|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
|
|
|
|
#2312 |
|
Nindżopesz
|
Niedoczytalam, ze mowa o kaloryferach i myslalam, ze Twoj TZ sam sie odpowietrza i se mysle "pff, wielkie mi co, moj tez jak sie nazre"
Z zupelnie innego adsinupretu spotkalam sie na filmwebie ze slowem "dekadentysta" BTW Polly, cudny avek |
|
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Złocista znaczymacham do Was ja, stara raszpla ![]() info dla Polly, masz piękną kość, bez ubytków, gratuluję
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-11-08 o 21:21 |
||
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, dzwoniłam dziś do weterynarza okulisty poleconego przez truskawę i nie mam dobrych wieści... Choroba prawdopodobnie jest nieuleczalna
![]() Na szczęście doktor to świetny facet (przynajmniej taki wydał się podczas rozmowy telefonicznej) i w niedzielę mam dzwonić, żeby ustalić termin wizyty z psiakiem. Mam nadzieję, że będzie dobrze
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz najważniejsze to że psiak będzie w najlepszych ręcach i że robicie dla niego wszystko - życzę aby było dobrze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-08 o 21:27 |
|
|
|
|
#2317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam tu kiedyś Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
i ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny, mam nadzieję tylko, że Goran nie straci wzroku
|
#2319 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Jak przeciąg normalnie... Otóż nie ma w Lidlu Rasasiego, za to kupiłam ciotce pod choinkę (ale to już nie w Lidlu) koc z rękawami I kupiłam, rozpakowałam i upchnęłam w szafce 36 litrów soku jabłkowego... Ponadto kupiłam sobie za☠☠☠iaszczą obudowę na telefon, małżowi też się bardzo podobała i dopiero po jakimś czasie mnie uświadomił, że kupiłam ją na zupełnie inny model,. niż mam...---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
Moja Bonieczek też miała niewielkie szanse, że będzie widziała... Fakt, że przez 1,5 roku co 2 tygodnie jeździliśmy z nią do okulisty, ale teraz jest już wszystko OK. Goran też da radę. Tylko pogadaj z nim, żeby walczył i właczył system immunologiczny też...
|
|
#2320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piechol jest w dobrych rękach, ma Ciebie, więc będzie dobrze.Cytat:
|
||
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 |
|
grozi wypollizowaniem
|
przynajmniej tyle ![]() ![]() a jakies inne wnioski doktor flo?
|
|
#2323 | |||||
|
Zakorzenienie
|
wracaj szybko
cytryny też jestem ciekawa hmmm,, czyli jednak się da... hmmmmm a jaki typ macie? stary czy nowy? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmisznie by było, przyjdzie listonosz czy inny hydraulik i pomyśli, że my som z sekty Grooooszku, powodzenia a co do utraty wzroku, to ... mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie, ale wydaje mi się, że to nie jest dla zwierzaka aż tak wielka tragedia. Zwłaszcza, że pies ma bardzo dobrze rozwinięte pozostałe zmysły. Znam kilka zwierzaków które nie widzą i nawet bym się tego nie domyśliła, gdyby mnie ktoś nie oświecił. Radzą sobie doskonale i są zadowolone z życia |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo może to pytanie podchwytliwe
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie podchwytliwie pytam bo my mamy taki najstarszy z najstarszych typ no i w sumie o ile w nowych wiem jak się odpowietrza, to w tym starym typie to nawet nie wiedziałabym jak sie za to zabrać
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to zalezy od lokum psiaka i jego otoczenia - piesek naszej sąsiadki po utracie wzroku miał ciężko bo i w domu i ogród i wieś i dom piętrowy schody wszędzie - słowem naszali go ale np w bloku - dużo łatwiej niemniej masz rację że zwierze się znacznie łatwiej i szybciej akomoduje do nowych warunków - zwierz to jest prawdziwy survival i nic go nie złamie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-08 o 22:15 |
|
|
|
|
#2328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję ![]() Cytat:
jeśli będzie jakakolwiek nadzieja na powstrzymanie tego procesu to będziemy robić wszystko, żeby oczy ocalić
|
|
#2329 |
|
Piers do przodu
|
Mam znajomego, który posiada niewidomą mini sznaucerkę (to podobno taka częsta wada u tej rasy) i świetnie daje sobie radę
|
|
#2330 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będzie dobrzeCytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#2331 | |||||||||
|
BAN stały
|
No widzisz, a Kamena mi nie wierzy, pfff!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Z tego, co pamiętam: koleś, który wyrzucił pannę z łóżka, bo nie miała ogolonych nóg/kobieta rozbijająca kotlety szpilką od obcasa/dziewczyna używająca swoich długich tipsów jako narzędzi przy przygotowywaniu potraw i grillowaniu/czternastolatka czekająca na pierwszy raz i seks ogólnie/młodzieniec poszukujący partnerki, która dawałaby mu 8 tys. kieszonkowego miesięcznie itp. Niefotogenicznie |
|||||||||
|
|
|
#2332 | ||
|
Konto usunięte
|
Ale to będzie śmierć w męczarniach przez 68 dni
Cytat:
Kapiszi? ![]() Cytat:
![]() _________________________ _______________ Macham znad pustej paczki fajek
|
||
|
|
|
#2333 | |||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37513540]Ale to będzie śmierć w męczarniach przez 68 dni
Eeee... to ja już jednak nie chcę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 | |||
|
Konto usunięte
|
Ja wiem ja zniechęcić
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzwoniłem dziś do gościa od tattoo 7 stycznia robimy |
|||
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znad kawy i musli |
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, ja już w pracy
![]() Dodatkowo "na ochotnika" idę jutro
|
#2337 | ||||
|
Panaroja
|
ZZnad kawwusi
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Weś Ty nie pieprz ![]() Dziś już lepiej , padało ![]() ale chyba przestało a może by tak się powiesić ![]() albo se oknem skoknońć ![]() bo gazu w chałupie ni mom ![]() a podcinanie żył brudzi otoczenie i zewłoka ![]() a estetyka ponad fszystko ![]() eny sadżeszczyns ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2338 |
|
Piers do przodu
|
ważne, że piątek
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
nie pieprze, mam to udokumentowane, na papierze
![]() Cytat:
a z okien za nisko ![]() a wisielcowi puszczają zwieracze, więc też nieestetycznie co prawda za rogiem jest jezioro, ale woda zimna brrr machnę Wam i spadam na rajd po lekarzach
|
|
|
#2340 |
|
To ja :)
|
Helou
![]() Otóż nowości ze świata kothów... Szarość tak się przejęła zeszłotygodniowym zaparciem, że wylizała sobie kawałek ogona do łysego... Chociaż może to i dobrze, bo wróciłam od alergologa właśnie no i jednakowoż mi alergia postąpiła naprzód i asmę już mam chyba... Za tydzień spirometria, jeśli coś wyjdzie -będzie golenie kothów (pewnie popartę przez Unię Europejską )No i jak już byłam w Marriotcie.. Obwąchałam nową Fiorentinę (po reformulacji) -dymu jej dołożyli, ale tylko w pierwszych nutach. Nowego Amłaża też obwąchałam -zadziwiająco lekki, jak na Amłaża, no i Quessence -nie moja to bajka... I fajną książkę kupiłam -Historię polskiego smaku, szkoda tylko,że dopiero, kiedy płaciłam, spojrzałam na cenę
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

nei wiem może wpadnie i przypomni co przeczytałą a co było w oryginale

czego wszystkim tu zgromadzonym życzymy 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

I kupiłam, rozpakowałam i upchnęłam w szafce 36 litrów soku jabłkowego... Ponadto kupiłam sobie za☠☠☠iaszczą obudowę na telefon, małżowi też się bardzo podobała i dopiero po jakimś czasie mnie uświadomił, że kupiłam ją na zupełnie inny model,. niż mam...

ważne, że piątek
a z okien za nisko