Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-09, 14:57   #4621
de_wu
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez NoFood Pokaż wiadomość
Piątek i weekend ten cholerny czas, który kiedyś zawsze spędzaliśmy razem ;( nie mogę sobie znaleźć miejsca
Mam to samo dlatego zaniedługo wychodze z koleżanką .Nie można siedzieć w domu po rozstaniu i myśleć ciągle o tym samym Pomyśleć, że jeszcze tydzień temu spędzałam miło czas z moim byłym, a dziś już osobno
Wszystko się tak szybko zmienia.
de_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:04   #4622
stupify
Zakorzenienie

Cytat:
Piątek i weekend ten cholerny czas, który kiedyś zawsze spędzaliśmy razem ;( nie mogę sobie znaleźć miejsca
Też tam mam... Najbliżsi znajomi 80km ode mnie, a tu tacy sami zapychacze czasu Dobrze, że mam brata u boku, z nim zawsze bawie się dobrze

Wczoraj przyjechał do mnie znajomy i dzisiaj potworny kac mnie męczy. Rano musiałam go odprowadzić na dworzec, poszukać z nim banku i gdy wreszcie znaleźliśmy okazało się, że jeszcze godzina do otwarcia, a że był zimno a w pobliżu całkiem fajny pub, poszliśmy na piwko Więc zwaliło mnie z nóg całkowicie, na pusty żołądek, po nie do końca przespanej nocy Ale odespałam troche i jest lepiej Znajoma już do mnie dzwoniła, żeby wpaść do kolegi na imprezke, a mi sie nie chce. Brakuje mi tej radości gdy byłam z nim, wstawania rano z uśmiechem na twarzy bez powodu itp, teraz często trudno mnie rozweselić na imprezie, a co dopiero rano...
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 15:37   #4623
Shannah
Raczkowanie

.

Edytowane przez Shannah
Czas edycji: 2014-02-22 o 23:15
Shannah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 16:59   #4624
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Ja wczoraj wypiłam 3 i nie mogę dziś patrzeć na alko. Właśnie jem obiad i doleczam kacora.
I jadę na spotkanie z wysokim brunetem

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 17:09   #4625
anoska
Zakorzenienie

no a ja jutro jadę z P. na mini wycieczkę, wracamy w niedzielę, a wieczorem na mecz dzieje się, oj dzieje
Stary 2012-11-09, 17:12   #4626
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinderella_ Pokaż wiadomość
Mieszka daleko ale go strasznie kontrolują, teraz czy czasem ze mną nie rozmawia A on przeciez ich nie będzie okłamywał, bo to rodzice, nie bedzie się z nimi kłócił

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Często się z nimi widywałam, rozmawiałam, wydawało mi sie, ze mnie bardzo lubili. O tym, ze mnie wręcz nienawidzą, dowiedziałam się jak ze mną zrywał. Bo mamusia mu zabroniła cokolwiek mi mówić, bo to sprawa rodzinna. Nie lubili mnie za to, ze mój były chciał dla mnie zostać w polsce, ze się do mnie dostosowywał, zbliżał się do mnie a od rodziców oddalał, wydaje mi się, ze bali się że tracą nad nim kontrolę. A ja zrobiłam bląd, bo w momencie kiedy sie dowiedziałam jakie bzdury na mnie wygadują, to mu powiedziałam że mi sie to nie podoba, ze mają o mnie zdanie z d. wzięte, ze jak mogą uważać ze moim jedynym celem jest mu zniszczyc życie. A on poszedł do mamusi i powiedział jej wszystko co ja mówiłam.
To masz już odp.

Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 17:13   #4627
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
no a ja jutro jadę z P. na mini wycieczkę, wracamy w niedzielę, a wieczorem na mecz dzieje się, oj dzieje
Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Ja wczoraj wypiłam 3 i nie mogę dziś patrzeć na alko. Właśnie jem obiad i doleczam kacora.
I jadę na spotkanie z wysokim brunetem
Jakie rozchwytywane! A ja zaraz idę na zajęcia... hmm, na rurze
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 17:19   #4628
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paputek00 Pokaż wiadomość
O, ja sobie tańczę na rurze od września pewnie nawet w tej samej szkole
nothinggood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 17:20   #4629
ricca166
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny.Myślałam,że sobie poradzę sama z sytuacją,ale jednak potrzebuję zdania osób postronnych,bo jednak lepiej znać,jak to obiektywnie wygląda.
Od roku gadałam z takim powiedzmy B . przez gg,i były to rozmowy w większości na 1 temat.On chciał się już dawno spotkać ,ja miałam opory,bo domyślałam się ,że to się będzie opierało tylko na tym.Spotkaliśmy się w sierpniu pierwszy raz i po ok miesiącu zaczęliśmy no wiecie.Ja byłam szczerze mówiąc nastawiona na relację opartą na seksie,a on mówił że mu zależy,że go nie traktuję poważnie itd.Ok,zachowywałam się ,jak się zachowywałam,np. nie odbierałam tel,nie odpisywałam czasami,przekładałam spotkania,nic nie mówiłam o uczuciach,czyli średnio byłam zaangażowana i przyznaję że nie traktowałam go do końca poważnie.Jak chciał gdzieś wyjść,to odmawiałam,nie chciałam,żeby nas widzieli razem.Pokazał nasze zdjęcie komuś tam to walnęłam focha,że za szybko itp.Ale przynajmniej nie okłamywałam go.Z tego powodu zaczęliśmy się kłócić,bo on chciał (podobno) czegoś więcej.No ,ale role się odwróciły,powiedzmy ,że jeden ,drugi raz mnie olał ,jak ja jego,i coś mnie ruszyło.Ale kontakty się oziębiły,bo dalej nie potrafiłam nic pokazać..
.Kilka dni temu odezwał się do mnie,mówi,że myśli o mnie i mu zależy.
I teraz zastanawiam się o co mu chodzi.Intuicja mówi mi ,że coś tu nie gra.
Czy to ,,zależy mi" to była tylko gra z jego strony,żeby dostać wiadomo co-ale w takim razie po co by się foszył,jak unikałam rozmów o związku .
A 2 moja opcja jest taka,że może naprawdę coś poczuł,a ja go źle traktowałam,to się zaczął wycofywać?
Mamy się spotkać w niedzielę,chciałam poznać Wasze zdanie na ten temat.

Edytowane przez ricca166
Czas edycji: 2012-11-09 o 17:21
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 18:17   #4630
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość
O, ja sobie tańczę na rurze od września pewnie nawet w tej samej szkole
Cytat:
taniec na rurze? opowiedzcie coś więcej zaintrygowałyście mnie

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.Myślałam,że sobie poradzę sama z sytuacją,ale jednak potrzebuję zdania osób postronnych,bo jednak lepiej znać,jak to obiektywnie wygląda.
Od roku gadałam z takim powiedzmy B . przez gg,i były to rozmowy w większości na 1 temat.On chciał się już dawno spotkać ,ja miałam opory,bo domyślałam się ,że to się będzie opierało tylko na tym.Spotkaliśmy się w sierpniu pierwszy raz i po ok miesiącu zaczęliśmy no wiecie.Ja byłam szczerze mówiąc nastawiona na relację opartą na seksie,a on mówił że mu zależy,że go nie traktuję poważnie itd.Ok,zachowywałam się ,jak się zachowywałam,np. nie odbierałam tel,nie odpisywałam czasami,przekładałam spotkania,nic nie mówiłam o uczuciach,czyli średnio byłam zaangażowana i przyznaję że nie traktowałam go do końca poważnie.Jak chciał gdzieś wyjść,to odmawiałam,nie chciałam,żeby nas widzieli razem.Pokazał nasze zdjęcie komuś tam to walnęłam focha,że za szybko itp.Ale przynajmniej nie okłamywałam go.Z tego powodu zaczęliśmy się kłócić,bo on chciał (podobno) czegoś więcej.No ,ale role się odwróciły,powiedzmy ,że jeden ,drugi raz mnie olał ,jak ja jego,i coś mnie ruszyło.Ale kontakty się oziębiły,bo dalej nie potrafiłam nic pokazać..
.Kilka dni temu odezwał się do mnie,mówi,że myśli o mnie i mu zależy.
I teraz zastanawiam się o co mu chodzi.Intuicja mówi mi ,że coś tu nie gra.
Czy to ,,zależy mi" to była tylko gra z jego strony,żeby dostać wiadomo co-ale w takim razie po co by się foszył,jak unikałam rozmów o związku .
A 2 moja opcja jest taka,że może naprawdę coś poczuł,a ja go źle traktowałam,to się zaczął wycofywać?
Mamy się spotkać w niedzielę,chciałam poznać Wasze zdanie na ten temat.
no to chyba czas najwyższy się określić, nie uważasz?
niech nie obchodzi Ciebie co on czuje, zastanów się czego Ty tak naprawdę od niego chcesz. Rozumiem, że nastawiłaś się na jedną relację, ale chyba coś jest na rzeczy skoro tknęło Ciebie po tym jak zaczął Ciebie olewać.
Może faktycznie mu zależy?
Stary 2012-11-09, 18:18   #4631
ania230
Zakorzenienie

no dziewczyny szalejecie randki randki i jeszcze raz randki
ja się z nikim nie spotykam jestem sama i jak na razie nie wyobrażam sobie że się z kimś spotykam.Najpierw muszę "wyzdrowieć "
Weekend spędzam w domu i powiem szczerze że już się go boję...

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 18:21   #4632
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
taniec na rurze? opowiedzcie coś więcej zaintrygowałyście mnie
No dwa razy w tygodniu chodzę sobie na zajęcia z tańca na rurze I jest super, wyrabiają mi się mięśnie, ciało się zmienia, a do tego czuję się taka sexy i pewna siebie Naprawdę polecam!
Stary 2012-11-09, 18:28   #4633
ania230
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
No dwa razy w tygodniu chodzę sobie na zajęcia z tańca na rurze I jest super, wyrabiają mi się mięśnie, ciało się zmienia, a do tego czuję się taka sexy i pewna siebie Naprawdę polecam!
ooo coś ciekawego

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-09, 18:57   #4634
stupify
Zakorzenienie

Hahah, do czego to ludzie się nie posuną by zemścić się na kims? Śmieszne, a zarazem żałosne...

A ja jednak zostałam w domu, wcale mi z tym nie lepiej, ale wiem że z moim paskudnym samopoczuciem impreza też nie byłaby najlepszym wyjściem
Stary 2012-11-09, 19:41   #4635
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
Hahah, do czego to ludzie się nie posuną by zemścić się na kims? Śmieszne, a zarazem żałosne...

A ja jednak zostałam w domu, wcale mi z tym nie lepiej, ale wiem że z moim paskudnym samopoczuciem impreza też nie byłaby najlepszym wyjściem
ja tez jestem w domciu , leże w łóżku buszuje i słucham muzyki i też nie jest mi źle eheh

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-09, 19:47   #4636
nothinggood
Zadomowienie

Ja dzisiaj też w domu Jutro wychodzę z koleżankami na zakupy i ploty A teraz się uczę, myślę pozytywnie, zaraz idę ćwiczyć i jest super. Dzisiaj minęły 4 tygodnie od rozstania, ale nie przeżywam tego. Tak samo nie wspominam tego, że zawsze soboty spędzaliśmy razem... To było. A dla mnie liczy się to, co jest teraz. A co będzie... Zobaczymy...
Stary 2012-11-09, 20:04   #4637
stupify
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
ja tez jestem w domciu , leże w łóżku buszuje i słucham muzyki i też nie jest mi źle eheh
dokładnie to samo robię

Cytat:
Ja dzisiaj też w domu Jutro wychodzę z koleżankami na zakupy i ploty A teraz się uczę, myślę pozytywnie, zaraz idę ćwiczyć i jest super. Dzisiaj minęły 4 tygodnie od rozstania, ale nie przeżywam tego. Tak samo nie wspominam tego, że zawsze soboty spędzaliśmy razem... To było. A dla mnie liczy się to, co jest teraz. A co będzie... Zobaczymy...
Ja w sumie też jakoś nieźle to znoszę, tzn apetyt mam, nie rzucam, ani nie rzucałam talerzami ale wewnętrznie jest mi źle i chyba nieprędko będzie lepiej. To duszenie w sobie wszystkiego nie wychodzi mi na dobre, ale cóż...
Stary 2012-11-09, 20:14   #4638
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Byłam na zajęciach z pole dance dopiero drugi raz, ale jeszcze nie wiem co z tego będzie. Totalnie mi nie wychodzi Nie mam siły żeby się utrzymać i wyglądam pokracznie. No ale trzeba przyznać że to naprawdę daje wycisk, ręce i nogi odmawiają posłuszeństwa... dobre ćwiczenia wzmacniające

Ja też dzisiaj w domu, ale jakoś wyjątkowo nie narzekam
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 20:17   #4639
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
Byłam na zajęciach z pole dance dopiero drugi raz, ale jeszcze nie wiem co z tego będzie. Totalnie mi nie wychodzi Nie mam siły żeby się utrzymać i wyglądam pokracznie. No ale trzeba przyznać że to naprawdę daje wycisk, ręce i nogi odmawiają posłuszeństwa... dobre ćwiczenia wzmacniające

Ja też dzisiaj w domu, ale jakoś wyjątkowo nie narzekam
Oj, mi też nie wychodziło, ale z każdymi zajęciami jest lepiej Z kim masz zajęcia? Możesz napisać na pw
Stary 2012-11-09, 20:28   #4640
NoFood
Raczkowanie

Pierwsza normalna rozmowa, w koncu troszke lepiej
Stary 2012-11-09, 20:29   #4641
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
Pierwsza normalna rozmowa, w koncu troszke lepiej
O, no widzisz Coś sobie wyjaśniliście czy tak gadaliście o wszystkim?
Stary 2012-11-09, 20:48   #4642
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
no to chyba czas najwyższy się określić, nie uważasz?
niech nie obchodzi Ciebie co on czuje, zastanów się czego Ty tak naprawdę od niego chcesz. Rozumiem, że nastawiłaś się na jedną relację, ale chyba coś jest na rzeczy skoro tknęło Ciebie po tym jak zaczął Ciebie olewać.
Może faktycznie mu zależy?
Tknęło mnie,bo naprawdę mówił i pokazywał,że mu zależy,a nagle przestał.Czyli skończyło się gonienie króliczka to mnie ruszyło.Nie chciałam kończyć znajomości i mu powiedziałam,że potrzebuję czasu.Ale on jakoś wszystko opacznie rozumie,albo kłamał od samego początku i jest po prostu dobrym manipulantem.Nie wiem jakaś uprzedzona jestem po eksie,nie potrafię się otworzyć w ogóle emocjonalnie ,to tym bardziej mi ciężko określić ,co czuję.Niby mnie rusza,ale jak teraz się nie odzywaliśmy do siebie 3 tygodnie,to jakoś się z tym pogodziłam łatwo.

Edytowane przez ricca166
Czas edycji: 2012-11-09 o 20:52
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 20:52   #4643
NoFood
Raczkowanie

Cytat:
O, no widzisz Coś sobie wyjaśniliście czy tak gadaliście o wszystkim?
Troche wyjasnilismy, troche pogadalismy o niczym ale przynajmniej bylo spokojnie ... Widze swatelko male ale jest
Stary 2012-11-09, 20:55   #4644
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
Troche wyjasnilismy, troche pogadalismy o niczym ale przynajmniej bylo spokojnie ... Widze swatelko male ale jest
No to dobrze Cieszę się bardzo, może za niedługo wszystko się wyjaśni, skoro widzisz światełko
Stary 2012-11-09, 21:15   #4645
NoFood
Raczkowanie

Cytat:
No to dobrze Cieszę się bardzo, może za niedługo wszystko się wyjaśni, skoro widzisz światełko
Nie chce zapeszac. Mimo wszystko i tak spedze samotyny weekend. Kolezanka sie nie odezwala... ale bede silna. Jakos sobie zorganizuje czas. Jutro wracam do cwiczen z Ewa.
Stary 2012-11-09, 21:16   #4646
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
Nie chce zapeszac. Mimo wszystko i tak spedze samotyny weekend. Kolezanka sie nie odezwala... ale bede silna. Jakos sobie zorganizuje czas. Jutro wracam do cwiczen z Ewa.
I to jest najważniejsze Jakby coś, to zawsze masz też nas
Stary 2012-11-09, 21:19   #4647
Kwiatuszek133
Zadomowienie

W takich chwilach nakrotsza mila rozmowa z ta osoba jest zachwycajaca
Kwiatuszek133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 21:37   #4648
NoFood
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
W takich chwilach nakrotsza mila rozmowa z ta osoba jest zachwycajaca
I uslyszec odezewe sie, nie martw sie daj mi dzien dwa to nie bedzie trwalo tydzien. Ach...

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Dobrze, ze tu mozna z wami pogadac bo bym oszalala. Chociaz widac ze dzis piatek i frekwencja na forum jest mniejsza
Stary 2012-11-09, 21:49   #4649
stupify
Zakorzenienie

NoFood, światełko w tunelu to już bardzo dużo, uszy do góry
Ja puściłam jakieś romansidło, ale było takie mdłe, że aż mi się rzygać zachciało
Ale mi dzisiaj smutno...
Stary 2012-11-09, 22:01   #4650
NoFood
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
NoFood, światełko w tunelu to już bardzo dużo, uszy do góry
Ja puściłam jakieś romansidło, ale było takie mdłe, że aż mi się rzygać zachciało
Ale mi dzisiaj smutno...
Jak mam takie chwile, ze nienawidze facetow to ogladam sex w wielkim miescie lub lejdis

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości