Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-07, 08:54   #601
zoila
Klientka w krawacie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam wazeliny vaseline, ale są niedostępne w Polsce - jednak polecam, polecam, polecam, gdybyście tylko miały dostęp.
Miałam kiedyś aloesową. Przepięknie pachniała i rewelacyjnie działała.
Te wazeliny często pojawiają się na Allegro.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 08:57   #602
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Byłam zdziwiona po przejrzeniu tego numeru, że w Urodzie - słupie reklamowym napisali o kosmetykach samorobionych.
A spojrzałaś na to co jest umieszczone zaraz pod artykułem?
Cyt: "Jeśli chcesz nauczyć się robić kosmetyki pod okiem profesjonalistów, możesz zapisać się na warsztaty organizowane w laboratoriach wyższej szkoły kosmetyki i pielęgnacji zdrowia. Więcej informacji na www.XYZ.pl"
hehehe

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Polecam Sylveco (do nabycia w sklepach zielarskich), Alterrę z rumiankiem, Tisane i Alverde. Wszystkie są oparte na woskach pszczelich i naturalnych olejach Przy moich wymagających ustach tylko takie pomadki dają radę. O ile w lecie jakaś pomadka z parafiną jeszcze da radę, o tyle w zimie potrzebuję treściwych naturalnych maseł i olejów. Nie wiem, jak jest u Ciebie, bo słyszałam, że niektóre osoby zimą właśnie sięgają po pomadki z parafiną.
No ja sama nie wiem co moim wrednym ustom służy Raz reagują tak, a za chwilę inaczej... i bądź tu mądry.

Cytat:
Ja uwielbiam wazeliny vaseline, ale są niedostępne w Polsce - jednak polecam, polecam, polecam, gdybyście tylko miały dostęp.
A gdzie one są dostępne? UK?
Stary 2012-11-07, 09:00   #603
enn_
Zakorzenienie

Tak, UK, w sumie faktycznie nie zdziwiłabym się gdyby bywały na Allegro.
Stary 2012-11-07, 09:02   #604
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Też jestem przeziębiona, boli mnie gardło i Cholinex nie pomaga ;( Zagryzam pozostałości muffinek na śniadanie i trza się ogarnąć, dzisiaj fotograf i zdjęcia do dyplomu...

A poza tym, znowu się zakwalifikowałam do konkursu BH Cosmetics Tylko inne uczestniczki wykolegowały mnie na 9 miejsce już A dopiero wczoraj/dzisiaj pojawiła się plansza do głosowania.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:07   #605
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
witam
ja też polecam mam o smaku creme brulee

Cytat:
Tak, UK, w sumie faktycznie nie zdziwiłabym się gdyby bywały na Allegro.
ależ owszem, że są http://allegro.pl/listing.php/search...category=45672
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:16   #606
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Witam

Jest początek dnia, a ja jestem wykończona wczoraj przez 10 godzin bolał mnie brzuch (żołądek, wątroba gniotła) i nic mi nie pomagało dopiero tabletka przeciwbólowa zdziałała cuda i przestało boleć

Pamiętam, że któraś z Was czekała na odpowiedź i paczkę firmy Mariza i jak?? odpowiedzieli??

Jeśli chodzi o wazelinę, mam najzwyklejszą z Ziaji, świetnie nawilża usta i pomaga wyleczyć spękane kąciki. A mojej psinie chroni łapki przed mrozem i pomaga goić się odgnieceniom na łapkach. Gorsze, że pieskowi wazelina smakuje i lubi ją zlizywać
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:17   #607
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Mam. Orzechowy jak dla mnie to jakieś nieporozumienie. Jest bardzo duży jeżeli chodzi o drobiny. Bardziej mnie rysował niż robił to co miał robić. Wymaga solidnej bazy.

Mam też z nasion truskawki zdaje się i daleko mu do porzeczki. Niby jest podobny, ale po pierwsze moja skóra na niego tak dobrze nie reaguje jak na porzeczkę i jest chyba jeszcze ostrzejszy.

Korund też mam i lubię. Jednak to porzeczka zdobyła moje serce. Napisałam zresztą hymn pochwalny na jego temat na blogu kiedyś
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
dzięki
niestety morelki nie próbowałam...jakoś do tych drogeryjnych mazideł podchodzę jak pies do jeża wolę kupować online może dlatego, że nie widzę jak pieniądze uciekają?

korund mam oliwkę dodam i będę się zaraz bawiła dzięki za pomysł!
Ja też nie przepadam za drogeryjnymi, na ogół mnie rozczarowują, ale ten jest ok
I jak poszło peelingowanie? W korundzie lubię to, że można stopniować ścieranie w zależności ile czego dodasz Tylko potem trzeba użyć czegoś do mycia twarzy, żeby usunąć oliwkę Ale próbowałam różnych połączeń korundu (z kremem, z żelem do mycia twarzy, pianką do mycia twarzy itd) i oliwka u mnie sprawuje się zdecydowanie najlepiej! Daje świetny poślizg i wtedy ścieranie jest mocniejsze
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:55   #608
dimiti
Zakorzenienie

Dzień Dobry Bardzo

Cytat:

A co do mojego hejterskiego tekstu- dziękuje inspirowałam się komentarzami na blogach.
Zapomniałam jeszcze o czymś takim 'Jesssu! ile Ty kupujesz, ludzie cały miesiąc muszą przeżyć za 1200 zł i rodzinę wyżywić a Ty raz do Douglasa i 500 zł nie ma!!!!!'
heh dziwne, że nikt nie napisał o biednych dziecach i głodujących- jak czytam gdzieś komentarze to jest właśnie ten typ "zamiast wydawać pieniądze na takie rzeczy to byś komuś pomogła a nie myślała tylko o sobie!"
dobrze, że hejterzy w portfelu siedzą i wiedzą kto na co i ile wydaje

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37473707]Dziękuję

Ja też nie przepadam za drogeryjnymi, na ogół mnie rozczarowują, ale ten jest ok
I jak poszło peelingowanie? W korundzie lubię to, że można stopniować ścieranie w zależności ile czego dodasz Tylko potem trzeba użyć czegoś do mycia twarzy, żeby usunąć oliwkę Ale próbowałam różnych połączeń korundu (z kremem, z żelem do mycia twarzy, pianką do mycia twarzy itd) i oliwka u mnie sprawuje się zdecydowanie najlepiej! Daje świetny poślizg i wtedy ścieranie jest mocniejsze[/QUOTE]

hehe użyłam z olejkiem z kokosa oliwka mi zniknęła w akcji gdzieś i wzięłam to co było pod ręką. Faktycznie daje czadu! na policzkach to szczególnie poczułam więc szybko im dałam spokój męczyłam za to nos, brode i czoło i dość jestem zadowolona ziazi żadnego sobie nie zrobiłam, skóra jest gładsza i delikatniejsza póki co git

idę do Natury obadać co ciekawego mają i do kosmetyczki na 12 trzeba coś ze sobą zrobić żeby Tżta nie wystraszyć
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:58   #609
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dzisiaj w nocy obudziły mnie piski Chyba samiec się dobierał do samicy a ta mu nie chciała dać

Wstałam na szybko i już był spokój.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:02   #610
_polly_
Zakorzenienie

Bry!
A u mnie wszyscy chorzy. I ja i TŻ.
Zaczęło się ode mnie i wszystkich pozarażałam.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:12   #611
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
A ja dziś wstałam przed 9 to dla mnie sukces co najgorsze nie mogę w nocy zasnąć
Stary 2012-11-07, 10:22   #612
aSHa85
Zadomowienie

oj chciałabym wstawać o 9 a nie chwilę po 5...
już się nie mogę doczekać weekendu
Stary 2012-11-07, 10:30   #613
_polly_
Zakorzenienie

A ja zaraz będę do miasta jechała.
Nie chce mi się szykować.

Odkąd stosuję dermoprotektor Cetaphil mam taką gładziutką i nawilżoną skórę. Siedzę i się głaszczę.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:17   #614
maffash
Zakorzenienie

A ja dopiero wstałam
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:20   #615
tova1
Zakorzenienie

tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:21   #616
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
A ja zaraz będę do miasta jechała.
Nie chce mi się szykować.

Odkąd stosuję dermoprotektor Cetaphil mam taką gładziutką i nawilżoną skórę. Siedzę i się głaszczę.
Odkąd stosuję tonik mlekowy to: nos i policzki w jego okolicy mam piękne, za to na brodzie i czole sypie mnie wszystkim, co możliwe Ale mam nadzieję, że ze 2 tygodnie jeszcze i zejdzie.

Witam ja się Uczelnia i poker znów mnie wciągnęły
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:22   #617
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć Obudziłam się z bólem głowy a miałam jechać na uczelnię do biblioteki. Do 20 listopada muszę oddać plan pracy mgr

Cytat:

Jakie dobre recenzje ma. Nie zapycha? Widzę glicerynę wysoko.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:36   #618
asiaasia58
Wolę prosto!

Dzień dobry Próbuję wracać do żywych Strasznie dużo naskrobałyście, przyznam bez bicia, że tylko tak po łebkach przeleciałam :P Dzisiaj mam w końcu trochę wolnego to zabieram się za focenie bo mam parę rzeczy, których specjalnie jeszcze nie ruszałam żeby ładnie na zdjęciach wyglądały Wczoraj wsiąknęłam w bloga jakiejś daajna czy coś takiego (śliczna dziewczyna tak swoją drogą, prawie całego bloga przejrzałam, mimo, że szafiarski :P) i natknęłam się na jakiś program internetowy do obróbki zdjęć, wygląda całkiem fajnie, porobię zdjęcia to się potem pobawię, potrzebuję odmóżdżenia
Stary 2012-11-07, 11:37   #619
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Próbuję wracać do żywych Strasznie dużo naskrobałyście, przyznam bez bicia, że tylko tak po łebkach przeleciałam :P Dzisiaj mam w końcu trochę wolnego to zabieram się za focenie bo mam parę rzeczy, których specjalnie jeszcze nie ruszałam żeby ładnie na zdjęciach wyglądały Wczoraj wsiąknęłam w bloga jakiejś daajna czy coś takiego (śliczna dziewczyna tak swoją drogą, prawie całego bloga przejrzałam, mimo, że szafiarski :P) i natknęłam się na jakiś program internetowy do obróbki zdjęć, wygląda całkiem fajnie, porobię zdjęcia to się potem pobawię, potrzebuję odmóżdżenia
Mogłabyś podać linka?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:39   #620
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja się zaczęłam smarować kremem peelingującym z kwasem migdałowym z Pharmaceris i liczę, że w końcu moja broda będzie wygląda po ludzku, bez zaskórników, pryszczy i w jednolitym kolorze

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-11-07, 11:45   #621
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
no właśnie chodzi o produkt łatwo dostępny w domu/sklepie
Jeśli chodzi o regulowanie PH to własnie kwasek cytrynowy albo ocet bym obstawiała.
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Przeziębiłam się. Niech ktoś miłosierny mnie dobije, prooooooszę
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Też jestem przeziębiona, boli mnie gardło i Cholinex nie pomaga ;( Zagryzam pozostałości muffinek na śniadanie i trza się ogarnąć, dzisiaj fotograf i zdjęcia do dyplomu...
Cytat:
Bry!
Zdrówka wszystkim!
Cytat:
hehe użyłam z olejkiem z kokosa oliwka mi zniknęła w akcji gdzieś i wzięłam to co było pod ręką. Faktycznie daje czadu! na policzkach to szczególnie poczułam więc szybko im dałam spokój męczyłam za to nos, brode i czoło i dość jestem zadowolona ziazi żadnego sobie nie zrobiłam, skóra jest gładsza i delikatniejsza póki co git
Uważałabym na olejek kokosowy, to masakryczny zapychacz, chyba najbardziej komodogenny ze wszystkich olejów.

Dzień dorby
Na blogu tradycyjnie program pielęgnacji na nadchodzący miesiąc

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:48   #622
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
A spojrzałaś na to co jest umieszczone zaraz pod artykułem?
Cyt: "Jeśli chcesz nauczyć się robić kosmetyki pod okiem profesjonalistów, możesz zapisać się na warsztaty organizowane w laboratoriach wyższej szkoły kosmetyki i pielęgnacji zdrowia. Więcej informacji na www.XYZ.pl"
hehehe
A zapomniałam o tym Sorki.

Ale chociaż napisali do tej reklamy cały artykuł- jak na tę gazetę to sukces, bo zwykle jest po lewej stronie ileś produktów, jakaś gwiazdka poleca produkt x, a po lewej stronie (cóż za niespodzianka!) reklama tego produktu.

A jeszcze lepszy dodatek to było specjalne wydanie o włosach- jedna wielka reklama Douglasa.

Wiadomo, że w gazetach będą reklamy, ale jak każdy prawie artykuł to jedna wielka reklama to zaczyna to być śmieszne lekko mówiąc.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 11:54   #623
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Zapytam tutaj bo dział o masażach chyba mało kto przegląda - polecacie jakieś spa w warszawie gdzie można wykupić masaż na prezent? ;>
Alma Revital Studio
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 12:00   #624
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Uważałabym na olejek kokosowy, to masakryczny zapychacz, chyba najbardziej komodogenny ze wszystkich olejów.
Bardzo możliwe, bo wiele osób się żali na wysyp po Heenarze czy Bringraj(jak coś skapnie na czoło), a one są na kokosie właśnie.

Chociaż może zależy co ile jest na twarzy, bo miałam maseczki z olejem kokosowym i było ok, a gdybym to miała w kremie to byłoby już nieciekawie.

Podobno spirulina też jest bardzo komodogenna, ale także nigdy mi nie zaszkodziła- może także dlatego, że mam ją krótko na twarzy w formie maseczek.

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość

A poza tym, znowu się zakwalifikowałam do konkursu BH Cosmetics Tylko inne uczestniczki wykolegowały mnie na 9 miejsce już A dopiero wczoraj/dzisiaj pojawiła się plansza do głosowania.
a gdzie można na Ciebie zagłosować?

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37473707]
I jak poszło peelingowanie? W korundzie lubię to, że można stopniować ścieranie w zależności ile czego dodasz Tylko potem trzeba użyć czegoś do mycia twarzy, żeby usunąć oliwkę Ale próbowałam różnych połączeń korundu (z kremem, z żelem do mycia twarzy, pianką do mycia twarzy itd) i oliwka u mnie sprawuje się zdecydowanie najlepiej! Daje świetny poślizg i wtedy ścieranie jest mocniejsze[/QUOTE]

ja jakoś nie mogę się do tego korundu przekonać...

Teraz będę testować to http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27

Cytat:
Dzień Dobry Bardzo

heh dziwne, że nikt nie napisał o biednych dziecach i głodujących- jak czytam gdzieś komentarze to jest właśnie ten typ "zamiast wydawać pieniądze na takie rzeczy to byś komuś pomogła a nie myślała tylko o sobie!"
dobrze, że hejterzy w portfelu siedzą i wiedzą kto na co i ile wydaje
I że sami też pomagają

Niektórzy to jakby mogli to by zabronili ludziom zarabiać powyżej iluś tam zł... żeby ktoś przypadkiem nie mógł kupić drogiego podkładu...

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
A ja dziś wstałam przed 9 to dla mnie sukces co najgorsze nie mogę w nocy zasnąć
Ja chodzę spać w środku nocy i potem wstaję bardziej nieżywa niż żywa.

Ale co poradzę, że czas po północy to dla mnie najlepsza pora

A o której się położyłaś?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-11-07 o 12:09
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 12:05   #625
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Mogłabyś podać linka?
Mogłabym http://pixlr.com/express/
Mnie się tam zwłaszcza podobają efekty typu takie "świetliste kółeczka" (nie wiem jak to bardziej po polsku nazwać ) i takie inne pierdółki, ale takie podstawowe rzeczy typu przyciąć, zmienić jasność itp. też są
Stary 2012-11-07, 12:13   #626
Selfish Girl
Life is a drink ...

no ja w tym sobie logo robiłam XD
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 12:19   #627
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
a gdzie można na Ciebie zagłosować?

Nie chcę spamować linkiem, więc wyślę Ci go na PW A ogółem link jest na moim fanpage'u

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-11-07, 12:22   #628
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Ale chociaż napisali do tej reklamy cały artykuł- jak na tę gazetę to sukces, bo zwykle jest po lewej stronie ileś produktów, jakaś gwiazdka poleca produkt x, a po lewej stronie (cóż za niespodzianka!) reklama tego produktu.
Czyli artykuł sponsorowany/marketing [prawie] szeptany

Cytat:
Bardzo możliwe, bo wiele osób się żali na wysyp po Heenarze czy Bringraj(jak coś skapnie na czoło), a one są na kokosie właśnie.

Chociaż może zależy co ile jest na twarzy, bo miałam maseczki z olejem kokosowym i było ok, a gdybym to miała w kremie to byłoby już nieciekawie.

Podobno spirulina też jest bardzo komodogenna, ale także nigdy mi nie zaszkodziła- może także dlatego, że mam ją krótko na twarzy w formie maseczek.
U mnie maseczka na oleju kokosowym zrobiła masakrę na twarzy. Teraz omijam szerokim łukiem, a szkoda, bo sie kosmetyki bardzo fajnie zapowiadały [Noni Care]. Ale w każdym składzie ten kokos przeklęty .

Spiruliny jeszcze nie próbowałam
Leży i czeka, aż łaskawie sobie przypomnę o niej, a ciągle zapominam...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 12:29   #629
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o regulowanie PH to własnie kwasek cytrynowy albo ocet bym obstawiała.

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Odkąd stosuję tonik mlekowy to: nos i policzki w jego okolicy mam piękne, za to na brodzie i czole sypie mnie wszystkim, co możliwe Ale mam nadzieję, że ze 2 tygodnie jeszcze i zejdzie.

Witam ja się Uczelnia i poker znów mnie wciągnęły
kascysko liczyłam na Twoją pomoc, ale chyba nie zauważyłaś mojego pytania a więc wklejam jeszcze raz: koleżanka kupiła ten szampon: http://www.e-naturalne.pl/pl/p/Szamp...ona-koloru/295

i zapomniała dolać wody i dokupić kwas mlekowy lub cytrynowy do regulacji ph... i teraz mam pytanie - co może dodać zamiast tego kwasu?
widzę, że tam trzeba otrzymać też odpowiednie ph, ale bez bibułek chyba ciężko będzie... pomocy
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 12:30   #630
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Bry!
Mnie od dobrych kilku dni gardło boli, drapie, szczypie i nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. Pijam wodę z miodem i cytryną, piję mleczko z miodem, multiwitaminkę pijam i dalej drapie O tyle dobrze, że kataru i innych dolegliwości na razie nie mam

Cytat:
A zapomniałam o tym Sorki.

A jeszcze lepszy dodatek to było specjalne wydanie o włosach- jedna wielka reklama Douglasa.

Wiadomo, że w gazetach będą reklamy, ale jak każdy prawie artykuł to jedna wielka reklama to zaczyna to być śmieszne lekko mówiąc.
No fakt, się wysilili
Tego o włosach nie widziałam (i całe szczęście)

Wróciłam z zakupów Dorwałam wszystko to co chciałam
Do ust wzięłam wazelinę Floslek czekoladową - nie ukrywam, że skusił mnie głównie zapach tania, więc jak nie będzie mi odpowiadać, to nie będzie mi żal. I skusił mnie peeling enzymatyczny Lirene, bo wszystkie peelingi do twarzy mi się pokończyły. Zobaczymy czy będzie jakiś w miarę.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości