![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka i pielęgnacja<GOsh, Avon, Manhattan, tunezyjski khol i inne>
Witam. Chętnie wymienię kosmetyki , których już nie używam. Wszystkie mają aktualną datę ważności.
Kolorówka: 1. Cienie jasno fioletowe Manhattan < perła i mat > zużycie znikome, aczkolwiek mają kilka rysek < uszkodzone wieczko >. 2. Cienie Sephory kolor rudy , zużycie znikome < uszkodzone wieczko >. 3. Puder sypki Gosh transparentny , została 1/3 4. Puder brązujący w kulkach Gosh , zużycie ok. 20% 5. Khol czarny ubytek ok 10 % < wystarczy na jeszcze bardzo długo> , nie mam juz pudełeczka, muszę poszukać szkalny aplikator 6. Lakiery do frensha Astor biały zużycie ok. 1/3 , bezowy ok. 1/2. 7. Puder złoty APC < użyty 2-3 razy na dekolt i ramiona > Pielęgnacja: 1. Balsam do ciała Avon brzoskwiniowy 250 ml., uzyty dwa razy 2. Krem Garniera z serii Czysta skóra z cynkiem zostało ok. połowy 3. Serum powiększające piersi Bielendy NOWE 4. Krem do rąk Garniera, zostało ok połowy 5. Tonik Garniera z serii czysta skóra użyty kilka razy 6. Deo kryształ uzywany kilkanaście razy, zawsze starannie myty. 7. Krem pod oczy AA ma działanie p/ zmarszkowe i nawilżające, użyty kilka razy 8. Maseczka parafinowa do rąk Oriflame. zostało ok. połowy. 9. Wosk do włosów Wella, zużycie ok. 20-30%. Dodatkowo mam na wymianę dwa pokrowce na telefon , ręcznie robione ozdabiane koralikami. - Zielony mozna nosić na szyji, zapinany na rzep, ozdobiony kwiatkiem , troczkami i koralikami w kolorze zielonym i żółtym. - Czarny można nosić zawieszony na ręce lub przyczepiony do paska, zapinany na rzep, ozdobiony kwiatkiem i bordowymi koralikami z jabloneksu. Wymienię się najchętniej na: - puder matujący w kamieniu < najchętniej MF> - cienie w kolorze brązowym, bezowym < mat>, - próbki perfum Diora - pędzle do cieni średnie <płaski zaokraglony i ścięty> oraz do kresek. - lakier nawirzchniowy do paznokci - czarna kredka do oczu najlepiej MF lub inna średniopółkowa - kosmetyki z Tołpy Zapraszam do wymiany. Narazie tylko zdjęcie pokrowców. Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka i pielęgnacja<GOsh, Avon, Manhattan, tunezyjski khol i inne>
może znalazłabyś coś u mnie za:
1. Cienie jasno fioletowe Manhattan < perła i mat > zużycie znikome, aczkolwiek mają kilka rysek < uszkodzone wieczko >. 3. Puder sypki Gosh transparentny , została 1/3
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-02-12 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
niestety narazie nic nie znalazłam w Twoich watkach. pozdrwiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Palu, niestety nic nie znalazłam. To co ewentualnie mnie zainteresowało jet juz zarezerwowane , wycofane bądz wymienione
![]() Pzdr . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos za :
3. Puder sypki Gosh transparentny , została 1/3 2. Krem Garniera z serii Czysta skóra z cynkiem zostało ok. połowy 5. Tonik Garniera z serii czysta skóra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
witaj,
mam na zbyciu paletkę brązowych cieni Manhattan Perfect Eyes, Brown Effects- z brązowym tuszem do kresek w komplecie. Pochodzi z wymiany, zużycie niewielkie. poza tym, to, co w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173349 czy interesowałoby Cię to za kulki gosha- może być część ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monolitko napisz prosze co to mialoby byc, niektóre rzeczy posiadam podwólnie i do jedej z wymian nie doszło a nie zmieniłam przypisu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej mzoe cos u mnie?
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
1,2,4 z pielegnacji http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po drugie, muszę jeszcze raz na spokojnie przejrzeć Twój wątek ![]() Cytat:
![]() A ty co sobie u mnie upatrzyłaś ? ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
rzeczywista cena od rynkowej < chodzi mi o rynek polski > różni się ogromnie
![]() ale khola za kolczyki Cie nie dam, bo będzie to nieuczciwe z mojej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez agatkad Czas edycji: 2007-02-14 o 04:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przejrzyj sobie na spokojnie i daj mi znać . Pozdrawiam ciepło |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Puder brązujący w kulkach Gosh - znajdziesz coś dla siebie
u mnie???
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Bisskit niestety , ale wymiana kulek na samą paletkę nie bardzo mi odpowiada. Chyba , ze dorzucisz coś do niciej
![]() Agatkad , jednak rezygnuje z tych kolczyków. Przepraszam . Palau , interesuje mnie krem pod oczy. Czy moglabyś coś więcej mi o nim napisać? Iszsza - hm... kusi mnie podwójny tusz do rzęs , ale tak naprawdę nie jest mi niezbędny. Wolałabym coś z mojej listy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=14873
prosze, oto link, sama nie testowalam,jest nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc powaliła mnie cena
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Palau , masz dużo rzeczy , ale jednak nic nie zdołąłam wybrać
![]() pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
czy znajdziesz cos u mnie za lakiery do frencha serum do biustu i maskę parafinowa do rąk?
moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173508 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
podobaja mi sie:
3. Puder sypki Gosh transparentny , została 1/3 5. Tonik Garniera z serii czysta skóra użyty kilka razy mam na wymianę: WŁOSY: -2 sztuki Goldwell Color Definition- szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Kerastase Nutritive- kąpiel odżywcza z kompleksem Gluco-Active do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml - Kerastase Nutritive Masquintense- maska odżywcza do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml -Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizująca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. Użyte 4 razy. Kosmetyk dostępny jedynie w salonach fryzjerskich. -Kerastase Vita Ciment- kąpiel do włosów z cementem (odlewka) -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -puder prasowany Joko Colour Collection, matujący,z lusterkiem i dodatkowym pojemniczkiem na puszek (brak puszka), odcień ciepły beż nr 23 -podwójny cień Clarins z lusterkiem (kolor beżowy-pokruszony, brąz „clay”- niewielkie zużycie) -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Rimmel Black Extreme Volume Flash -tusz Loreal Volume shocking (koło połowy) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Moon Oriflame (2 razy psiknięta) -Perceive Avon (połowa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Interesuje mnie puder sypki gosh. Ja mam to:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...+sypkie+szukam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
przepraszam
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175385 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Weroniczko u Ciebie wypatrzyłam:
- cienie poczwórne Isa Dory - cień sypki Sephory - sackersa - rozświetlacz Revlonu jako , ze jestem uziemniona w domu z powodu choroby, nie b edę mogła sprawdzic kolorów w drogerii, zatem mogłabym liczyc na fotki ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
U ciebie zaintersowało mnie : puder transparentny gosh i brązujący
![]() jeśli jestes chętna na wymianę za bluzeczkę seledynową h&m daj znać ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Toja dziekuję Ci bardzo za fatygę, ale widzę , ze będą za cioemne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.