|
|
#4621 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
Wszystko się tak szybko zmienia. |
|
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że mam brata u boku, z nim zawsze bawie się dobrze![]() Wczoraj przyjechał do mnie znajomy i dzisiaj potworny kac mnie męczy. Rano musiałam go odprowadzić na dworzec, poszukać z nim banku i gdy wreszcie znaleźliśmy okazało się, że jeszcze godzina do otwarcia, a że był zimno a w pobliżu całkiem fajny pub, poszliśmy na piwko Więc zwaliło mnie z nóg całkowicie, na pusty żołądek, po nie do końca przespanej nocy Ale odespałam troche i jest lepiej Znajoma już do mnie dzwoniła, żeby wpaść do kolegi na imprezke, a mi sie nie chce. Brakuje mi tej radości gdy byłam z nim, wstawania rano z uśmiechem na twarzy bez powodu itp, teraz często trudno mnie rozweselić na imprezie, a co dopiero rano...
|
|
|
|
|
#4623 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Shannah Czas edycji: 2014-02-22 o 23:15 |
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj wypiłam 3 i nie mogę dziś patrzeć na alko. Właśnie jem obiad i doleczam kacora.
I jadę na spotkanie z wysokim brunetem
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
no a ja jutro jadę z P. na mini wycieczkę, wracamy w niedzielę, a wieczorem na mecz
dzieje się, oj dzieje
|
#4626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A ja zaraz idę na zajęcia... hmm, na rurze
|
||
|
|
|
#4628 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.Myślałam,że sobie poradzę sama z sytuacją,ale jednak potrzebuję zdania osób postronnych,bo jednak lepiej znać,jak to obiektywnie wygląda.
Od roku gadałam z takim powiedzmy B . przez gg,i były to rozmowy w większości na 1 temat.On chciał się już dawno spotkać ,ja miałam opory,bo domyślałam się ,że to się będzie opierało tylko na tym.Spotkaliśmy się w sierpniu pierwszy raz i po ok miesiącu zaczęliśmy no wiecie.Ja byłam szczerze mówiąc nastawiona na relację opartą na seksie,a on mówił że mu zależy,że go nie traktuję poważnie itd.Ok,zachowywałam się ,jak się zachowywałam,np. nie odbierałam tel,nie odpisywałam czasami,przekładałam spotkania,nic nie mówiłam o uczuciach,czyli średnio byłam zaangażowana i przyznaję że nie traktowałam go do końca poważnie.Jak chciał gdzieś wyjść,to odmawiałam,nie chciałam,żeby nas widzieli razem.Pokazał nasze zdjęcie komuś tam to walnęłam focha,że za szybko itp.Ale przynajmniej nie okłamywałam go.Z tego powodu zaczęliśmy się kłócić,bo on chciał (podobno) czegoś więcej.No ,ale role się odwróciły,powiedzmy ,że jeden ,drugi raz mnie olał ,jak ja jego,i coś mnie ruszyło.Ale kontakty się oziębiły,bo dalej nie potrafiłam nic pokazać.. .Kilka dni temu odezwał się do mnie,mówi,że myśli o mnie i mu zależy. I teraz zastanawiam się o co mu chodzi.Intuicja mówi mi ,że coś tu nie gra. Czy to ,,zależy mi" to była tylko gra z jego strony,żeby dostać wiadomo co-ale w takim razie po co by się foszył,jak unikałam rozmów o związku . A 2 moja opcja jest taka,że może naprawdę coś poczuł,a ja go źle traktowałam,to się zaczął wycofywać? Mamy się spotkać w niedzielę,chciałam poznać Wasze zdanie na ten temat. Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2012-11-09 o 17:21 |
|
|
|
#4630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiedzcie coś więcej zaintrygowałyście mnie Cytat:
niech nie obchodzi Ciebie co on czuje, zastanów się czego Ty tak naprawdę od niego chcesz. Rozumiem, że nastawiłaś się na jedną relację, ale chyba coś jest na rzeczy skoro tknęło Ciebie po tym jak zaczął Ciebie olewać. Może faktycznie mu zależy?
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczyny szalejecie
randki randki i jeszcze raz randki ![]() ja się z nikim nie spotykam jestem sama i jak na razie nie wyobrażam sobie że się z kimś spotykam.Najpierw muszę "wyzdrowieć " Weekend spędzam w domu i powiem szczerze że już się go boję...
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- ![]()
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah, do czego to ludzie się nie posuną by zemścić się na kims? Śmieszne, a zarazem żałosne...
![]() A ja jednak zostałam w domu, wcale mi z tym nie lepiej, ale wiem że z moim paskudnym samopoczuciem impreza też nie byłaby najlepszym wyjściem
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też nie jest mi źle eheh
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj też w domu
Jutro wychodzę z koleżankami na zakupy i ploty A teraz się uczę, myślę pozytywnie, zaraz idę ćwiczyć i jest super. Dzisiaj minęły 4 tygodnie od rozstania, ale nie przeżywam tego. Tak samo nie wspominam tego, że zawsze soboty spędzaliśmy razem... To było. A dla mnie liczy się to, co jest teraz. A co będzie... Zobaczymy...
|
|
|
|
#4637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale wewnętrznie jest mi źle i chyba nieprędko będzie lepiej. To duszenie w sobie wszystkiego nie wychodzi mi na dobre, ale cóż... |
||
|
|
|
#4638 |
|
Raczkowanie
|
Byłam na zajęciach z pole dance dopiero drugi raz, ale jeszcze nie wiem co z tego będzie. Totalnie mi nie wychodzi
Nie mam siły żeby się utrzymać i wyglądam pokracznie. No ale trzeba przyznać że to naprawdę daje wycisk, ręce i nogi odmawiają posłuszeństwa... dobre ćwiczenia wzmacniające ![]() Ja też dzisiaj w domu, ale jakoś wyjątkowo nie narzekam
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z kim masz zajęcia? Możesz napisać na pw
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsza normalna rozmowa, w koncu troszke lepiej
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
,to tym bardziej mi ciężko określić ,co czuję.Niby mnie rusza,ale jak teraz się nie odzywaliśmy do siebie 3 tygodnie,to jakoś się z tym pogodziłam łatwo.
Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2012-11-09 o 20:52 |
|
|
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
Troche wyjasnilismy, troche pogadalismy o niczym ale przynajmniej bylo spokojnie ... Widze swatelko male ale jest
|
|
#4644 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4645 |
|
Raczkowanie
|
Nie chce zapeszac. Mimo wszystko i tak spedze samotyny weekend. Kolezanka sie nie odezwala... ale bede silna. Jakos sobie zorganizuje czas. Jutro wracam do cwiczen z Ewa.
|
|
#4646 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4647 |
|
Zadomowienie
|
W takich chwilach nakrotsza mila rozmowa z ta osoba jest zachwycajaca
|
|
|
|
#4648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Dobrze, ze tu mozna z wami pogadac bo bym oszalala. Chociaz widac ze dzis piatek i frekwencja na forum jest mniejsza
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
NoFood, światełko w tunelu to już bardzo dużo, uszy do góry
![]() Ja puściłam jakieś romansidło, ale było takie mdłe, że aż mi się rzygać zachciało ![]() Ale mi dzisiaj smutno... |
|
|
|
#4650 |
|
Raczkowanie
|
Jak mam takie chwile, ze nienawidze facetow to ogladam sex w wielkim miescie lub lejdis
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

Dobrze, że mam brata u boku, z nim zawsze bawie się dobrze
Więc zwaliło mnie z nóg całkowicie, na pusty żołądek, po nie do końca przespanej nocy

,to tym bardziej mi ciężko określić ,co czuję.Niby mnie rusza,ale jak teraz się nie odzywaliśmy do siebie 3 tygodnie,to jakoś się z tym pogodziłam łatwo.