Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 190 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-07, 16:51   #5671
lauren25
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
znalazłam ja też może dzisiaj zrobie wyjściówki jakie mam. Ja sie teraz przed lekarzem wstydze rodzbierać a co dopiero tu dodać Ale już żyję dniem operacji Umówiona jestem na wtorek na konsultacje zobaczymy co z tego wyjdzie. A powiedzcie mi jak to jest z tymi badaniami przed? Muszę jakieś zrobić zanim pójdę na konsultacje czy nie?
Tez miałam obawy z tym rozbieraniem to to mój największy kompleks ale poszło z górki.

Zrób foty i wrzucaj Każda tutaj ma zdjęcia wyjściówki więc to nic nowego ani strasznego
Stary 2012-11-07, 16:58   #5672
Amanina
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez kamcia461 Pokaż wiadomość
Witam Koleżanki,
Jestem 8 dzień po operacji i dzień po zdjęciu szwów oraz kontroli. Dostałam zalecenie, aby kupić stanik sportowy do spania, a w dzień nadal używać pancernika. Problem w tym, że nie wiem gdzie kupić dobry stanik - moje wymiary z dzisiaj: pod 73, w 92. Z brafittera wychodzi mi rozmiar 65 FF. W Triumph - ie takiego nie mają, a ja na razie nie chcę nic przez internet kupować. Aha prosze o namiary w Wwie i okolicach.
Pozdrawiam,
Hej kamcia, ja jestem jeszcze przed tym etapem, ale z tego co przeczytalam na forum, stanik sportowy ma zazwyczaj calkiem inna numeracje niz juz ten normalny. Dziewczyny na pewno Ci doradza
Stary 2012-11-07, 18:03   #5673
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
dla organizmu ... ale nie wnikałam dla jakiejś jego części konkretnie
czasem to tłumaczą tym, że za duże obciążenie na stawy albo na układ krwionośny ale jak ktoś jest zdrowy to nie widzę problemu
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 18:28   #5674
Toni76
Przyczajenie

Czesc dziewczyny,czy waste piersi po operacji tea roznily sie rozmiarem,moje sa aymetryczne,jestem 3tyg po zabiegu I troche sie martwie.pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Sorki za literowke
Toni76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 18:59   #5675
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki, buziaczki

Cytat:
Witam Koleżanki,
Jestem 8 dzień po operacji i dzień po zdjęciu szwów oraz kontroli. Dostałam zalecenie, aby kupić stanik sportowy do spania, a w dzień nadal używać pancernika. Problem w tym, że nie wiem gdzie kupić dobry stanik - moje wymiary z dzisiaj: pod 73, w 92. Z brafittera wychodzi mi rozmiar 65 FF. W Triumph - ie takiego nie mają, a ja na razie nie chcę nic przez internet kupować. Aha prosze o namiary w Wwie i okolicach.
Pozdrawiam,
Kamcia, ja śpię w sportowcu z Gatty. Pod piersiami mam 69 cm, w piersiach 90. Mam rozmiar S i jest na mnie trochę za luźny więc myślę, że na Ciebie będzie dobry . Nie jest on najlepszej jakości i nie trzyma ciasno piersi, ale myślę, że na noc raczej niewskazane są jakieś mocne ściskacze. Może któraś jeszcze coś doradzi?

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Toni76 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,czy waste piersi po operacji tea roznily sie rozmiarem,moje sa aymetryczne,jestem 3tyg po zabiegu I troche sie martwie.pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Sorki za literowke
Na razie nie masz co się zamartwiać . 3 tygodnie po zabiegu to tyle, co nic, tak naprawdę ostateczny kształt piersi osiągają dopiero po około roku . Tak więc cierpliwie czekaj i napisz coś więcej - jakie miałaś piersi przed operacją, jakie masz implanty itd... Ja ciekawska baba jestem
Stary 2012-11-07, 20:05   #5676
Toni76
Przyczajenie

Coś nie dochodzą moje posty.pewnie ukarać się za pare godzin,wiec się powtórzę,mam wkładki mentor300cc.wcześniej moje okreslilmlekarz na jakieś 225

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Miałam co prawda asymetria ale teraz wyglada to odwrotnie lewa większa od prawej

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Myśle ze może być to spowodowane tym ze na lewej wciąż mam siniaki.poza tym czuje się jakbym miała dwa glazy zamiast piersi

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Poza tym muszę wam powiedzieć ze w dniu kiedy miałam mieć operacje nagadala mi jedna wariatów o komplikacjach i teraz zaczynam się doszukać wszystkich mozliwych powikłań u siebie.chyba dostaje na głowę.
Stary 2012-11-07, 20:05   #5677
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
i mi też
Ja oryginalna nie będę, ale mi też się takie podobają
Lauren rozumiem Twoje obawy co do wielkości implantu, ja też miałam i też pytałam dziewczyny, co radzą. W końcu zdaję się na lekarza i jego doświadczenie A co wyjdzie, to za kilka dni będzie wiadomo... Jeśli nie ucieknę ze strachu przed narkozą Bo teraz mi to spędza sen z powiek

Lubuss nie przejmuj się, tutaj każda ma lub miała jakiś powód do zmiany piersi, więc nie wstydź się, wrzuć do profilu, po prostu przyjmiesz do przyjaciół tych, którym będziesz chciała pokazać

Toni, zaczekaj spokojnie, daj im trochę czasu. Na pewno jak lekarz zdejmował Ci szwy, to je obejrzał i powiedziałby, gdyby coś było nie tak

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-11-07 o 20:14
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 20:21   #5678
Toni76
Przyczajenie

Szwy ma rozpuszczalne a z lekarzem będę się widzieć dopiero w styczniu jak będę w Polsce,chyba ze bedzie wcześniejsza konieczność,oby nie

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Chyba zadzwonie do niego jutro bo znając życie nie będę mogła spać.jak dobrze ze trafiłam na to forum,mam się do kogo wygadac bo mój mąż ma już mnie dosyc
Stary 2012-11-07, 20:27   #5679
Saba08
Zadomowienie

Cytat:

Chyba zadzwonie do niego jutro bo znając życie nie będę mogła spać.jak dobrze ze trafiłam na to forum,mam się do kogo wygadac bo mój mąż ma już mnie dosyc
Hehe to chyba norma, nasi naszego gadania też czasami mają dość Ja jestem przed, więc za dużo nie pomogę, ale dziewczyny na pewno Cię uspokoją.
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 20:39   #5680
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
Tei sie podobaja, tylko tak jakby byly troszke mniejsze
Amania, masz dwa cuda!!! idealne

Chyba źle odebrałam to zdjęcie, to miał być przykład tak?

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2012-11-07 o 20:54
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 20:44   #5681
kasikkk87
Zadomowienie

lubuss a powiedz mi Ty oprocz tych tabletek stosowalas jakas diete i cw??

ej dziewczyny tez macie slady czerwone po calodziennym noszeniu stanika??no za malego juz teraz nie mam zapiety na srodkowa haftke a slady jednak sa nie chce nic zrobic zlego piersią bo an nich tez kawwalaek tej gumy sie odbija hm tez tak macir po trophy???
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 21:31   #5682
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
No moje blizny też mieszczą się w bieliźnie. I tak wolę je ni nawis jaki mi się zrobił po kolejnym cc. Jak znajdę zdjęcia to wkleję. No i są dwa rodzaje operacji pełna plastyka z przesunięciem pępka i tzw mummy tammy ściągnięcie tylko tej części poniżej pępka na dół. Ja w sumie i tak miałam spore blizny po 4cc więc dla mnie to nie taki aż problem,ale jak któraś miałaby ciąć brzuszek bez blizn to może byłaby przerażona. Blizny bledną,więc kiedyś będą mniej widoczne,a nad brzuszkiem wypadałoby i tak trochę popracować,ale kiedy? ogólnie to zadowolona jestem. Szczerze mówiąc to moje piersi mnie bardziej martwią.

Ja jestem rok po cesarce i jak czytam o Waszych bliznach to chyba miałam wielikie szczęście bo cięcie miałam bardzo nisko, w ogóle nie widać, blizna gładziutka , blada praktycznie niewidoczna a niczym jej nie smarowałam i dowiedziałam się, że ponieważ przed ciążą byłam szczupła to lekarz wyciął mi trochę tłuszczyku żeby później był jeden brzuszek a nie dwa a szef miałam jak po super plastyku. Położna mówiła mi, że trafiłam na najlepszy skład lekarski

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Kochana,
ja też wolę blizny niż wiszący worek
Dlatego najpierw spróbuję dietke i ćwiczenia, a jak to nic nie da, to za rok będę myślała o innym rozwiązaniu
i od jutra zaczynam brzuszki
Horo ja po 2,5mc od cesarki miałam wielki brzuchol i w ogóle byłam jeszcze wielka bo w 7mcu ciąży było mnie więcej o 20kg choć większość to zatrzymana woda była. Moją codzienna gimnastyka było życie codzienne. Moja dzidzia leżała w klinice , pospuło mi się auto a ja co dzień jeździłam do niej 20km , musiałam doczłapać się ze starszą córcią do metra ok 700m, później drugi raz tyle doprowadzić ją do szkoły, dojść do innego przystanku metra, później autobus 14przystanków i jeszcze dojść do kliniki. Powrót tak, żeby o 13tej odebrać starszą ze szkoły i wrócić do domu. Chyba nigdy nie zapomnę uczucia jak dreptałam pochylona z pociętym brzuchem , szczęśliwa, że za chwilę poleżę na "kangurka" z moim maleństwem:ro za:. Teraz mam 2kg więcej ale brzuch się wciągnął bez ćwiczeń. Do operacji muszę schudnąć i poprawić kondycję. Kilka lat temu pielęgnowałam koleżankę po operacji cycuszków , pomimo , że bardzo bolało miała w sobie wielką radość

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Krokusiku, nasza wspólna kawka jutro aktualna?
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 21:39   #5683
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Wygląd w sumie ok, trochę ten zrost mnie denerwuje,ale pod koniec miesiąca jestem umówiona z dermatologiem estetycznym i coś mi poradzi. Jednak mnie stale jakoś tak "nie wygodnie " czuję je, czasem podszczypuje, casem pobolewa, mam wrażenie,że się przesuwają. No niw eim jak to wszystko opisać,ale tak mi jakoś bywa dziwnie.
Ja miałam zrosty i bardzo długo piersi trzymały przy mostku. Trafiłam na laser biostymulujący z polecenia pani dr i powiem tak - rezultat był natychmiastowy. Co prawda jeszcze lewa pierś jest twardsza i trzyma się wyżej ale byłam dziś na laserku i już jest lepiej jeszcze ze trzy razy i powinno być ok

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
znalazłam ja też może dzisiaj zrobie wyjściówki jakie mam. Ja sie teraz przed lekarzem wstydze rodzbierać a co dopiero tu dodać Ale już żyję dniem operacji Umówiona jestem na wtorek na konsultacje zobaczymy co z tego wyjdzie. A powiedzcie mi jak to jest z tymi badaniami przed? Muszę jakieś zrobić zanim pójdę na konsultacje czy nie?
Na wizytę nie potrzebujesz badań. Badania zleca dr i robisz je przed op
Stary 2012-11-07, 22:08   #5684
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Koleżanki,
Pozdrawiam,
Witam.
Zapomnij na razie o brafitterze i roz 65FF- wrócisz do tego za pół roku
Na razie cofnij się do pierwszego postu- tam w niezbędniku znajdziesz staniczki jakie będą teraz dobre dla Ciebie. Wszystkie kupisz bez problemu a w W-wie będą w większości sklepów patronackich. Rozmiar Triumpha tego nr 1 na Ciebie będzie 75D ewentualnie 75C - to już najlepiej przymierzyć. Akurat ten model jest dostępny od obw 75- ale będzie dobry. Potem ewentualnie zszyjesz troszkę obwód- ale póki co będzie ok. Przetestowałyśmy ten model nie raz- polecam go z pełną odpowiedzialnością

Cytat:
Coś nie dochodzą moje posty.pewnie ukarać się za pare godzin,wiec się powtórzę,mam wkładki mentor300cc.wcześniej moje okreslilmlekarz na jakieś 225

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Miałam co prawda asymetria ale teraz wyglada to odwrotnie lewa większa od prawej

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Myśle ze może być to spowodowane tym ze na lewej wciąż mam siniaki.poza tym czuje się jakbym miała dwa glazy zamiast piersi

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Poza tym muszę wam powiedzieć ze w dniu kiedy miałam mieć operacje nagadala mi jedna wariatów o komplikacjach i teraz zaczynam się doszukać wszystkich mozliwych powikłań u siebie.chyba dostaje na głowę.
Spokojnie- teraz musisz przeczekać Przez pierwszy miesiąc najlepiej w ogóle się piersią nie przyglądaj - jeśli tylko mocniej nie bolą, nie są rozpalone to nie ma powodu by do nich zaglądać. Obraz jaki teraz widzisz może ocenić tylko lekarz - wiec nie ma co łamać sobie głowy i doszukiwać powikłań

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Ja miałam zrosty i bardzo długo piersi trzymały przy mostku. Trafiłam na laser biostymulujący z polecenia pani dr i powiem tak - rezultat był natychmiastowy. Co prawda jeszcze lewa pierś jest twardsza i trzyma się wyżej ale byłam dziś na laserku i już jest lepiej jeszcze ze trzy razy i powinno być ok

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Na wizytę nie potrzebujesz badań. Badania zleca dr i robisz je przed op
Krokusiku - kurcze, nie urwij mi głowy ale nie mam linku dla Ciebie.
Jeśli bardzo Ci go trzeba to pisz- poszukam
Czytam że na laserku dziś byłaś - dobrze, że masz pod ręką tego Pana

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

ej dziewczyny tez macie slady czerwone po calodziennym noszeniu stanika??no za malego juz teraz nie mam zapiety na srodkowa haftke a slady jednak sa nie chce nic zrobic zlego piersią bo an nich tez kawwalaek tej gumy sie odbija hm tez tak macir po trophy???
Ja mam - jak wodę zatrzymuje przed @
A Tobie co się odbija- obwód czy brzeg miski?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 23:25   #5685
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=belseno;37472000]co komu pisane to go nie minie

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

ojojoj..rzucaj to palenie i to już! a do kliniki dzwoń i pytaj, zdarza się, że ludzie przesuwają, odwołują...no trzeba tam systematycznie dzwonić i mówić, że jak coś to chcesz wcześniej w końcu będą Cię mieli tak dosyć, że sami do Ciebie zadzwonią [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Ano palę, palę. Wiem, że to niewskazane i martwi mnie ten wątek. Ja taka nerwusica, że jskbym nie mogła sobie zapalić, to bym sobie czasem rękę odgryzła. Muszę się jakoś ograniczyć do min przed op i potem detoks przynajmniej na czas przed op i po.
Narazie do nich nie dzwonię bo nie ma mnie kto zastąpić w pracy i nie ma nawet takiej opcji, żeby mnie nie było 2 tyg.
Plan jest taki, że jak tylko coś mi się zacznie układać w pracy to lecę na konsultację jeszcze do KP, bo parę arcydziełek z Wizażu mnie urzekło i wtedy decyduję do kogo chcę iść na op. U KP nie ma aż takich problemów z terminami.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Pomóżcie

Byłam dzisiaj na tym badaniu. Miałam zarówno mammografie i usg. Na usg wyszło wszystko dobrze, ale z mammografii, że mam w obu piersiach jakieś mikrozwapnienia a w prawej duże ich skupisko. Zalecane jest dalsze kliniczne leczenie. Ehh ja jeden artykuł na ten temat przeczytałam i już więcej nie chce Czy to znaczy, że będę musiała się pożegnać narazie z tym powiększaniem piersi??
Kicia, a mówiłaś lekarzowi, że szykujesz się do op?
On powidział coś więcej, niz "dalsze leczenie kliniczne"?
Jeju ja też mam coś w tej prawej...Skonsultuj to może z jakiś jeszcze innym lekarzem i ew pytaj w klinice co z tym fantem.
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 23:53   #5686
Toni76
Przyczajenie

Dziewczyny,dziękiza słowa otuch,bez was chyba bym zwariowala,buziaki
Stary 2012-11-08, 00:19   #5687
cycatka
Raczkowanie

Wiecie ja , że do kliniki miałam ok 300km i żeby nie jeździć kilka razy miałam szwy rozpuszczalne ale z nimi trzeba uważać bardzo bo jak brałam prysznic gdzieś tak po tygodniu to miałam wrażenie , że się rozchodzą i krew się lekko ukazała ale jakoś wytrzymały i nawet blizny nie za bardzo widoczne ale bądź bardziej ostrożna o dem nie, miałam nawet do Dr. pojechać zaraz po powrocie z Paryża do domu po następnym tygodniu ale już było wszystko dobrze na moje oko hihihi - czasami myślę, że prawdziwa ze mnie blondynka

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Kolorowych snów
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 07:45   #5688
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Ja jestem rok po cesarce i jak czytam o Waszych bliznach to chyba miałam wielikie szczęście bo cięcie miałam bardzo nisko, w ogóle nie widać, blizna gładziutka , blada praktycznie niewidoczna a niczym jej nie smarowałam i dowiedziałam się, że ponieważ przed ciążą byłam szczupła to lekarz wyciął mi trochę tłuszczyku żeby później był jeden brzuszek a nie dwa a szef miałam jak po super plastyku. Położna mówiła mi, że trafiłam na najlepszy skład lekarski

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Horo ja po 2,5mc od cesarki miałam wielki brzuchol i w ogóle byłam jeszcze wielka bo w 7mcu ciąży było mnie więcej o 20kg choć większość to zatrzymana woda była. Moją codzienna gimnastyka było życie codzienne. Moja dzidzia leżała w klinice , pospuło mi się auto a ja co dzień jeździłam do niej 20km , musiałam doczłapać się ze starszą córcią do metra ok 700m, później drugi raz tyle doprowadzić ją do szkoły, dojść do innego przystanku metra, później autobus 14przystanków i jeszcze dojść do kliniki. Powrót tak, żeby o 13tej odebrać starszą ze szkoły i wrócić do domu. Chyba nigdy nie zapomnę uczucia jak dreptałam pochylona z pociętym brzuchem , szczęśliwa, że za chwilę poleżę na "kangurka" z moim maleństwem:ro za:. Teraz mam 2kg więcej ale brzuch się wciągnął bez ćwiczeń. Do operacji muszę schudnąć i poprawić kondycję. Kilka lat temu pielęgnowałam koleżankę po operacji cycuszków , pomimo , że bardzo bolało miała w sobie wielką radość

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Krokusiku, nasza wspólna kawka jutro aktualna?
kochana,
blizny , o których pisała Dalmatynka to po plastyce brzucha
po cesarkach każda z nas ma któciutkie, bardzio nisko, blade i ledwie widoczne
moja najświeższa po cc, mimo iż to już 4 już wygląda ładnie i chowa się w skąpym bikini

A nad brzuchem muszę choć trochę popracować... nie pozostawię go samemu sobie żeby to była 1-sza cesarka, to owszem, bez pracy wróciłby do formy...ale nie po 4-tej cesarce

przedpo,
zaproszonko przyjęte

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 07:59   #5689
ania 31
Raczkowanie

milego dnia dziewczynki duzo slonka jak niema tego za oknem to tego w srodku chociaz

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 08:00   #5690
krokus26
Raczkowanie

Witam się z rana,
Myu- nic się nie stało, że nie masz tego linka. Dziś się o wszystko wypytam Pani dr i dam znać. O tak bardzo się cieszę, że na laserki nie mam daleko i dr jest w zasięgu- inaczej nie wiem jak by to wszystko wyglądało.

Amorcio- do zobaczenia po południu

Aniko- udało Ci się już cosik pokombinować ze spotkaniem

Życzę miłego dzionka.
Stary 2012-11-08, 10:56   #5691
cycatka
Raczkowanie

Nie pada i ciepło słoneczko nawet się przebija nie śmiało i dzięki za miły dzień ( mam nadzieję , że taki będzie ) i na wzajem dla wszystkich dziewczyn dnia życzę bez zmartwień
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 11:16   #5692
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Kicia, a mówiłaś lekarzowi, że szykujesz się do op?
On powidział coś więcej, niz "dalsze leczenie kliniczne"?
Jeju ja też mam coś w tej prawej...Skonsultuj to może z jakiś jeszcze innym lekarzem i ew pytaj w klinice co z tym fantem.
Mówiłam jak brałam skierowanie i jak przyszłam z wynikami też. Z tym., że to nie ten lekarz mi powiedział, że powinnam iść z tym dalej. To co napisałam było na tej kartce z wynikami. Lekarz mnie odesłał z kwitkiem. Nawet nie popatrzył na to co tam pisze i powiedział że jest ok. Jak zaczęłam wnikać, że tam pisze o tych mikrozwapnieniach to powiedział, że w moim wieku to nic. Może faktycznie nie mam się czym przejmować, ale potraktował mnie zlewająco. A moja ciocia i prababcia zmarły na raka piersi, więc ja takich rzeczy leceważyć nie powinnam. Pewnie byłabym spokojniejsza gdyby mi jakoś spokojnie, normalnie to wytłumaczył a jego bardziej interesowało kiedy i jak duże cycki sobie robie. A takiego banana miał na gębie, że to nie do opisania.
A Ty co masz w prawej piersi?

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:20   #5693
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

hej KORINKOJa czytałam że co 20 osoba tak maale mam nadzieję ze to tylko to,ja już sobie cuda czasem wyobrażałama jak to to ,to co dalej??mam to wyciąć???aż nie chce mi się myśleć
Klaudeczko a bardzo Ci to przeszkadza? czy tylko czasami? jeżeli Cie nie męczy to może nie trzeba operacji...
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 12:49   #5694
Niezadowolencja
Raczkowanie

Witam wszyskie dziewczny. Mam małe pytanko, czy gdybym wzięła mniejsze implanty to mniej by bolało? Mam 530 anatomiczne i czekam na ten piąty dzień jak na zbawienie. Jak to jest z tym bólem, na pewno minie po tych kilku dniach? Czasami mam wrażenie, że zwariuję. Nic mnie narazie nie obchodzi jak to by już tak nie bolało. Dół gdzieś sobie poszedł, ale na jako takie ułożenie się implantów czekam z niecierpliwością i nadzieją, że będzie ładnie. Wczoraj jak zdjęłam cały pancerz to piersi bolały niesamowicie. Może przez te kilka dni nie ruszać niczego i nie zdejmować całego wyposażenia?
I jeszcze jedno, na szwach też mam założone opatrunki, zdejmować je czy czekać na wizytę u dr?

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

I jeszcze jedno w jednej piersi czuję jakby sięcoś zsuwało. Czy to możliwe, że implant powoli chce się przemieścić? To są takie dziwne niby bąbelki i nie czuję tego cały czas tylko czasami.
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 13:03   #5695
celina777
Rozeznanie

Witam ja juz po konsultacji anestezjologicznej oj....juz bliziutkoooo....

celina777 12.11- 4
Alexo912 12.11- 4
ania31 21.11-12
lauren25 28.11- 19
kicia_nh 12.12- 34
Matti 14.12- 36
Paularetka 03.01- 56
PRZEDPO 28.03- 140 [/QUOTE][/QUOTE]

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-08 o 13:32
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 13:20   #5696
kicia_nh
Zadomowienie

Celinko jak tak patrzę na tą wyliczankę to tam jest błąd. Bo 11 listopada wypadnie Wam już zero dni a 12tego to będzie chyba już minus jeden hehe

A ja już na tą konsultację na środę napisałam listę wymagań, mam nadzieję, że doktorek mnie nie przegoni, bo nawet modele i pojemności implantów oczekiwane mam napisane. A model to będzie musiał tylko sam dobrać odpowiedniejszy dla mnie Ciekawe co powie jak mu pokaże karteczkę i powiem, że mniejszych to sobie nie dam wcisnąć

Stary 2012-11-08, 13:30   #5697
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudeczka my nigdzie nie byliśmy i szybko teraz nie będziemy, teść po 6tyg wraca jutro ze szpitala po więc nie moge ich dzieciakami obciążyć dodatkowo a na moją mamę nie mogę liczyć żeby do nich przyjechała, znowu dziewczyny nie chcą jechac do babci. pewnie dopiero po nowym roku się uda
a mam dla Ciebie linka, my już tam byliśmy i oferta jest godna polecenia no i masz blisko
http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...Arkas/12580556
Stary 2012-11-08, 13:30   #5698
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Celinko jak tak patrzę na tą wyliczankę to tam jest błąd. Bo 11 listopada wypadnie Wam już zero dni a 12tego to będzie chyba już minus jeden hehe

A ja już na tą konsultację na środę napisałam listę wymagań, mam nadzieję, że doktorek mnie nie przegoni, bo nawet modele i pojemności implantów oczekiwane mam napisane. A model to będzie musiał tylko sam dobrać odpowiedniejszy dla mnie Ciekawe co powie jak mu pokaże karteczkę i powiem, że mniejszych to sobie nie dam wcisnąć
A no widzisz kochana tak jestem juz podjarana tym 12 ,ze nie logicznie mysle. Juz zmieniam dzieki

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-08 o 13:32
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 13:44   #5699
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
A no widzisz kochana tak jestem juz podjarana tym 12 ,ze nie logicznie mysle. Juz zmieniam dzieki
Zaraz sprawdzę całą wyliczankę, bo to nie tylko o Was chodziło Ale ewentualnie wkleję tak jak być powinno

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

celina777 12.11- 4
alexo912 12.11- 4
ania31 21.11- 13
lauren25 28.11- 20
kicia_nh 12.12- 34
matti 14.12- 36
paularetka 03.01- 56
przedpo 28.03- 140

Do Lauren był błąd o 1 dzień, reszta się zgadza, a to musiało być już wcześniej coś pomylone a później to pewnie się dodawało dziewczynki wg tego co już było Oj i wcale Ci się nie dziwię, że jesteś podekscytowana, to praktycznie już

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-11-08 o 13:47
Stary 2012-11-08, 14:14   #5700
lauren25
Raczkowanie

Czyli całe 20 dni mi zostało

Zrobiłam dzisiaj badania, w przyszłym tygodniu muszę już przesłać do kliniki...

Wstawiłam kilka zdjęć mojego pseudo biustu :/ dla znajomców, jak ktos chce to zapraszam ale uprzedzam że nie ma na co patrzeć heh
Mam nadzieje, ze dobrze wybrałam ten rozmiarek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości