![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
###Listopadowe kosmetyki u Anastazji###
NIEAKTUALNE
![]() Zapraszam do wymiany. Perfumy wymienię najchętniej na inne perfumy. Rzeczy z tego wątku nie oddam za używane ubrania, więc proszę mi nie proponować wymiany, jeśli w swoim kramiku masz tylko takowe rzeczy- z góry uprzejmie dziękuję. SZUKAM: -LIERAC fluid Hydra Chrono!!! interesuje mnie tylko nowy krem -perfumy YR- tylko nowe (oprócz COMME UNE EVIDENCE) -nowe kosmetyki Yves Rocher- szukam na prezenty ![]() -nowe zestawy klocków Playmobil WYMIENIĘ The Different Company -Rose Poivree- oddam odlewkę lub pozostałą we flaszce część Penhaligon's Jubilee Bouquet ze 100 ml zostało tyle ile widać na foto, mogę zrobić odlewkę PENHALIGON'S LP No 9 edt wyjściowo 50 ml, brak tej czarnej naklejki na flaszce Narciso Rodriguez FOR HER edt- niestety nie wiem jak określić ile zostało mogę oddać odlewkę MISS DIOR CHERIE edp wyjściowo 100 ml nieaktualna GUERLAIN L'INSTANT D'UN BAISER- edp wyjściowo 50 ml Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2013-04-26 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ###Listopadowe kosmetyki u Anastazji###
Próbka fabryczna :
Annick Goutal Folavril- nieużywana ZROBIĘ ODLEWKI: L'ARTISAN Mure et Musc edt (foto z internetu) COMPTOIR SUD PACIFIQUE -Barbier des Isles -Princesse Muscat -Coeur de Vahine -Le Roi Santa -Sultan Safran- mam odlewkę 15 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
VICTORIA'S SECRET
Rozświetlający balsam, pierwotnie 178 ml, zużycie niewielkie BOURJOIS Bio detox organic podkład kolor N53 Light beige kilka razy użyty, dla mnie jednak ciut za ciemny FEKKAI- odżywka do włosów farbowanych- pierwotnie 200 ml MAC studio fix, kolor NC41- bardzo mały ubytek, dla mnie niestety za ciemny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Miniatury perfum:
Cacharel- nieco zniszczone, 7,5 ml edt męskie Paloma Picasso- edt wyjściowo 5 ml Oriens Van Cleef&Arples- edp 7 ml Feerie edp 7 ml Vanitas Versace- edp nie ma podanej pojemności- myślę, że ok. 5 ml Idylle Guerlain edp 5 ml Kenzo- edp 4 ml Gucci by Gucci- edp 5 ml Spellbound- perfume 3,7 ml J'adore- edp wyjściowo ok. 5 ml, mam z wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Miniaturki perfum:
Mini z zatyczką w kształcie gołębi- brak info na opakowaniu- mam z wymiany Cacharel Noa- edt 7 ml Dior Midnight Poison Amarige Givenchy edt 4 ml Boucheron edp 5 ml Penhaligon's Lily of the Valley edt 5 ml YR Nature męskie edt 5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
KOMPLET BIŻUTERII
Nowy z metkami- wisiorek + przywieszka+ kolczyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
NOWE UBRANIA
UWAGA- ubrania są nowe w 100% oryginalne. Wymienię wyłącznie na inne ubrania Abercrombie/ HCo lub nowe kosmetyki Yves Rocher (adekwatne cenowo). Ewentualnie nowe sukienki ASOS/LIPSY (w rozmiarze 38). Proszę nic innego nie proponować!!! ABERCROMBIE Śliczna spódnica floral. Rozmiar S. Nowa z metką. HOLLISTER Granatowy sweterek z kokardkami. Rozmiar M, ale zdecydowanie mniejszy- S. Nowy z metką. HOLLISTER Sweterek ecru. Rozmiar S. Nowy z metką. HOLLISTER Beżowy sweterek z falbankami. Rozmiar M. Nowy z metką. GILLY HICKS wymiana IrkaIrka Sweterek w paski. Rozmiar XL. Nowy z metką. HOLLISTER Nowy z metka. Rozmiar S. Bordowy sweterek, kieszonki z kokardkami. HOLLISTER Nowy z metka. Rozmiar S. Bordowy dłuższy sweterek. HOLLISTER Jasno szary sweterek. Kokardki. Rozmiar S. Nowy z metka. HOLLISTER Legging tights. Nowe z metką. Rozmiar XS/S. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2013-04-06 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ABERCROMBIE
Śliczna spódnica floral. Rozmiar XS. Nowa z metką. H&M by night- brak sprzedana na innym portalu Spódniczka zielona. Rozmiar 36. Metkę oderwałam, ale spódnica jest nieużywana. LIPSY LONDON- brak sprzedana na innym portalu Świetna śliwkowa sukienka. Nieużywana- metka papierowa oderwana. Rozmiar UK8- ok. S MISS SELFRIDGE Top z aplikacją motyla. Rozmiar UK10- ok. M. Nowy bez metki papierowej. ZARA WOMAN sprzedane na innym portalu Eleganckie spodnie. Kolor szary. Nieużywane, bez papierowej metki. Rozmiar z metki 36, ale wg mnie raczej na M. PART TWO (Jackpot) Śliczna zielona bluzeczka. Nowa z metką. Rozmiar M. VILA Super sukienka. Mała czarna. Z przodu zapinana na zamek. Nowa z metką. Rozmiar XS. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2013-04-06 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
LIPSY dla ASOS.
Seksowna, bodycon. Kolor szary z czarnymi elementami. Z przodu zapinana na zamek ZIP. Materiał: 90% poliester, 10% elastan. ROZMIAR z metki UK 12, ok. M/L Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 66 cm, obwód pod pachami 74 cm (można jeszcze naciągnąć). SUKIENKA jest NOWA z papierową metką. RARE kupiona w sklepie ASOS. Seksowna mini sukienka. Sukienka z tyłu zapinana na zamek- ZIP dress. Materiał połyskujący. Dołączony jest rękawek. Materiał: 70% bawełna, 30poliester. ROZMIAR z metki UK 12, ok. M/L Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość mierzona z boku 54 cm, obwód pod pachami 86 cm, obwód w pasie ok. 74 cm. SUKIENKA jest NOWA z papierową metką. ASOS Czarna sukienka bodycon. Nowa. Rozmiar UK12. ASOS Czerwona sukienka bodycon. Nowa. Rozmiar UK 10. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ZARA
Nowe spodenki z najnowszej kolekcji. Rozmiar 36 albo 38. http://www.zara.com/webapp/wcs/store...Z+PRZETARCIAMI TAJFUN Skórzana spódnica (skóra naturalna). Stan bdb. Rozmiar ok. M. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2013-04-20 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
coś za Gucci by Gucci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Hej znajdziesz coś u mnie za:
MISS DIOR CHERIE VICTORIA'S SECRET Vanitas Versace J'adore Dior Midnight Poison ?? Proszę odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam.
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Dziękuję, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Interesuje mnie głównie Narciso, ale nie tylko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej coś za
GUERLAIN L'INSTANT D'UN BAISER- edp wyjściowo 50 ml
![]() |
#16 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
MISS DIOR CHERIE edp wyjściowo 100 ml cos u mnie? Oddam wiele!
![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Dziękuję, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za miniaturę Midnight Poison ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
czy cokolwiek u mnie wpadlo Ci w oko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1352738557
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Dziękuję, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej...jaki jest sklad materialu powyzszych sweterkow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Jakie wymiary mają te bordowe sweterki?
Czy znajdziesz coś w moich wątkach?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.