Żony 2011 :) - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-11, 15:54   #3151
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Dot.: Żony 2011 :)

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
A ja się muszę pożalić... Wczoraj byłam z mężem w naszym wiejskim sklepiku, podchodzi do na pewna babka i nam współczuję, że taka tragedia nas spotkała ale że mamy XXI w i teraz można sobie adaptować dziecko i nawet spróbować in vitro żadne z nas nie rozumiało o co babce chodzi, więc grzecznie pytam czy nas sobie nie pomyliła z kimś a ona na to, że przecież jesteśmy ponad rok po ślubie a nadal dzieci nie mamy, więc musimy mieć jakieś problemy dobrze, że mąż mnie powstrzymał bo chyba bym ją tam udusiła gołymi rękami... Ale to jeszcze nic wychodzimy z tego sklepu a tu kolejna dobra dusza pyta nas jak tata się czuje(tata męża, bo w szpitalu był spadł ze schodów i miał krwiaki i złamaną czaszkę) mąż mówi, że już dobrze, ze wraca do zdrowia a ta stara pi... mówi, ze jak może być dobrze przecież z alkoholizmu nie można sie wyleczyć a przecież mój teść był na odwyku... no i kolejny karpik zrobiliśmy... fakt teść lubi zajrzeć do kieliszka ba nawet codziennie piwko sobie wypije ale żeby od razu ludzi na odwyk wysyłać
Przepraszam ale musiałam się wygadać wczoraj to chyba mój limit cierpliwości się skończył, nie lubię osób które guzik wiedzą a wtrącają się w nie swoje sprawy
Co za ludzie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Hej Kochane !
Muszę się pochwalić, otóż od poniedziałku idę do pracy na poczcie
Nie znam jeszcze szczegółów ale na razie ma być umowa - zlecenie i chyba na 2 miesiące...ale mam nadzieję, że będzie dłużej.
Generalnie cieszę się z tego co mam
O jak super, ja też kiedyś chciałam pracować na poczcie ale niestety u nas, żeby się dostać to trzeba być rodziną kogoś kto tam pracuje

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość

Teraz powinnam sobie skonstruować drugi i odliczać do czerwca/lipca, bo spodziewamy się Dzidziusia
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Słyszałam kochana!! Ale czekałam z gratulacjami aż się sama pochwalisz
Ogromne gratulacje!!!
Który tydzień? Jak coś to zapraszamy na wątek mamuś majowo-czerwcowych
Gratuluj dziewczyny Mamusiowo się u nas na wątku robi
My z K postanowiliśmy, że jeżeli nie znajdę pracy to od stycznia zaczynamy się starać o bobaska. Mój instynkt zaczyna wariować, a nie chcę czekać w nie skończoność. Nie wiem kiedy znajdę pracę, a nie chce powiększenia rodziny ciągle odkładać.

Cytat:
Napisane przez Ainhoa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Widzę, że mamy wysyp mamusiek na naszym wątku- serdecznie wszystkim gratuluję
Ja zawsze byłam antydzieciowa, a w chwili obecnej większość moich koleżanek to już mężatki i mamy...i tak sobie pomyślałam, że rodzinne życie we dwoje jest fajne, ale jakoś tak może czegoś mi brak...
Chyba mi się powoli załącza
Ku radości męża i jeszcze większej radości teściowejMyślę, że za rok o tej porze zaczniemy się już starać. Nawet byłam ostatnio u gina, bo mam ZPJ i pytałam, co by mi doradził...czekamy teraz na @, porobimy badania i od wyników będzie zależało co dalej. Jeśli będzie coś nie tak, zaczniemy starania już teraz...
P.S. A myślicie jeszcze o swoich weselach, wspominacie?
Bo ja praktycznie nie dość, że od zaręczyn byłam monotematyczna, to jeszcze rok po ślubie mnie trzymało
Do tego stopnia, że analizowałam swoje wesele kawałek po kawałku I doszłam do wniosku, że było fajnie, ale sporo rzeczy było niedopracowanych, niby duperelki, no ale...
I obejrzałam kilka płyt jeszcze z innych wesel i jak dostrzegłam, że też nie były idealne, dopiero mi przeszło
Z newsów:
* Odchudzam się he Staram się, bo kiepskawo mi idzie

Mam jeszcze pytanie:
Jesteśmy mężatkami już rok po ślubie- powiedzcie jak po tym czasie wyglądają Wasze obrączki?Poniszczyły się? Rzeczywiście matowione elementy się powycierały, jak mówiono?
Jakbyś czytała mi w myślach

Nasze obrączki są z białego i czerwonego złota, mąż swojej nigdy nie zdejmuje i 1,5 roku po ślubie nie ma ani jednej ryski.
Ja w swojej bardzo rzadko chodzę, bo strasznie mi jest niewygodnie. Chyba dlatego, że wogóle nie lubię pierścionków.

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Myszę sie pochalic. Wczorajszy wieczór był cudowny. W restauracji powitali nas lampką szampana. Jedzenie było przepyszne.
Powiedziałam mojemu M. że mam nadzieje ze za rok bedziemy świetować w takim samym składzie a on na to że nie chce w takim samym składzie świętową i ma nadzieje ze bedzie ktoś jeszcze z nami świetować. Aż mi dech zaparło.

A teraz pytanie z innej beczki. Jaki kolor ozdób na choinkę bedziecie miały ?
Jak romantycznie My swoją rocznicę spędziliśmy oddzielnie, K w pracy, bo było zamknięcie miesiąca a ja w domu zła na niego Ale na szczęście wynagrodził mi to tygodniowym wyjazdem dwa dni po rocznicy do Rzymu

U nas co roku choinka jest bardzo kolorowa Mamy też taka tradycję, że na każde święta kupujemy jedno opakowanie bombek i dokładamy do tych co już są, nasze najstarsze bombki zostały kupione na pierwsze wspólne święta rodziców jako małżeństwo, czyli mają już 26 lat. My z K też w tamtym roku kupiliśmy nasze pierwsze wspólne bombki
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 15:55   #3152
201610281624
Konto usunięte

Cytat:
Myszę sie pochalic. Wczorajszy wieczór był cudowny. W restauracji powitali nas lampką szampana. Jedzenie było przepyszne.
Powiedziałam mojemu M. że mam nadzieje ze za rok bedziemy świetować w takim samym składzie a on na to że nie chce w takim samym składzie świętową i ma nadzieje ze bedzie ktoś jeszcze z nami świetować. Aż mi dech zaparło.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

My mamy klasyczne złote lekko błyszczące a po środku przechodzi pasek biłego złota. Pojawiły sie małe ryski ale za bardzo sie nie zniszczyły.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Gratulacje za super udany wieczór!!!
Co do ozdób na choinkę to ja nie gustuję tylko w jednym kolorze- lubię jak drzewko jest kolorowe
201610281624 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 16:33   #3153
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Teraz powinnam sobie skonstruować drugi i odliczać do czerwca/lipca, bo spodziewamy się Dzidziusia
gratulacje
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 16:46   #3154
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny Widzę, że mamy wysyp mamusiek na naszym wątku- serdecznie wszystkim gratuluję
Ja zawsze byłam antydzieciowa, a w chwili obecnej większość moich koleżanek to już mężatki i mamy...i tak sobie pomyślałam, że rodzinne życie we dwoje jest fajne, ale jakoś tak może czegoś mi brak...
Chyba mi się powoli załącza Ku radości męża i jeszcze większej radości teściowejMyślę, że za rok o tej porze zaczniemy się już starać. Nawet byłam ostatnio u gina, bo mam ZPJ i pytałam, co by mi doradził...czekamy teraz na @, porobimy badania i od wyników będzie zależało co dalej. Jeśli będzie coś nie tak, zaczniemy starania już teraz...
P.S. A myślicie jeszcze o swoich weselach, wspominacie?
Bo ja praktycznie nie dość, że od zaręczyn byłam monotematyczna, to jeszcze rok po ślubie mnie trzymało
Do tego stopnia, że analizowałam swoje wesele kawałek po kawałku I doszłam do wniosku, że było fajnie, ale sporo rzeczy było niedopracowanych, niby duperelki, no ale...
I obejrzałam kilka płyt jeszcze z innych wesel i jak dostrzegłam, że też nie były idealne, dopiero mi przeszło
Z newsów:
* Odchudzam się he Staram się, bo kiepskawo mi idzie

Mam jeszcze pytanie:
Jesteśmy mężatkami już rok po ślubie- powiedzcie jak po tym czasie wyglądają Wasze obrączki?Poniszczyły się? Rzeczywiście matowione elementy się powycierały, jak mówiono?
Powodzenia w odchudzaniu, ja jak tylko o tym pomyśle robie się głodna

Obrączki mamy klasyczne złote, kwadratowe, moja niestey sie porysowała ale nie zmatowiła się, natomiast obrączka męża jest jak nowa może dlatego że ubiera ja tylko w niedziele

Cytat:

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

My mamy klasyczne złote lekko błyszczące a po środku przechodzi pasek biłego złota. Pojawiły sie małe ryski ale za bardzo sie nie zniszczyły.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Jak romantycznie, wyobraziłam sobie całą tą scenę ahhhh

szkoda, że mój mąż jest antydzieciowy i stwierdził, że starać się będziemy za 5 lat bo teraz to musi się wyszaleć
chociaż ostatnio i tak widze poprawę, kiedyś to nawet się nie odezwał do żadnego dziecka a teraz z nimi rozmawia i jak oglądamy zdjęcia dzieci to się uśmiecha, może wkońcu coś z tego wyjdzie

Nasza choinka w tamtym roku była biała, bo ja lubię minimalizm w tym roku dodam trochę fioletowych wstążek aby się wszystko fajnie zgrało z całością w salonie.
Stary 2012-11-11, 17:57   #3155
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:

super

Jeszcze o choince az tak nie myslelismy, ale raczej na kolorowo bedzie ubrana
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;37556959]

My z K postanowiliśmy, że jeżeli nie znajdę pracy to od stycznia zaczynamy się starać o bobaska. Mój instynkt zaczyna wariować, a nie chcę czekać w nie skończoność. Nie wiem kiedy znajdę pracę, a nie chce powiększenia rodziny ciągle odkładać.
[/QUOTE]
no to tez trzymam a co ma byc to bedzie

Laura ma pol roczku a co dopiero dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy, czas strasznie leci do przodu
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 20:31   #3156
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
gratulacje dla wszystkich mam
Też bym już chciała jak tak u Was slysze
Dziękuję

Cytat:

Mam jeszcze pytanie:
Dziękuję
Nasze obrączki po roku są lekko porysowane ale nosimy je non stop

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość

Przyszłe Mamusie ale będziecie Nas nadal odwiedzać mam nadzieję??
Jak wystarczy czasu na wszystko to pewnie tak.

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
o

wow super! Gratulacje!!!
Dzięki

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

gratuluję
Dziękuję

Cytat:

Fajnie, ze kolacja udana
U nas choinka będzie ubrana na złoto. Już nie mogę się doczekać, kiedy mąż przyniesie ja do domu

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
gratulacje
Dzięki Monia a jak Ty się czujesz?
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-11, 21:49   #3157
hania207
Zakorzenienie

Cytat:

Mam jeszcze pytanie:
nasze są klasyczne,półokrągłe z żółtego złota
moja wygląda świetnie, nie ma rysek, męża troszke gorzej, co nie co widac
ja mam do tego kamyczki-trzymią sie dobrze

Cytat:

bordowo - złote , pasujące do pokoju

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;37556959]

U nas co roku choinka jest bardzo kolorowa Mamy też taka tradycję, że na każde święta kupujemy jedno opakowanie bombek i dokładamy do tych co już są, nasze najstarsze bombki zostały kupione na pierwsze wspólne święta rodziców jako małżeństwo, czyli mają już 26 lat. My z K też w tamtym roku kupiliśmy nasze pierwsze wspólne bombki [/QUOTE]bardzo fajna tradycja

Cytat:

Laura ma pol roczku a co dopiero dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy, czas strasznie leci do przodu

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 08:01   #3158
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry

Mediona super, że wieczór sie udał i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Będziemy mieć choinke na czerwono, bo jakieś 2-3 lata temumąż miał taką jeszcze kawalerską i nie będziemy kupować nowych ozdób i zrobię sopelki z przezroczystej folii
Ainhoa hmm moja obrączka może ciut się porysowała, ale nie za bardzo. Z resztą od jakiegoś czasu jej nie noszę (mąż też) (ja przytyłam i trochę mnie ciśnie, a mąż ma taką pracę ze mu szkoda) więc się nie niszczy

Qrde chyba coś mnie łamie. Wstałam dzis z potwornym bólem gardła i głowy. Ale tak dziwnie, bo promieniuje mi n cała szyję i aż obojczyk mnie boli
chyba wybiorę się do lekarza, bo obawiam się ze może to być angina , bo niestety ma do niej słabośc.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-12, 09:24   #3159
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

Qrde chyba coś mnie łamie. Wstałam dzis z potwornym bólem gardła i głowy. Ale tak dziwnie, bo promieniuje mi n cała szyję i aż obojczyk mnie boli
chyba wybiorę się do lekarza, bo obawiam się ze może to być angina , bo niestety ma do niej słabośc.

zdrowka zycze
Stary 2012-11-12, 10:38   #3160
megamag
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
ile zrobisz "manka" w ciągu miesiąca tyle odejmują ci z wypłaty czyli każda pomyłka cię kosztuje
Myślałby kto, że zatrudniają dyrektora banku.

Cytat:
Gratulacje dla mamuśki!

Cytat:
Mnie się w ogóle nie zniszczyła, a noszę cały czas.

Choinka? Eeee dzięki, nie u mnie. U teściów pewnie będzie, żeby się dzieci cieszyły.

Ja mam w domu sezon grypowa, jestem chora ja, mąż i nawet zwierzęta.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-12, 10:46   #3161
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Dzięki Wy też spodziewacie się dziecka?
Nasz mat się starł i mamy błyszczące ale nam to w ogóle nie przeszkadza. Mężu chciał właśnie błyszczące to teraz ma a chociaż się chamsko nie świecą
Mam termin na luty więc coraz blizej
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 10:50   #3162
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megamag Pokaż wiadomość

zdrowka zycze
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
No to jeszcze troche Gratulacje! Wiecie juz czy chlopiec/dziewczynka? No chyba, ze sie nie dzielicie ta informacja

A ja uszykowana do wyjscia, a Laura zasnela i teraz czekam az sie obudzi
Stary 2012-11-12, 11:07   #3163
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie widziałam w podpisie ale nie byłam pewna Gratuluję i szczęśliwego rozwiązania

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-12, 11:09   #3164
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Dzięki Monia a jak Ty się czujesz?
teraz jakoś lepiej, przynajmniej fizycznie, ale dalej praktycznie nic nie mogę robić. jesteśmy już za połową, czas leci
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-12, 12:35   #3165
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
zdrowka zycze

No to jeszcze troche Gratulacje! Wiecie juz czy chlopiec/dziewczynka? No chyba, ze sie nie dzielicie ta informacja
Bedzie dziewczynka - Oliwia
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 12:51   #3166
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję córeczki Piękne imię Ja też o nim myślę jeśli miałaby być dziewczynka

Stary 2012-11-12, 14:52   #3167
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczne imie
Stary 2012-11-12, 15:02   #3168
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz co ja lubię kolorowo, pewnie mi to zostało z domu - zawsze oprócz bombek jeszcze owoce były, cukierki
w zeszłym roku kupiliśmy kilka pierwszych i na razie nic nie będziemy dokupować

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
teraz jakoś lepiej, przynajmniej fizycznie, ale dalej praktycznie nic nie mogę robić. jesteśmy już za połową, czas leci
zleci szybko, zobaczysz
ja ledwo robiłam test a na dniach zamierzam spakować torbę do szpitala

Cytat:
gratulacje
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-12, 17:03   #3169
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

A ja mam pytanie do mamuś i przyszłych mamusi Jak podjęłyście decyzję o staraniach, to byłyście u lekarza. Czy tak z dnia na dzień zaczęłyście staranka? I brałyście może wcześniej kwas foliowy?
Bo ja mam zamiar przed świętami odwiedzić lekarza, ale jakoś ciągle mi do niego nie po drodze
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-12, 17:10   #3170
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;37577758]A ja mam pytanie do mamuś i przyszłych mamusi Jak podjęłyście decyzję o staraniach, to byłyście u lekarza. Czy tak z dnia na dzień zaczęłyście staranka? I brałyście może wcześniej kwas foliowy?
Bo ja mam zamiar przed świętami odwiedzić lekarza, ale jakoś ciągle mi do niego nie po drodze[/QUOTE]
Ja poszłam zrobić sobie usg, cytologię, sprawdzić czy wszystko jest ok bo gorzej by było jakbym zaszła w ciążę a okazałoby się, że mam jakąś infekcję i są potrzebne antybiotyki kwas łykałam wcześniej

Stary 2012-11-12, 17:11   #3171
natalontko
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;37577758]A ja mam pytanie do mamuś i przyszłych mamusi Jak podjęłyście decyzję o staraniach, to byłyście u lekarza. Czy tak z dnia na dzień zaczęłyście staranka? I brałyście może wcześniej kwas foliowy?
Bo ja mam zamiar przed świętami odwiedzić lekarza, ale jakoś ciągle mi do niego nie po drodze[/QUOTE]

ja bylam rok przed slubem i pytalam o dziecko, pani dr powiedziala, ze nie ma zadnych przeszkod i kazala pol roku przed brac kwas foliowy. Nie bralam tabletek anty takze tylko cyto mialam robiona.
Stary 2012-11-12, 17:38   #3172
Tanitka
Rozeznanie

Mediona my w tym roku bedziemy mieli dopiero PIERWSZA choinkę tzn. bedziemy sami na swoim, bo narazie mieszkamy z rodzicami. Jeszcze nie wiem jak ubierzemy, ale mnie podobaja sie dwa kolory, np. srebrny i czerwony.

Tai juz?? rany, ale zlecialo!
Ewelika ja jakos w wakacje bylam u dr na cytologii i kazala brac kwas 3 miesiace przed. Innych badan nie robilam.

Ainhoa nasze obroczaki w sumie wygladaja bez zmian, a wcale ich nie zdejmujemy. Chociaz mam wrazenie, że już sie tak nie blyszcza
Ifwka gratuluje córuni! Piekne imię wybraliscie
Stary 2012-11-12, 17:40   #3173
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
Mediona my w tym roku bedziemy mieli dopiero PIERWSZA choinkę tzn. bedziemy sami na swoim, bo narazie mieszkamy z rodzicami. Jeszcze nie wiem jak ubierzemy, ale mnie podobaja sie dwa kolory, np. srebrny i czerwony.

Ewelika ja jakos w wakacje bylam u dr na cytologii i kazala brac kwas 3 miesiace przed. Innych badan nie robilam.

Ainhoa nasze obroczaki w sumie wygladaja bez zmian, a wcale ich nie zdejmujemy. Chociaz mam wrazenie, że już sie tak nie blyszcza
zacytowałam Cię i to, na co chciałam odpowiedzieć nie pokazuje mi się a chciałam napisać co do tych uciekających pieniędzy uciekają, uciekają ale za to jak pięknie będziecie mieli nie ma to jak u siebie

Stary 2012-11-12, 17:54   #3174
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mediona super, że wieczór sie udał i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Będziemy mieć choinke na czerwono, bo jakieś 2-3 lata temumąż miał taką jeszcze kawalerską i nie będziemy kupować nowych ozdób i zrobię sopelki z przezroczystej folii
Ainhoa hmm moja obrączka może ciut się porysowała, ale nie za bardzo. Z resztą od jakiegoś czasu jej nie noszę (mąż też) (ja przytyłam i trochę mnie ciśnie, a mąż ma taką pracę ze mu szkoda) więc się nie niszczy

O jeju angina masakra. Uciekaj do lekarza. Zdrówka życzę
Cytat:
Myślałby kto, że zatrudniają dyrektora banku.

Gratulacje dla mamuśki!

Mnie się w ogóle nie zniszczyła, a noszę cały czas.

Choinka? Eeee dzięki, nie u mnie. U teściów pewnie będzie, żeby się dzieci cieszyły.

Zdrówka życzę dla was i dla waszego zoo
Cytat:
Gratulacje i piękne imię

Cytat:
wiesz co ja lubię kolorowo, pewnie mi to zostało z domu - zawsze oprócz bombek jeszcze owoce były, cukierki
w zeszłym roku kupiliśmy kilka pierwszych i na razie nic nie będziemy dokupować

zleci szybko, zobaczysz
ja ledwo robiłam test a na dniach zamierzam spakować torbę do szpitala
Lepej mieć szybciej spakowaną, niż męża później prosić
Cytat:

Ja sie właśnie zastanawiam nad srebrną albo nad czerwoną ze złotymi dodatkami
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309

Edytowane przez Mediona
Czas edycji: 2012-11-12 o 17:55
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-12, 18:10   #3175
T'ai
Zakorzenienie

ja wybrałam się na wizytę, powiedziałam że chcę odstawić anty - kazał poczekać 3 miesiące, łykać kwas i wtedy zacząć starania
zbadał mnie, zrobił usg i cytologię

Cytat:

no w sumie różnie bywa a z początkiem grudnia będziemy już donoszeni także wszystko może się zdarzyć
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-12, 18:20   #3176
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:

no w sumie różnie bywa a z początkiem grudnia będziemy już donoszeni także wszystko może się zdarzyć
oj tak
nie znasz dnia ani godziny
Stary 2012-11-12, 19:59   #3177
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje dla mamuśki!
Dziękuję

Przygotowywałam się od marca. Odstawiłam tabsy, zaczęłam brać kwas foliowy i kompleks witamin. Miałam zrobioną cytologię, a potem to już tylko zaplanowaliśmy, że od września zaczniemy się starać i się udało ...miałam zamiar jeszcze wcześniej zrobić badanie na toxoplazmozę ale nie zdążyłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 20:02   #3178
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Happy a pracujesz jeszcze czy poszłaś na L4?

Stary 2012-11-12, 20:57   #3179
happy2gether
Wtajemniczenie

Pracuję.... dziś mnie tak moje dzieci wku.... , że szok. Musiałam je zdrowo opierdzielić. Wpadają do mnie do gabinetu jak do siebie, bez pytania całą chmarą, nadzierają gęby, rozrzucają gry i zabawki i mają wszystko w d.
Po prostu nie mogę pojąć skąd taki brak kultury i wychowania, żeby nie zapukać, nie zapytać czy można... eh byłam wychowana w innych czasach...
No i w taki dzień jak dziś mam ochotę od razu iść na zwolnienie...
Niby mam wyliczone, że od 21 stycznia mogę już pożegnać się z pracą aż do porodu (wtedy nie przerwie mi się staż) ale dziś inna kadrowa poddała to pod wątpliwość, więc poproszę, żeby w niedzielę wliczyła mi po swojemu.
Plus jest taki, że przez przypadek powiedziałam o ciąży dyrekcji i już nie wysyłają mnie na tysiąc pięćset zastępstw z w-fu, matematyki, religii i innych
Stary 2012-11-12, 21:02   #3180
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Pracuję.... dziś mnie tak moje dzieci wku.... , że szok. Musiałam je zdrowo opierdzielić. Wpadają do mnie do gabinetu jak do siebie, bez pytania całą chmarą, nadzierają gęby, rozrzucają gry i zabawki i mają wszystko w d.
Po prostu nie mogę pojąć skąd taki brak kultury i wychowania, żeby nie zapukać, nie zapytać czy można... eh byłam wychowana w innych czasach...
No i w taki dzień jak dziś mam ochotę od razu iść na zwolnienie...
Niby mam wyliczone, że od 21 stycznia mogę już pożegnać się z pracą aż do porodu (wtedy nie przerwie mi się staż) ale dziś inna kadrowa poddała to pod wątpliwość, więc poproszę, żeby w niedzielę wliczyła mi po swojemu.
Plus jest taki, że przez przypadek powiedziałam o ciąży dyrekcji i już nie wysyłają mnie na tysiąc pięćset zastępstw z w-fu, matematyki, religii i innych
No to oby to wyliczyli z korzyścią dla Ciebie Dobrze,że oszczędzają Ci tych zastępstw
A dzieciaki faktycznie czasem są okropne!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości