|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
Te wazeliny często pojawiają się na Allegro.
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cyt: "Jeśli chcesz nauczyć się robić kosmetyki pod okiem profesjonalistów, możesz zapisać się na warsztaty organizowane w laboratoriach wyższej szkoły kosmetyki i pielęgnacji zdrowia. Więcej informacji na www.XYZ.pl" hehehe ![]() Cytat:
Raz reagują tak, a za chwilę inaczej... i bądź tu mądry.A gdzie one są dostępne? UK?
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, UK, w sumie faktycznie nie zdziwiłabym się gdyby bywały na Allegro.
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem przeziębiona, boli mnie gardło i Cholinex nie pomaga ;( Zagryzam pozostałości muffinek na śniadanie i trza się ogarnąć, dzisiaj fotograf i zdjęcia do dyplomu...
A poza tym, znowu się zakwalifikowałam do konkursu BH Cosmetics Tylko inne uczestniczki wykolegowały mnie na 9 miejsce już A dopiero wczoraj/dzisiaj pojawiła się plansza do głosowania.
|
#605 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
ja też polecam ![]() ależ owszem, że są http://allegro.pl/listing.php/search...category=45672
|
|
|
|
|
#606 |
|
Konto usunięte
|
Witam
Jest początek dnia, a ja jestem wykończona wczoraj przez 10 godzin bolał mnie brzuch (żołądek, wątroba gniotła) i nic mi nie pomagało dopiero tabletka przeciwbólowa zdziałała cuda i przestało boleć![]() Pamiętam, że któraś z Was czekała na odpowiedź i paczkę firmy Mariza i jak?? odpowiedzieli?? ![]() Jeśli chodzi o wazelinę, mam najzwyklejszą z Ziaji, świetnie nawilża usta i pomaga wyleczyć spękane kąciki. A mojej psinie chroni łapki przed mrozem i pomaga goić się odgnieceniom na łapkach. Gorsze, że pieskowi wazelina smakuje i lubi ją zlizywać
|
|
|
|
#607 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
I jak poszło peelingowanie? W korundzie lubię to, że można stopniować ścieranie w zależności ile czego dodasz Tylko potem trzeba użyć czegoś do mycia twarzy, żeby usunąć oliwkę Ale próbowałam różnych połączeń korundu (z kremem, z żelem do mycia twarzy, pianką do mycia twarzy itd) i oliwka u mnie sprawuje się zdecydowanie najlepiej! Daje świetny poślizg i wtedy ścieranie jest mocniejsze
|
||
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Bardzo
![]() Cytat:
dobrze, że hejterzy w portfelu siedzą i wiedzą kto na co i ile wydaje ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37473707]Dziękuję Ja też nie przepadam za drogeryjnymi, na ogół mnie rozczarowują, ale ten jest ok I jak poszło peelingowanie? W korundzie lubię to, że można stopniować ścieranie w zależności ile czego dodasz Tylko potem trzeba użyć czegoś do mycia twarzy, żeby usunąć oliwkę Ale próbowałam różnych połączeń korundu (z kremem, z żelem do mycia twarzy, pianką do mycia twarzy itd) i oliwka u mnie sprawuje się zdecydowanie najlepiej! Daje świetny poślizg i wtedy ścieranie jest mocniejsze[/QUOTE]hehe użyłam z olejkiem z kokosa oliwka mi zniknęła w akcji gdzieś i wzięłam to co było pod ręką. Faktycznie daje czadu! na policzkach to szczególnie poczułam więc szybko im dałam spokój męczyłam za to nos, brode i czoło i dość jestem zadowolona ziazi żadnego sobie nie zrobiłam, skóra jest gładsza i delikatniejsza![]() idę do Natury obadać co ciekawego mają i do kosmetyczki na 12 trzeba coś ze sobą zrobić żeby Tżta nie wystraszyć
|
|
|
#609 |
|
Life is a drink ...
|
Dzisiaj w nocy obudziły mnie piski
Chyba samiec się dobierał do samicy a ta mu nie chciała dać Wstałam na szybko i już był spokój.
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
A u mnie wszyscy chorzy. I ja i TŻ. ![]() Zaczęło się ode mnie i wszystkich pozarażałam.
|
|
#612 |
|
Zadomowienie
|
oj chciałabym wstawać o 9
a nie chwilę po 5...już się nie mogę doczekać weekendu
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz będę do miasta jechała.
Nie chce mi się szykować. ![]() Odkąd stosuję dermoprotektor Cetaphil mam taką gładziutką i nawilżoną skórę.
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero wstałam
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam nadzieję, że ze 2 tygodnie jeszcze i zejdzie.Witam ja się Uczelnia i poker znów mnie wciągnęły
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
a miałam jechać na uczelnię do biblioteki. Do 20 listopada muszę oddać plan pracy mgr ![]() Jakie dobre recenzje ma. Nie zapycha? Widzę glicerynę wysoko. |
|
|
|
#618 |
|
Wolę prosto!
|
Dzień dobry
Próbuję wracać do żywych Strasznie dużo naskrobałyście, przyznam bez bicia, że tylko tak po łebkach przeleciałam :P Dzisiaj mam w końcu trochę wolnego to zabieram się za focenie bo mam parę rzeczy, których specjalnie jeszcze nie ruszałam żeby ładnie na zdjęciach wyglądały Wczoraj wsiąknęłam w bloga jakiejś daajna czy coś takiego (śliczna dziewczyna tak swoją drogą, prawie całego bloga przejrzałam, mimo, że szafiarski :P) i natknęłam się na jakiś program internetowy do obróbki zdjęć, wygląda całkiem fajnie, porobię zdjęcia to się potem pobawię, potrzebuję odmóżdżenia
|
|
|
|
#619 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zaczęłam smarować kremem peelingującym z kwasem migdałowym z Pharmaceris i liczę, że w końcu moja broda będzie wygląda po ludzku, bez zaskórników, pryszczy i w jednolitym kolorze
|
#621 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Jeśli chodzi o regulowanie PH to własnie kwasek cytrynowy albo ocet bym obstawiała.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dorby ![]() Na blogu tradycyjnie program pielęgnacji na nadchodzący miesiąc
|
|
|
#622 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Sorki.Ale chociaż napisali do tej reklamy cały artykuł- jak na tę gazetę to sukces , bo zwykle jest po lewej stronie ileś produktów, jakaś gwiazdka poleca produkt x, a po lewej stronie (cóż za niespodzianka!) reklama tego produktu.A jeszcze lepszy dodatek to było specjalne wydanie o włosach- jedna wielka reklama Douglasa. Wiadomo, że w gazetach będą reklamy, ale jak każdy prawie artykuł to jedna wielka reklama to zaczyna to być śmieszne lekko mówiąc.
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#624 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Chociaż może zależy co ile jest na twarzy, bo miałam maseczki z olejem kokosowym i było ok, a gdybym to miała w kremie to byłoby już nieciekawie. Podobno spirulina też jest bardzo komodogenna, ale także nigdy mi nie zaszkodziła- może także dlatego, że mam ją krótko na twarzy w formie maseczek. Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37473707] I jak poszło peelingowanie? W korundzie lubię to, że można stopniować ścieranie w zależności ile czego dodasz Tylko potem trzeba użyć czegoś do mycia twarzy, żeby usunąć oliwkę Ale próbowałam różnych połączeń korundu (z kremem, z żelem do mycia twarzy, pianką do mycia twarzy itd) i oliwka u mnie sprawuje się zdecydowanie najlepiej! Daje świetny poślizg i wtedy ścieranie jest mocniejsze[/QUOTE]ja jakoś nie mogę się do tego korundu przekonać... Teraz będę testować to http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27 Cytat:
![]() Niektórzy to jakby mogli to by zabronili ludziom zarabiać powyżej iluś tam zł... żeby ktoś przypadkiem nie mógł kupić drogiego podkładu... Cytat:
Ale co poradzę, że czas po północy to dla mnie najlepsza pora ![]() A o której się położyłaś?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-07 o 12:09 |
||||
|
|
|
#625 |
|
Wolę prosto!
|
Mogłabym
http://pixlr.com/express/ Mnie się tam zwłaszcza podobają efekty typu takie "świetliste kółeczka" (nie wiem jak to bardziej po polsku nazwać ) i takie inne pierdółki, ale takie podstawowe rzeczy typu przyciąć, zmienić jasność itp. też są
|
|
|
|
#626 |
|
Life is a drink ...
|
no ja w tym sobie logo robiłam XD
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę spamować linkiem, więc wyślę Ci go na PW
A ogółem link jest na moim fanpage'u
|
#628 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Spiruliny jeszcze nie próbowałam ![]() Leży i czeka, aż łaskawie sobie przypomnę o niej, a ciągle zapominam...
|
|
|
#629 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
Cytat:
a więc wklejam jeszcze raz: koleżanka kupiła ten szampon: http://www.e-naturalne.pl/pl/p/Szamp...ona-koloru/295i zapomniała dolać wody i dokupić kwas mlekowy lub cytrynowy do regulacji ph... i teraz mam pytanie - co może dodać zamiast tego kwasu? widzę, że tam trzeba otrzymać też odpowiednie ph, ale bez bibułek chyba ciężko będzie... pomocy ![]() |
||
|
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tyle dobrze, że kataru i innych dolegliwości na razie nie mam ![]() Cytat:
Tego o włosach nie widziałam (i całe szczęście) Wróciłam z zakupów Dorwałam wszystko to co chciałam ![]() Do ust wzięłam wazelinę Floslek czekoladową - nie ukrywam, że skusił mnie głównie zapach tania, więc jak nie będzie mi odpowiadać, to nie będzie mi żal. I skusił mnie peeling enzymatyczny Lirene, bo wszystkie peelingi do twarzy mi się pokończyły. Zobaczymy czy będzie jakiś w miarę.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

Przy moich wymagających ustach tylko takie pomadki dają radę. O ile w lecie jakaś pomadka z parafiną jeszcze da radę, o tyle w zimie potrzebuję treściwych naturalnych maseł i olejów. Nie wiem, jak jest u Ciebie, bo słyszałam, że niektóre osoby zimą właśnie sięgają po pomadki z parafiną.
Raz reagują tak, a za chwilę inaczej... i bądź tu mądry.
A dopiero wczoraj/dzisiaj pojawiła się plansza do głosowania.

wczoraj przez 10 godzin bolał mnie brzuch (żołądek, wątroba gniotła) i nic mi nie pomagało
dopiero tabletka przeciwbólowa zdziałała cuda i przestało boleć
i jak?? odpowiedzieli??

inspirowałam się komentarzami na blogach.

.