|
|
#391 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
Cytat:
![]() Cytat:
Sto lat! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja byłam dzisiaj dopiero na wizycie u ginekologa
|
|||||
|
|
|
#392 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój połóg trwał ponad 6 tyg, nawet później miałam lekkie krwawienia, nawet myślałam, że to @, ale wyszło na to, że nie. W takim razie już się boję jak będzie @ wyglądać![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Nieprawda
![]() W tutejszej Pizza Hut pizza smakuje mi bardziej niż w Polsce Na wynos bierzemy z sieci Dominos. I ta mrożona do kupienia w sklepach też daje radę Nawet w takich lokalnych fish&chips można trafić na dobrą pizzę. Chyba nawet mi się nie zdarzyło żeby trafić na jakąś niedobrą![]() Niedobry to jest tutejszy chleb Choć można trafić na dobre gatunki tego tostowego
|
|
|
|
#394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Padam
![]() Wvictoria, Aga super zakupy ![]() Kasik, super że z bioderkami ok ![]() Olcia dacie radę! Troszkę poćwiczycie i wszystko wróci do normy ![]() Blue współczuję paznokietka, co teraz zrobicie? Odpisałam na pw. Przeczytałam wiadomość w telefonie i zapomniałam o tym
|
|
|
|
#396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#397 |
|
Zadomowienie
|
łeeeeeeee nie mam czasu być z Wami na bieżąco i nie mam jak nadrabiać bo moja królewna ostatnio nie chce chodzić spać o przwoitej godzinie. O 20-21 zawsze kładła się spać, a teraz w tych godzinach robi sobie drzemkę a później buszuje do 23...
doczytaam tylko tyle że oskarek ma 8 kg, gratulować! pamiętam jak był w brzuszku martwiłaś się tak o niego a teraz chłop jak dąb ![]() no i że Marysia Hani ma zielone kupki... my też ostatnio.. ha ostatnio tzn. przez ok. 2 tygodnie, ale w tym czasie zrobiła chyba 3 kupy wiec odstawiłam wszytko co nowe i czekam na kolejne kupy. Ale konsultowałam sie z polozna i kazala byc spokojną jesli mała nie jest niespokojna i nie ma innych objawów tylko te kupki.. ewentalnie mam kupic jakis probiotyk ktorego nazwy nie pamietam teraz..... moze jutro Was nadrobie (marzenie) |
|
|
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
Akurat dzisiaj tego nie zrobiła, ale zaraz ją przełożę do łóżeczka (po jedzeniu wolę, żeby leżała ukosem). Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-11-08 o 00:05 |
||
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Akurat nie mam chwili by nadrabiać aleeee .... - 4kg ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- aa i 100 lat dla Róży za 4mc
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
hello
najlepszego dla naszej Różyczki :-* czutając powyżej- Jaś spi zawsze na płaskiem a jak mu poduszke podłozyłam raz-taką płaską to leżał jak sparaliżowany, chyba ta główka jest jeszcze za mała na podusię?
Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2012-11-08 o 08:07 |
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() Luśka też czasem śpi powyginana jak paragraf... Ale zauważyłam, że jak ją ostatnio kładę bardzo dużo na tej macie piankowej, a jak najmniej w leżaczku i co jakiś czas poprawiam jej pozycję, żeby się nie wyginała na boki, to coraz częściej leży prosto bez korygowania wcześniejszego niestety najprawdopodobniej leżaczek u nas powoduje takie jej wyginanie się w łuk przy leżeniu, bo taką pozycję ma w nim przeważnie no pięknie, gratuluję ![]() dla Róży
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
hej jestem juz zdrowa
a dsopiero 1 saszetke wzielam. Zaraz wypije drugą. dzie3cie bawi sie w lozeczku a ja przy kawce sobie siedze ![]() Cytat:
![]() a tak moge myc spokojnie raz w tyg nie przetluszczaja mi ie. Ale i tak myje czesciej. Chyba ze mam wyprostowane.
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nam się udało, w sobotę robimy sobie wychodne do kina bo teście przyjeżdżają i porobią za niańki i akurat jest jakaś promocja urodzinowa w cinema city i bilet za 12 zeta
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100lat dla solenizantów
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
hej nadrobilam Was po lebkach ale nie mam sily cytowac...
Wczoraj w nocy mala w ogole nie chciala jesc wypila o 6 rano 30 pozniej jadla dopiero o 12 wypila 120 pozniej o 16, 80ml i o 18.30 , 60 ml, pozniej przed spaniem na spiocha na sile wcisnelam jej 50... Obudzila sie o 6 rano taka glodna ze wypila 180 a o 8 wszystko zwrocila ![]() nie p0lacze jest pogodna, smieje sie nie wyglada na chora, nie wiem co robic ![]() Zaraz bede dzwonic do pediatry zeby ja zwazyc... |
|
|
|
#406 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() witam się z herbatką dzisiaj Hanulka znowu spała od 0.30 do 6.30 bez przerwy Ja też tzn. mam jeden na 62/68 a drugi aż na 74 (dostaliśmy) nie wiem czy w ogóle ubiore go małej. Jak będzie długa zima to może w marcu (?)Cytat:
Cytat:
![]() blu i co teraz zobicie z tym paznokietkiem? biedactwo ![]() Dziewczyny a jak kładziecie dzieci spac to gasicie całkiem światło? Bo ja jakoś się bojęże małej sie uleje na śnie (czasem tak ma) i nie będę widziała jak zgaszę. W związku z czym śpimy przy zapalonej lampce troche się obawiam że mała się przyzwyczai bo jednak od tej lampki w pokoju jest dość jasno i później może być problem.... ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
to może my też się wybirzemy i załatwimy babcie do opieki ![]()
Edytowane przez chmielinka Czas edycji: 2012-11-08 o 09:11 |
|||
|
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- przynajmniej u nas tak jest, bilety już zakupione ![]() EDIT: W całej Polsce jest ta promocja ![]() http://www.cinema-city.pl/index.php?module=news&id=1450
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-11-08 o 09:15 |
||
|
|
|
#408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę się doprowadzić do porządku i to zmienićad.2. no to już wiem co będziemy robić w weekend ![]() dzięki |
|
|
|
|
#409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Nikt mi nie odpowiedział wcześniej, więc pytam się Was dziewuchy jeszcze raz. Ile 3 miesięczne dziecko może spędzać czasu w leżaczku? |
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
nie za ma co
![]() Cytat:
![]() nie mam pojęcia ile, ale po obserwacji Luśki teraz stwierdzam, że im mniej, tym lepiej
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia juz dzwonilam do pediatry kazala po 12 przyjechac ja zwazyc i obejrzec...
Normalnie jak nie urok to sraczka, jeszcze jej sie nigdy nie zdazylo zeby nie jesc.. Ona mowila ze przy katarze dzieci moga slabiej jesc no ale te wymioty... ehh sama juz nie wiem co myslec |
|
|
|
#412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze Ona ząbkuje>?? bo wiesz moja chrzesnica w wieku 2 miesiecy miala 2 zabki. Tak wczesnie zabkowac zaczeła. Fakt teraz ma 6 lat i ma juz wszystkie zeby stałe bo jej sie posypały mleczaki dlatego wlasnie ze szybko wyszly , no ale daje przyklad ze to nie reguła kiedy dziecko zabkuje. I czy za wczesnie czy nie. A pamietam ze Ona tez jesc nie chciala itp.Mowisz ze jest pogodna, to wsumie juz niewiem... Oby pediatra cos poradziął ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
a w ogole mojaw lezaczku juz nie lubi bez sensu bylo go w ogole kupywac, jak na poczatku lubiła iJa to usypiało nawet tak teraz jest klocem i lekko tylko buja a dla niej to za mało. Ją trzeba wytarmosic na wszytskie strony wtedy jest szczesliwa. NO i jak lezy w lezaczku to sie z niego wysuwa. Jak Ja przypne to sie drze bo niemoze wyjsc z niego a jak odepne to musze sie patrzyc bo zaraz wypadnie ![]() i 3 stówki poszlo sie ☠☠☠..
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastek pytalam pediatre we wtrorek mowila ze zabkow jeszcze nie widac bo sprawdzala jej buzke i dziaselka...
teraz wypila 120 jej zrobilam nie chce wiecej jej dawac zeby mi znowu nie zwymiotowala.. Ale wypila wszystko plakala glodna byla no bo wieczorem nie jadla prawie nic w nocy wypila wszystko no ale zwymiotowala i glodna byla.. Myslalam ze moze sie na butle pogniewala no ale nie bo jak jest bardzo glodna to wypije,.. NO nic zwaze ja i bede miala obraz bo wazylam ja 2 dni temu. |
|
|
|
#415 |
|
Zadomowienie
|
Najlepszego dla Różyczki
Mamcia ,a zmierz jej gorączkę ...dobrze , że idziesz do lekarza niech małą przebada |
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
polecam to an przeziebienie
http://www.vicks.pl/produkty/goracy-...ete-cytrynowy/ ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Różyczka Najlepszego!!! Cytat:
![]() a moze zmiana otoczenia? nowi ludzie ? no bo wiekszosci nie widziała nie? nowe miejsce?
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Kasik mierze jej non stop i nie ma temperatury..
Ciastek ale jestesmy tu od poprzedniej srody a wymiotuje od tego wtorku.. Zmniejszony apetyt od niedzieli... Z tego wszystkiego boje sie jutrzejszego lotu a co jak mi zacznie wymiotowac w samolocie? Ja pierdziele........... |
|
|
|
#418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Różyczki Cytat:
Zazdroszczę wyjścia do kina ![]() My wyjdziemy dopiero na mikołaja Zażyczyłam sobie na prezent wyjście do pizzerii. Moja mama nie bardzo chce zostawać z Fabim, babcia się boi... A dziś i tak mama musi z nim zostać, bo mam kursy. A ja ani nie mam mm ani nie mam odciągniętego |
||
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

Nie cieszyć się, pewnie nie wygram...

no to dobrze,czyli pewnie trochę mniej waży bo aż się przeraziłam

Mąż po drodze z pracy kupi pizzę 
Czyścić? Mój gin mi powiedział na wizycie kontrolnej poporodowej, że dlatego taki krótki połóg miałam(3tyg.) bo mnie przy cc dobrze wyczyścił. Żeby było śmieszniej tak skąpy i krótki połóg bardzo mnie wtedy zmartwił
Mój połóg trwał ponad 6 tyg, nawet później miałam lekkie krwawienia, nawet myślałam, że to @, ale wyszło na to, że nie. W takim razie już się boję jak będzie @ wyglądać

na ile to jest prawda nie jestem pewna, ale on uważa, że nawet będąc na fakultatywnym można starac się o przedłużenie!!!
to może my też się wybirzemy i załatwimy babcie do opieki