Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XII 2012 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-07, 09:21   #4681
karolamankowa
Zadomowienie

Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI

Gusiaczku...ale czego sie boisz wyników KTG czy zbliżającej sie godziny W??
Stary 2012-11-07, 09:24   #4682
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120
Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI

dziewczyny wiem że już ł ten temat kiedyś ale ja się akuraniaż tak w tym oriętowałam bo dla mnie było zdeka za wcześnie. A mianowicie chodzi mi o wyprawke dla mala. Jakie ubranka i mniej więcej ile czego brac i co jeszcze oprócz ubranek?
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:26   #4683
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość

Noo.. Juz od 40. Minut mam 23 lata.. chlip chlip

KIA - STO LAT SMARKULO : roza:
P.S. Myślałam że jesteś starsza

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość

info z FB od Annaef "Melduje, że na wczorajszym KTG wyszly mi ogromne skurcze Nawet takie 100% a ja nic nie czulam. Nic. Zero bolu. Musze wiec zostac do porodu w Czestochowie, bo jak p. dr powiedziala: moze się zaczac w kazdej chwili. Teraz wizyta w czwt i jeśli się uda to jeszcze w pon. Moja corcia wazy już 3120 i podobno jest bardzo dluga. Przestraszylam się wczoraj, że to już... Na forum pojawie się pewnie dopiero z Malutka "
za Anię

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Witam się w 34tc
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:26   #4684
kaaamila1
Zakorzenienie

Hej Kochane

Niestety wczorajsze skurcze to były tylko takie przepowiadacze..czekam dalej na rozwój akcji Mieszkanko już posprzątane i przygotowane dla Malutkiej. Ma czas do soboty a później niech czeka tydzień i 17 może się rodzic

Przesyłam urodzinowe życzenia dla jubilatek - Spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania

Aaaaaa i kciuki za Justę Czekam na wieści !

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluje nowych tygodni

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:30   #4685
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
dziewczyny wiem że już ł ten temat kiedyś ale ja się akuraniaż tak w tym oriętowałam bo dla mnie było zdeka za wcześnie. A mianowicie chodzi mi o wyprawke dla mala. Jakie ubranka i mniej więcej ile czego brac i co jeszcze oprócz ubranek?
Dorcia tu masz z pierwszej strony:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4432
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2687
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:33   #4686
nini_b
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczyny
Kia Mia wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, lekkiego porodu i ślicznej zdrowej dzidzi!!!
Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Dziś mam ktg o 16:40 więc proszę o kciuki.
No i dzis umawiamy sie na konkretny termin cc tzn dziś albo jutro

Mnie dzisiaj śnił się synek, że był już w domu z nami i go karmiłam i był taaaki słodki
nini_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:35   #4687
weronika23
Zakorzenienie

a ja mam dzis dziecvko gledzaco beczace zglupieje nic tylko mama i mama i mama nawet do wc nie moge pojsc bo wyje
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:39   #4688
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

No własnie nie wiem jak to jest możliwe a jak widać jest, zeby nie czuć skurczu właściwego. Mi wcz gin mówił ze to bedzie własnie takie napinanie twardnienie i spytałam sie ale czy bedzie bolało no i odpowiedział ze z reguły tak...polozna mówiła z kolei o bólu a la na okres, znajoma to potwierdziła.

Dorcia lista wyprawkowa jest na poczatku wątku, przynajmniej była a teraz to nie wiem jest tego sporo więc najlepiej tam sobie zerknij
Ubranka to z przewaga 62 warto miec kilka 56, ja musiałam dokupić body rozpinane bo w szpitalu sobie takie życzą, więc polecam zerknac na listę przygotowana przez szpital w którym będziesz rodziła.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Z innej beczki, co sądzicie o takich urzadzonkach podgrzewaczo sterylizator
http://allegro.pl/promocja-podgrzewa...722136773.html
Nie wiedziałam nawet ze cos takiego jest, są nawet tańsze za 50 zł

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:40   #4689
kia_mia
Zadomowienie

Dziewczynki kochane bardzo Wam dziekuje za życzenia :

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:40   #4690
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
a ja mam dzis dziecvko gledzaco beczace zglupieje nic tylko mama i mama i mama nawet do wc nie moge pojsc bo wyje

Ma dzisiaj gorszy dzień widocznie..oj Weroniczko Ty to się masz biedaczko

Cytat:
No własnie nie wiem jak to jest możliwe a jak widać jest, zeby nie czuć skurczu właściwego. Mi wcz gin mówił ze to bedzie własnie takie napinanie twardnienie i spytałam sie ale czy bedzie bolało no i odpowiedział ze z reguły tak...polozna mówiła z kolei o bólu a la na okres, znajoma to potwierdziła.

Dorcia lista wyprawkowa jest na poczatku wątku, przynajmniej była a teraz to nie wiem jest tego sporo więc najlepiej tam sobie zerknij
Ubranka to z przewaga 62 warto miec kilka 56, ja musiałam dokupić body rozpinane bo w szpitalu sobie takie życzą, więc polecam zerknac na listę przygotowana przez szpital w którym będziesz rodziła.
Jak była u mnie położna środowiskowa to mówiła, że skurczy porodowych nie da się przeoczyc..

....................

Idę robic szarlotkę

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-11-07 o 09:44
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:44   #4691
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Z innej beczki, co sądzicie o takich urzadzonkach podgrzewaczo sterylizator

No własnie Dorcia, sprawdz najpierw co u Ciebie w szpitalu w ogole potrzeba dla dziecka. U mnie np. tylko ciuszki na wyjscie, papersy, chusteczki a w niektórych szpitalach trzeba miec ciuszki na kazdy dzien....

Gabi fajne to coś ale jak dla mnie to tylko taki bajer, chociaż pewnie przydatny no i jak cyckiem bedziemy karmic to tak srednio będzie się na poczatku przydawac, ewentualnie umyć mozna normalnie i wyparzyc a zagrzac to chyba w mikrofalowce mozna nie ;> ?

Stary 2012-11-07, 09:48   #4692
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Gabi fajne to coś ale jak dla mnie to tylko taki bajer, chociaż pewnie przydatny no i jak cyckiem bedziemy karmic to tak srednio będzie się na poczatku przydawac, ewentualnie umyć mozna normalnie i wyparzyc a zagrzac to chyba w mikrofalowce mozna nie ;> ?
Cyc cycem, ale ja czasami chciałabym karmić odciagnietym i wtedy juz pojawiają sie butelki czy własnie temat odgrzewania. I napisze Wam jak na spowiedzi, co tam porod ja to sie boje własnie tego wszystkiego związanego z karmieniem i w ogóle nie ogarniam tematu odciagania, przetrzymywania, czyszczenia butelek i sterylizacji garnek mikrofali itd
I jak zobaczyłam takie urzadzonko to ono mnie jakoś uspokaja

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:48   #4693
aerien83
Zadomowienie

Hej kochane

Dzisiaj termin mojego porodu - a niunia kończy właśnie tydzień

Weroniczka oby Cię Oluś zaskoczył

Dla Jubilatek moc najlepszych życzeń

Justa kciuki za cc
AnnaEf
Anetka masakra, to już dzisiaj poznasz datę cc

Gratulacje nowych tygodni i kciuki za wizyty.
Nie mogę się doczekać aż się wszystkie rozpakujemy
Miłego dzionka dziewczynki, i owocnego

PS. Gabi2 bardzo fajna rzecz ja mam sterylizator AVENT http://allegro.pl/sterylizator-parow...740927223.html i jestem zadowolona, podgrzewacz też tej firmy ale jeszcze z podgrzewacza nie korzystałam, bo póki co ściągam swoje mleko do butelki i bezpośrednio jej podaję.

Edytowane przez aerien83
Czas edycji: 2012-11-07 o 09:53
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 09:54   #4694
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Cyc cycem, ale ja czasami chciałabym karmić odciagnietym i wtedy juz pojawiają sie butelki czy własnie temat odgrzewania. I napisze Wam jak na spowiedzi, co tam porod ja to sie boje własnie tego wszystkiego związanego z karmieniem i w ogóle nie ogarniam tematu odciagania, przetrzymywania, czyszczenia butelek i sterylizacji garnek mikrofali itd
I jak zobaczyłam takie urzadzonko to ono mnie jakoś uspokaja

No mnie to tez troche przeraza... ogolnie samo karmienie to juz swoja drogą moze te mycie to nie ale podgrzewanie....... ja nigdy nie wiedzialam jakie mleko ma być ciepłe... dla mnie zawsze na rece bylo gorace.... O_O

Stary 2012-11-07, 10:00   #4695
weronika23
Zakorzenienie

noooo jakis gorszy ma dzien bo dawno taka nie byla a ja sie wzielam za gotowanie obiadu no ale nic damy rade

ja mam ten sam sterylizator co Ela od siostry i kurde musze przywiez i wyparzyc butelki i smoczki najwyzszy czas

cod o podgrzewACZA przy gabrysce nie uzywalam teraz tez nie bede ja mam metode swoja: termos dziecko sie budzi 2 flachy z mlekiem stoja ide zalewam woda trzese i gotowe

dziewczyny a teraz dodatkowe tygodnie to 4 tak zebym cos nie pokrecila

laaaaa powiem wam ze nie wiem co tro bedzie z gabi nooo naprwde nie zejdzie do tesciowej na dol nic tylko nie kocham cie idz stad nie patrz na mnie teraz przyszla i coooo moje dziecko poszlo do pookoju i sie zamknelo
Stary 2012-11-07, 10:02   #4696
jagnna
Zakorzenienie

musso4, anett234,

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Masakra...moja torba dalej nie spakowana....choć już wyprana
Proszę o motywacje w powyższym zakresie

Halwaya- ooooooo nie albo poród dzisiaj albo wygrana- wybieraj
Karola: motywuję cię!

Cytat:
Godziny P raczej

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
Na pierwszej stronie masz wszelkie porady i wytyczne
jagnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:04   #4697
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Masakra...moja torba dalej nie spakowana....choć już wyprana
Proszę o motywacje w powyższym zakresie
to ja Cię motywuję!!! Jak już ja spakowałam (na10dni przed terminem) to powiem Ci, że da się

Cytat:
u mnie podobnie wstajemy ide do wc miedzy czasie klikam na laptop robie sniadanie tz mlodej i sobie i zasiadam a pozniej caly czas chodzi i co przejde to zerkam i czytam boze jestem uzalezniona
no właśnie jakbym o sobie czytała

Cytat:
bardziej tej godziny. Chciałabym a boję się.

Cytat:

[/COLOR]Z innej beczki, co sądzicie o takich urzadzonkach podgrzewaczo sterylizator
no to mnie już od soboty, lub niedzieli tak brzuch twardnieje i pobolewa jak na @. Ale nic konkretnego się nie dzieje

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

Jak była u mnie położna środowiskowa to mówiła, że skurczy porodowych nie da się przeoczyc..
mnie ginka też tak mówiła, ale na koniec życzyła, żebym jednak przegapiła te bóle. taaaaa. Mądrala

Cytat:
No mnie to tez troche przeraza... ogolnie samo karmienie to juz swoja drogą moze te mycie to nie ale podgrzewanie....... ja nigdy nie wiedzialam jakie mleko ma być ciepłe... dla mnie zawsze na rece bylo gorace.... O_O
no, to karmienie to może być hardcore
Stary 2012-11-07, 10:05   #4698
weronika23
Zakorzenienie

moja tez jeszcze nie spakowana do konca

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

mowice co chcecie ale dla mnie najgorsze byly 1 kapiele i ubieranie
Stary 2012-11-07, 10:08   #4699
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

poprasowałam trochę i już stopy jak balerony a jeszcze prasowania kupa

a jeszcze mam pytanko co do zwolnienia, mam teraz do 13, 16 niby termin. słyszałam, że może mi nie dać już zwolnienia, tylko macierzyński. Ale wtedy jakieś zaświadczenie, czy coś mi wystawi. Coś się zanosi do pracy
Stary 2012-11-07, 10:08   #4700
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
cod o podgrzewACZA przy gabrysce nie uzywalam teraz tez nie bede ja mam metode swoja: termos dziecko sie budzi 2 flachy z mlekiem stoja ide zalewam woda trzese i gotowe

dziewczyny a teraz dodatkowe tygodnie to 4 tak zebym cos nie pokrecila

laaaaa powiem wam ze nie wiem co tro bedzie z gabi nooo naprwde nie zejdzie do tesciowej na dol nic tylko nie kocham cie idz stad nie patrz na mnie teraz przyszla i coooo moje dziecko poszlo do pookoju i sie zamknelo
za sposób - prosto i genialnie
O macierzyński chodzi? Jest 20 tygodni, + 4 tyg dodatkowo. A może się na roczny załapiemy
To czemu tak na teściową reaguje? Może jej nie zna po prostu, nie jest przyzwyczajona, czy coś..

Idę pichcić obiad. Zrobię teraz, to potem będę mieć spokój i więcej czasu dla forum

Edytowane przez jagnna
Czas edycji: 2012-11-07 o 10:09
jagnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:09   #4701
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
[/COLOR]mowice co chcecie ale dla mnie najgorsze byly 1 kapiele i ubieranie
ja ubierałam takie maluszki po 2kg, więc się tego nie boję. Ale kąpieli i karmienia
Stary 2012-11-07, 10:10   #4702
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
moja tez jeszcze nie spakowana do konca

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

mowice co chcecie ale dla mnie najgorsze byly 1 kapiele i ubieranie
o matko o kąpaniu i ubieraniu to jeszcze nawet nie mysle, bo chyba się popłaczę

Stary 2012-11-07, 10:17   #4703
weronika23
Zakorzenienie

powiem ci ze nie wiem co sie jej stalo my do grudnia mieszkamy z tesciowa i bylo oki do poki nie bylam 3 dni w spzitalu teraz jakas masakra
ale wydaje mi sie ze troche jest sobie sama winna bo na sile chce ja przytulic pocalowac a moja nie nalezy do takich dzieci ktore mozna na sile

ooo ja tak mam z om termin na 2,11 i wlasnie pisalam teraz o macierzynski niby gin mowila mi ze po porodzie moge ale ze kadry mam we wroclawiu wlasnie sie za to wzielam wysle skan e maliem i dzis poczta

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

napisalam tyle hehe znalazlam na jakim forum mysle ze im wsytarczy a pozniej napisze o te 4 a pozniej o wychowawczy

W związku z opóźniającym się porodem proszę o udzielenie urlopu macierzyńskiego od dnia 2.11.2012 w pełnym wymiarze tj. 20 tygodni.
Stary 2012-11-07, 10:18   #4704
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
powiem ci ze nie wiem co sie jej stalo my do grudnia mieszkamy z tesciowa i bylo oki do poki nie bylam 3 dni w spzitalu teraz jakas masakra
ale wydaje mi sie ze troche jest sobie sama winna bo na sile chce ja przytulic pocalowac a moja nie nalezy do takich dzieci ktore mozna na sile

ooo ja tak mam z om termin na 2,11 i wlasnie pisalam teraz o macierzynski niby gin mowila mi ze po porodzie moge ale ze kadry mam we wroclawiu wlasnie sie za to wzielam wysle skan e maliem i dzis poczta

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

napisalam tyle hehe znalazlam na jakim forum mysle ze im wsytarczy a pozniej napisze o te 4 a pozniej o wychowawczy

W związku z opóźniającym się porodem proszę o udzielenie urlopu macierzyńskiego od dnia 2.11.2012 w pełnym wymiarze tj. 20 tygodni.

Ale czemu juz bierzesz macierzynski??? nie mozesz dalej dostac l4 ??

Stary 2012-11-07, 10:19   #4705
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

Ależ to pięknie ujęłaś mam nadzieję, ze będę miała takie własnie wspomnienia, a nie traumę ... jak na razie okres ciąży jakos miło mi się nie kojarzy, zobaczymy jak będzie z porodem...
ja w piątek już stwierdziłam że to moja ostatnia ciąża ale to było pod wpływem kryzysu

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Miałam ktg. Mój Bobas wie kiedy ma najwięcej dawac czadu bo tak kopał że aparat szalał. Wyniki z posiewu ok Nie mam GBS ani żadnych innych bakterii Oczywiście badanie musiało być bo pod koniec ciąży bada na każdej wizycie. Wszystko jest ok. Na razie pozamykana Kolejna wizyta za 2 tygodnie, czyli 20 Wtedy pewnie będzie usg Mam nadzieję że Dzidzia dalej jest główką w dół i że się już nie przekręci...Mam jeść magnez 3* po 2 tabletki. W sumie to nie wiem po co, bo nie mam żadnych skurczy, a zapomniałam zapytać...

Szkoda, że nie ma mojego męża bo bym go urodzinowo wykorzystała w łóżku, ...

przepraszam za spóźnione sto lat

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
A jak to jest z tym całym CC ?? Można zarządać tego czy jak ?
Ja się zaczęłam martwić, lekarz twierdzi że Adaś ma dużą głowę i w dodatku zapowiada się duży chłopak mówi że do 4300 może dobić do porodu
nie martw się na zapas
mi też raz któryś powiedział że chyba duży chłopak a okazuje się że ciężko mu głowę zmierzyć która wychodzi na 2 tygodnie większą od reszty i wszystko zawyża
teraz się okazuje że w tych centylach mój to przeciętniak

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
Ja dopiero wrocilam z wizyty z polozna, podotykala brzucha popatrzala i stwierzila ze glowka jest bardzo bardzo nisko i ze by sobie zyczyla zebym pojechala do szpitala gdzie sprawdza mnie wewmnetrznie i zrobia KTG.
Wiec po 5 godzinnej wizycie w szpitalu, lekarka stwierdzila ze golym okiem widzi jak mala pcha na dol, szyjka jest bardzo zmiekczona nawet lekko mozna glowke dotknac, i jak to stwierdzila ona widzi wczesny etap porodu, ale ze nie ma skurczy to wypuscila do domu i mowi ze mam wrocic jak bede miala regularne skurcze i nawet nie daala mi nastepnej wizyty bo twierdzi ze do swojego terminu to juz dawno urodze, moze i nawet do 3 dni

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość

niech żyje moja zgrabność! bo dzisiejsza wizyta z usg kosztowała mnie tylko 230 pln już mnie tak w☠☠☠☠ia ten lekarz, że szkoda gadać, a dzisiaj byłam u niego na 15 wizycie!!!! i musiał mi nową książeczkę zakładać, bo stara się skończyła, a do tego kazał mi przyjść w sobotę i we wtorek jeszcze na ktg i wizyty - chyba go pogrzało dosłownie, ja wiem, że zdrowie dziecka najważniejsze, ale skoro dziecko zdrowe.... no i wiadomość dnia - tydzień 38 + 3 dni, a mój Antek waży wg usg 3850
jak ja zaraz go nie urodzę... to ja już go w ogóle takiego wielkiego nie urodzę. Jeszcze gość na usg się ze mnie wyśmiewał, że to po mamusi na pewno - ta, jasne, ja się urodziłam 2900 i 49 cm wzrostu, więc figa z makiem..... no ale dowiedziałam się też, że dużo włosów mały ma na głowie - naprawdę pożyteczna informacja, może ja czapki dla niego brać nie będę
no powiem Wam, że z jednej strony zawsze cieszę się na te wizyty, a z drugiej to mnie chu.j strzela.
grunt że z maluchem ok

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
mały rośnie pięknie. ma już 2400g jak na 34 tc i 5 dzien to idealnie : )
ułożony główkowo, gotowy do akcji ; ) w tym że szyjka jeszcze ładnie daje radę : )

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Morning dziewczynki
Witam się w 42 tygodniu

Cytat:

[/COLOR]info z FB od Annaef "Melduje, że na wczorajszym KTG wyszly mi ogromne skurcze Nawet takie 100% a ja nic nie czulam. Nic. Zero bolu. Musze wiec zostac do porodu w Czestochowie, bo jak p. dr powiedziala: moze się zaczac w kazdej chwili. Teraz wizyta w czwt i jeśli się uda to jeszcze w pon. Moja corcia wazy już 3120 i podobno jest bardzo dluga. Przestraszylam się wczoraj, że to już... Na forum pojawie się pewnie dopiero z Malutka "

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Witam się w 34tc

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość

Dziś mam ktg o 16:40 więc proszę o kciuki.
No i dzis umawiamy sie na konkretny termin cc tzn dziś albo jutro

Kia_Mia wszystkiego dobrego
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:19   #4706
weronika23
Zakorzenienie

juz mi nie da a nie bede latac po rodzinnych nie mam sily zreszta pozniej i tak ide na wychowawczy a gdzies na forum wyczytalam pare razy ze gin moze odmowic
Stary 2012-11-07, 10:19   #4707
gk7
Raczkowanie

Cytat:

Noo.. Juz od 40. Minut mam 23 lata.. chlip chlip
To i ja się przyznaję, że dzisiaj kończę 31 lat NIe płacz Kia, w pewnym wieku różnicy rok w tą czy w tamtą już nie robi. Ważne, żeby czuć się młodą i piękną. Wszystkiego najlepszego Skorpionice.

JA dzisiaj z rana dostałam już laurkę od córci. Taka dumna się z siebie była, że myślałam, że pofrunie normalnie.

Jutro przychodzi do mnie położna z przychodni na wywiad. Naprawdę świetna babeczka mi się trafiła. Zobaczymy co ciekawego mi powie.

My dalej nad imieniem dla małego się zastanawiamy. To już zaczyna być chore. Każdemu coś innego się podoba. Ja dalej Leona obstawiam, mąż ma propozycje takie: Nikodem, Franciszek, Aleksander, a mój tata jeszcze Jan nam sugeruje. Zgłupieję chyba
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:20   #4708
weronika23
Zakorzenienie

aaa powiedziala mi ze moze mnie skierowac do spzitala i od nich dostane to dziekuje bardzooooooo woole juz amcierzynski ciagnac i miec normalna wyplate
Stary 2012-11-07, 10:21   #4709
T'ai
Zakorzenienie

w ogóle już wiem jak to jest - za szybko piszecie, za szybko kończymy wątki i dlatego dzieci mało się na wątek rodzi

w ogóle to jak pospałam
siku o 2, potem dopiero 6
dziecka jakoś nie czułam prawie
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 10:22   #4710
asia84
Rozeznanie

GG do asia84

Witam dziewuszki

kia_mia, gk7 Stoooooooo Laaaaaaat!!!

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Morning dziewczynki
Witam się w 42 tygodniu
Kochana rozkładaj nóżki i sio sio!

Kochane śniło mi się, że mi wody odeszły Wizytę mam pojutrze - już nie mogę się doczekać

Helenka - 15.12.12 moja ukochana córeczka

Edytowane przez asia84
Czas edycji: 2012-11-07 o 10:24
asia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości