Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 188 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-07, 09:10   #5611
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
ej dziewczynki
Witam się z rana... wczoraj już padłam...

dla organizmu ... ale nie wnikałam dla jakiejś jego części konkretnie

Żabuś,
kochana jesteś
podobno wiara czyni cuda ...ale nie zamierzam szybko odpuścić... trochę ćwiczeń, jakaś delikatna dietka i może tragedii do wiosny nie będzie

nie ćwiczę brzuszków
ale chyba zacznę... a jakie polecasz? takie pełne, aż do kolan, czy tylko napinanie mięśni i unoszenie się? ...nie wiem czy jasno się wyraziłam o co mi chodzi...

wszystkie są krzywe i garbate na początku... a po zdjęciu stanika jeszcze kwadratowe
więc na razie nie ma co się zamartwiać

ja jestem teraz na etapie karmienia piersią, ale mała ma dopiero 2,5 miesiaca
i tak się właśnie zastanawiam czy nie dodać jej czasem mleczka z butelki, żeby później było łatwo przestawić

Klauduś,
a od kiedy dodawałaś jej butelkę? ... jeśli wogóle dodawałaś mleko modyfikowane...
a jeżeli tak, to w jakiej ilości dziennie?
moj tz wkurza się jak wychodzę... zwłaszcza teraz na urządzenia poćwiczyć, bo boi się , ze mała zacznie krzyczeć, ze chce do cycka...
hejka słonkoja do 5miesiąca tylko cycek lub odciągniety pokarm,później herbatki,soczki i około 8 miesiąca bebilon pepti,bo alergiczka małaale już jej przeszło....a ty nie odciągasz??zrób jej zapas,można mrozić bez problemu przeciea moja koleżanka ma miesiecznego synka i już go nie karmi,z ''wygody''...i daje mu właśnie bebilon...miał zaparcia przez tydzień nptakże ja uważam że jak możesz to odciągaj jak najdłużej,ale pewnie dodatkowo modyfikowane nie zaszkodzizapytaj pediatrę najlepiej

co do brzuchów to ja nie podnoszę się do nóg-wiem o co Ci chodzimój kręgosłup by tego nie wytrzymał....po dnoszę łopatki dosyć wysoko i różne kombinacje nogami,kont prosty,na płasko,zgięte ze stopami na ziemi,jedna na drugą...no i skośne i boczne...w tym mam wprawę!!!
ja ćwiczyłam po 1 porodzie tydz po,po drugim jakieś 2 tyg po ale delikatnie oczywiście...tyle że po porodzie naturalnym!!a po cesarce to trzeba odczekać ale ty już możesz,nie????

PRZEDPO za niedługo będziesz takie kostiumy nosić...
Stary 2012-11-07, 09:22   #5612
Amanina
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
no ja robiłam tak samo szłam na silownie i łykałam z 5 różnych tabletek do tego jakies błonniki,chromy i takie pierdoły. ale miałam taką przemianę materi że nie mogłam schudnąć, a teraz nie mogę przytyć i co zrobić
Dziewczyny, nie chce sie wymadrzac, nie wiem jaka jest nazwa tych tabletek, ale po szybkich efektach i efektach ubocznych podejrzewam, ze to jakies termogeniki na pseudoamfie. To jest straszne swinstwo, powaznie, jak ktos jest zdrowy, ale tak super zdrowy i bardzo dobrze zna swoj organizm, to moze mu sie uda nie przesadzic. W przeciwnym razie moga pojsc nerki, serce (kolatania, pocenie sie rak, tetno przyspieszone), nie mowiac o stanach depresyjnych przy odstawieniu. Chudnie sie na tym w mig, ale bardzo wysokim kosztem - kosztem zdrowia.
Ja mialam mega problemy z waga zwiazane z hormonami, wiec tylko czesciowo ode mnie zalezne, po prostu musze byc 5 razy bardziej uwazna niz przecietny czlowiek na to co sobie pozwalam jesc albo na ile robie sobie labe od cwiczen
Schudlam w sumie 16 kg przez rok (tak by wyszlo razem ze stabilizacja wagi) cwiczac aaerobowo (czyli na tetnie pomiedzy 60 a 75 proc MAX, w zaleznosci od wytrenowania) i jedzac zgodnie z pewnymi zasadami.. Tylko ja tyle jadlam bedac na diecie, ze jak przychodzila pora posilku to mi sie niedobrze robilo ciale cos przezuwalam. Mozna o tym pisac dlugo, ale w skrocie chodzi o to ze dieta plus cwiczenia musza byc ze soba polaczanoe i to w madry sposob (pewne rzeczy je sie tylko przed i po cwiczeniach, cwiczenia musza miec odpowiedni czas, rodzaj, itp), a samo jedzenie musi dostarczac wszystkiego czego potrzebuje organizm i nie mozna go dopuscic do momentu kiedy jest glodny.
Szkol jest duzo.. Ja wyznaje te, ktora mowi, ze dieta to nie 2 tygodnie meczarni, tylko sposob odzywiania sie przez cale zycie. Nigdy tez nie podobaly mi sie chude szczapy (mam nadzieje, ze nikogo nie urazilam ), tylko po prostu zdrowe kobiety, wiec kazdy z nas ma inny efekt do osiagniecia, i kazdy inna droge zeby do niego dojsc.
Te termogeniki sa brame przez setki tysiecy ludzi na swiecie, w USA mozna je kupic na polkach w supermarketach, ale tam to wiadomo.. Konczy sie roznie, dla jednych szczesliwie, dla innych mńiej.
Jak ktos sie decyduje, to js nie potepiam, tylko chcialabym zeby to robil swiadomie znajac wszystkie konsekwencje
Stary 2012-11-07, 09:23   #5613
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Horo a ile miesiecy ma Twoj maluszek. sorkki nie mam polskiej czcionki bo mi wlasnie moja informatyczka cos nabroila
moja mała ma 2,5 miesiąca

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka słonkoja do 5miesiąca tylko cycek lub odciągniety pokarm,później herbatki,soczki i około 8 miesiąca bebilon pepti,bo alergiczka małaale już jej przeszło....a ty nie odciągasz??zrób jej zapas,można mrozić bez problemu przeciea moja koleżanka ma miesiecznego synka i już go nie karmi,z ''wygody''...i daje mu właśnie bebilon...miał zaparcia przez tydzień nptakże ja uważam że jak możesz to odciągaj jak najdłużej,ale pewnie dodatkowo modyfikowane nie zaszkodzizapytaj pediatrę najlepiej

co do brzuchów to ja nie podnoszę się do nóg-wiem o co Ci chodzimój kręgosłup by tego nie wytrzymał....po dnoszę łopatki dosyć wysoko i różne kombinacje nogami,kont prosty,na płasko,zgięte ze stopami na ziemi,jedna na drugą...no i skośne i boczne...w tym mam wprawę!!!
ja ćwiczyłam po 1 porodzie tydz po,po drugim jakieś 2 tyg po ale delikatnie oczywiście...tyle że po porodzie naturalnym!!a po cesarce to trzeba odczekać ale ty już możesz,nie????

PRZEDPO za niedługo będziesz takie kostiumy nosić...
próbowałam ściągać, ale strasznie mnie przy tym bolały piersi... jakbym czuła ból dookoła implantów... tak inaczej niz przy poprzednich maluchach
a bebilon i butelki mam już kupione... w razie jakiegoś kryzysu... zeby nie jeździć i kombinować, jak będzie trzeba dać mleczko z butelki.
i kusi... ... zwłaszcza, ze małą lubi sobie juz poleżeć przy cycku... wsadzi w buźkę, nie ciągnie, ale trzyma... a każda próba wyjęcia jej z buzi kończy się wrzaskiem

niby brzuszków jeszcze nie powinnam, ale chyba zacznę... spokojnie od małej ilości ... i takie właśnie niepełne

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:36   #5614
kicia_nh
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Pomóżcie

Byłam dzisiaj na tym badaniu. Miałam zarówno mammografie i usg. Na usg wyszło wszystko dobrze, ale z mammografii, że mam w obu piersiach jakieś mikrozwapnienia a w prawej duże ich skupisko. Zalecane jest dalsze kliniczne leczenie. Ehh ja jeden artykuł na ten temat przeczytałam i już więcej nie chce Czy to znaczy, że będę musiała się pożegnać narazie z tym powiększaniem piersi??

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:42   #5615
klaudeczka2010
Zadomowienie

HORO nooo jakie to cudne jak mały ssaczek tak sobie leży!!!ja to bym małą i ponad rok karmiła ale wiedziałam że ona charakterna i musiałam w 10 miesiącu skończyć,ale najważniejsze pół rokui nie wyobrażam sobie żeby nie karmić,dla dobra dzieci przede wszystkim i dla tych chwil i bliskości która w tym wykonaniu już nigdy się nie powtórzy..uważam to za cud natury
a twojej pewnie jak raz na jakiś czas jak wyjdziesz mleczko nie zaszkodzi

AMANINA ja też tak uważam!!dieta jest fajna ale CO DALEJ???trzeba zmienić nawyki żywieniowe,ale najpierw to sobie uświadomić i przetrawića wiem że to ciężko!!!co do takich specyfików..gdyby była cudowna tabletka na odchudzanie która nie szkodzi to wszyscy byliby szczupli!!!i nie uważam że chodzi o to by być chudziną tylko zeby dobrze czuć się w swoim ciele,wiadomo ze otyłość to już choroba!!!no i ruch....ruch to podstawa,każdy powinien go dobierać do własnych preferencji i możliwości i upodobańchoćby dłuższy spacer może wpływać korzystnie...no ale długo by można na ten temat!!!
Stary 2012-11-07, 09:50   #5616
Amanina
Raczkowanie

Rany dziewczyny jak sie przestraszylam.. Otworzylam lodowke i wypadla z niej szklana butelka taka spora i w odruchu ja zlapalam w locie i tak mnie pociagnelo w prawym cycku.. Jakby cos rozrywalo :/ powiedzcie, ze nic sie nie stalo? Czy dzwonic do doktorka?
Stary 2012-11-07, 09:53   #5617
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
Rany dziewczyny jak sie przestraszylam.. Otworzylam lodowke i wypadla z niej szklana butelka taka spora i w odruchu ja zlapalam w locie i tak mnie pociagnelo w prawym cycku.. Jakby cos rozrywalo :/ powiedzcie, ze nic sie nie stalo? Czy dzwonic do doktorka?
jeju..też coś takiego miałam ,odruchowo coś złapałam zaraz popoobserwuj to i w razie czego dzwoń,pewnie!!!a daleko go masz???żeby podjechać jak coś???ale może nic się nie stało...jeju aż mnie zabolało!!!
Stary 2012-11-07, 09:54   #5618
horo_2
Zadomowienie

Klaudeczko,
Moja tez charakterna i jaka już cwana cycus i raczki...i jest ok
No i pewnie mialabym wyrzuty sumienia, majac pokarm przerzucic ja na butle dla wlasnej wygody.
I tak kiedys będę musiala, bo do pracy trzeba wrocic.

Stary 2012-11-07, 09:57   #5619
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudeczko,
Moja tez charakterna i jaka już cwana cycus i raczki...i jest ok
No i pewnie mialabym wyrzuty sumienia, majac pokarm przerzucic ja na butle dla wlasnej wygody.
I tak kiedys będę musiala, bo do pracy trzeba wrocic.
pewnie jak mus to mus!!!ale jak też nie kumam,dla wygody????no ale jej sprawa!!!kurde a mogła z 3 miesiące poczekać chociaż,mnie to takie coś denerwujeale cóż nie każda jest stworzona do karmienia
a co Ci powiem jeszcze,mój synus to był taki grzeczniutki,teraz pokazuje swoje-wiadomoa mała,miewała kolki więc noszona,później rozdarciuch więc ją się niuniało i taka rozpieszczona przez to że rządzić zaczyna!!!!!!!ona ma taki płacz że cały blok ją słyszy i myśli pewnie że jej się krzywda dzieje więc ja zawsze starałam się ją szybko uspokoić,a ona to wykorzystuje teraz,ale już się nie daję i niech się drze..ja wiem że jej się krzywda nie dzieje i już z mamusią nie wygra..i o dziwo szybko jej przechodzi bo stwierdza chyba że nie warto!!a ona ma już 3lata....więc dobrze że się ocknęłam bo by mi weszła na głowę za chwile....a to tak piszę do tego cwaniactwa małych dziewczynek!!!twoja mając 2 miesiące zaczyna wychowywać mamusię!!!nooo jak i moja!!hi hi..jakie to mądre nie???

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-11-07 o 10:03
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:59   #5620
Amanina
Raczkowanie

Mam go blisko, to samo miasto poobserwuje, jak nie przejdzie to mu sie jutro zjawie klaudek, a Tobie nic sie nie stalo?
Stary 2012-11-07, 10:04   #5621
ania 31
Raczkowanie

Cytat:
ej dziewczynki
Witam się z rana... wczoraj już padłam...

dla organizmu ... ale nie wnikałam dla jakiejś jego części konkretnie

Żabuś,
kochana jesteś
podobno wiara czyni cuda ...ale nie zamierzam szybko odpuścić... trochę ćwiczeń, jakaś delikatna dietka i może tragedii do wiosny nie będzie

nie ćwiczę brzuszków
ale chyba zacznę... a jakie polecasz? takie pełne, aż do kolan, czy tylko napinanie mięśni i unoszenie się? ...nie wiem czy jasno się wyraziłam o co mi chodzi...

wszystkie są krzywe i garbate na początku... a po zdjęciu stanika jeszcze kwadratowe
więc na razie nie ma co się zamartwiać

ja jestem teraz na etapie karmienia piersią, ale mała ma dopiero 2,5 miesiaca
i tak się właśnie zastanawiam czy nie dodać jej czasem mleczka z butelki, żeby później było łatwo przestawić

Klauduś,
a od kiedy dodawałaś jej butelkę? ... jeśli wogóle dodawałaś mleko modyfikowane...
a jeżeli tak, to w jakiej ilości dziennie?
moj tz wkurza się jak wychodzę... zwłaszcza teraz na urządzenia poćwiczyć, bo boi się , ze mała zacznie krzyczeć, ze chce do cycka...
witam sie z rana no czytam o tym karmieniu i musze dozucic swoje 5groszy moja ma 3teraz a bardzo chcialam karmic i udalo mi sie tylko 2tygodnie bo niewiem o co chodzilo ale moje dziecko nie najadalo sie moim mlekiem mogla zasiadac co 10 minut i zaraz ryk ja to strasznie przezywalam mowilam sobie co zemnie za matka ze nie potrafie nakarmic dziecka ale jak zaczela modyfikowane to myslalam ze nie narobie na nie i fakt bebilon moim zdaniem jest the best a moja mala obstawila takiego smierdzucha z metalowej puchy z uk sma jak to wachalam to mnie odzucalo a ja na bebiloni polecic moge konkurencyjne butelko tomee tipee czy jakos tak imitacja sutka mnie osobiscie avent nie sluzyl bo niewiem czy to felerny rok ale wszystkie mi ciekly a te drugie to jak mala wydoila to z tym pseudosutem rozstac sie nie chciala

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc

Edytowane przez ania 31
Czas edycji: 2012-11-07 o 10:07
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:10   #5622
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Mam go blisko, to samo miasto poobserwuje, jak nie przejdzie to mu sie jutro zjawie klaudek, a Tobie nic sie nie stalo?
nie nie,ale się przestraszyłam,albo mała skoczyła mi na pierś,ale się wymacałam i chyba ok...jadę teraz w styczniu na kontrolę po 7 miesiącach,niech mnie upewni że wsio ok!!ale chyba tak!!!
a ty wrzuć jakieś zdjęcia do albumiku to i dziewczyny pokażą Ci swoje skarby!!!bo byłam u ciebie i nie masz albumu,tak?

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
witam sie z rana no czytam o tym karmieniu i musze dozucic swoje 5groszy moja ma 3teraz a bardzo chcialam karmic i udalo mi sie tylko 2tygodnie bo niewiem o co chodzilo ale moje dziecko nie najadalo sie moim mlekiem mogla zasiadac co 10 minut i zaraz ryk ja to strasznie przezywalam mowilam sobie co zemnie za matka ze nie potrafie nakarmic dziecka ale jak zaczela modyfikowane to myslalam ze nie narobie na nie i fakt bebilon moim zdaniem jest the best a moja mala obstawila takiego smierdzucha z metalowej puchy z uk sma jak to wachalam to mnie odzucalo a ja na bebilon
noo bebilon śmierdzi..a mój syn straszny alergik ,jak przeszedł na mleko bebilon pepti to później do 4 roku życia jadł je z płatkami npnie powiem właśnie ile kasiory ba to poszłoale ale na szczęście na recepte to było i o połowę taniej...no ale zdrowie dziecka..bezcenne
co do karmienia to bywa tak jak piszesz..ja to miałam fioła żeby karmić,jakby było coś nie tak to bym miała doła..do pół roku to musiałam,tak założyłam z góry i moje dzieci przybierały na moim mleku idealnie!!!!i oczywiście jakbym miała kolejne to też będę karmić
Stary 2012-11-07, 10:19   #5623
celina777
Rozeznanie

Witam i miłego dzionka

celina777 12.11- 4
Alexo912 12.11- 4
ania31 21.11-13
lauren25 28.11- 20
kicia_nh 12.12- 35
Matti 14.12- 37
Paularetka 03.01- 57
PRZEDPO 28.03- 141 [/QUOTE]
Stary 2012-11-07, 10:20   #5624
horo_2
Zadomowienie

Klaudus,
Pewnie będę karmic ile się da. Jak już wroce do pracy, to wieczorkiem i w nocy. Problem bedzie tylko jak mi wyjazd wypadnie..;już wiem, ze w kwietniu jest taki 3-dniowy zjazd...chyba, ze pojade z mala...nie wyobrazam sobie zostawic 7 miesiecznego maluszka na kilka dni

Aniu,
Nie kazda ma pokarm...moja kolezanka tez chciala karmic, ale niestety nie mogla. Synus ciagle plakal, nie najadal się i już w szpitalu dali jej butelke.
A butelki tez kupilam te tommy tippee ...czekaja na swoj czas...

Stary 2012-11-07, 10:27   #5625
jooasi
Wtajemniczenie

Amanima tam się niebardzo ma co zerwac na szczęście jest ciecie zrobiona dziura na implant pod tkankami, wadzone, zaszyte, na razie Twój cycek przypomina grzechotke z kulką w środku jeszcze nic nie zdążyło przyrosnąć żeby się zerwać. jak na szwach jest w porządku to pewnie zabolały pocięte mięśnie przy gwałtownym ruchu. obserwuj czy ból mija.
Stary 2012-11-07, 10:46   #5626
Amanina
Raczkowanie

Klaudek, na razie nie sciagam stanika, dopiero w sobote ide na zdjecie szwow i wtedy zrobie pierwsze zdjecia.. A wyjsciowki nie mam, jakos nie pomyslalam zeby zrobic (???) ale zrobie moze w tym znieksztalcajacym staniczku i z opuchnietym bebzolem! O, jest pomysl, ide robic
Stary 2012-11-07, 10:46   #5627
marzenie3
Raczkowanie

hej dziewczynki
dawno nic nie pisalam ale czytam Was codziennie chyba jestem juz uzalezniona
piszecie teraz o karmieniu, ja swoje corcie karmilam tylko okolo 3 miesiace bo z pierwsza wrocilam na studia od piatku do niedzieli 300 kilosow od domu, a z druga wrocilam do pracy. no i z synusiem bardzo bardzo chcialam karmic, mialam juz mozliwosci,czas itp. karmilam go 2 tygodnie przez ktore prawie wogole nie spalam wygladalam jak potwor, maly caly czas ale to non stop byl glodny, ja cycki pocharatane, pierw leciala krew a pote mleko.... no i potem przyszla do mnie pani i powiedziala kobieto nie mecz sie bo on ma za krotkie to wedzidelko ktore tam pod jezyczkiem jest i on nie da rady zlapac sutka to bylo straszne
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:49   #5628
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Amanima tam się niebardzo ma co zerwac na szczęście jest ciecie zrobiona dziura na implant pod tkankami, wadzone, zaszyte, na razie Twój cycek przypomina grzechotke z kulką w środku jeszcze nic nie zdążyło przyrosnąć żeby się zerwać. jak na szwach jest w porządku to pewnie zabolały pocięte mięśnie przy gwałtownym ruchu. obserwuj czy ból mija.

Umarlam cycek przypomina grzechotke z kula w srodku i to taka grzechotke z serii "wolna amerykanka" - bez ladu i skladu. Tak, tak wlasnie sie czuje !
Stary 2012-11-07, 11:02   #5629
Niezadowolencja
Raczkowanie

Mam nadzieję, że te moje 530 anatomki ułożą się ładnie. Noc przespałam, ale rano wstać to koszmar. Czekam zatem na 5-ty dzień. Jak trochę wyjdę z dołka to zrobię fotki i wstawię. Życzę miłego dnia.
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:10   #5630
Amanina
Raczkowanie

dodalam zdjecia
Stary 2012-11-07, 11:14   #5631
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
dodalam zdjecia
musisz teraz pozawierać przyjaźnie żebyśmy mogły nawzajem pooglądać swoje nabytki

Stary 2012-11-07, 11:16   #5632
Matti
Zadomowienie

Dzień dobry

odebrałam dzisiaj wyniki RTG i moczu, czekam na info czy ten mocz jest ok, bo musiałam powtarzać. Zostało mi jeszcze USG i drugi strzał szczepienia

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:19   #5633
kicia_nh
Zadomowienie

Horo dziękuję za zaproszenie oczywiście przyjęłam

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:20   #5634
lauren25
Raczkowanie

Hej hej!

Byłam na dodatkowej konsultacji i ostatecznie wybrałam mentorki okrągłe 375ml.
Dr dał mi jeszcze do przymierzenia 400ml bo podobno mam szerokie biodra hehe i też byłyby dobre. Ale nie odwazyłam się i zostało tyle co planowałam wcześniej.
Całą droge powrotna myślałam tylko o 400tce nie wiem czy dobrze zrobiłam...
Tym razem miałam zupełnie inne odczucia mierząc implanty, poprzednim razem wszystkie wydawały mi się duuże a teraz takie średnie hmm
Stary 2012-11-07, 11:21   #5635
Dalmatynka101
Raczkowanie

Witajcie,
U nas też zimno i mega nieprzyjemnie. Wieje,leje......fee
Moje cycki nadal jakoś tak dziwnie. Z czuciem marie a i stale takie jakby przesuwanie się czuje. Bez stanika to nawet spać nie idę zaraz po kąpieli zakładam. Wygląd ok,ale to uczucie jakby obcości, czasem szczypanie, pobolewania. Nie wiem czy tyle po operacji to normalne. Chyba wybiorę się do jakiegoś lekarza to skontrolować. Tylko ja zawsze z dzieckiem (przynajmniej najmłodszym) więc trudno się zebrać.

Ja też bym chciała nazwę tych tabsów.

Horo, mój brzuszek też po 4 cc, nie chciał już wracać do formy,chociaż po poprzednich jakoś łatwiej szło. Ja wymiękłam i zrobiłam plastykę,ale ty poćwicz, do wiosny dużo czasu dasz radę. Laska jesteś i będzie dobrze.
Stary 2012-11-07, 11:26   #5636
anne001
Raczkowanie

Ja bym 400 brała
hej dziewczynki
Stary 2012-11-07, 11:28   #5637
lubuss
Raczkowanie

Witam Kochane
Ja jeszcze nic nie wiem,po południu zadzwonie i się dowiem czy coś będę w stanie załatwić, dam tu znać więc spookojnie Ale nic nie obiecuje bo ostatnio jak chciałam to już nie było;/
lubuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:42   #5638
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Hej kochane

No ja na temat ciaz i karmienia niestety sie nie wypowiem bo doswiadczenia brak ale powiem wam ze mozna sporo wywnioskowac na przyszlosc z waszych wypowiedzi
Ja juz dzis bede sie pakowac do PL jeszcze jutro i piatek na rano do pracy a wieczorem samolot do domku od dzis zaczynam lykac rutinoscorbin tak jak zalecili i ta arnice bioore, kurde bylam przekonana ze to jakas ochyda bedzie pod tym jezykiem a to na maxa slodkie jest
Lauren zaakceptowalam zaproszonko mozesz oblukac moje "olbrzymy" a implant zaproponowal mi doktorek ale zastanawiam sie czy nie wziac mniejszych troche sie boje ze za duze do mnie beda, no ale przymierze w dzien operacji i wtedy postanowie.

Caluje was kobitki
Stary 2012-11-07, 11:45   #5639
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Horo, mój brzuszek też po 4 cc, nie chciał już wracać do formy,chociaż po poprzednich jakoś łatwiej szło. Ja wymiękłam i zrobiłam plastykę,ale ty poćwicz, do wiosny dużo czasu dasz radę. Laska jesteś i będzie dobrze.
kochana,
czyli jednak marne mam szanse na ładny brzusio
plastyki chciałam uniknąć... a jak długo po cesarce robiłaś plastykę? nie było już nadziei na powrót do brzusia sprzed ciąży?

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

chciałabym zobaczyć ten Twój brzusio w całej okazałości

Stary 2012-11-07, 11:58   #5640
Dalmatynka101
Raczkowanie

Horo,wiesz ja to w gorącej wodzie kąpana jestem chcę coś teraz-zaraz i już! Pewno na poprawienie wyglądu były duże,ale ja nie chciałam czekać. Plastykę robiłam po 6 miesiącach od porodu.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Jednak powiem ci,że owszem jest dosyć płaski i jędrniejszy,no i nie wisi podcięta skóra,ale blizna jest i kształt też nie jakiś cudo. No nie wiem czy taka rewelacja!

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości