Scent Bar XLV - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-06, 22:37   #2041
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
źle mi...
Trzymam kciuki, żeby było tak, jak chcesz, żeby było
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Jadalne?tosz Ty możesz ciasta sprzedawać
Czasem to robię
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Oglada i spi w dzien bo sie nie wysypia... Poza tym tez mam dola (standard pt. jestem gruba, brzydka, krostowata, wypadaja mi wlosy, nic mnie w zyciu nie czeka dobrego tylko praca i sprzatanie). Tak wiec nawet mi sie pisac nie chce :/
Nie, no to luz, też tak mam. I jeszcze mi zęby wypadają!!
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Mursz speszyl for u - mogłam płacić dziś za funtowe zakupy przez PayPal i Visą bezpośrednio - różnia kursów: PayPal 5,3897 PLN za GBP .... Visa to 5,1502

No to wiadomo, co wybrałam
Aż syfiarze!! Wrrr... Następnym razem pociągne z karty małża chyba
Tymczasem już jadą do mnie 2 Rasaśki

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:40   #2042
Betty83
Zakorzenienie

buuu...
nie mam na zęby dla Polly
Stary 2012-11-06, 22:52   #2043
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
kiedyś pisałam,
mniej więcej brzmiało to tak: musisz zobojętnieć, a jak zostaniesz matką to ta nadwrażliwość na zwierzęta ci przejdzie i nie będziesz się zajmować każdym biednym kotem/psem/królikiem

jak wygram, to Ci postawię droższego i to na fulu
1. heh, chyba chciała powiedzieć że to ona tak zrobi jak zostanie matką co pewnie zrobiła, bo skąd ona wie jak zrobisz Ty? jasnowidzka? yyyyyych pożal się boże nietopry człowiek

2. to samo pisac miałam - serio zawsze chciałam móc coś ważnego komuś dać

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:

Oglada i spi w dzien bo sie nie wysypia... Poza tym tez mam dola (standard pt. jestem gruba, brzydka, krostowata, wypadaja mi wlosy, nic mnie w zyciu nie czeka dobrego tylko praca i sprzatanie). Tak wiec nawet mi sie pisac nie chce :/
rozumiem ale

skończ pierniczyć albowiem to przejsciowe gdyż ponieważ

kto był na Islandii? marzeniu wielu nieszczęścników niespełnionym ?
kto widział (i moze karmił ) fiordy?

laska masz za☠☠☠iste życie - a że często daje w kosć na codzień to juz taka natura życia - niemniej chodiz mi o to że jakbyś zechciałą zaplanować podróż do Indii i innyych Sri Lanków czy coś chłodniejszego - a moze do Japonii to jesteś w stanie sobie ten cel zrealizować wszystko logistycznie rozegrać - nikt Cię nie zwolni nie zostaniesz bezrobotna a N ma z kim zostać na czas wojaży - możesz wszytsko i na dodatek wyglądasz zjawiskowo - tak wiem ze i najpiękniejsze kobiety mają prawo do czucia się źle i pryszczato i nie wolno nam mówić że mają się czuć inaczej, ale tak by the end of the day - mozesz wszystko, zobaczysz minie Ci. Poczujesz sie znów piękna dowartościowana i zadowolona - słabe dni - momenty i miesiące miewać może każdy - ale w Twoim przypadku nic nie stoi na przeszkodzie by temu zaradzić. Po prostu Ty możesz to odmienić.

wyznacz sobie cel - tak to widzę i kombinuj jak do nigeo brnąć.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-11-06 o 22:54
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 22:56   #2044
Murszafka

Ja chcę mieć takie włosy, jak Red!! Następnym razem idę do fryzjera z wydrukiem avka i każę sobie takie zwoje zrobić

Stary 2012-11-06, 23:01   #2045
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ja ostatnio z nadmiaru jabłek zrobiłam pierwszy raz szarlotkę sypaną, nie wiedziałam, że to takie dobre
Trzeba się było Szatą wypytać, co i jak, Szatą szarlotki sypane z zamkniętymi oczami robi
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
ale on nie działa
No weeeź...
Cytat:
sks

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
to już wiem co się robi u kosmetyczki
Te wszystkie tipsy/sripsy/piligi/flemingi to tylko dodatek, żeby nie było, że tak bezproduktywnie siedzą i plotkują
Cytat:
bo się jeszcze zastanawiam nad plastynatem

Cytat:
Idę lulu, jutro kolejny beznadziejny dzień
Hell yeah!

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja nie grałam ofc, nigdy jeszcze nie obstawiałam totka może już czas na pierwszy raz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
zapomnialam o totku..a miało byc na zemby

Cytat:
kiedyś pisałam,
mniej więcej brzmiało to tak: musisz zobojętnieć, a jak zostaniesz matką to ta nadwrażliwość na zwierzęta ci przejdzie i nie będziesz się zajmować każdym biednym kotem/psem/królikiem
No co za mondrości objawione
Cytat:
wygrany stawia
Komu i co?
Cytat:

P. pytał się mnie, co będzie, gdy wygra te 50 baniek, na co ja, że przynajmniej jedną podaruje mi, bo to chyba oczywiste
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

laska masz za☠☠☠iste życie - a że często daje w kosć na codzień to juz taka natura życia - niemniej chodiz mi o to że jakbyś zechciałą zaplanować podróż do Indii i innyych Sri Lanków czy coś chłodniejszego - a moze do Japonii to jesteś w stanie sobie ten cel zrealizować wszystko logistycznie rozegrać - nikt Cię nie zwolni nie zostaniesz bezrobotna a N ma z kim zostać na czas wojaży - możesz wszytsko i na dodatek wyglądasz zjawiskowo - tak wiem ze i najpiękniejsze kobiety mają prawo do czucia się źle i pryszczato i nie wolno nam mówić że mają się czuć inaczej, ale tak by the end of the day - mozesz wszystko, zobaczysz minie Ci. Poczujesz sie znów piękna dowartościowana i zadowolona - słabe dni - momenty i miesiące miewać może każdy - ale w Twoim przypadku nic nie stoi na przeszkodzie by temu zaradzić. Po prostu Ty możesz to odmienić.

wyznacz sobie cel - tak to widzę i kombinuj jak do nigeo brnąć.
Pięknie napisane
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 23:07   #2046
Murszafka

Znów Lotto oszukuje. Foch

Stary 2012-11-06, 23:12   #2047
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
zawsze - szybkość komputerów pozwala dziś na nie takie szachrajki w nie tak długim czasie jakie lotto posiada - of kors ludzie wygrywać muszą - dla przyzwoitości jakieś typy wygrywają i my wszyscy mamy nadzieję że to bedziemy my no ktoś na pewno kiedyś

Czas edycji: 2012-11-06 o 23:18

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-06, 23:13   #2048
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryxiu - to było zapalenie mięśnia zaoczodołowego pionowego, lecącego aż do żuchwy .... skąd?? z powietrza
Jezusie!
Cytat:
Kondycha już nie ta co kiedyś c`nie?
A żeby dobrodziejka wiedziała, żeby wiedziała... przed wojną człek trzydrzwiową szafę z litego dębu sam na piąte piętro kamienicy wnosił (ech, mieszkaliśmy wtedy w Warszawie przy Złotej 15, nie ma już naszej Kamienicy pod Bocianem), i nawet zadyszki nie dostał, a teraz...
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
może nie wstawiaj sobie zęba przed koncertem

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Jakiś pasek w talii do tej sukienki? Jeśli tak - jaki?
Jaki, to nie wiem, ale bez paska ni rusz (i nie słuchaj innych, chcą po prostu, żebyś wyglądała niekorzystnie i demode)

Cytat:
ode mnie też. a na reszcie niech studentów ćwiczą, po przećwiczeniu spalą i park nawiozą
Cytat:
Kasztany będą piękne

Cytat:
...
po tekscie ze "pan doktor przemysli kiedy bedzie miałczs panią przyjąć" wymiękłam i zaczełam sie czuc niegodna
Ja pier... niczę, normalnie jakby za samo "dziękuję" zęby miał Ci leczyć
Cytat:
buuu...

Przepraszam
Stary 2012-11-06, 23:14   #2049
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
P. pytał się mnie, co będzie, gdy wygra te 50 baniek, na co ja, że przynajmniej jedną podaruje mi, bo to chyba oczywiste

Pięknie napisane
1. nisko się cenisz maj dir

2. wcale nie pięknie - ot każdy ma z nas prawo czuś sie źle być w dole - każdy ma swojego prywatnego doła ale fajnie jest jak sobie uświadomi że może nie musi że może kiedyś z niego wyjść
Stary 2012-11-06, 23:26   #2050
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Cytat:
buuu...

w sumie tak rozmyslam socjologicznie i psychologicznie ze chyba by sie nikt nie przyznał...ja głównie z przekonania zeby mnie ludzie nie zaczeli inaczej traktowac...bo zauwazyłam ze jak ludzie mają kase to inni od razu zaczynają mówic-zmienił sie..zadziera nosa itd....a czasem to fogle nieprawda
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 23:35   #2051
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie tak rozmyslam socjologicznie i psychologicznie ze chyba by sie nikt nie przyznał...ja głównie z przekonania zeby mnie ludzie nie zaczeli inaczej traktowac...bo zauwazyłam ze jak ludzie mają kase to inni od razu zaczynają mówic-zmienił sie..zadziera nosa itd....a czasem to fogle nieprawda

ja bym się przyznała i zmieniła
ale racja - chuop 2 razy pod rząd trafił ładny kupon u bukmachera (w 1 tydzień - każdy prawie jak miesięczna wypłata)
do 1 się przyznał w pracy
do 2 nie, żeby ludzi nie drażnić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-06, 23:38   #2052
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
zawsze - szybkość komputerów pozwala dziś na nie takie szachrajki w nie tak długim czasie jakie lotto posiada - of kors ludzie wygrywać muszą - dla przyzwoitości jakieś typy wygrywają i my wszyscy mamy nadzieję że to bedziemy my no ktoś na pewno kiedyś

Cytat:
1. nisko się cenisz maj dir

Ale później dodał, że wyprowadziłby się gdzieś do ciepłych krajów, i gdzieś tam między wierszami (i fraszkami) dało się odczuć, że zabrałby mnie ze sobą (ale na samym końcu naszej rozmowy wkurzył mnie pytaniem o szukanie pracy, więc powiedziałem, że rozmowę tę dokończymy na Seszelach)
Cytat:
2. wcale nie pięknie -
A właśnie, że pięknie, mądrze i och ach
Cytat:
To jedno, a drugie (i nie piszę w tym momencie o barze, ani o akcji "zęby dla Polly" ) nagły wzrost potrzeby utrzymywania kontaktów przez krewnych, znajomych, sąsiadów, znajomych i krewnych sąsiadów, kuzynostwo ciotki ze strony szwagra stryjenki Rysi, oczywiście czysto bezinteresownie i bez pytań "pożyczyłbyś mi może..."
Stary 2012-11-06, 23:40   #2053
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ja bym się przyznała i zmieniła
ale racja - chuop 2 razy pod rząd trafił ładny kupon u bukmachera (w 1 tydzień - każdy prawie jak miesięczna wypłata)
do 1 się przyznał w pracy
do 2 nie, żeby ludzi nie drażnić
no a czujesz co by było jakby sie przyznał do 50 milionów?
i czujesz ze np wygrałas i przychodzisz smęcic do baru..a tu kazdemu sie cisnie na usta..weź nie pitol w koncu masz góre szmalu a jak sie ma tyle szmalu to sie nie ma prawa do problemów..so nie?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 23:41   #2054
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

delikatnie mówiąc - choć może ktoś miałby jaja i by to zrobił - ja bym się nie przyznała - wiem że to kijowa sytuacja wygrać w totka i obwieścić to innym którzy też na to liczyli - cieszą się bliscy z cyklu mama, partner jakiś przyjaciel od serca - owszem dalsi bliscy też się cieszyć mogą ale to wyjątki zapewne gdzięs tu siedzą ale mimo wszystko ja bym się nie przyznała ze strachu - ale coś czuję że nigdy mi to uczucie niebędzie dane - nawet nie gram

co ajjwyżej jak Mam puści abo chuop raz na ruski rok - abo dziadek

Czas edycji: 2012-11-06 o 23:42
Stary 2012-11-06, 23:44   #2055
Murszafka

Czyli Rejcz i Polly trafiły szóstki

Stary 2012-11-06, 23:47   #2056
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no a czujesz co by było jakby sie przyznał do 50 milionów?
i czujesz ze np wygrałas i przychodzisz smęcic do baru..a tu kazdemu sie cisnie na usta..weź nie pitol w koncu masz góre szmalu a jak sie ma tyle szmalu to sie nie ma prawa do problemów..so nie?
cos w ten deseń - każdy by chiał móc to sprawdzić i mieć te problemy z takim szmalem

normalka imo

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Czyli Rejcz i Polly trafiły szóstki
haha myślę że po mnie na dłuższą metę każdy by zauważył - idę o zakład o 60 baniek

jak mówiłam nie gram - licze na to co mi matka odpali
Stary 2012-11-06, 23:48   #2057
gryx82
BAN stały

Cytat:
...
jak sie ma tyle szmalu to sie nie ma prawa do problemów..so nie?
Można się jedynie , hobbystycznie tak, oddawać od czasu do czasu "nastrojom egzystencjalnym", szczególnie podczas nużących lotów własnym samolotem na trasie Londyn - Rio de Janeiro, gdy na pokładzie kawior tylko i Dom Perignon (na które już patrzeć nie możemy), a nam się marzy kaszanka z grilla i wypad pod namiot na Mazury
Cytat:
...
mimo wszystko ja bym się nie przyznała ze strachu
To chyba jedyna przyczyna, dla której (hipotetycznie) bym się nie ośmielił przyznać szerszemu gronu
Stary 2012-11-06, 23:52   #2058
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Można się jedynie , hobbystycznie tak, oddawać od czasu do czasu "nastrojom egzystencjalnym", szczególnie podczas nużących lotów własnym samolotem na trasie Londyn - Rio de Janeiro, gdy na pokładzie kawior tylko i Dom Perignon (na które już patrzeć nie możemy), a nam się marzy kaszanka z grilla i wypad pod namiot na Mazury

To chyba jedyna przyczyna, dla której (hipotetycznie) bym się nie ośmielił przyznać szerszemu gronu
kochany, toć prawdziwy szampan nawet nie jest smaczny - ja wypiłam dla przyzwoitości, ale koleżanka zostawiła kieliszek po skosztowaniu łyczka - mina pana który stawiał bezcenna - we życiu nie widziałam takiej obrazy stanu i skonfudowania

a kawior mozna kupić w Lidlu nie będąc milionerem - dobry na blinach ze śmietaną, mama tak robi na święta - a jak masz lęk przed lataniem to i odrzutowiec do bani - ino te destynacje - podróze - możliwość dotacji ratowania bezbronych zwierząt - pieniądze to wałdza

od jutra gram

Czas edycji: 2012-11-06 o 23:53
Stary 2012-11-07, 00:19   #2059
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Flo moje psie futro też miało coś takiego - biedna nie mogła nawet ziajać, jeść, wysunąć jęzora - jedynie piła przez zaciśnięte szczęki - przeleciałyśmy USG ogólne i oka, rtg głowy i tydzień na anty i kroplówach - ale pomogło aż jej gałka oczna wylazła z oczodołu i się zastanawiałam jak jej zabezpieczyć w przypadku wypadnięcia
Wilgotnym gazikiem, albo często zakraplać solą fizjologiczną. Warto też spróbować od razu samemu umieścić na miejscu jak Gryx pisał, często to jedyna szansa na uratowanie wzroku

Cytat:
nie wiem czy pisałam, ale zerwałam swieżo odnowione po latach "stosunki" z koleżanką, która się mi nieopacznie przyznała, że jak zachorował królik jej dzieci (bardziej tu pasuje słowo bachory) to go wyniosła na nieogrzewane poddasze i on tam padł, nie dopytywałam o szczegóły, ale to było nasze ostatnie spotkanie
Oby ją spotkało takie samo traktowanie. I jeszcze królika, nosz

Cytat:
Napisane przez MysiaJadwisia Pokaż wiadomość
This is Sparta, kufa... Ładnie dzieci uczy, jak postępować z chorymi, starymi, zdanymi tylko na innych. Może kiedyś dostanie rykoszetem

Za co trzymam
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Wpadam z pytaniem - tak, dotyczacym włosów - czy jest sens kłaść ciemny brąz na czerń? Chyba odrosty nie będą aż tak bardzo odcinać się od reszty?
Ale chyba może być różnica, zwłaszczą, że odrost masz chyba parę tonów jaśniejszy?

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
źle mi...

Cytat:

To masz na własne życzenie

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-07, 00:45   #2060
gryx82
BAN stały

Cytat:
jak mówiłam nie gram - licze na to co mi matka odpali
Liczysz na więcej niż milijon?
Cytat:
kochany, toć prawdziwy szampan nawet nie jest smaczny - ja wypiłam dla przyzwoitości, ale koleżanka zostawiła kieliszek po skosztowaniu łyczka - mina pana który stawiał bezcenna - we życiu nie widziałam takiej obrazy stanu i skonfudowania
Toż to jak w pysk brudno szmato dostać, zniewaga taka znaczy się, już pewnie nigdy więcej pan nie zechce plebsu szampanem częstować
Cytat:
a kawior mozna kupić w Lidlu nie będąc milionerem - dobry na blinach ze śmietaną, mama tak robi na święta -
Uwielbiam z krakersami A w ostatnią Wielkanoc gotowane jaja z majo, przybrane kawiorem, stały w lodówce aż wyschły na amen
Cytat:
a jak masz lęk przed lataniem to i odrzutowiec do bani - ino te destynacje - podróze - możliwość dotacji ratowania bezbronych zwierząt - pieniądze to wałdza

Ech, ile dobrego bym zrobił, gdyby te pieniądze powędrowały w moje ręce
Cytat:
od jutra gram
To ja też zacznę
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Wilgotnym gazikiem, albo często zakraplać solą fizjologiczną. Warto też spróbować od razu samemu umieścić na miejscu jak Gryx pisał, często to jedyna szansa na uratowanie wzroku
Ja bym chyba umarł od samego widoku, a co dopiero "umieszczać na miejscu"
Stary 2012-11-07, 00:53   #2061
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, ile dobrego bym zrobił, gdyby te pieniądze powędrowały w moje ręce
To jak już trafią w Twe ręce, to pamiętaj, że ja gdzieś tam jestem takim bezbronnym zwierzaczkiem , do tego ginący gatunek - ostatni Jadwing bez potomka

No co, trza próbować, może się uda...

Edytowane przez MysiaJadwisia
Czas edycji: 2012-11-07 o 00:56
MysiaJadwisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 00:59   #2062
gryx82
BAN stały

Cytat:
To jak już trafią w Twe ręce, to pamiętaj, że ja gdzieś tam jestem takim bezbronnym zwierzaczkiem , do tego ginący gatunek - ostatni Jadwing bez potomka

No co, trza próbować, może się uda...

Jesteś druga na razie, priorytetem oznaczonym numerem 1. są zęby dla Polly
Stary 2012-11-07, 01:11   #2063
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Ok, Gryx, ja nie jestem zaborcza - każdy kto ftrafi szóstkę w totka może mnie adoptować Jako ginący gatunek oczekuję też od prawnego opiekuna pomocy w znalezieniu bogatego, przystojnego męża

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-07, 01:17   #2064
Murszafka

Cytat:
Ok, Gryx, ja nie jestem zaborcza - każdy kto ftrafi szóstkę w totka może mnie adoptować Jako ginący gatunek oczekuję też od prawnego opiekuna pomocy w znalezieniu bogatego, przystojnego męża
Dobre!
Cholera, nie mogę zasnąć...

Stary 2012-11-07, 01:21   #2065
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
O! jestem za ciekawe, co by wyszła za kreatura
No dooobrze, bedzie nietopsz
tak myślę, że w stroju batmanowym trochę
Niech Ci się przyśni, Mursz... albo nie, nie, to niedobry pomys

I wiecie, co normalnie? kupiłam sobie Dark Aoud Montala

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 01:26   #2066
gryx82
BAN stały

Cytat:

Tylko to podkreślone tak jakoś pod wyrachowanie i materialno-estetyczne traktowanie przyszłego obiektu uczuć mi podpada, a to nie mieści się w mych kanonach moralności
Cytat:
Dobre!
Cholera, nie mogę zasnąć...

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
I co już zapomnę, to mi przypominasz Powinienem mieć gdzieś próbaska
Stary 2012-11-07, 01:27   #2067
Murszafka

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
No dooobrze, bedzie nietopsz
tak myślę, że w stroju batmanowym trochę
Niech Ci się przyśni, Mursz... albo nie, nie, to niedobry pomys

U tych nowych?
Super, że będzie nietopsz. Jeśli będzie z nogamy, to podpowiem, że mój nosi klapki męskie, za duże, podprysznicowo-siłowniane i z nich wypada przodem Tzn.palcami chodzi po glebie,a pięta jest w połowie klapka...
Lubi też chodzić w samych rajstopach grubych, typu przedszkolnego. Cud urody po prostu

Stary 2012-11-07, 01:28   #2068
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Hej, Justyno Czy Bizancjum już wywietrzało?
Stary 2012-11-07, 01:34   #2069
gryx82
BAN stały

Cytat:
Super, że będzie nietopsz. Jeśli będzie z nogamy, to podpowiem, że mój nosi klapki męskie, za duże, podprysznicowo-siłowniane i z nich wypada przodem Tzn.palcami chodzi po glebie,a pięta jest w połowie klapka...
Lubi też chodzić w samych rajstopach grubych, typu przedszkolnego. Cud urody po prostu
Stary 2012-11-07, 01:36   #2070
MysiaJadwisia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja umierałam, jak nietopsz se kupił w lumpexie tiszerta z napisem "Buy me a drink" z cyrkonii

Cytat:
Tylko to podkreślone tak jakoś pod wyrachowanie i materialno-estetyczne traktowanie przyszłego obiektu uczuć mi podpada, a to nie mieści się w mych kanonach moralności
Ale to chyba na tym polega, że się dzieciom wybiera jak najlepszego męża? Nie jestem wyrachowana, ale choć raz dla odmiany jakiś przystojny i bogaty mógłby się zjawić
...albo przynajmniej nie jęczący i umiejący przysłowiowy kran naprawić

Edytowane przez MysiaJadwisia
Czas edycji: 2012-11-07 o 01:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości