania kontaktów przez krewnych, znajomych, sąsiadów, znajomych i krewnych sąsiadów, kuzynostwo ciotki ze strony szwagra stryjenki Rysi, oczywiście czysto bezinteresownie i bez pytań "pożyczyłbyś mi może..."
|
|||
|
|
|
#2053 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i czujesz ze np wygrałas i przychodzisz smęcic do baru..a tu kazdemu sie cisnie na usta..weź nie pitol w koncu masz góre szmalu a jak sie ma tyle szmalu to sie nie ma prawa do problemów..so nie?
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mimo wszystko ja bym się nie przyznała ze strachu - ale coś czuję że nigdy mi to uczucie niebędzie dane - nawet nie gram co ajjwyżej jak Mam puści abo chuop raz na ruski rok - abo dziadek Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-06 o 23:42 |
|
|
|
|
#2055 |
|
|
Czyli Rejcz i Polly trafiły szóstki
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy by chiał móc to sprawdzić i mieć te problemy z takim szmalem normalka imo ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- haha myślę że po mnie na dłuższą metę każdy by zauważył - idę o zakład o 60 baniek jak mówiłam nie gram - licze na to co mi matka odpali
|
|
|
|
|
#2057 |
|
BAN stały
|
Można się jedynie , hobbystycznie tak, oddawać od czasu do czasu "nastrojom egzystencjalnym", szczególnie podczas nużących lotów własnym samolotem na trasie Londyn - Rio de Janeiro, gdy na pokładzie kawior tylko i Dom Perignon (na które już patrzeć nie możemy), a nam się marzy kaszanka z grilla i wypad pod namiot na Mazury
![]() To chyba jedyna przyczyna, dla której (hipotetycznie) bym się nie ośmielił przyznać szerszemu gronu
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kawior mozna kupić w Lidlu nie będąc milionerem - dobry na blinach ze śmietaną, mama tak robi na święta - a jak masz lęk przed lataniem to i odrzutowiec do bani - ino te destynacje - podróze od jutra gram ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-06 o 23:53 |
|
|
|
|
#2059 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Oby ją spotkało takie samo traktowanie. I jeszcze królika, nosz Cytat:
Za co trzymam ![]() Cytat:
Ale chyba może być różnica, zwłaszczą, że odrost masz chyba parę tonów jaśniejszy?Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#2060 | |||||
|
BAN stały
|
Liczysz na więcej niż milijon?
![]() Cytat:
Cytat:
A w ostatnią Wielkanoc gotowane jaja z majo, przybrane kawiorem, stały w lodówce aż wyschły na amen Cytat:
Ech, ile dobrego bym zrobił, gdyby te pieniądze powędrowały w moje ręce ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, do tego ginący gatunek - ostatni Jadwing bez potomka ![]() No co, trza próbować, może się uda...
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-07 o 00:56 |
|
|
|
|
#2062 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jesteś druga na razie, priorytetem oznaczonym numerem 1. są zęby dla Polly |
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, Gryx, ja nie jestem zaborcza - każdy kto ftrafi szóstkę w totka może mnie adoptować
Jako ginący gatunek oczekuję też od prawnego opiekuna pomocy w znalezieniu bogatego, przystojnego męża
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 | |
|
|
Cytat:
![]() Cholera, nie mogę zasnąć...
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
No dooobrze, bedzie nietopsz
tak myślę, że w stroju batmanowym trochę ![]() Niech Ci się przyśni, Mursz... albo nie, nie, to niedobry pomys I wiecie, co normalnie? kupiłam sobie Dark Aoud Montala
|
#2066 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko to podkreślone tak jakoś pod wyrachowanie i materialno-estetyczne traktowanie przyszłego obiektu uczuć mi podpada, a to nie mieści się w mych kanonach moralności ![]() I co już zapomnę, to mi przypominasz Powinienem mieć gdzieś próbaska
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
|
Cytat:
![]() Super, że będzie nietopsz. Jeśli będzie z nogamy, to podpowiem, że mój nosi klapki męskie, za duże, podprysznicowo-siłowniane i z nich wypada przodem Tzn.palcami chodzi po glebie,a pięta jest w połowie klapka... Lubi też chodzić w samych rajstopach grubych, typu przedszkolnego. Cud urody po prostu
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Justyno
|
|
|
|
#2069 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ...albo przynajmniej nie jęczący i umiejący przysłowiowy kran naprawić
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-07 o 01:39 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

źle mi...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale chyba może być różnica, zwłaszczą, że odrost masz chyba parę tonów jaśniejszy?
A w ostatnią Wielkanoc gotowane jaja z majo, przybrane kawiorem, stały w lodówce aż wyschły na amen
, do tego ginący gatunek - ostatni Jadwing bez potomka
Jako ginący gatunek oczekuję też od prawnego opiekuna pomocy w znalezieniu bogatego, przystojnego męża
ciekawe, co by wyszła za kreatura