|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
|
|
#6032 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Celinko a powiedz jak rozmiarowo mniej więcej wyszły? więszość tu pewnie nie wie że miałaś plastyke piersi a nie implanty montowane. myślisz, że bedziesz je powiększać czy na tym poprzestaniesz? bardzo jestem ciekawa jak Cie tam doktorka pociachała
|
|
#6033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Celinka chylę czoła |
|
|
|
|
#6034 |
|
Zadomowienie
|
Anne ja używam, tak samo jak Joasi, do kolan (z kolanami włącznie) i tez mam już zabytek
odrastają miękkie. Pierwszy raz boli
|
#6035 |
|
Raczkowanie
|
NIEPYTAJOZDANIE poprostu cudne
|
|
|
|
#6036 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze pozostane przy tym co mam bo jestem niskim kurczakiem i podobaja mi sie male piersi. Zawsze od podstawowki mialam balony do mojego wzrostu ,wagi ,chlopiecej budowy i wielkich cyckow sie wstydzilam. Teraz jestem takiego zdania ale zastrzegam sobie prawo do zmiany ))Nie widzialam jakie sa teraz bo sie boje zajrzec ))mam full waty i ogromny opatrunek ,wiekszy niz po implantach.Jak oblukam to Wam napisze od razu no i fotki beda rowniez. TZ juz zakomunikował ,ze koleknego mojego pomysłu takowego nie przezyje bo biedak dzis przyjechał zielony ze stresu.
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-11-13 o 13:11 |
|
|
|
|
#6037 |
|
Zadomowienie
|
Celinko,
gratuluję i cieszę się, ze już po ... i tak świetnie się czujesz no i czekam na focie przypomnij, Ty miałaś tylko podwieszanie czy razem z implantem? ale jestem w temacie... hihih Dziewczynki, czy jeśli delikatnie zmieniam kolor włosów... konkretnie odcień... to będzie możliwe uzyskanie na całej długości tego docelowego kolorku? a jeśli tak to po jakim czasie? Farbuję odrosty , a potem na całość malaksuję i trzymam jeszcze ok. 7 minut
|
|
#6038 |
|
Rozeznanie
|
Tylko podwieszanie milam a co do wloskow to wszystko zalezy jaki odrost,jaka zmiana kolorku,musialbys dokladnie napisac szczegoly to postaram sie doradzic bo troche sie znam z racji zawodu
|
#6039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a włoski zawsze robiłam odcieniem popielatym (kupę lat), od kilku miesięcy (poza jakimiś "wybrykami-kombinacjami" trwającymi mega krótko ) kładłam na włosy odcień lodowy trochę ciemniejszy od wcześniejszego popielu. Ostatnim razem położyłam naturalny, ale na tym samym poziomie co poprzedni lodowy. Odrost jest fajny, taki jak chce uzyskać docelowo na całej długości (cieplejszy), ale na długości jeszcze prześwituje nawet popiel - są takie mocno zimne. Mogłabym w zasadzie położyć farbę na całość , ale szkoda mi włosów, tym bardziej, ze dostały już nieźle ![]() i wszystkie te farby to blondy
|
|
|
#6040 |
|
Raczkowanie
|
poprostu cudne
nie no co Wy dziewczyny i cieszę się strasznie, że Wam się podobają ![]() |
|
|
|
#6041 |
|
Raczkowanie
|
horo_2 i pozostale dziwczyny, od których dostałam zaproszenie, zapraszam do mojego skromnego albumu. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#6042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dopiero znalazłam czas, zeby pobuszować w Waszych albumach ![]() no i już mała zaczyna sie złościć... ps. upiekłam dzisiaj przepyszną babeczkę ... maga szybka i prostą ... to tak w ramach diety ![]()
|
|
|
#6043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- I jeszcze jedno, czy jest jakiś sposób, by przyspieszyć zchodzenie implantu? Można coś zrobić bądź czegoś nie robić, by szybciej się ułożyły? |
|
|
|
|
#6044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podejrzewam, że u Ciebie wyjściówka była "obwisła" i dlatego dłuzej czasu potrwa to układanie się implantów. Nie wiem, czy nosisz pas nad piersiami, bo on właśnie ma za zadanie pomóc implantom szybciej zejść na swoje miejsce...
|
|
|
#6045 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja Wam zazdroszczę dziewczyny,że niektóre już po albo takie zdeterminowane,że czekają na ten dzień z usmiechem na twarzy...
Ja cały czas myslę i się zastanawiam-tylko że ja zawsze taka byłam,że o sobie to na końcu myślałam i teraz też,że może jeszcze poczekać,dzieci trochę odchować i tez sobie jak tu niektóre na czterdziechę walnąć cyc niedawno myślałam,że za stara już jestem na to,ale pozbyłam się tego kompleksu Gdyby mi lekarze doradzili to samo a nie każdy co innego,to może też byłoby łatwiej a tak to teraz ma zagwostkę,kogo wybrać i jak tu zrobić,żeby było dobrze Lubuss, odezwij się po konsultacji,bo pamiętam że miałaś iść dzisiaj do pana doktora ![]() A nikt inny tu nie robił w Gdyni u dr M. M-K?? Pisze tak po inicjałach jak każecie,więc mam nadzieje że wiadomo o kogo chodzi?
|
|
|
|
#6046 |
|
Raczkowanie
|
Jade na konsultacje trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało po mojej myślip;p
|
|
|
|
#6047 |
|
Raczkowanie
|
niezadowolencja, ogólnie implant sie bardzo długo układa, u każdej z nas wygląda to trochę inaczej,zależy duzo od wyjsciówki, posiadasz takową??
Po odpowiedziach widzę ze mam szanse na odpowiedź co robię źle a więc tak, dostałam na gwiazdkę depilator braun silk epil, ten wtedy najnowszy, którym pod wodą można się golić, bardzo się ucieszyłam, bo chciałam go, ale spróbowałam raz i bardzo bolało... więc z moją ambicją przeleżał 11 mieś w szafce jednakże zmobilizowałam sie jednak i użyłam go w niedziele, i teraz tak... zajęło mi 40 min depilowanie jednej nogi, do kolana az mi się wyładował akumulator, ale wcale nogi gładkie nie są... zupełnie jakbym miała odrosty po maszynce... co robię źle?? mam wrazenie ze zostały tylko przycięte, część wyrwana... czy Ja powinnam się jakoś przygotować do tego czy coś, zadziwiło mnie że jednak tak strasznie nie bolało,raz bardziej, raz mniej, goliłam pod każdym kątem, i nie wiem już nic teraz pomocy ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Niepytajozdanie- tu Ci odpiszę- jak w podpisie, mój implant to anatom 330cc
|
#6048 |
|
Zadomowienie
|
Anne nie znam się na tych nowościach ale mój zwykły Braun daje radę
![]() Przede wszystkim nogi nie moga być nabalsamowane a włoski trochę odrośnięte ale nie za duzo, i powinno być ok
|
#6049 |
|
Raczkowanie
|
moje miały 2 dni,ale to juz sporo,bo u mnie już rano mam drapiące nogi, producent zapewnia ze w tym super niepowtarzalnym urządzeniu wystarczy 0,5 mm
więc moze poczekam dłużej...?? najpierw umyłam się i nagrzałam skórę wodą ( gdzies przeczytałam ze po mocnym nagrzaniu np suszarką do włosów zdecydowanie mniej boli)
|
#6050 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki czy ktoras z Was nosi stanik SHOCK ABSORBER? jesli tak to ktory, i jak jest u nich z rozmiarowka?
polecacie?
|
#6051 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Celina ja bym od razu zajrzała ![]() Niepytajozdanie super fotki
|
|
#6052 |
|
Raczkowanie
|
Celinko, super że już jesteś z Nami. Jestem bardzo ciekawa efektów op. Ściskam gorąco i przesyłam buziaczki
Ps. Ciekawe co się dzieje z Myą? Dawno tu nie zaglądała. Myu
|
|
#6053 |
|
Zadomowienie
|
Kochane trzymajcie za mnie kciuki w czwartek, bo od jutra już nie będę miała dostępu do internetu. Odezwę się po wyjściu z kliniki. Jejku aż mnie brzuch zaczął boleć na samą myśl...
![]()
|
#6054 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Saba08;37598383]Widzę, że nie jestem jedyna, co tak robi
![]() ale ten depilator służy również do depilacji w wodzie... Ja wykorzystałam go pod prysznicem, tzn ze jednak nie powinnam tak robić?? ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Saba08;37598511]Kochane trzymajcie za mnie kciuki w czwartek, bo od jutra już nie będę miała dostępu do internetu. Odezwę się po wyjściu z kliniki. Jejku aż mnie brzuch zaczął boleć na samą myśl... ![]() [POWODZENIA
|
#6055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie doczytałam tego szczegółu Twojego wynalazku No to może można... Słuchaj, spróbuj na sucho i zapuść troszkę włoski. Zobaczysz czy wyjdzie.
|
|
#6056 |
|
Raczkowanie
|
Saba 3maj się dzielnie i wracaj do Nas szybko!! Jestem strasznie ciekawa Twoich wrażeń
![]() powodzenia!!!!!
|
#6057 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() o powiększeniu piersi myślę już chyba od liceum miałam cichą nadzieję, że piersi mi jeszcze urosną, no cóż nie udało sięmyślę, że nadszedł ten moment, jestem tego pewna mam do Was parę pytań Jestem z okolic Szczecina, więc planuję operację u dr K. jeśli któraś z Was robiła u niego biust to bardzo proszę o opinię Chciałabym to zrobić jeszcze zimą, żeby latem już jakoś funkcjonować i nie musieć nosić tych specjalnych staników, a więc jaki czas potrzebuję na to by móc przerzucić się na "normalny" stanik Ważnym dla mnie pytaniem jest też czas, jaki mija od pierwszej konsultacji do operacji, wiem że jest to pojęcie względne, ponieważ są różne terminy i dr może mieć napięty grafik, ale tak mniej więcej, chodzi mi o to na kiedy muszę mieć przygotowaną całą sumę, by opłacić operację. No i najważniejsze, mam mały biust, w zasadzie tylko jak mam stanik to coś mi tam odstaje, bez stanika jestem płaska, moją zmorą jest również to, że piersi "rozjeżdżają" mi się na boki, nie sterczą itd, jakie wkładki byście polecały? skłaniałam się ku anatomicznym, ale ważne jest też dla mnie by sutki były skierowane do środka, sterczały mi piersi, a nie rozlewały się na boki Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
|
#6058 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#6059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo w tym temacie mam wieloletnie doświadczenie na sobie ). Po tych rolkach nie ma mocnych podrażnień, jak już zobaczysz jak robi to kosmetyczka, zakupisz sobie sprzęt na allegro i sama w domku w chwilę depilację zrobisz, włosy się przyzwyczają, skóra też (depilatory mech te najlepsze też urywają włosy najczęściej). Rolka z woskiem kosztuje kilka złotych. Ja jestem już po laserach, świetny efekt ale trzeba wiedzieć gdzie, do kogo i na jaki laser iść, żeby nie były to stracone pieniądze. acha przed woskiem dobrze jest zrobić peeling i zero balsamu na nogi. |
|
|
|
|
#6060 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Ja tylko na chwilkę, przyszłam złożyć gratulacje Celince i Alex Celinka pojawia się na forum, więc jest dobrze Ciekawe, jak tam Alex? Nie mam zbytnio czasu poczytać, co tam naskrobałyście, lecę tylko do Olivki, bo widzę jakiś nowy awatarek Ja chcę na emeryturę!!!!!! Tym optymistycznym akcentem muszę zakończyć i spadam, może jutro będę miała ciut więcej czasu
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

) kładłam na włosy odcień lodowy trochę ciemniejszy od wcześniejszego popielu. Ostatnim razem położyłam naturalny, ale na tym samym poziomie co poprzedni lodowy. Odrost jest fajny, taki jak chce uzyskać docelowo na całej długości (cieplejszy), ale na długości jeszcze prześwituje nawet popiel - są takie mocno zimne. Mogłabym w zasadzie położyć farbę na całość , ale szkoda mi włosów, tym bardziej, ze dostały już nieźle 
i cieszę się strasznie, że Wam się podobają 

pomocy

. Nie doczytałam tego szczegółu Twojego wynalazku