|
|
#4651 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, nie wiem czy chodzę na randki, czy tylko żeby sobie pogadać...
Znowu chyba będzie kosz. Na randki chciałam sobie pochodzić, kwiatka dostać, być odprowadzoną na przystanek chociażby, a nie... ![]() Brakuje mi poczucia bycia atrakcyjną w czyichś oczach - a konkretnie jego. Sama dla siebie uważam że jestem, ale kompletnie nie widzę żadnego potwierdzenia. On nie chce flirtować, więc dobrze, nie będziemy... O__o Powtórka z rozrywki, "nie wiem czego chcę". Standard. To + podejście z mema = współcześni faceci: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...85341073_n.jpg
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-10 o 00:33 |
|
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Wam Które na kacu przyznawać się ? ![]() ![]() Kurde dopiero tak wczesna pora, a ja już tyle zrobiłam No ale rodzicom uwidziało się wpaść, więc musiałam ogarnąć troche mieszkanie, reszte brat zrobi jak wstanie ![]() I nadszedł ten mój upragniony weekend,a ex jak nie było, tak nie ma... Nie wiecie może czy z racji jutrzejszego święta wszystko jest nieczynne? Tzn chodzi mi konkretnie o restauracje/pizzerie...![]() Muszę później skoczyć do galerii po jakieś spodnie, tak mi się nie chce... ale pójde na łatwizne i zajrze tylko do zary. Ej od kilku dni kłuje mnie pod łopatką, tak bardziej z lewej strony, przy głębszym oddechu, kaszlu, czy wykonywaniu różnych czynności... Nie wiecie może od czego? Może to przez buty, od 1,5 tyg śmigam w dość wysokich butach - 12cm na średnio grubym obcasie, może to jest przyczyna?
|
|
|
|
|
#4654 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rety, najbardziej obawiam się właśnie takich "wymagających" (od nas, nie od siebie!) typów, którzy nawet się nie wysilą żeby okazać zainteresowanie. Też mam przekonanie, że jestem super fajna, zgrabna, atrakcyjna a nie podobam się facetom, którzy wyglądają jak pies z kulawą nogą Mem mega! Cytat:
|
||
|
|
|
#4655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to w ogole nie pije od kad moj wyjechal Jestem dumna bo zanim go poznalam nie pilam ani nie palilam, potem on chcial raz zebym z nim potem drugi i potem zaczelam caly czas, a potem to on byl zly ze tyle pije no ale dobrze. Ja wstalam dzis po 9 bo myslalam nad pojsciem do pracy, ale wczoraj nie odbierali telefonu a mialam najpierw zadzwonic, sami tez nie dzwonili wiec coz :P Zreszta od pon ide do nowej pracy wiec wszystko dobrze sie zlozylo.Jakie jutro swieto?? Sorry, ale przez ta holandie to ja w ogole nic nie wiem |
|
|
|
|
#4656 |
|
Rozeznanie
|
11 listopad- święto Niepodległości.
Sklepy raczej pozamykane, a jak z restauracjami itp. to nie wiem.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
#4657 |
|
Rozeznanie
|
no i się trochę podziało ...
|
|
#4658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla sportu, dla sportu. No i dla wiedzy, że nadal (przynajmniej dla niego) jestem atrakcyjna. Koleżanka powiedziała mi przedwczoraj na tym piwie, że widzimy to, co chcemy widzieć, to samo z niewidzeniem. Ja np mam wrażenie, że jestem przezroczysta dla większości mężczyzn. Jej recepta? Otworzyć oczy. Bo może ja chcę być przezroczysta – kiedy np wychodzę z klatki i muszę zejść z 4 pięter, a na każdym jest robotnik, który robi elektrykę i na mnie zerknie – denerwuje mnie to wręcz, dlatego staram się tego nie zauważać – mimo, że doskonale to widzę. Nie chcę być widoczna dla tego typu chłopów, ale nie mam na to wpływu. Pewnie ma rację. A raczej na pewno. Średnio się rozglądam – wolę tego nie robić, bo faceci często reagują jak ci właśnie robotnicy. Czuję się czasami obmacywana wzrokiem, totalnie bez żadnej klasy. Ale na próbę zrobię ćwiczenie polecone przez Agę na jej „wykładzie” – uśmiechnę się do gościa, który spodoba mi się, czy to w autobusie, czy to na ulicy, który wyda mi się zainteresowany, i wzajemnie, którym ja będę zainteresowana. Żałuję, że nie zrobiłam tak z „żeglarzem” z autobusu, którego nadal pamiętam. Czytał grubą książkę na ten temat i zerkał co chwilę. Żałuję, że nic wtedy nie zrobiłam, bo to było jednoznaczne spojrzenie. I będę żałować nadal, jeśli będę ciągnąć takie zachowanie. Najchętniej rozwiesiłabym teraz plakaty "wanted" w autobusie tej linii ![]() Cytat:
Widziałam spojrzenia na sylwetkę, dekolt i biust (ciężko go było nie zauważyć ), ale zero jakichkolwiek komentarzy typu "ładnie wyglądasz". Cóż, widocznie nie wyglądam ładnie Musiałam się przez 4 godziny popisywać wyłącznie intelektualnie.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-10 o 12:45 |
||
|
|
|
#4659 |
|
Rozeznanie
|
Zaczynam pakowanie, jak na razie tylko rzeczy, które nie będą mi potrzebne w mieszkaniu. Jakieś płyty, książki, pierdółki...muszę to wszystko przebrać, powyrzucać co niepotrzebne.
O kurka jak ciężko się do tego dobrać. Miałam dzisiaj jechać z plecakiem do domu, ale nie dam rady. Heh...jednego dnia jest dobrze, a na drugi ryczę jak bóbr.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
#4660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
|
|
#4661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- może po prostu ten facet nie umie prawić komplementów |
|
|
|
|
#4662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Noooo ale nieważne, było minęło. Dzisiaj mam dobry humor i nie myślę o nim!
|
|
|
|
|
#4663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-10 o 13:18 |
||
|
|
|
#4664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4666 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodziło mi raczej o typ faceta - lubię takich, którzy nie polecą na mnie tylko dlatego że mam długie nogi albo niezły tyłek, bo wierze że jak pojawi się lepsza gazela to Pan będzie grawitował w jej kierunku Ale ja ogólnie lubię takich co to ich trzeba samemu wyrwać, bo są nieśmiali i dopiero przy nas się otwierają. Cytat:
Cytat:
Lama!
|
|||
|
|
|
#4667 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() To chyba dobrze ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4668 |
|
Rozeznanie
|
Nie chcę nikogo urażać, ale niesamowicie irytuje mnie jak ktoś pisze " faceci to wzrokowcy". Wzrokowiec to osoba, która posiada pamięć wzrokową, a to znaczy, że kobiety też są wzrokowcami, więc tak bardzo popularne hasło, szczególnie wśród kobiet, nie jest zbyt trafne.
Edytowane przez de_wu Czas edycji: 2012-11-10 o 13:54 |
|
|
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
Mi niby tez nie dowalil ale sama obojetnosc bolala wystarczajaco mocno
|
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiele osób uważa/twierdzi, że wygląd nie ma znaczenia - sorry, ale ja w te bajki nie wierzę! |
|
|
|
|
#4672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Popieram!!! Zwracamy uwage tylko na tych, ktorzy sa dla nas w jakis sposob atrakcyjni
|
|
|
|
|
#4673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A propo mam mega ochotę na seks ;( |
|
|
|
|
#4675 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem beznadziejna, bo ...
mam ochote na sex ale z eks |
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, w takim razie ja też jestem beznadziejna
|
#4677 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma to jak celibat he
|
|
#4678 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Wtajemniczenie
|
Masakra 8 tygodni
Jak ja (kiedyś) mając 19 lat mogłam nie chcieć się ze swoim EKS TŻtem (innym) bzykać ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- A która z Nas nie chciała by z EKS? Nie wiem jak mnie EKS ocenia, ale ja Go średnio :pała: Są lepsi. |
|
|
|
#4680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie ponad 100!!! dni bez ![]() Zarastam pajeczyna. Hehe ponoc tak latwo znalezc kogos do niezobowiazujacego sexu. Jesli to prawda to dlaczego, jakos ja nie moge kogos takiego spotkac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

I jest super, wyrabiają mi się mięśnie, ciało się zmienia, a do tego czuję się taka sexy i pewna siebie 
Nie mam siły żeby się utrzymać i wyglądam pokracznie. No ale trzeba przyznać że to naprawdę daje wycisk, ręce i nogi odmawiają posłuszeństwa... dobre ćwiczenia wzmacniające 

Znowu chyba będzie kosz.

Które na kacu przyznawać się ?