Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-09, 13:07   #3391
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć
Pamiętacie mnie jeszcze?
Co u was nowego?
?

U nas szarość dnia codziennego, mały skończył wczoraj trzy tygodnie, nadal nie rozróżnia dnia od nocy więc chodzę ciągle niewyspana, do tego pije na raty, ciągnie mleczko przez kilka minut, zasypia, ja go odkładam po czym się budzi i dalej chce jeść i tak w kółko, czasem takie karmienie trwa ponad godzinę a po półtorej Dawidek znów chce jeść już się zastanawiam czy nie odciągać pokarmu laktatorem i podawać butelką, wiedziałabym ile wypija i pewnie smoczka od butli nie traktowałby jak usypiacza. No to się wyżaliłam
Hej Mona Ja Cię pamiętam
za 3tygodnie małego. Co do karmienia, nie doradze, bo nie mam o tym pojecia, ale wierze, ze sobie poradzicie a kryzys minie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 13:20   #3392
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej Mona Ja Cię pamiętam
za 3tygodnie małego. Co do karmienia, nie doradze, bo nie mam o tym pojecia, ale wierze, ze sobie poradzicie a kryzys minie
Ja mam codziennie nadzieję że w końcu mały się ustawi ze spaniem i karmieniem, ale czasem płaczę z bezradności.

Mój mały przystojniak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010575.jpg (55,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010579.jpg (50,0 KB, 32 załadowań)

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 13:23   #3393
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam codziennie nadzieję że w końcu mały się ustawi ze spaniem i karmieniem, ale czasem płaczę z bezradności.

Mój mały przystojniak
ojej cudny

Bądź dzielna, jeszcze troszkę i wszystko sie uspokoi. Zobacz, juz 3tygodnie zleciały nie wiadomo kiedy, strasznie szybko ten czas leci...
Bedzie dobrze
Marcel <3

Stary 2012-11-09, 13:26   #3394
ButterBear
Zakorzenienie

Mona, jaki cudny synek
Oby się wszystko ustabilizowało

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 13:27   #3395
tomalinka
Wtajemniczenie

Hej

Ja tak tylko na chwilke wpadłam..

Mona śliczny mały A jak teraz ma ze spaniem i z jedzeniem?

Ale dziś miałam sen Śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę ale w ogóle nie pamiętałam porodu. I tak chodze sobie po szpitalu i się pytam męża jak to w ogóle było, kiedy skurcze, jak długo to trwało
A potem wzięliśmy naszą Kruszynkę do domu a ona była taka malutka gdzieś 15cm wzrostui tylko się zastanawiałam czy wszystko jest ok I cały czas uważałam na główkę, żeby ją trzymać a ona taka ruchliwa była
Stary 2012-11-09, 13:38   #3396
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Malenstfo, możliwe, że się bab pomyliła, ale są też takie salony, gdzie długie włosy to długie włosy, a cięcie to cięcie...i tyle...
Nie wiem Pójdę po weekendzie gdzieś indziej...

Mona hej! My płci nie znamy...znaczy się, jeden dzidziol to najprawdopodobniej dziewczynka, a drugi niestety nie chciał się pokazać...

Synek słodki!

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Spagetti zrobione! Makaron potem jeszcze ugotuję

Tomalinko
fajny sen...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 13:38   #3397
Gucia0987
Zakorzenienie

Mona Dawidek jest przecudny!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 13:39   #3398
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Spagetti zrobione! Makaron potem jeszcze ugotuję

Tomalinko fajny sen...
A jakie spaghetti zrobiłaś Ja uwielbiam spaghetti
Stary 2012-11-09, 13:42   #3399
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
A jakie spaghetti zrobiłaś Ja uwielbiam spaghetti
Nooo, normalne Tradycyjne

Dziołchy!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 149453_234414233335205_1040613822_n.jpg (48,6 KB, 21 załadowań)
Stary 2012-11-09, 13:49   #3400
malamaluczka87
Zadomowienie

Mona - super, że do nas wpadłaś, patrząc się na wasz tryb to nie dziwne, że nie masz na to czasu! Mały przecudny! Nie martw się, niebawem wszystko się ustabilizuje. Zawsze pierwsze 6 tygodni jest najcięższych. To minie. Próbuj, z butelką to nie jest głuypi pomysł.

Tomalinko piękny sen. Mnie się znowu śniło, że @ dostałam...a akurat wogóle o tym nie myślałam, bo skupiam się na zębie;P Chyba, że podświadomie. Co u Ciebie kochana?

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 13:54   #3401
metkaa
Zakorzenienie

mona_ja witaj,
slodki Twoj synus

tomalinko niezly sen

Malensstwo
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 14:11   #3402
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo, normalne Tradycyjne

Dziołchy!
Aaa ja dziś może zrobię z tuńczykiem..

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Tomalinko piękny sen. Mnie się znowu śniło, że @ dostałam...a akurat wogóle o tym nie myślałam, bo skupiam się na zębie;P Chyba, że podświadomie. Co u Ciebie kochana?
Z tym zębem to masz przekichane.. Dalej Cię boli?
Na pewno podświadomie o tym myślisz, tego typu sny miałam notorycznie przed ślubem mimo, że w danym orkesie nie zajmowałam się przygotowaniami. I właśnie często śniło mi się, że już jest po ślubie i nic nie pamiętam z niego

A co u mnie.. odliczam do poniedziałkowej wizyty, która będzie jak wyrok. Mam nadzieję, że jednak wszystko się ułoży. Cały czas patrzę na to moje pierwsze zdjęcie usg, na którym i tak w sumie nic nie widać (oprócz czarnej kropy), a i tak jestem zafascynowana
Stary 2012-11-09, 14:16   #3403
malamaluczka87
Zadomowienie

Jaki wyrok kochana....na pewno będzie dobrze i na pewno się ułoży;-) czekamy zatem na dobre wieści;-) Skrobnij mi tam co czasem;D

Stary 2012-11-09, 14:18   #3404
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
blonde faktycznie ekpsresowo!!

Cytat:
Blonde, to fajnie z tą paczką i szybciutko

Cytat:

Mój mały przystojniak
Spokojnie, ustabilizuje sie i nie placz, bo maly to wyczuwa
Sliczny
Stary 2012-11-09, 14:22   #3405
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Podczas gdy Emilcia spała, wysprzątałąm całe mieszkanko nawet podłogi umyłam, placek upiekłam po 13 przyjeżdża moja koleżanka z pracy, a później moi rodzice teraz Emilka się budzi, a ja mam mokre podłogi i nie bardzo mogę się ruszyć

Miłego weekendu wszystkim
Następna super zorganizowana mamuśka ! Zawstydzacie mnie
Również miłego weekendu

Cytat:
No to intensywny dzień.
Od razu mi się przypomniał pewien kawał:
Przychodzi sprzątaczka na skargę do dyrektora kopalni i mówi:
- Wiycie dyrektorze, jak żech wczoraj myła schody to na samiuśkim końcu, przy ostatnim schodku, jak byłach tak schylono, przilecioł jakiś górnik i tak mnie skrzywdził od zadku że szkoda godać!
Na to dyrektor:
- To czemu żeście nie uciekali?!
A na to ona:
- Kaj, na te pomyte?!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Dostalismy paczke od tesciowej, najwiecej Seba, ale jestem w szoku, bo 6 listop wysylana, a niekiedy czekam 2 tyg
Pochwal się co ciekawego otrzymaliście

Cytat:

Mój mały przystojniak
Małe cudo !

Onyks, życzę Ci wszystkiego najlepszego, duużo zdrówka, miłości, spełnienia wszystkich marzeń i oczywiście, żeby Nataszka była zdrowa i pocieszna

Ależ ta paskudna pogoda i szaro bura aura źle na mnie działa Idę się zaraz zabarykadować do kuchni Ale jeszcze trzeba nosa wynurzyć na pocztę i do sklepu.

Udanego weekendu dziewczyny
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 14:34   #3406
mysia1986
Zakorzenienie

boszeeee chce wyjsć!!!
Po pracy ide do koleżanki zdjac rzesy.. Ciekawa jestem w jakim stanie bedą moje naturalne... Wiem tylko tyle, ze po drodze odwiedze apteke i kupie olejek rycynowy i moze jeszcze jakas odzyweke, bo niestety na tamten cud za ponad 300zł mnie nie stac w tym miesiacu, poza tym przemyślałam sprawe i chyba troche za droga jednak jest...
Marcel <3

Stary 2012-11-09, 14:37   #3407
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Pochwal się co ciekawego otrzymaliście

To dla SebyDodatkowo:
lekarstwa, opłatek, grzybki suszonei siatka na szynke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paczka.jpg (163,6 KB, 18 załadowań)
Stary 2012-11-09, 14:47   #3408
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, mówię Ci... od samego nie
Chociaż ja biorę folik i staram się o dziecko i też w ciąży nie jestem. Zajście w ciążę to nie taka prosta sprawa
Mówisz? Nie da się? Kurczę, szkoda...
A tak serio to - choć jeszcze nie dotyczy to mnie - widzę, że to wcale nie takie proste

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
nie nadrabiam, dzisiaj zmarła babcia męża, z którą mieszkaliśmy mam dość
za dużo jak na 1 rodzinę....
w ciągu roku dziadek, teść i babcia ehhh
Bardzo mi przykro, wyrazy współczucia

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Cześć Kochane

Znowu dawno mnie nie bylo, dziś mam chwilkę. Zaczęłam od tego cyklu mierzyć temperaturę.
Hej Co tam było, jak Cię nie było?
Ja też od tego cyklu mierze, tak dla siebie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Musze sie wam pochwalic Wczoraj pierwszy raz od porodu przespalam 5,5 godz. bez pobudki Jaka bylam zdziwiona patrzac w nocy na zegarek Mam nadzieje, ze to nie jest jednorazowy wyskok, tylko ze juz bedzie dluzej wytrzymywal z przerwami nocnymi

Cytat:
Cześć w ogólę, cóż za radość, że dziś piątek...mam dziś spotkanie klasowe... i nie wiem w co się ubrać
Małą czarną i futrzasty szaliczek!

Cytat:
Przepraszam, czy możemy nie mówić o jedzeniu?? Jestem na diecie
Ha! Dobrze, że o tym mówisz... Masz szczęście, że mieszkasz daleko, bo dorwałabym Cię i sprała za ostatni przepis!
Skąd mam wziąć maliny?

Cytat:
Od razu mi się przypomniał pewien kawał:
Przychodzi sprzątaczka na skargę do dyrektora kopalni i mówi:
- Wiycie dyrektorze, jak żech wczoraj myła schody to na samiuśkim końcu, przy ostatnim schodku, jak byłach tak schylono, przilecioł jakiś górnik i tak mnie skrzywdził od zadku że szkoda godać!
Na to dyrektor:
- To czemu żeście nie uciekali?!
A na to ona:
- Kaj, na te pomyte?!
Szkoda, że go nie do końca rozumiem

Cytat:
Pamiętacie mnie jeszcze?
Co u was nowego?

U nas szarość dnia codziennego, mały skończył wczoraj trzy tygodnie, nadal nie rozróżnia dnia od nocy więc chodzę ciągle niewyspana, do tego pije na raty, ciągnie mleczko przez kilka minut, zasypia, ja go odkładam po czym się budzi i dalej chce jeść i tak w kółko, czasem takie karmienie trwa ponad godzinę a po półtorej Dawidek znów chce jeść już się zastanawiam czy nie odciągać pokarmu laktatorem i podawać butelką, wiedziałabym ile wypija i pewnie smoczka od butli nie traktowałby jak usypiacza. No to się wyżaliłam
Oczywiście, że pamiętamy!
Trzymam kciuki za karmienie - na pewno wiesz najlepiej, czy już próbować z butelką, czy jeszcze walczyć. Ale domyślam się, że to jest okrutne męczące. Mojej koleżance mała potrafiła wisieć 4h na piersi - i było właśnie tak, jak mówisz

A Dawidek boski! Mamy kolejnego przystojniaka!

Hej laski!
Ja dziś wpadam tylko jak po ogień... Mam w pracy szaleństwo - wydaje mi się, że komuś pomylił się piątek z poniedziałkiem
Z domu już pewnie też nie zajrzę i generalnie w weekend raczej będzie mnie mało, bo przyjeżdża do nas moja siostra ze szwagrem i u nas śpią, także dziś i jutro do południa solidne sprzątanie, jeszcze zakupy... Szaleństwo!

onyks, życzę Ci duuużo zdrówka, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i bezproblemowej reszty ciąży oraz szczęśliwego rozwiązania!

Jakaś zmęczona dziś jestem. W dodatku owu się zbliża, bo jajniki zaczynają trochę kłuć...
Jako, iż weekend taki intensywny, to w poniedziałek spodziewajcie się z mojej strony "Chcę już weekend!"

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-11-09 o 14:49
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 14:50   #3409
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to lepiej ustal z synkiem, bo jak tak przyjdzie i okaże się, że naleśników niet i popatrzy na CIebie oczami kota ze shreka to wiesz...
no właśnie smażę :/

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:

Mój mały przystojniak
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:01   #3410
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Małą czarną i futrzasty szaliczek!
O nieeee... moja mała czarna po pierwsze nie jest mała, a po drugie wyglądam w niej jak krupniok!!! Muszę założyć coś luźnego - dres albo piżamę....

Cytat:
Ha! Dobrze, że o tym mówisz... Masz szczęście, że mieszkasz daleko, bo dorwałabym Cię i sprała za ostatni przepis!
Skąd mam wziąć maliny?
Ejjjjj... Tyyyyy...uważaj se!! To ja wystawiam przepisy w ramach inspiracji a Ty co????

Maliny kupiłam mrożone...

Cytat:
Szkoda, że go nie do końca rozumiem
Przetłumaczyć Ci??

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:07   #3411
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Onyks, najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń
Cytat:
no to rzeczywiscie przykra sprawa, inaczej gdyby o niczym nie wiedziala...mogla podarowac sobie te zdjecia usg itp.
Wiesz, jak ktoś jest szczęśliwy, to chciałby się podzielić szczęściem z całym światem i nie zawsze pomyśli, że komuś jest przykro. Nie mam do niej o to żalu Po prostu zawsze pojawiało się troszkę smutku, że niestety mnie to nie dotyczy i może nigdy nie będzie. Nie potrafiłam nad tym zapanować.
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
ode mnie tak się odwróciła kuzynka która się stara o drugą dzidzie od ponad 3 lat :/ Z synkiem udało im sie od razu , Kuba ma już 10 lat (mój chrześniak) a drugiego jak nie było tak nie ma. Odkąd Anka wie o ciąży to w ogóle mnie unika i ignoruje Nawet na imprezach rodzinnych siada do mnie tyłem :/
Jesteś pewna, że to z powodu Twojej ciąży?
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaa i sobie przypomniałam. Maleństwo ty masz kaszel tak? To kup sobie te syropek, on jest homeopatyczny --> http://www.i-apteka.pl/product-pol-7...rop-150ml.html teściowa mi go poleciła jak byłam w ciąży i mi pomógł. I jest smaczny
Też go brałam, lekarka mi przepisała, jak ostatnio byłam chora
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja też strasznie dużo jem. Jakoś non stop głodna jestem. Moja waga (w niedzielę) wynosiła 48kg teraz sie troszkę boję na nią ustać, bo nie wiem czy znowu nie schudłam ale mam nadzieję, ze nie.
Tyle jesz i chudniesz?
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam piec ciacha, tylko szkoda, że wszystko mi się odkłada
Też lubię piec, ale dawno tego nie robiłam. Dieta
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:08   #3412
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Na zastępstwo to na zastępstwo...kończy się okres takiej umowy i finite
i to mnie boli

Cytat:
A to już pewne, że ten macierzyński będzie?
Jak to dokładnie ma wyglądać?
pisałam wcześniej

wejść ma od polowy przyszłego roku
jeżeli zdecydujesz się od razu na rok macierzyńskiego to wypłatę masz 80%
jeżeli na pół roku, a po nim jednak stwierdzisz że na kolejne pol roku - to to drugie pól roku 60%

Cytat:
WITAJCIE

Ana trzymam kciuki za podjęcie decyzji. Obgadajcie wszystko z mężem, rozważcie wszystkie za i przeciw
dzięki za kciuki ale coś czuję, że u nas to pewnego razu spontanicznie wyjdzie

wczoraj na wieczór mąż do mnie "wzięłaś folik?"

Cytat:
Ja też wiem, że Onyks ma dziś urodziny!!!!

ONYKS, wszystkiego naaaajjjlepszego!!! Zdrowia, szczęścia, pomyślności w nowej roli...i spełnienia wszystkich marzeń
dołączam się! onyks spelnienia marzeń

---

Cześć, ja zakatarzona i z bólem gardła, cudownie
dzisiaj zabieram się za robienie kartek św
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:10   #3413
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Hej laski!
Ja dziś wpadam tylko jak po ogień... Mam w pracy szaleństwo - wydaje mi się, że komuś pomylił się piątek z poniedziałkiem
Z domu już pewnie też nie zajrzę i generalnie w weekend raczej będzie mnie mało, bo przyjeżdża do nas moja siostra ze szwagrem i u nas śpią, także dziś i jutro do południa solidne sprzątanie, jeszcze zakupy... Szaleństwo!

onyks, życzę Ci duuużo zdrówka, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i bezproblemowej reszty ciąży oraz szczęśliwego rozwiązania!

Jakaś zmęczona dziś jestem. W dodatku owu się zbliża, bo jajniki zaczynają trochę kłuć...
Jako, iż weekend taki intensywny, to w poniedziałek spodziewajcie się z mojej strony "Chcę już weekend!"
u mnie to samo

ale jeszcze godzina!

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
no właśnie smażę :/

haha

Cytat:
O nieeee... moja mała czarna po pierwsze nie jest mała, a po drugie wyglądam w niej jak krupniok!!! Muszę założyć coś luźnego - dres albo piżamę....
wariatka leginsy i tunika? jeansy i bluzeczka, sukienka?
Na pewno będziesz wyglądać super!

Prezes powiedział, żebym dokończyła i szła do domu... TYlko co on miał na myśli? Mam tu nocować do poniedziałkuuu?????

tak czy siak, chyba się zawijam na weekend

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:14   #3414
metkaa
Zakorzenienie

Ana*** zdrowka

tomalinko bedzie dobrze

spadam do domku
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:25   #3415
mona_ja
Wtajemniczenie

Dziękujemy za komplementy i wsparcie

Tomalinka fajny sen o spaniu i karmienu pisałam na poprzedniej stronie

Właśnie była położna środowiskowa, powiedziała że mam spróbować z laktatorem żeby chociaż sprawdzić ile faktycznie jest tego pokarmu i dawać mu chociaż na noc żeby dłużej przesypiał no i przyzwyczaić go do butelki żeby później nie było z tym problemu.
I powiedziała że widzi na oko że mały ładnie przybiera a ja że chudnę bo wszystko na mnie wisi

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2012-11-09 o 15:26
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:27   #3416
malamaluczka87
Zadomowienie

Kasia, bo nie doczytałam wcześniej, moje kondolencje, coś wiem na ten temat;-(
mrowinko, tulił tulił...

Stary 2012-11-09, 15:43   #3417
gochaa_p
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37523161]Jesteś pewna, że to z powodu Twojej ciąży?
[/QUOTE]
na 100% nie, ale innego powodu nie widzę :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:43   #3418
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej
Nikogo nie ma...
Tak mną poruszyła wczorajasz rozmowa z koleżanka o ciązy, ze cała noc sniły mi się ciąże i dzieci
Mi tez sie snila kolezanka w ciazy

Cytat:
Jak to??
A przed ciążą czy w czasie ciąży nie robiłaś?????
Oczywiscie robilam i gin mi mowil jaka mam grupe to samoz Domino , ale oczywiscie sobie nie zapisalam i nie pamietam

Cytat:

Mój mały przystojniak
slodziak

Cytat:
Dziołchy!
Moj maz szuka takiego smoczka dla Domino

Cytat:
To dla SebyDodatkowo:
lekarstwa, opłatek, grzybki suszonei siatka na szynke
super

mala - super ze sie dogadaliscie

onyks - Kochana Nasza!! Wszystkiego najlepszego! Duzo milosc , zdrowka oraz spelnienia marzen !

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 16:03   #3419
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Moj maz szuka takiego smoczka dla Domino
No co ty?

Ja pamiętam, że chyba były takie lizaki z takimi buźkami...ale to nie smoczki były
Stary 2012-11-09, 16:07   #3420
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
No co ty?

Ja pamiętam, że chyba były takie lizaki z takimi buźkami...ale to nie smoczki były
No , on swirniety jest wiec nic mnie nie zdziwi

Tez pamietam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości