|
|
#1171 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Ewulkaaa cieszę się, że ok wszystko, i uważaj na siebie, dobrze, że się obeszło bez Fenoterolu, ja się fatalnie czuję po nim
Cytat:
a ja z Bytomia, i też na Goduli będę rodzić termin mi skacze więc albo z Szają wyląduję na porodówce, albo z Tobą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ale się wqrwiłam od rana, wyobraźcie sobie, że po zwolnieniu całej mojej ekipy wywinęli kolejny numer - zmienili sobie termin wypłat!!! Z 5go na 10go!!! Przecież to jakaś kpina jest, ŻADNEGO powiadomienia nam nie wysłali, NIC żeśmy nie podpisywały, nosz qrwa mać, szlag mnie zaczyna już trafiać z tą firmą, dodatkowo się doprosić o RMUA nie mogę!!! Wysłali mi ostatnio bez pieczątek czaicie?! I co ja mam z tym zrobić, tyłek se wytrzeć?! Tak się wkurzyłam że mnie brzuch rozbolał, rozryczałam się. Zgadałyśmy się z dziewczynami, że jak tylko będzie szansa wygrać sprawę to ich do sądu podamy - już kij jak my nie będziemy mieć z tego profitów, ale chociaż oni karę zapłacą. Dobrze, że mamy oszczędnościówkę, gdyby nie to to nie wiem, z czego byśmy czynsz zapłacili Sorry kochane za nerwy, ale nie wytrzymuję już, chcę się od nich uwolnić i w
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Na porodówkę biorę laktacyd femina, bardzo dobrze mi służy już od 6 lat więc nie będę zmieniać. Odkąd go używam ani razu nie miałam żadnej infekcji. Tusz też wezmę, ale czy użyję?
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
no czy do pipu, dziewczyny będą to załatwiać a ja się do nich po prostu podepnę, ale nie mam siły już
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ponury dzień
![]() i nudny. Dopiero 15.20 a już ciemno się robi... W takie dni tylko siedzę i jem
|
#1176 | |||
|
Wtajemniczenie
|
no nie wierzę....
Jaki ładny, taki wysportowany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z tym że ja miesiączke miałam 13.04 ale widocznie owulkę miałam później .[QUOTE=LadyWhisper;3748031 0 Dziewczyny ale się wqrwiłam od rana, wyobraźcie sobie, że po zwolnieniu całej mojej ekipy wywinęli kolejny numer - zmienili sobie termin wypłat!!! Z 5go na 10go!!! Przecież to jakaś kpina jest, ŻADNEGO powiadomienia nam nie wysłali, NIC żeśmy nie podpisywały, nosz qrwa mać, szlag mnie zaczyna już trafiać z tą firmą, dodatkowo się doprosić o RMUA nie mogę!!! Wysłali mi ostatnio bez pieczątek czaicie?! I co ja mam z tym zrobić, tyłek se wytrzeć?! Tak się wkurzyłam że mnie brzuch rozbolał, rozryczałam się. Zgadałyśmy się z dziewczynami, że jak tylko będzie szansa wygrać sprawę to ich do sądu podamy - już kij jak my nie będziemy mieć z tego profitów, ale chociaż oni karę zapłacą. Dobrze, że mamy oszczędnościówkę, gdyby nie to to nie wiem, z czego byśmy czynsz zapłacili Sorry kochane za nerwy, ale nie wytrzymuję już, chcę się od nich uwolnić i w Nie denerwuj się bo na takich patafianów to szkoda słów., Ale jakby co to nie wahajcie się iść z tym gdzieś bo takich to trzeba utylizować !
|
|||
|
|
|
#1177 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny z WROCŁAWIA
Gdzie rodzicie? naszło mnie na wybór szpitala
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O i takie ich gadanie .......Też mnie to zdziwiło. |
|
|
|
|
#1179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też bym jadła, ale po wczorajszej wizycie u gina i kontrolnym ważeni stwierdzam, że muszę przystopować, więc narazie poszło śniadanie i obiad, pewnie za chwilkę znów coś wszamam potem kolacja i koniec, bez żadnych przekąsek! chociaż nie powiem - marzy mi się takie ciacho z karmelem i bitą śmietaną
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulkaaaaaaaaaaaa no przeciez zabic Cie to mało
ja sie naprawde chce ograniczyc a ty tu takie pysznosci proponujesz.............. ide pomysc po obiadku bo Młody tak sie rozszalał, ze nie mogłam ustac i musiałam sie polozyc
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli cię to pocieszy to ja też się ograniczam i staram się nie jeść słodyczy (od dzisiaj ) więc jak tak myślę to prawdopodobnie spróbuję takiego cuda na moim weselu, czyli 19 czerwca 2014 roku bo teraz nie chcę za dużo przytyć, a potem i tak będę musiała się odchudzać... świetlana przyszłość
|
|
|
#1183 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanie odnośnie becikowego. Rodze tak jak i Wy w styczniu i jak sie oblicza ten dochód? To sie jakoś z pitu za 2011 rok liczy czy jak? Bierze się pod uwagę 2 osoby w rodzinie czy już 3 razem z nowonarodzonym dzieckiem? jeśli z pitu sie liczy to w jaki sposób? dziękuję za pomoc.
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
No i po glukozie. Poczytałam książkę. Trochę mi było niedobrze, ale jakoś dałam radę, tylko w smaku fuj.
Jutro zobaczymy jak wyniki. Też się zastanawiam co brać do szpitala z kosmetyków. Tusz pewnie wezmę, z eyelinerem się nie rozstaję na co dzień, ale trochę się boję wziąć do szpitala, żeby mnie nie wzięli..za jakąś "dziunię" tam.
|
|
|
|
#1185 |
|
Zadomowienie
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba tylko korektor ewentualnie w razie kryzysu puder, no i tusz, watpie zebym byla w stanie kreski eyelinerem zrobic takie jakbym chciala, mimo ze mam duza wprawe
|
#1187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kto mi teraz do sklepu pomaszeruje jak męża nie ma ale chyba mam coś na zastępstwo , mam chałkę to sobie dżemem posmaruje i będzie prawie jak ciastko Cytat:
![]() Ewa wybrałaś już szpital w którym będziesz rodzić? |
||
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
do której Ewy to pytanie
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam sie nad bamboszami do domu
![]() http://allegro.pl/bambosze-welniane-...703715357.html allegro.pl/cieple-kapcie-bambosze-norweskie-granat-38-i2767512583.html Chyba jednak te norweskie wygrywaja ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Ale jestescie niedobre, ja slodkiego kompletnie nie moge a wy tutaj z takimi rzeczami
|
#1190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Wtajemniczenie
|
a w ogóle dziewczyny, tak się zastanawiałam: ciągle piszecie, że na początku się nie używa pościeli dla maluszka... dlaczego?
|
|
#1192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Terminy wskazywane na usg w późniejszych tygodniach ciąży są już niewiarygodne bo dzieci rozwijają się w różnym tempie.
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie, mi straszliwie marzna stopy i na zime zawsze kupuje takie cieplaki
tym bardziej Jak czeka mnie nocne karmienie
|
#1194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale Tantum Rosą włosów nie umyjesz przecież.
Ja mówię tak ogólnie o kosmetykach do mycia, nie tylko do psiochy. A poza tym fajne kapcie - ja też takie lubię, bo mi się stopy praktycznie nie pocą i ciągle są zimne, także wiem, co masz na myśli. Cytat:
Ja tam się chcę czuć dobrze ze sobą, jak już będę po męczącym porodzie, więc podmalowane oko nie zaszkodzi i nic ludziom do tego.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-07 o 16:44 |
|
|
|
|
#1196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a już miałam nadzieję na wcześniejszy poród
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak mi się wydaje, że to chodzi o to, że dziecko leży na płasko (bez poduszki) i zamiast kołderki jest rożek/śpiworek - żeby się nie zsunęło pod kołderkę i nie poddusiło ( a jeszcze nie umie się samo obrócić albo coś), no i dzieci lubią być ciasno owinięte rożkiem albo śpiworkiem.Chyba chodzi o bezpieczeństwo. Lady: norweskie ładniejsze, lubięęę takie ciepłe kapcie - na pewno jakieś kupię jak się zima rozkręci, uwielbiam jak mi tak miękko w stopy. |
|
|
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam normalnie używałam pościeli od początku - tzn. najpierw mam kołyskę to jest malusia kołderka. Poduszki nie dawałam jak mała spała tylko w kołysce, ale jak w rożku to dawałam, bo była jakimś cudem wyżej w nóżkach. I ja np. nie kładłam spać dziecka w rożku, jak mi zasnęła to odpinałam rożek, a starałam się wogóle w rożku nie kłaść. Dziecko lubi ciasno ale potrzebuje też czas na rozprostowanie nóżek i rączek.
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie - a po jakim czasie dziecko "przechodzi" na zwykla posciel?
Black, chodzilo mi o 'zestaw' bialego jelenia plyn do kapieli szampon, na dolne partie tantum rosa ![]() To kupuje norweskie ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Tak poza tym to od 13 mam 3 facetow na glowie, to jest smieszny gatunek, dasz im czipsy piwo gry i sa szczesliwi
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, tak sie zastanawiam
. Z jakiego anime jest twoj avatar?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

W lutym tez byłam w ciąży ale okazała się pusta ciąża,bez zarodka i w 8 tc trzeba było usunąć
termin mi skacze więc albo z Szają wyląduję na porodówce, albo z Tobą
ja tylko kilka razy wygoliłam się całkiem na łyso, ale nie lubię, bo pipka mi się wtedy w dotyku jakaś taka żabowata wydaje
a mąż widział jedno zdjęcie jak byłam gówniarzem i stoję w basenie goluśka i ciągle marudzi, że taka łysa jest fajna - zapędy pedofilskie
i nudny. 

ja sie naprawde chce ograniczyc a ty tu takie pysznosci proponujesz.............. ide pomysc po obiadku bo Młody tak sie rozszalał, ze nie mogłam ustac i musiałam sie polozyc
22.05.2008
14.08.2011

kto mi teraz do sklepu pomaszeruje jak męża nie ma
a już miałam nadzieję na wcześniejszy poród