Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-11, 17:03   #4831
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
Staram sie na nic nie nastawiac...
Ja dostrzeglam, ze nawet jak nie zapeszasz nie nastawiasz sie to to nie ma znaczenia. Jak cos ma sie wydazyc, to sie wydazy. Dobre jest niezapeszanie ale wiara tez jest potrzebna. Z doswiadczenia wiem, ze chociaz sie mowi, ze sie nie nastawiam, zeby potem sie nie rozczarowac, to potem gdy cos nie wyszlo i tak bylam rozczarowana bo podswiadomie lub swiadomie czekalam na to oklamujac sama siebie i innych, ze niby sie mniej rozczaruje :P
Kwiatuszek133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:06   #4832
stupify
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
Ja dostrzeglam, ze nawet jak nie zapeszasz nie nastawiasz sie to to nie ma znaczenia. Jak cos ma sie wydazyc, to sie wydazy. Dobre jest niezapeszanie ale wiara tez jest potrzebna. Z doswiadczenia wiem, ze chociaz sie mowi, ze sie nie nastawiam, zeby potem sie nie rozczarowac, to potem gdy cos nie wyszlo i tak bylam rozczarowana bo podswiadomie lub swiadomie czekalam na to oklamujac sama siebie i innych, ze niby sie mniej rozczaruje :P
Hehe masz racje Też niby starałam się nie nastawiać na ten weekend, a rozczarowana jestem przeokropnie i czuje sie paskudnie

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez NoFood Pokaż wiadomość
Ja chcialabym miec chociaz okazje do spotkania a nie czekac i czekac nie wiadomo na co
No nie wiem, gdy nie widzialam sie z nim ponad miesiąc pod koniec zaczęłam się godzić z utratą go na zawsze i było mi dużo łatwiejm A teraz znowu jestem rozbita, nie wiem co myśleć, źle mi tu...

A Ty musisz być dzielna mała Prosił o przerwe, więc uszanuj to, bo bezmyślnym zachowaniem możesz pogrzebać wszystkie nadzieje całkowicie. Ciężko jest, wiem, ale kurde trzeba zacisnąć zęby i iść dalej

Edytowane przez stupify
Czas edycji: 2012-11-11 o 17:09
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:15   #4833
NoFood
Raczkowanie

Cytat:
Hehe masz racje Też niby starałam się nie nastawiać na ten weekend, a rozczarowana jestem przeokropnie i czuje sie paskudnie

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

No nie wiem, gdy nie widzialam sie z nim ponad miesiąc pod koniec zaczęłam się godzić z utratą go na zawsze i było mi dużo łatwiejm A teraz znowu jestem rozbita, nie wiem co myśleć, źle mi tu...

A Ty musisz być dzielna mała Prosił o przerwe, więc uszanuj to, bo bezmyślnym zachowaniem możesz pogrzebać wszystkie nadzieje całkowicie. Ciężko jest, wiem, ale kurde trzeba zacisnąć zęby i iść dalej
Niestety masz racje ;(
Stary 2012-11-11, 17:18   #4834
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
też ost w ogóle nie miałam apetytu, ale ja tak mam zawsze, na co dzień brak apetytu, a raz na jakiś czas, najczęściej w okolicach okresu, prawdziwy żarłacz ze mnie

Ja już wyżarłam wszystko co dobre

Kurde niech ten tydzień już minie
Ja jem dużo, a nawet bardzo dużo. Nawet śniadania nauczyłam się jeść. A dziś to tragicznie od wczoraj wymiotuję znów, co zjem w WC. Nawet słodycze mi nie idą
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:23   #4835
stupify
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety masz racje ;(

Wczoraj pózno w nocy wpadła do mnie znajoma znajomego () z koleżanką, która miała wpaść na moment, przemyć twarz, bo zapłakana była... Oczywiście nie pozwoliliśmy jej wrócić do domu, rozweseliliśmy ją troche wódeczką Miałam okazje z nią porozmawiać, biedna dziewczyna młodziutka (19l) a dostała po twarzy od jakiegoś chama, 28letniego, z którym była od ponad roku... Mówiła, że już kiedyś zdarzyło się, że ją popchnął, szturchnął, podnosił głos... Ja to bym nie mogła być z takim facetem, od razu wysłałabym go na drzewo, brzydze się agresją wobec kobiet. Mój ex nigdy nawet nie podniósł głosu na mnie, wiedział, że wtedy kop w tyłek i nara

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Ja jem dużo, a nawet bardzo dużo. Nawet śniadania nauczyłam się jeść. A dziś to tragicznie od wczoraj wymiotuję znów, co zjem w WC. Nawet słodycze mi nie idą
Czemu ? Ja to dzisiaj zjadłam tyle słodkiego, że :
Stary 2012-11-11, 17:24   #4836
NoFood
Raczkowanie

Cytat:

Wczoraj pózno w nocy wpadła do mnie znajoma znajomego () z koleżanką, która miała wpaść na moment, przemyć twarz, bo zapłakana była... Oczywiście nie pozwoliliśmy jej wrócić do domu, rozweseliliśmy ją troche wódeczką Miałam okazje z nią porozmawiać, biedna dziewczyna młodziutka (19l) a dostała po twarzy od jakiegoś chama, 28letniego, z którym była od ponad roku... Mówiła, że już kiedyś zdarzyło się, że ją popchnął, szturchnął, podnosił głos... Ja to bym nie mogła być z takim facetem, od razu wysłałabym go na drzewo, brzydze się agresją wobec kobiet. Mój ex nigdy nawet nie podniósł głosu na mnie, wiedział, że wtedy kop w tyłek i nara
Szok, nienawidze takiego zachowanie to jest dopiero toksyczny zwiazek. Moj byl bardzo lagodny, dobry itp nie sadzilam ze takiego goscia w ogole spotkam a teraz o... klops

Edytowane przez NoFood
Czas edycji: 2012-11-11 o 17:24 Powód: literowka
NoFood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:25   #4837
stupify
Zakorzenienie

Cytat:
Szok, nienawidze takiego zachowanie to jest dopiero toksyczny zwiazek. Moj byl bardzo lagodny, dobry itp nie sadzilam ze takiego goscia w ogole spotkam a tez o... klops
Dokładnie to samo
Stary 2012-11-11, 17:31   #4838
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Czemu ? Ja to dzisiaj zjadłam tyle słodkiego, że :
Na to sobie nigdy nie pozwolę i żaden EKS tego nie uczynił wobec mnie i bardzo dobrze. Poza tym cóż ja obracam się w takim środowisku, że chłopaki to agresorzy tacy, ale dla swoich kobiet SZACUN

Nie wiem, po prostu czuję się najedzona - przez gardło mi nie przechodzi
Stary 2012-11-11, 17:33   #4839
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Mnie jedynie jest przykro z tego powodu ze jak moj dzwonil do mnie 2 tygodnie temu to powiedzial, ze za 10-11 dni zostanie wyplate i kupi sobie w koncu telefon. Minely te dni a telefonu wciaz brak se mysle aha po 13 dniach powiedzialam, zeby mu przekazano, ze ma zadzwonic, bo musimy pogadac, dowiedzialam sie nie bezposrednio, ze za cos tam nie moze dzwonic ani wchodzic na neta, bo palil ziolo w pracy czy cos. Kazal mnie pozdrowic i powiedzial, ze chce ze mna jechac na swieta. Przykro mi, ze nie napisal, ze nie moze zadzwonic ani nic bo potem wlasnie slysze, ze on ma wy☠☠☠ane :/
Stary 2012-11-11, 17:51   #4840
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

hej dziewczyny.Jestem juz po ognisku a raczej tym co z niego w koncu zostało. a mianowicie dyskoteka z eksem. nie rozumiem go!!ale on siebie tym bardziej. Jest jak dziecko we mgle. Sam nie wie czego chce.przyznał ze spiepszył sprawe jak zrwał i załuje ale trudno mu sie do tego przyznac otwarcie. tanczylismy to sie chwilami tak mocno przytulał ...a ja mu pozwoliłamnie mogłam sie powstrzymać. Chemia jest miedzy nami to na pewno. Ogolnie czułam sie chwilami tak jakbysmy znów byli razem. Kolzezanka spytał go potem czy chcił by byc znow ze mna a on odpowiedział jej ze tak ale byliśmy juz tyle razem , ze teraz musiałby sie chyba oswiadczyc a boi sie ze np. po slubie mogłoby któremuś z nas sie odwidzieć...Czyli jednym słowem chyba sie wystraszył przyszłości i NAS...Dodam ze nigdy mu głowy na temat slubu nie suszyłam u nas wogole ten temat był tabu. wniosek z tego wszystkiego jest taki ze zalezy mu na mnie ale nie na tyle zeby wiazac ze mna przyszłosć. nie wiem czy mnie kocha ale jesli tak to tak na poł gwizdka. miałam go za bardziej dojrzałego faceta. Dodam jeszzce ze cała ta sytuacja denerwuje mnie bo wszystko zalezy od niego. on nawet nie spytał czy chciałabym wrócic , uwaza ze co bedzie to bedzie...dobija mnie to. cos bedzie w te albo w te ale samo sie nie zrobi!!No i dzis oczywiście cisza jak narazie. ja tak długo nie pociagne.albo jestesmy razem albo nie tak jak do tej pory i zero kontaktu i miotania sie
sadomasoto nie ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 17:56   #4841
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sadomasoto nie ja Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.Jestem juz po ognisku a raczej tym co z niego w koncu zostało. a mianowicie dyskoteka z eksem. nie rozumiem go!!ale on siebie tym bardziej. Jest jak dziecko we mgle. Sam nie wie czego chce.przyznał ze spiepszył sprawe jak zrwał i załuje ale trudno mu sie do tego przyznac otwarcie. tanczylismy to sie chwilami tak mocno przytulał ...a ja mu pozwoliłamnie mogłam sie powstrzymać. Chemia jest miedzy nami to na pewno. Ogolnie czułam sie chwilami tak jakbysmy znów byli razem. Kolzezanka spytał go potem czy chcił by byc znow ze mna a on odpowiedział jej ze tak ale byliśmy juz tyle razem , ze teraz musiałby sie chyba oswiadczyc a boi sie ze np. po slubie mogłoby któremuś z nas sie odwidzieć...Czyli jednym słowem chyba sie wystraszył przyszłości i NAS...Dodam ze nigdy mu głowy na temat slubu nie suszyłam u nas wogole ten temat był tabu. wniosek z tego wszystkiego jest taki ze zalezy mu na mnie ale nie na tyle zeby wiazac ze mna przyszłosć. nie wiem czy mnie kocha ale jesli tak to tak na poł gwizdka. miałam go za bardziej dojrzałego faceta. Dodam jeszzce ze cała ta sytuacja denerwuje mnie bo wszystko zalezy od niego. on nawet nie spytał czy chciałabym wrócic , uwaza ze co bedzie to bedzie...dobija mnie to. cos bedzie w te albo w te ale samo sie nie zrobi!!No i dzis oczywiście cisza jak narazie. ja tak długo nie pociagne.albo jestesmy razem albo nie tak jak do tej pory i zero kontaktu i miotania sie
Czyli 1 : 0 dla Ciebie

Sprowadzę Cię na ziemię. Ty źle to interpretujesz. Byliście już tyle czasu, że nie ma co się dziwić, że chłopak uważa, że na pewne deklaracje przyszedł już czas, ale tak jak każdy facet boi się zobowiązania w postaci ślubu - to normalne, dlatego Wam teraz tylko szczera rozmowa pomoże i albo robicie krok w przód, albo bye, bye
Stary 2012-11-11, 18:09   #4842
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

No próbowałam z nim szczerze pogadac ale to nie takie proste jego naprawde jest trudno rozgryść.RAz udaje ze wszystko jest ok a chwile potem chodzi jak zbity pies jak go kolezanka okresliła. i ja nie chce zeby mi sie teraz oswiadczał itp jesli mielibysmy byc razem. najpierw trzeba by było naprawic wszystko i ulepszyć to co było bo idealnie nie było. Ale on musi chciec ,a nie zalezy mu chyba az tak bardzo.Nie na tyle by wrócic. przynjamniej nie teraz. JUz nic nie rozumiem ;/nie wiem co mam robić. Chyba jedyne co moge zrobić to dac czas sobie i jemu
Stary 2012-11-11, 18:13   #4843
ania230
Zakorzenienie

spedzilam z nim dwa dni....

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 18:17   #4844
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
z kim???
Stary 2012-11-11, 18:24   #4845
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlaczego?
Stary 2012-11-11, 18:29   #4846
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

pisałam zkolezanka która z nim wczoraj rozmawiała i powiedziała ze on twierdzi ze chciałby byc ze mna ale nie wie sam czy by mu sie znow po jakims czasie nie odmieniło. wiec chuba juz musze sobie dac sp[okój bo na czyms takim niczego sie juz nie zbuduje
Stary 2012-11-11, 18:34   #4847
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Czytałam Twoje wpisy na blogu, Aniu ulegasz i jesteś na każe skinienie Jego - niestety. Pomimo, że był dla Ciebie to piękny weekend i co najwżaniejsze była w nim szczera rozmowa to i tak nie żyj nadzieją/póki co nie łudź się.
Stary 2012-11-11, 19:46   #4848
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sadomasoto nie ja Pokaż wiadomość
z kim???
z eksem

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Czytałam Twoje wpisy na blogu, Aniu ulegasz i jesteś na każe skinienie Jego - niestety. Pomimo, że był dla Ciebie to piękny weekend i co najwżaniejsze była w nim szczera rozmowa to i tak nie żyj nadzieją/póki co nie łudź się.
nie żyje bo się wykończę, ale cieszy mnie to że jest wobec mnie bardzo szczery a to już jest coś, że sam się do mnie odzywa pierwszy i że cos czuje.... czas wszystko pokaże...

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Dlaczego?
dlaczego ? chciałam, potrzebowałam hmmm nie wiem....

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-11, 20:28   #4849
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
znie żyje bo się wykończę, ale cieszy mnie to że jest wobec mnie bardzo szczery a to już jest coś, że sam się do mnie odzywa pierwszy i że cos czuje.... czas wszystko pokaże...

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

dlaczego ? chciałam, potrzebowałam hmmm nie wiem....
Napiszę tak: nie nalegaj, nie narzucaj się, a czas pokaże co dalej - życzę POWODZENIA
Stary 2012-11-11, 21:19   #4850
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napiszę tak: nie nalegaj, nie narzucaj się, a czas pokaże co dalej - życzę POWODZENIA
dokladnie i tak robie
nie dziekuje

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-11, 21:52   #4851
Kwiatuszek133
Zadomowienie

ej poradzcie mi jak juz wiecie, nie rozstalam sie z chlopakiem jednak przez telefon na odleglosc to nic nie wiadomo, dlatego wyjasnione jest wszystko, ale wszystko sie zobaczy jak sie potoczy dopiero na zywo. ale nie wiem juz czy mam paranoje czy co jestem jedyna osoba do ktorej dzwonil od kad wyjechal, ponad miesiac temu, dzwonil dwa razy do mnie bo nie ma telefonu i raz 2 dni temu, zeby przekazac mi, zeby mnie pozdrowiono i, ze chce jechac na swieta do mnie. mowil mi juz dawno, ze chce jechac na swieta ;przez telefon, no ze chce na nowo wszystko, ze chce po swietach razem zamieszkac ale mniejsza o to. ja oczywiscie jak chce moge sie z nim skontaktowac, ale czekam az sam sie odezwie. pisalam do niego na fb jakie tu zaistnialy problemy u jego kuzyna, ze robi problemy i cyrki, wiem ze nie wchodzi na internet ale dzis wszedl. mamie napisal, ze bedzie na swieta mi nic. okej dzwonil tylko do mnie, do niej nie, mowil dwa dni temu ze chce jechac ale mi nie napisal, ze bedzie. czy ja mam jakas paranoje, ze mi nie napisal nic gdy byl na internecie? bo czuje sie z tym zle ze ja zadnej wiadomosci nie mialam
Stary 2012-11-11, 21:54   #4852
Fflorence
Raczkowanie

niech mnie ktoś przytuli
Fflorence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 22:39   #4853
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fflorence Pokaż wiadomość
niech mnie ktoś przytuli
mnie tez sie przyda dzisiaj

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

o Boziu, co ja zrobilam
napisalam do niego, szit. Tyle z tym walczylam i polegalma na calej lini.
Niby nic nie napisalam ale jednak napisalam. F..ck
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 22:41   #4854
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
o Boziu, co ja zrobilam
i po co? Odpisał chociaż?
nothinggood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 22:55   #4855
Fflorence
Raczkowanie

Cytat:
mnie tez sie przyda dzisiaj

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

o Boziu, co ja zrobilam
no trudno stało się, teraz się nie obwiniaj bo to niczego nie zmieni..
ja się dziś spotkałam. cholernie przykro, ciagle muszę sobie uświadamiać że to koniec
Fflorence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 23:10   #4856
ingemona
Raczkowanie

narazie zero odzewu. boje sie ze nie odpisze i boje sie ze odpisze

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

odpisal. bezosobowo, formalnie. czuje sie podle, ze sie zlamalam i odezwalam pierwsza
ma taka wladze nade mna, nawet po tak dlugim czasie
Stary 2012-11-11, 23:19   #4857
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Cytat:
narazie zero odzewu. boje sie ze nie odpisze i boje sie ze odpisze

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

odpisal. bezosobowo, formalnie. czuje sie podle, ze sie zlamalam i odezwalam pierwsza
ma taka wladze nade mna, nawet po tak dlugim czasie
Masakra mi nie odpisuje jak pisze w waznej sprawie, ale dzwoni. mam wraznie, ze on nie czyta. nie ogarniam, czemu dzwoni a na wiadomosc nie odpisuje chyba mam paranoje
Stary 2012-11-11, 23:22   #4858
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Masakra mi nie odpisuje jak pisze w waznej sprawie, ale dzwoni. mam wraznie, ze on nie czyta. nie ogarniam, czemu dzwoni a na wiadomosc nie odpisuje chyba mam paranoje
to nie paranoja. To rozum walczacy z sercem
Stary 2012-11-11, 23:30   #4859
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Cytat:
to nie paranoja. To rozum walczacy z sercem
Sama nie wiem bo dzwonil, ze chce ze mna jechac dwa dni temu, kazal mi to przekazac, ale jak dzis wszedl na fb to mi nic nie napisal. Nie wiem czy woli dzwonic, czy co. Powinnam chyba docenic, ze jak dzwoni to tylko do mnie, sama nie wiem
Stary 2012-11-11, 23:36   #4860
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Sama nie wiem bo dzwonil, ze chce ze mna jechac dwa dni temu, kazal mi to przekazac, ale jak dzis wszedl na fb to mi nic nie napisal. Nie wiem czy woli dzwonic, czy co. Powinnam chyba docenic, ze jak dzwoni to tylko do mnie, sama nie wiem

ciezko stwierdzic co mu w glowie siedzi.

Ja wlasnie olalam rozmowe z eksiem, mimo, ze wszystko we mnie krzyczy i wola o kontakt. ale nie chce i nie moge znowu pokazac mu jak bardzo mi zalezy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości