|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Ja mam często wyrzuty sumienia jak kupię kosmetyki, ale tylko na początku
Bo zawsze myślę, że coś do ubrania byłoby lepsze niż kolejny róż do policzków
|
|
|
|
#1292 |
|
Wtajemniczenie
|
maffash trafiłaś w sedno
Sama zastanawiam się po co mi kolejny balsam jak mogłam za to jakiś top kupić...a później nie mam w co się ubrać ![]() staram się nie otwierać nowych opakowań przed zużyciem starych i jeszcze mi to półki zawala. Toż to nielogiczne
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Przez pewien czas trzymałam nadprogamowe kosmetyki w czarnych workach na śmieci pod łóżkiem
|
|
|
|
#1294 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja natomiast zawsze sobie jakoś tłumaczę te wydatki tym, że mam klientki i na pewno to zużyję. A nie mogę mieć jednego różu, bo wiadomo każdemu pasuje co innego.
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica, odwiedzałaś może jakąś chwilę temu mojego bloga?
![]() Mnie cieni chyba nigdy nie udało się zużyć... Jak mi się nudzą to daję komuś innemu
|
#1298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz zajrzałam, ale nadal nie wiem, ocb
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-11-10 o 18:17 |
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
muszę was nadrobić ostatnio miałam mały problem z bloggerem bo mi skasował posta, na szczęście udało się odzyskać .Nie udało mi się znaleźć butów na zimę , nie wiem normalnie masakra;/ albo za duże, za ciasne, za luźne ;/ a mam rozmiar 36-37 ;/ Idę nadrobić i zapraszam na wczorajszy lakierowy post znów KIKO zagościło na mych paznokciach i cieszy mnie fakt, że w końcu mi rosną ładnie
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja także zapraszam na posta
Dzisiaj recenzja eyelinera w kamieniu Kryolan
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37542055]Nie, czemu?
Teraz zajrzałam, ale nadal nie wiem, ocb [/QUOTE]A bo mi się wyświetlił ktoś z Torunia i dlatego pytam
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie znowu Anonimowy znawca życia
trafił akurat w mój słaby punkt dlaczgo ludzie sa tacy wredni?
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
ewalucja widziałam
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-11-10 o 19:47 |
|
|
|
#1304 | ||||
|
Moderator
|
muszę pokombinować z tą futrzastą.. kamizeleczką...
![]() Cytat:
ja jako nastolatka musiałam się o wszystko wykłócać, o każde 15 minut wyjścia itp. No i teraz jestem pyskata, ale w wielu sytuacjach mi to pomaga. ![]() nie no, jak kolesia zobaczyłam pierwsze co mi przyszło do głowy: "jak nic się z kimś założył"... wtf? Cytat:
oni co chwilę mają jakieś promocje także warto śledzić ich fanpage my siedzimy obok siebie na kanapie, więc jak puściłam to już sama muza go zaintrygowała Cytat:
ja bym ich mogła kupować i kupować )[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37539766] Ja się dzisiaj wpieniłam Miałyśmy dziś urządzić spotkanie trójmiejskich wizażanek - najpierw chętnych było full osób, potem ostatecznie potwierdziło swoją obecność 6 dziewczyn, dzisiaj 2 napisały, że jednak nie mogą... Zostały 4 , z czego jedna zjawi się "prawdopodobnie" czyli nie na 100%, jedna nie pisała na wątku od trzech dni... Pewnie skończy się na tym, że będziemy we dwie z taką jedną dziewczyną ![]() A wszystkie swoje plany weekendowe ustawiłam pod to - odmówiłam rodzicom zawiezienia ich na jakieś spotkanie, odwołałam spotkanie z kumplem, mieliśmy się dziś z TŻ widzieć cały dzień, ale zwinęłam się rano żeby wrócić, umyć włosy, umalować się itd... A tu dupa, czuję się wystawiona [/QUOTE] tak Basiu niestety często bywa... tym bardziej więc cenię sobie moją wrocławską ekipę której się raz na jakiś czas udaje skrzyknąć ostatnio spotkałyśmy się w 5 osób i było tyle śmiechu ) Cytat:
|
||||
|
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z jednej strony , anonimy sa smieszne a z drugiej strony, ktoś niby wie lepiej jak masz pisać bloga mhm ciekawa sprawa każdy prowadzi tak jak uważa, poza tym nie ma jakichś wymogów
|
||
|
|
|
#1306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Samej mi po głowie chodzi jeszcze jedna paletka, a nawet dwie...ale to szczegół
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, ja już w pracy. To się mogę odnieść do tego co pisałyście
![]() Ja też mam sporo kosmetyków w zapasie trzymam je w kartonie na szafie Orchideo a mi się wydaje, że : - za bardzo się wszystkim przejmujesz - wyolbrzymiasz nieco całą tą sytuację Przecież nikt tam wulgarnie czy wrednie Ci niczego nie wytyka. Kilka osób wyraziło swoje zdanie i już. A niech sobie każdy myśli/pisze co chce. Twój blog i Twoje kredki. Choć w jednej kwestii przyznałabym Magdalenie rację - niepotrzebne były słowa, że poziom prac był niski, bo faktycznie jako uczestniczka poczułabym się... nieprzyjemnie. Ale to też - ja tylko wyrażam swoją opinię. Nie bawię się w hejtera, tylko próbuję się wczuć w sytuację wszystkich - i Twoją i innych dziewczyn komentujących. No i fajnie, że się dyskusja tam nawiązała - widać, że blog żyje
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
ewalucja nie przejmuj się tym naprawdę, nieraz anonim napisze różne głupoty, bo ludzie albo zazdroszczą, albo nie mają po kim pojechać... ja dlatego mam zablokowane anonimy, żeby nie mieć problemów
ludzie nie mają chyba swoich problemów , że zajmują się cudzymi
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
madlen ten mnie jakos nie zabardzo rozśmieszył;/
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
rodzynko nie mogę nie przyznać Ci racji, ale gdyby anonim nie napisał tego oskarżycielskim tonem to nie byłoby problemu. Choć nie rozumiem rozwoju takiej rozmowy.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-11-10 o 19:27 |
|
|
|
#1311 | |
|
Konto usunięte
|
Łeee, a już się szykowałam na jakąś aferkę, że ktoś się pode mnie podszywa czy coś
![]() Cytat:
![]() Wkurzam się na mamę. Wstąpiła do tego Oriflame i chce na siłę zaliczyć program startowy, czyli w każdym zamówieniu uzbierać 80 punktów. Tylko, że zebrała zamówienie za jakieś 20 pkt, a resztę dopełnia sama na siłę, "bo przecież się sprzeda" Nie ma kasy, a na tym i tak będziemy stratni, a ona tego nie pojmuje :< Też zamówiłam sobie jakąś tanią wodę toaletową, choć jej nie potrzebuję, ale po co to...?
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Zielonej, byłam na tych urodzinach Glittera, gdzie zapraszali blogerki.
Było nas aż 5. Cieszyłam się, że będę mogła się z koleżanką spotkać, pogadać. Ale kurde było ciasno, gorąco, kumpela szybko się zmyła, a ja wytrzymałam tam ogólnie z 40 minut. Czułam się nieswojo.
|
|
#1314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chwale sie na bogu paczuszkami z tego tygodnia
|
|||
|
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Anonimy albo olewaj, albo je zablokuj - od razu mniej stresów ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Ano. Aż nie wiem teraz czy jechać na spotkanie lubuskich blogerek pod koniec miesiąca.
|
|
#1317 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ech, ewalucja, nie przejmuj się. Mam wiele kompleksów, przez które nie pokazuję na wizażu siebie, bo niewiele mogę zrobić z tym, że mam duże jedynki, moje zęby nie są śnieżnobiałe (domowe wybielanie nie wchodzi w grę, bo mam nadwrażliwe zęby), do tego wiele lat walczyłam, by moje zeby były jako-tako proste. To samo z buzią, którą mam cholernie niesymetryczną oraz biustem, który teraz lubię, ale w czasach gimnazjalnych nieźle nasłuchałam się ze strony rezolutnych rówieśników. Do tego jestem niska, bardzo drobna, więc niektórym automatycznie włącza się "o, anoreksja" (słówko wcale nie mniej bolesne niż okraszenie kogos z nadwagą tekstem "o, grubas")... I tak mogłabym słuchac i się dołować
![]() Tylko co mam na to wszystko poradzić?
|
#1318 |
|
Moderator
|
nie no, ból żal i masakra jak się czyta takie nic nie wnoszące komentarze... ehhh czasem mnie ciekawi co byłoby najpierw anonimowo skrytykowane u mnie, gdybym taką opcję włączyła... beznadziejna fryzura, wielki nochal czy może coś innego o czym jeszcze nie mam pojęcia...
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Nicru wg anonimów zapewne nie daj Boże prowadzić bloga, siedzieć w szafie i płakać nad marnym losem
![]() Ale ja Wam zazdroszczę tej kosmetykomanii
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
ewalucja no wyobrażam sobie, ale to tylko anonim, który wie, że może sobie pisać co chce. A że ludzie są wredni, nie zmienisz ich natury. Ja nie mam pięknego uśmiechu i to mnie boli ,że nie dałam sobie zrobić zębów i nie usmiecham się zbyt często, ale kurcze no każdy ma wady ;/ taki anonim też.
Naprawdę, nie przejmuj się
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Bo zawsze myślę, że coś do ubrania byłoby lepsze niż kolejny róż do policzków

Teraz zajrzałam, ale nadal nie wiem, ocb
ostatnio miałam mały problem z bloggerem bo mi skasował posta, na szczęście udało się odzyskać .

Miałyśmy dziś urządzić spotkanie trójmiejskich wizażanek - najpierw chętnych było full osób, potem ostatecznie potwierdziło swoją obecność 6 dziewczyn, dzisiaj 2 napisały, że jednak nie mogą... Zostały 4 , z czego jedna zjawi się "prawdopodobnie" czyli nie na 100%, jedna nie pisała na wątku od trzech dni... Pewnie skończy się na tym, że będziemy we dwie z taką jedną dziewczyną 
Lush & China Glaze lover!