|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
0 | 0% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
2 | 4,08% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
|
2 | 4,08% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
|
3 | 6,12% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
1 | 2,04% |
| Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
18 | 36,73% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
2 | 4,08% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
|
3 | 6,12% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
|
6 | 12,24% |
| Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
no co nieco nadrobiłam
![]() Witam się sobotnio! Ja dziś wyjątkowo byłam z rana w pracy, ale już w domku. O 16 jedziemy zawieźć brata na lotnisko a później do Rzeszowa, bo otwierają tam jakąś nową, ogromną galerię, może coś sobie kupię napalam się na tego rogala do spania i jakieś spodnie ciążowe, zobaczymy ![]() Btw. są jakieś dziewczyny z woj. podkarpackiego, ze Stalowej Woli, okolic lub Rzeszowa?
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
no właśnie też mi się tak wydawało, ale przynajmniej ryzykowanie wybiłyście mi z głowy. axella xal dziękuję
xal udanej imprezki a ja się zabieram za golenie i mykamy na basen. papa
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuję za oklaski
humpback ja bym z sauną nie ryzykowała ![]() --- właśnie zerknęłam na mojego malucha na babystrology i wczoraj wyglądał identycznie i te nóżki skrzyżowane i rączka przy buzi Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2012-11-10 o 13:53 |
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Juu tylko nos był inny?
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
jeju jeju
Nosek będzie miał/a cudowny napewno!
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeery jak mi się nudzi, spać bym poszła..
![]() jeszcze 7godzin ![]() kupiłam na urodziny pikolo ![]() i jaram się rogalami marcińskimi ![]() co do sauny jeszcze, mi jest słabo i duszno po 5min w busie,na saunie od razu bym padła..a tak luubię
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Axella tak z ciekawości.. gdzie pracujesz?
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
E-papierosy
Stoisko w centrum handlowym więc jak wszyscy pracuję tak jak całe centrum- tydzień-10-21 niedziela-11-20... siedzę i sprzedaję.. z nudy można umrzec, i ze spłaszczonej
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Coś o tym wiem
![]() "Moje" CH jest otwarte pn-sb 9-21, a w niedzielę 10-18, więc równie ciulato ![]() Na szczęście ustalamy zmiany po 6h, oprócz niedzieli ![]() Nie masz dzisiaj ruchu? ja spodziewam się mega najazdu bo jutro przecież nieczynne
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy w tonach robią.. a,że ja sprzedaję "specyficzny"towar to mam w miarę luzik ![]() my robimy czasem zmiany po 5,5h ale gorzej się na tym wychodzi niz 11/11wolne.. ![]() ważne że mam neta, jedzonko i piciu
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś zaczęłam 9 tydzien jedziemy chyba do pon do teściów.. a nie chce mi sie specjalnie
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 9tego tygodnia!
|
|
|
|
|
#1545 |
|
siedzę i myślę
|
Goffka trzymam za słowo
![]() XxXJuSstiii brawo za wizytę ![]() happy2gether witamy U mnie apetyt chyba wrócił na dobre Taką mam nadzieję Póki co jest dobrze, czasem rano zdarzy się pawik, ale naprawdę jest dobrze Aaa wczoraj robiłam zdjęcie brzucha może wstawię jakieś do galerii i ocenicie czy coś widać
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2012-11-10 o 16:00 |
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daaaaawaj foto
|
|
|
|
|
#1547 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo fajna sprawa, gruszką to można ściągnąć mini katarek, a przy dużej infekcji no sorry. To nie jest tak straszne! Moja Ala obecnie sama sobie przy nosku trzyma.Cytat:
A ja po wizycie. Dzidzuś zacisnął nogi. Nie było siły na niego. Poza tym ciąża książkowa! |
||||||||
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
witam nowa mamusie
nooo karolina pokaz brzuchol poookaz! ![]() Ja obiad powoli koncze, udka mi sie pieka, karkowka dusi sie. Jutro bede sie obiajc. We wtorek mam wizyte, juz sie doczekac nie moge jak zobacze mojego malucha Mysle ciagle nad imieniem dla synka ale nie mam pomyslu.. Ciezko mi jest cos wymyslec. pomozcie mi
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
axella jak rajtuzki? kupilas cos?
|
|
#1550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoja Ala?? ja jestem Ala hehehhe ![]() Cieszę się,że kolejny raz słyszę pozytywne opinie o butli TT Niech leżą i czekają ![]() Cytat:
udka i karkówa mniam mniam mniaaaaam ![]() jakbym miała synka-byłby Filip-Fifi ![]() Podoba mi się jeszcze Marcel, Maurycy, Oskar.. ![]() rajty kupiłam sztuk dwie: jedne biodrówki, drugie takie badziewne meeega xl ze stanem lużnym,na luźnej gumce-zobaczymy czy lepsze pod brzuch czy dużo nad... rajty pod pachy hehehe
|
||
|
|
|
#1551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem Agatka Miło mi. I jestem pewno 10 lat starsza
|
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od jutra przestanę być nastką, wskoczy mi 2jka z przodu ![]() Na temat fajności tego imienia sie nie wypowiadam,bo mamy chyba odmienne zdania
|
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie bardzo podoba imie Agatka
![]() Wszystkie Agatki co znam to niezle ziółka sa
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że nie 6
![]() od 2jki do 3jki blisko ![]() z resztą.. ludzie całe życie zamykają w liczbach.. wiek,waga,ilość pokoi, ilość cyfr na koncie.. Nigdy nie rozumiałam, co to ma do rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1556 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale jest plus tego - zniżki w okolicznych sklepach, po znajomości ![]() Cytat:
poprzedni kompromis to był Daniel, ale obojgu nam coś nie pasi to. ja bym chciała Krzysia albo Tomka ale mam takich dwóch kolegów, którzy mojemu mężowi źle się kojarzą |
|||
|
|
|
#1557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj wrześnióweczko Wróciłam z kilkugodzinnego pobytu na wsi. Wygwizdało mnie na kilka stron mimo, że miałam kilka warstw ciuchów na sobie. Ale przynajmniej się dotleniłam i zjadłam kiełbę z grilla ![]() A teraz się ogarniam i czekamy na znajomych, bo umówiliśmy się na kręgle. Chyba, że coś odwalą, to zostaniemy pod kocykiem Poza tym brzuchol mnie coraz bardziej swędzi. Chyba czas zacząć smarować się 2x dziennie coby rozstępów nie było.
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja akurat siedzę non stop,wstaję tylko jak ktoś podejdzie.. wynudzic się można nieziemsko.. ale siedzenie i jedzenie non stop przez 11 h będzie fatalne w skutkach.dlatego potem idę mega kawał na busa i podjeżdzam najgorszy kawałek ale trochę ruchu jest ![]() Krzyś fajne Ale mój tata tak ma więc chyba odpada.. Chociaż ja mam imię po mamie mamy ![]() Tomki mi się zaaaaawsze kojarzą z przychlastami |
|
|
|
|
#1559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapominam ![]() kiełba z grilla.. ![]() mój tż zażyczył sobie domowe hotdogi.. ale to jutro,dziś idę spać jak tylko wrócę. jak zobaczyłam cenę prażonej cebuli to mi się słabo zrobiło.. ![]() to chyba cebula ze złota była
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

9tego tygodnia! 
na szczęście na łóżko..
? jedną takową zakupiłam i mam nadzieję,że się sprawdzi 
)...