|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Natalia ale cicho siedziałaś. Szkoda, że się nie udało
![]()
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
inutil - co u Ciebie? jak Juluś?
![]() |
#1203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ponad 4 tyg ![]() ![]() ![]() hm... szkoda... ale dla mnie za dużo stresu ( bez lutki a nawet kwasu foliowego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() bede bic!!!! w razie W podeslalabym Ci lutke szybko, ale za nie lykanie kwasu bede bezwzglednie przekladac przez kolano. przeczulonam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
idę do męża bo zazdrosny
![]() dobrej nocki a tu dla Was mój hrabia szczypior z sesji jesiennej i filmik z dziś
5.01.2011[*] 08.03.2015[*] Mikołaj 19.11.2011 ![]() Edytowane przez natalia_23 Czas edycji: 2012-11-07 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() lutkę mam w domu.... historia się nie powtórzy bo wracam do npr ![]() dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Melduję się, nie mam czasu na wizaż ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 | |||||
Wtajemniczenie
|
Monia, to w takim razie dołączam się do podziwiania Ciebie. Odwaliłam kilkaset godzin pańszczyzny na praktykach studenckich w szpitalach i wiem, że to nie jest łatwa robota.
Cytat:
![]() W takim razie życzę powodzenia w szukaniu pracy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co tam? ![]() Idę jeździć. Ledwo na oczy widzę z niewyspania, także niechybnie zląduję eLką na jakimś drzewie tudzież lampie... ![]() Miłego dnia! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Konto usunięte
|
Cześć,
Ja po śniadanku i kawce, zaraz ogarniam mieszkanie i lecę ![]() Miłego! Medi trzymam kciuki za jazdy ![]() Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-11-07 o 06:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
Też witam się z poranną kawką w pracy :/
oby ten dzień był lepszy od wczorajszego... i przedwczorajszego... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To widze ze nasze Maluchy z waga ida leb w leb ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie paskudna pogoda, leje deszcze, zaraz wskakuje z lutka do lozka ![]()
![]() |
![]() |
#1212 | |
Zadomowienie
|
Cześć kochane
![]() ![]() Przepraszam że się nie udzielałam w ciągu ostatnich dni, ale naprawdę nie miałam czasu. Doczytałam już wszystko, ale nie cytowałam bo i tak moje odpowiedzi byłby już nie do tematu ![]() Generalnie z tego co pamiętam to chciałam napisać, że: Panika gratki za kolejną udaną wizytę! A czy to będzie synek czy córeczka to tak jak piszesz jeszcze się okaże ![]() Kathe gratuluję z całego serca! Trzeba wierzyć że będzie dobrze! idź do lekarza to może dostaniesz jakieś "wspomagacze" no i pewnie L4 jeśli zechcesz. Co do do Twojego tż no cóż.. życie. Mimo że jest Ci ciężko to musisz się wziąć w garść i być silną babeczką dla swojego maleństwa! Mega o nic się nie obwiniaj! Synuś jest już dużo, a Ty prowadząc teraz leżący tryb życia "kanapowego leniwca" na pewno wytrzymasz jeszcze co najmniej te 6 tygodni! Przytulam ![]() Zeberko z czasem będzie łatwiej i Tobie i Kasieńce ![]() ![]() Koccurku jak się czujesz dzisiaj? przeszły Ci te dziwne objawy? byłaś u lekarza? Perse ja z kolei mam bzika na punkcie "wyłączyłam czy nie wyłączyłam żelazka" przed wyjściem z domu ![]() ODPOWIADAM na pytania dot. akcji mikołajkowej: Lista pytań: 1. ulubione kolory: czarny, granat, brąz, beż (ale raczej ciemniejsze odcienie) 2. nielubiane kolory: wszystkie jaskrawe, jasne, nie znoszę motywów zwierzęcych 3. zainteresowania: lubię gotowanie, jazdę na rowerze i książki z poradami wszelakimi ![]() 4. czy lubisz biżuternie i jesli tak to jaką? lubię ![]() 5. jakich używasz kosmetyków (lakiery, błyszczyki, kredki): paznokcie tylko na bezbarwny lub jasne beże i róże, błyszczyk też neutralny, paletki cieni do powiek w odcieniach beżu i brązu ![]() 6. Jaki masz rozmiar stopy, dłoni, palców : stopa 37/38, dłoń uniwersalna. Cytat:
Miłej i bezstresowej jazdy ! I miłego dnia dla Was wszystkich! Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2012-11-07 o 07:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=amilcia;37462855] A ja się chwalę, byłam na zebraniu u Meli w p-lu. Pani ogłosiła, że Mela najlepsza w grupie z testu dojrzałości szkolnej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie dostałam się wczoraj do lekarza ![]() ![]() Jestem już tak zdołowana i zniechęcona że nie wiem skąd brac siłe ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Inutil zapomniałam Ci odpisać odnośnie orzechów, dla mnie takie sobie one są, brakuje mi zapachu prania i mam wrażenie, że ono jest tylko odświeżone, a nie wyprane
![]() |
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesc lachony foliczek, wsuwac az milo. zaszkodzic nie zaszkodzi... ![]() ![]() ![]() ![]() trzeba walczyc. trudno. zycie to nie walka, "to je bitwa"!!!!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Pani i tu sie nie zgodze.. ja dostałam ostatnio wysypku własnie po foliku...
![]() Chyba za duzo tabsów biore ![]() Nie pisze za wiele bo kiepsko sie czuje...nie wiem czy bardziej źle psychicznie czy fizycznie... śpie na siedzaco znowu..pogoda mnie wykończy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesc trza i juz. bez zgody/nie zgody
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego nie wiem ale jak odstwiałam folik to przeszła wysypka...ale miałam 2 dni przerwy. Od dziś spróbuje jescfolik w innym czasie niz reszte leków. Zgadzam sie jednak co do jedzenia foliku... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, ja znów jak po ogień... Właśnie dostałam objawienia, że chce mi się longera z KFC i już nie podoba mi się wizja zjedzenia owsianki z bananami :/ Ehh, zycie!
Gdzie ewel się podziewa? Haaalo, ewel! Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owsianka dobra jest . Mam pyszy przepis na placuszki owsiane ![]() 22 d.c. jeszcze 4 dni i testuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za testowanie, bo może ta senność i Twoje samopoczucie mają poważne podstawy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co zaraz musze sobie przypomniec jak to sie robi: Miksujesz płatki owsiane. Dodajesz jajko, ciutke wody, troche miodu, cynamon, Mieszasz wszystko. Robi sie papeczka. Nakładasz na patelnie bez tłuszczu i smażysz. Na wierzch troche jogurtu i owocki...mniam... Nie wiem ale jestem rozjechana strasznie- zwłaszcza emocjonalnie - jednak stawiam na dupka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kiedy możesz iść do lekarza skoro wczoraj się nie dostałaś? Przytulam najmocniej jak potrafię ![]() Cytat:
![]() Kocurku czyli teścik będzie w święto niepodległości? może to jakiś mały patriota daje o sobie już znać? ale ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
jestem talibem w kwestii kwasu foliowego. moge isc na krucjate. (jasne, ze nie kazda kobieta zazywa a rodzi zdrowe dziecko, ale miec swiadomosc, ze mozna miec wplyw i nie korzystac - dla mnie czysta glupota)
moze innej firmy? ![]() ![]() ![]() ![]() (obalilam te teorie, ale ona uparcie wierzy, ze chrapka na McD to dziewczynka) ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- zuch!!!!!
![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1226 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Ale slodziak! do schrupania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
![]() Chyba też spróbuję tych placków owsiankowych. Brzmi smacznie. Aaa, znacie się na patelniach? kupiliśmy taką http://www.agito.pl/tefal-patelnia-g...27-526187.html da się na niej bez tłuszczy smażyć? (tż sobie taką wymyślił, bo koniecznie chciał głęboką - nie wiem po co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-07 o 10:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tam nie wierzę w te zachcianki ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.