|
|
#2671 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLV
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na metalową wannę zrobiło misię brrrrrrrrrr Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-12 o 22:08 |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Musisz to zmienić
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2674 |
|
Piers do przodu
|
|
#2675 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cudne ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Win ![]() Parabel pojęcia nie mam, co pomaga na piętę...
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moich rodziców auto pali sporo, ale podejrzewam że nie więcej niż inne samochody takich rozmiarów (to jest suv) Coś mi net muli dziś chyba pójdę czytać
|
|
|
|
|
#2677 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ide spac, gdyż mam plan ambitny iść na 7 rano na jogę ![]() Dobranoc
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zbrzydło, mię to jarało dawno temu ![]() dziecko - dobrze z Tobą - masz wolne i idziesz na 7? łał - rispeeeect maaaaaaaaaan dla mnie żadna joga nie jest lepsza niż całe łoże tylko dla mnie miast w zaciszu domowym na karimatce ?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-13 o 00:20 |
|
|
|
|
#2679 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam szczęście do takich, niby wszystkie łagodne i miziać się nimi wszędzie można, ale gdy przyjdzie co do czego, to prędzej czy później do oka wlezą i szczypać niczym mydło zaczną ![]() Cytat:
Proponować to ja jeszcze mogę, ale (broń mnie Panie Boże!) degustować, apage! ![]() I nigdy nie popełniaj tego błędu ![]() No sooo, no? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Dibrinic |
|||||||
|
|
|
#2680 | |
|
|
Cytat:
![]() Otóż wstać się udało, jadę na jogę. Co do relaksu, to nie mam pojęcia,bo jadę dopiero drugi raz, a poprzednio była kapusta na obiad, więc o żadnym relaksie mowy nie było ![]() A wolne mi się skończyło wczoraj... Na 9 do roboty, potem bym nie miała już grupy początkujących, żeby iść. A iść chcę, gdyż na Kulcie sobie za mocno poskakałam i trochę bolę ![]() Podobno w robocie roboty od za...ania, koleżanka krzyczy o zostawaniu po godzinach. Ale jak chce, niech zostaje, ja nie będę po ostatniej nauczce... Niemniej pewnie czasu na wizaz nie będzie, a to już jest dramat ![]() Także miłego dnia życzę i lecę się naciągać
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam w sumie podobne zdanie jak na razie (wyłączając że przez to ze potrzebuję lewej nogi na razie nie mogę jeździć) bo nawet nie próbowałam jeździć automatem nigdy więc przekonana nie jestem aczkolwiek podobno jazda jst o wiele mniej męcząca zarówno na mieście jak i na trasieHeloł |
|
|
|
|
#2682 |
|
|
Wyszłam z jogi. Za dużo dziś widziałam, jak na drugie zajęcia... Zdecydowanie grupa początkujących początkujących jest lepsza dla mnie od początkujących średnich... Dziś się nie czuję, jak człowiek-guma, tylko jak człowiek-tłuszczmiprzeszkadzawewsz ystkim...
Za to kupiłam sobie piękną, pomarańczową matę. Miałam tego nie robić od razu na początku, ale dziś trafiła mi się taka aromatyczna, że się złamałam... A teraz do roboty... Może dzis będzie Arba Wardat do odbioru? Miłego dnia!
|
#2683 | ||||
|
Zakorzenienie
|
znad pianek owocowych i kawy
![]() Cytat:
ale ponoć leczy też deprechy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no nie wiem co to jest ![]() Cytat:
na moturze mogę jako plecak jeździć... za to kocham latać i na konikach jeździć --- szukam mieszkania
|
|
#2684 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ładne to było z tego co pamiętam ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2685 | |||||
|
Panaroja
|
Znad głodu
![]() Cytat:
![]() 2.w gardle a niby gdzie , coooo ![]() Cytat:
Chyba jest C .Cytat:
Cytat:
gdzie z ambrą do szypru ![]() Cytat:
żałuj ![]() z piekarnika też krzywe wychodziły , może mam zeza albo krzywy stół albo mają niedobór hormonu wzrostu ![]() Właśnie przed chwilą wskoczył nam na parapet czarny koth
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2686 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
początkowo nie załapałam
Cytat:
jeszcze dziś w pracy usłyszałam takie coś: rukola na to poukładane gruszki, cykoria i orzechy włoskie polane sosem z sera niebieskiego acha, wieczorem postaram się odpisać na pw Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
więc jak najbardziej się da a odnośnie kogoś obcego, to pisałam już że niektóre ćwiczenia bardzo fajnie zdejmują takie blokady, np. przez minutę głośny śmiech na głos, chrapiący oddech, wywalanie jęzora na wierzch, mantrowanie, itp.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2688 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ja tesz nie uciąć ? Jak siostra Kopciuszka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
To niezła imprezka była
![]() Cytat:
![]() ![]() Piszę się
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Ano, Nawalony Ruski wpadł i mię wziął w objęcia
Szatą de Gryszard , czyli wino domowe swojej produkcji (?) Gryx proponował zamiast tekili (na którą jest za cienki w uszach Zając mi kicha
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Nie w temacie jestem ale oki ![]() 3. Przeziębił się
|
|
#2692 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
o! narobiłaś mi ochoty na jogę, chociaż pogrubione w ogóle na coś musze się zapisać, tylko kiedy?!
|
|
#2693 | ||
|
Zakorzenienie
|
to zaczynaj
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiesz ja to chyba na przewodniczącego tego klubu pretendujędzień dobry nic mi dziś "nie idzie"
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wepchasz się przede mnie
Niech ten rok się skończy, choć nie mam pewności że następny bedzie lepszy
|
#2695 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czuję tam jeszcze aromatyczny tytoń 2 W Baru się to zdarza Nawet najlepszym 3 Nie wiadomo Jutro kasa jakaś wpadnie to pędzimy na osłuch, wymaz, lydium i co tam jeszcze. Na razie robimy sobie aromaterapię .
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-13 o 14:38 |
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. Apropos aromaterapii w zapachdomu jest -25% a ja kasy nie mam
|
|
#2698 | |||||
|
BAN stały
|
Znad kubka po jogurcie z musli
Cytat:
Lap dance (tzn. niekoniecznie w tej, eee, aranżacji) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No nie mojej, przyznaję się ![]() Cytat:
Doprawdy dobre sobie, pfff! ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak można nie lubić tekili? <kiwa głową z politowaniem>Ale, ok, rozumiem, ja nie cierpię whisky i wódy ( z wyjątkiem podlaskiej księżycówki). |
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiedziałam że na Ciebie względzie pocieszenia zawsze mogę liczyć
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

ludzkie mają numery od szyjnych do lędźwiowych , potem jest w całości kość krzyżowa powiedzmy ze z podziałem na hipotetyczne kręgi i na końcu kość ogonowa jako jeden kość .
na pewno jest zresetuj się w pieknym kraju jakimś
chyba pójdę czytać 

jak filter sorai

, mamy dół finansowy wielki jak eee Blue Hole conajmniej