|
|
#4831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Ja dostrzeglam, ze nawet jak nie zapeszasz nie nastawiasz sie to to nie ma znaczenia. Jak cos ma sie wydazyc, to sie wydazy. Dobre jest niezapeszanie ale wiara tez jest potrzebna. Z doswiadczenia wiem, ze chociaz sie mowi, ze sie nie nastawiam, zeby potem sie nie rozczarowac, to potem gdy cos nie wyszlo i tak bylam rozczarowana bo podswiadomie lub swiadomie czekalam na to oklamujac sama siebie i innych, ze niby sie mniej rozczaruje :P
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też niby starałam się nie nastawiać na ten weekend, a rozczarowana jestem przeokropnie i czuje sie paskudnie ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
A teraz znowu jestem rozbita, nie wiem co myśleć, źle mi tu...A Ty musisz być dzielna mała Prosił o przerwe, więc uszanuj to, bo bezmyślnym zachowaniem możesz pogrzebać wszystkie nadzieje całkowicie. Ciężko jest, wiem, ale kurde trzeba zacisnąć zęby i iść dalej
Edytowane przez stupify Czas edycji: 2012-11-11 o 17:09 |
||
|
|
|
#4833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj pózno w nocy wpadła do mnie znajoma znajomego ( ) z koleżanką, która miała wpaść na moment, przemyć twarz, bo zapłakana była... Oczywiście nie pozwoliliśmy jej wrócić do domu, rozweseliliśmy ją troche wódeczką ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
Ja to dzisiaj zjadłam tyle słodkiego, że :
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez NoFood Czas edycji: 2012-11-11 o 17:24 Powód: literowka |
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, po prostu czuję się najedzona - przez gardło mi nie przechodzi
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Zadomowienie
|
Mnie jedynie jest przykro z tego powodu ze jak moj dzwonil do mnie 2 tygodnie temu to powiedzial, ze za 10-11 dni zostanie wyplate i kupi sobie w koncu telefon. Minely te dni a telefonu wciaz brak se mysle aha
po 13 dniach powiedzialam, zeby mu przekazano, ze ma zadzwonic, bo musimy pogadac, dowiedzialam sie nie bezposrednio, ze za cos tam nie moze dzwonic ani wchodzic na neta, bo palil ziolo w pracy czy cos. Kazal mnie pozdrowic i powiedzial, ze chce ze mna jechac na swieta. Przykro mi, ze nie napisal, ze nie moze zadzwonic ani nic bo potem wlasnie slysze, ze on ma wy☠☠☠ane :/
|
|
|
|
#4840 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.Jestem juz po ognisku a raczej tym co z niego w koncu zostało. a mianowicie dyskoteka z eksem. nie rozumiem go!!ale on siebie tym bardziej. Jest jak dziecko we mgle. Sam nie wie czego chce.przyznał ze spiepszył sprawe jak zrwał i załuje ale trudno mu sie do tego przyznac otwarcie. tanczylismy to sie chwilami tak mocno przytulał ...a ja mu pozwoliłam
nie mogłam sie powstrzymać. Chemia jest miedzy nami to na pewno. Ogolnie czułam sie chwilami tak jakbysmy znów byli razem. Kolzezanka spytał go potem czy chcił by byc znow ze mna a on odpowiedział jej ze tak ale byliśmy juz tyle razem , ze teraz musiałby sie chyba oswiadczyc a boi sie ze np. po slubie mogłoby któremuś z nas sie odwidzieć...Czyli jednym słowem chyba sie wystraszył przyszłości i NAS...Dodam ze nigdy mu głowy na temat slubu nie suszyłam u nas wogole ten temat był tabu. wniosek z tego wszystkiego jest taki ze zalezy mu na mnie ale nie na tyle zeby wiazac ze mna przyszłosć. nie wiem czy mnie kocha ale jesli tak to tak na poł gwizdka. miałam go za bardziej dojrzałego faceta. Dodam jeszzce ze cała ta sytuacja denerwuje mnie bo wszystko zalezy od niego. on nawet nie spytał czy chciałabym wrócic , uwaza ze co bedzie to bedzie...dobija mnie to. cos bedzie w te albo w te ale samo sie nie zrobi!!No i dzis oczywiście cisza jak narazie. ja tak długo nie pociagne.albo jestesmy razem albo nie tak jak do tej pory i zero kontaktu i miotania sie
|
|
|
|
#4841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sprowadzę Cię na ziemię. Ty źle to interpretujesz. Byliście już tyle czasu, że nie ma co się dziwić, że chłopak uważa, że na pewne deklaracje przyszedł już czas, ale tak jak każdy facet boi się zobowiązania w postaci ślubu - to normalne, dlatego Wam teraz tylko szczera rozmowa pomoże i albo robicie krok w przód, albo bye, bye
|
|
|
|
|
#4842 |
|
Raczkowanie
|
No próbowałam z nim szczerze pogadac ale to nie takie proste jego naprawde jest trudno rozgryść.RAz udaje ze wszystko jest ok a chwile potem chodzi jak zbity pies jak go kolezanka okresliła. i ja nie chce zeby mi sie teraz oswiadczał itp jesli mielibysmy byc razem. najpierw trzeba by było naprawic wszystko i ulepszyć to co było bo idealnie nie było. Ale on musi chciec ,a nie zalezy mu chyba az tak bardzo.Nie na tyle by wrócic. przynjamniej nie teraz. JUz nic nie rozumiem ;/nie wiem co mam robić. Chyba jedyne co moge zrobić to dac czas sobie i jemu
|
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
spedzilam z nim dwa dni....
|
#4844 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Raczkowanie
|
pisałam zkolezanka która z nim wczoraj rozmawiała i powiedziała ze on twierdzi ze chciałby byc ze mna ale nie wie sam czy by mu sie znow po jakims czasie nie odmieniło. wiec chuba juz musze sobie dac sp[okój bo na czyms takim niczego sie juz nie zbuduje
|
|
|
|
#4847 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
z eksem
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- dlaczego ? chciałam, potrzebowałam hmmm nie wiem....
|
|
#4849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dziekuje
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
ej poradzcie mi
jak juz wiecie, nie rozstalam sie z chlopakiem jednak przez telefon na odleglosc to nic nie wiadomo, dlatego wyjasnione jest wszystko, ale wszystko sie zobaczy jak sie potoczy dopiero na zywo. ale nie wiem juz czy mam paranoje czy co jestem jedyna osoba do ktorej dzwonil od kad wyjechal, ponad miesiac temu, dzwonil dwa razy do mnie bo nie ma telefonu i raz 2 dni temu, zeby przekazac mi, zeby mnie pozdrowiono i, ze chce jechac na swieta do mnie. mowil mi juz dawno, ze chce jechac na swieta ;przez telefon, no ze chce na nowo wszystko, ze chce po swietach razem zamieszkac ale mniejsza o to. ja oczywiscie jak chce moge sie z nim skontaktowac, ale czekam az sam sie odezwie. pisalam do niego na fb jakie tu zaistnialy problemy u jego kuzyna, ze robi problemy i cyrki, wiem ze nie wchodzi na internet ale dzis wszedl. mamie napisal, ze bedzie na swieta mi nic. okej dzwonil tylko do mnie, do niej nie, mowil dwa dni temu ze chce jechac ale mi nie napisal, ze bedzie. czy ja mam jakas paranoje, ze mi nie napisal nic gdy byl na internecie? bo czuje sie z tym zle ze ja zadnej wiadomosci nie mialam
|
|
|
|
#4852 |
|
Raczkowanie
|
niech mnie ktoś przytuli
|
|
|
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
mnie tez sie przyda dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- o Boziu, co ja zrobilam napisalam do niego, szit. Tyle z tym walczylam i polegalma na calej lini. Niby nic nie napisalam ale jednak napisalam. F..ck |
|
|
|
#4854 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no trudno stało się, teraz się nie obwiniaj bo to niczego nie zmieni..ja się dziś spotkałam. cholernie przykro, ciagle muszę sobie uświadamiać że to koniec |
|
|
|
|
#4856 |
|
Raczkowanie
|
narazie zero odzewu. boje sie ze nie odpisze i boje sie ze odpisze
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- odpisal. bezosobowo, formalnie. czuje sie podle, ze sie zlamalam i odezwalam pierwsza ![]() ma taka wladze nade mna, nawet po tak dlugim czasie |
|
|
|
#4857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi nie odpisuje jak pisze w waznej sprawie, ale dzwoni. mam wraznie, ze on nie czyta. nie ogarniam, czemu dzwoni a na wiadomosc nie odpisuje chyba mam paranoje
|
|
|
|
|
#4858 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Zadomowienie
|
Sama nie wiem
bo dzwonil, ze chce ze mna jechac dwa dni temu, kazal mi to przekazac, ale jak dzis wszedl na fb to mi nic nie napisal. Nie wiem czy woli dzwonic, czy co. Powinnam chyba docenic, ze jak dzwoni to tylko do mnie, sama nie wiem
|
|
|
|
#4860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciezko stwierdzic co mu w glowie siedzi. Ja wlasnie olalam rozmowe z eksiem, mimo, ze wszystko we mnie krzyczy i wola o kontakt. ale nie chce i nie moge znowu pokazac mu jak bardzo mi zalezy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Też niby starałam się nie nastawiać na ten weekend, a rozczarowana jestem przeokropnie i czuje sie paskudnie 
Prosił o przerwe, więc uszanuj to, bo bezmyślnym zachowaniem możesz pogrzebać wszystkie nadzieje całkowicie. Ciężko jest, wiem, ale kurde trzeba zacisnąć zęby i iść dalej

) z koleżanką, która miała wpaść na moment, przemyć twarz, bo zapłakana była...
Ja to dzisiaj zjadłam tyle słodkiego, że :

mnie tez sie przyda dzisiaj