|
|
#2041 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
![]() ja nie wiem gdzie niby te Twoje 82 kg Przecież lasencja z CiebieCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale nie trwa to zbyt długo - wystarczy że trochę pomasuję brzuch albo zmienię pozycję![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczny Cytat:
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaa
![]() ![]() alliw - prześliczny brzuszek
|
|
|
|
|
#2043 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Polecam pilates Mokka, jak badania???
|
|
|
|
#2045 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz jest rewelacja, nic nie krwawi.---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Jak sie pozbede moich przeciwskazań to moze zaczne
|
||
|
|
|
|
#2046 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Raaany ja bym chyba zmieniła ginekologa, serio nie boisz się chodzić do kogoś kto ma ewidentne braki w edukacji i komu nie ufasz? przecież równie dobrze można do znachora chodzić a nie do takiego lekarza, jaki to ma sens ? za brzuch ! Cytat:
Sorceresss no i pięknie, nie mogło być inaczej ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- A z tymi ćwiczeniami dziewczyny, to ogólnie pamiętajcie - jak się coś robiło przed ciążą to spoko, ale zaczynanie jakiś nowych dyscyplin o ile nie jest to lajtowy basen czy inny aqua raczej nie wskazany
|
|
|
#2047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mamusie a my dziś po tym dodatkowym usg. Niestety moja ginka dobrze widziała, że ta prawa stópka się źle ułożyła Dziś to potwierdzili. Poza tym nie ma opcji, że to się samo naprawi przed porodem, bo Mały ma dużo miejsca, więc ta stópka nie skrzywiła się z powodu braku miejsca No i ta lekarka doradziła żeby umówić się u tego ortopedy (przyjmuje tez prywatnie) jakies 3 tyg przed porodem i pogadać z nim żeby się zająl naszym malcem jak najszybciej po porodzie, więc pewnie tak zrobimy...Cóż... nie ma się co załamywać... Nikt nie powiedział, że będzie łatwo A z milych rzeczy... a pocieszenie poszliśmy z Guciem na pierwsze zakupy dla niego
|
|
|
#2048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 18 ! no mi się tramal też kojarzy z czymś mocnym .. ![]() Cytat:
za wiztę , no maluszek uparciuszek ... Cytat:
|
|
|
#2049 |
|
Wtajemniczenie
|
Mokka_83
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eh, nawet jak będzie dziewczynka to będę ją na niebiesko ubierać ![]() Ale sobie zrobiłam dobrze: banan, pomarańcza, gruszka i łyżka serku homo waniliowego - ROZKOSZ!
|
|
|
|
#2052 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ładny malutki brzusio
![]() Cytat:
o kurcze wyobrażam sobie co czułaś...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no w końcu zasłużona nagroda ![]() aleś szczuplutka brzusio ładiutki i malutkiCytat:
za wizytę![]() Cytat:
za zdrowego maluszka.Mój maluszek też wstydliwy ![]() Cytat:
przykro że jednak się potwierdziło no ale na pewno od pierwszych dni zajmą się tym lekarze i będzie dobrze za pierwsze zakupyHej mamusie ![]() u mnie 21 tydzień Ooops właśnie wsunęłam paczkę cheetosów ale taką miałam ochotę że nawet nie wiem kiedy i już pusta torbaOgólnie chodzę i śpię co za pogoda, ciśnienie niskie mam do tego masakra...
|
|||||||
|
|
|
|
#2053 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpuściłabym sobie tego lekarza...A co do elektronicznej niani, to dziewczyna od której kupuję wózek i ciuszki dla małego ma takie coś (dodatkowo z kamerką) i bardzo sobie chwaliła, no ale oni mieszkają w domku, myślę że w dużym mieszkaniu też się sprawdzi, w malutkim może niekoniecznie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że wstydzioch zdrowy. to kiedy kolejna szansa na potwierdzenie? ![]() Cytat:
a pochwal się zakupami ;>
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
za 21 !miałam od rana (mam )straszną ochotę na colę -no ale musi być zimna i z puszki ,a miałam w temp.pokojowej więc chciałam być sprytniejsza niż jestem.... i włożyłam do zamrażarki -jak się można było domślić dopiero teraz sobie o niej przypomniałam..... więc mogę sobie co najwyżej polizać
|
|
#2056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2057 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kolejna szansa standardowo za miesiąc... (bo przecież nic złego się nie będzie dziać ) Mnie lekarz pozwolił tylko APAP. Ciężko nazwać to pozwoleniem... Mam wrażenie, że on w leżeniu, odpoczywaniu i czytaniu książek widzi lek na wszelkie bóle... No chyba, że to dół brzucha to jeszcze do leżenia dorzuca magnez ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() Nie mogę przestać myśleć o tym mleku w tubce
|
|
|
|
#2058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze... sama nie wiem... Jeszcze jest chwila na zaplanowanie wszystkiego... Ale ten szpital to taki strasznie wielki moloch... masakra![]() a to nasze małe zakupy
|
|
|
#2059 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() po mojej traumie kazdej polecam...Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny nadrobię was później, mam nadzieję że mi włączę internet. Od rana go nie mam :/ także głosy stoją, a gościu dziś zdobył już ponad 500głosów :/ ehh pech. Jak dziś nie włączą to dopiero jutro wieczorem. Jeden dzień się spóźniliśmy z rachunkiem i odcięli tv i neta :/ także w domu cisza i nuuuuda, bo nie mam kontaktu z wami ![]() Przyszła mi owieczka i fajnie bije te serce ) uciekam mam nadzieję, że do dzisiajpilnujcie mi tu moich głosów ![]() ![]() całuję brzuchatki moje
|
|
|
|
#2061 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widisz szkoda ze ja mam dzis wolne i nie moglas sie teleportnac do mnie do norwegii to ja bym ci takiego bugera odwalila ze po nochach by ci sie snil Cytat:
za sliczny brzuszekCytat:
![]() Cytat:
no ja wstalam siostra dzwonila na teke i pyta sie czy ide na ost dzien kursu, to ja jej mowie ' jeszcze spie' a ona ze co JESZCZE, czy ja w ogole wstawalam..??od rana. mowie no TAK nawet zjadlam snaidanie, a ona ze to nie mozliwe zebym ja tak codziennie sie ost czula. i mowie ze brzuchol troche boli, no rosnie takie uczucie pecznienia mam i ze chyab ze odpuszcze dzis i tak ost dzien, to zaswiadczenie moga mi poczta przeslac a ja lece dalej lezec. no ale weszlam wpierw tutaj zobaczyc i co niecale 2 h spania i 2 strony do nadrobienia hahaha
|
||||
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dacie rade!
|
|
|
#2063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczne ubranka ![]() Z porodem dasz radę, oby mądrzy lekarze i położne były
|
|
|
#2065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my tez potrafimy sie kilka dni spóźnić z opłatami ale tylko dlatego że te rachunki walaja się gdzies po domu, zawsze płacimy regularnie ale nie nawidze tych upomnień rachunek zapłacony z góry na 2 miesiace a oni pisza i strasza bo 2 dni sie spóźniliśmy jeeeeezu
|
|
|
|
|
|
#2066 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawiam się tylko jak to jest, bo mój dzwonek nie działa i jak zadzwonią to i tak nie usłyszę Podobno zostawiają informację i 2x przyjeżdżają?!---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#2067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciuszki widziałam - potwierdzam , boskie!
|
|
|
#2068 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Witam
dziś nasz maluszek postanowił urządzić sobie trampolinę na moim pęcherzu pierwszy raz tak miałam, że nagle ni z gruszki ni z pietruszki tak mocno zachciało mi się siku, że myślałam, że nie dojdę do domu ale dałam radę ![]() Cytat:
Michaś Cytat:
za 26 tydzień no i udanej wycieczki na porodówkę, oby akurat nikt nie rodził i nie wystraszył Cię krzykami tak jak mnie ostatnio ![]() Cytat:
mi wczoraj koleżanka nakupiła troszkę używanych ciuszków, jutro przy dobrym świetle zrobię zdjęcia i Wam pokażę Cytat:
z kolei od szwagrów najczęściej słyszę: "ale się najadłaś" odnośnie brzuszka ale to też w żartobliwym tonie ![]() Cytat:
czekamy na relację ![]() Cytat:
ale uparty ten Twój maluszek nie chce pokazać co ma między nogami trzyma Was w napięciu ![]() Cytat:
ale pewnie to pierwszeidę trzepać schabowe bo ktoś tam na dole dopomina się jedzonka ![]() a na później nakupiłam sobie owoców i białą czekoladę z bąbelkami
|
|
|
#2069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale u mnie oki wszystko. ja odkąd byłam dzieckiem dbam o zęby do przesady. bo wiem że mi dobrze zrobili bo na stare lata mam super zgryz a nie aparat ale ciężko 9 latkowi wtedy było zrozumieć dlaczego mu wyrywają dwa zdrowe zęby.....
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#2070 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

Brzuszek w 22 tc
Przecież lasencja z Ciebie

za brzuch ! 

ale pewnie to pierwsze