|  2012-11-12, 22:02 | #2671 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Dot.: Scent Bar XLV

__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2012-11-12, 22:07 | #2672 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
 na metalową wannę zrobiło misię brrrrrrrrrr Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-12 o 22:08 | |
|     | 
|  2012-11-12, 22:19 | #2673 | |
| Noc żywych, dzikich tru(p)skawek Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Kraków/Lublin 
				 | 

Musisz to zmienić   Cytat: 

__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | |
|     | 
|  2012-11-12, 22:40 | #2674 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2012-11-12, 22:50 | #2675 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

Cytat: 
  Cudne  ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Win  trzymaj się, będzie lepiej!  Parabel pojęcia nie mam, co pomaga na piętę... 
				__________________ Szukam książkowo: Stanisław Płaza Historia prawa w Polsce na tle porównawczym X-XVIII w., t. I-IV. Tom II Polska pod zaborami najbardziej   | ||
|     | 
|  2012-11-12, 22:57 | #2676 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  moich rodziców auto pali sporo, ale podejrzewam że nie więcej niż inne samochody takich rozmiarów (to jest suv) Coś mi net muli dziś  chyba pójdę czytać   | |
|     | 
|  2012-11-12, 23:20 | #2677 | |
| To ja :) Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
  Ide spac, gdyż mam plan ambitny iść na 7 rano na jogę  Dobranoc   
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | |
|     | 
|  2012-11-12, 23:57 | #2678 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
  zbrzydło, mię to jarało dawno temu  dziecko - dobrze z Tobą - masz wolne i idziesz na 7? łał - rispeeeect maaaaaaaaaan dla mnie żadna joga nie jest lepsza niż całe łoże tylko dla mnie  ale może się mylę - choć nie, musi być czas  na łoże only dla mnie i czas na jogę tez by się znalazł ale ja muszeu w domu nie w grupie bo w grupie jestem distracted - zawsze się zastanawiam jak wy w tych grupach jesteście się w stanie zrelaksować obok kogoś obcego  miast w zaciszu domowym na karimatce ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-13 o 00:20 | |
|     | 
|  2012-11-13, 01:43 | #2679 | |||||||
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Ja mam szczęście do takich, niby wszystkie łagodne i miziać się nimi wszędzie można, ale gdy przyjdzie co do czego, to prędzej czy później do oka wlezą i szczypać niczym mydło zaczną  Cytat: 
  Proponować to ja jeszcze mogę, ale (broń mnie Panie Boże!) degustować, apage!  I nigdy nie popełniaj tego błędu  No sooo, no?  Cytat:  Cytat: 
  Cytat: 
  --- Dibrinic   | |||||||
|     | 
|  2012-11-13, 06:05 | #2680 | |
				 | 

Cytat: 
  Otóż wstać się udało, jadę na jogę. Co do relaksu, to nie mam pojęcia,bo jadę dopiero drugi raz, a poprzednio była kapusta na obiad, więc o żadnym relaksie mowy nie było  A wolne mi się skończyło wczoraj... Na 9 do roboty, potem bym nie miała już grupy początkujących, żeby iść. A iść chcę, gdyż na Kulcie sobie za mocno poskakałam i trochę bolę  Podobno w robocie roboty od za...ania, koleżanka krzyczy o zostawaniu po godzinach. Ale jak chce, niech zostaje, ja nie będę po ostatniej nauczce... Niemniej pewnie czasu na wizaz nie będzie, a to już jest dramat  Także miłego dnia życzę i lecę się naciągać   
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | |
|     | 
|  2012-11-13, 07:18 | #2681 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  ja mam w sumie podobne zdanie jak na razie (wyłączając że przez to ze potrzebuję lewej nogi na razie nie mogę jeździć) bo nawet nie próbowałam jeździć automatem nigdy więc przekonana nie jestem  aczkolwiek podobno jazda jst o wiele mniej męcząca zarówno na mieście jak i na trasie Heloł   | |
|     | 
|  2012-11-13, 08:45 | #2682 | 
				 | 

Wyszłam z jogi. Za dużo dziś widziałam, jak na drugie zajęcia... Zdecydowanie grupa początkujących początkujących jest lepsza dla mnie od początkujących średnich... Dziś się nie czuję, jak człowiek-guma, tylko jak człowiek-tłuszczmiprzeszkadzawewsz  ystkim... Za to kupiłam sobie piękną, pomarańczową matę. Miałam tego nie robić od razu na początku, ale dziś trafiła mi się taka aromatyczna, że się złamałam... A teraz do roboty... Może dzis będzie Arba Wardat do odbioru? Miłego dnia!   
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | 
|     | 
|  2012-11-13, 11:04 | #2683 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: San Escobar 
				 | 

znad pianek owocowych i kawy   Cytat: 
 ale ponoć leczy też deprechy  Cytat: 
  Cytat: 
    no nie wiem co to jest  Cytat: 
 na moturze mogę jako plecak jeździć... za to kocham latać i na konikach jeździć  --- szukam mieszkania   
				__________________ today's rain is tomorrow's whisky | ||||
|     | 
|  2012-11-13, 11:16 | #2684 | 
| Noc żywych, dzikich tru(p)skawek Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Kraków/Lublin 
				 | 

Ładne to było z tego co pamiętam    
				__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | 
|     | 
|  2012-11-13, 11:41 | #2685 | |||||
| Panaroja Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Znad głodu   Cytat: 
   2.w gardle a niby gdzie , coooo  Cytat: 
  Chyba jest C . Cytat: 
     Cytat: 
  gdzie z ambrą do szypru  Cytat: 
   żałuj  i nadrabiaj  z piekarnika też krzywe wychodziły , może mam zeza albo krzywy stół albo mają niedobór hormonu wzrostu  Właśnie przed chwilą wskoczył nam na parapet czarny koth  , ale jak chciałam mu się lepiej przyjrzeć to zwiał . 
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | |||||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-11-13, 11:44 | #2686 | ||||
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

początkowo nie załapałam   Cytat: 
 jeszcze dziś w pracy usłyszałam takie coś: rukola na to poukładane gruszki, cykoria i orzechy włoskie polane sosem z sera niebieskiego acha, wieczorem postaram się odpisać na pw  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 więc jak najbardziej się da a odnośnie kogoś obcego, to pisałam już że niektóre ćwiczenia bardzo fajnie zdejmują takie blokady, np. przez minutę głośny śmiech na głos, chrapiący oddech, wywalanie jęzora na wierzch, mantrowanie, itp. 
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | ||||
|     | 
|  2012-11-13, 12:06 | #2687 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | 
|     | 
|  2012-11-13, 12:13 | #2688 | |
| Panaroja Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
      wzruszający klimat tych zdjęć - niemal namacalna więź między nimi  ja tesz nie  uciąć  ? Jak siostra Kopciuszka   
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | |
|     | 
|  2012-11-13, 14:09 | #2689 | |
| Zakorzenienie | 

To niezła imprezka była  Cytat: 
   Piszę się   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-11-13, 14:15 | #2690 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Ano, Nawalony Ruski wpadł i mię wziął w objęcia     Szatą de Gryszard , czyli wino domowe swojej produkcji (?) Gryx proponował zamiast tekili (na którą jest za cienki w uszach  ) . Zając mi kicha   | 
|     | 
|  2012-11-13, 14:17 | #2691 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  2. Nie w temacie jestem ale oki  3. Przeziębił się   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-11-13, 14:20 | #2692 | |
| perfumowy zawrót głowy Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 
 o! narobiłaś mi ochoty na jogę, chociaż pogrubione  w ogóle na coś musze się zapisać, tylko kiedy?! 
				__________________ Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice   | |
|     | 
|  2012-11-13, 14:24 | #2693 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: mały biały domek 
				 | 

to zaczynaj   Cytat: 
  Cytat: 
    wiesz  ja to chyba na przewodniczącego tego klubu pretenduję dzień dobry  nic mi dziś "nie idzie" 
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-11-13, 14:26 | #2694 | 
| Zakorzenienie | 

Nie wepchasz się przede mnie  Niech ten rok się skończy, choć nie mam pewności że następny bedzie lepszy   
				__________________ | 
|     | 
|  2012-11-13, 14:30 | #2695 | |
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

Cytat: 
  piękne     
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | |
|     | 
|  2012-11-13, 14:37 | #2696 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja czuję tam jeszcze aromatyczny tytoń  (którego nie ma w składzie, może to kadzidło się tak wysładza, i dunno...) 2 W Baru się to zdarza  Nawet najlepszym  3 Nie wiadomo  Jutro kasa jakaś wpadnie to pędzimy na osłuch, wymaz, lydium i co tam jeszcze. Na razie robimy sobie aromaterapię . Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-13 o 14:38 | |
|     | 
|  2012-11-13, 14:49 | #2697 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  3. Apropos aromaterapii w zapachdomu jest -25%  a ja kasy nie mam   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-11-13, 15:00 | #2698 | |||||
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Znad kubka po jogurcie z musli   Cytat: 
   Lap dance (tzn. niekoniecznie w tej, eee, aranżacji)  Cytat: 
  Cytat: 
  No nie mojej, przyznaję się  Cytat: 
  Doprawdy dobre sobie, pfff!      Cytat: 
   | |||||
|     | 
|  2012-11-13, 15:31 | #2699 | |
				 | 

Cytat: 
   Jak można nie lubić tekili?  <kiwa głową z politowaniem> Ale, ok, rozumiem, ja nie cierpię whisky i wódy ( z wyjątkiem podlaskiej księżycówki). | |
|     | 
|  2012-11-13, 15:35 | #2700 | 
| Zakorzenienie | 

Ja wiedziałam że na Ciebie względzie pocieszenia zawsze mogę liczyć   
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

i
 i 

poczekaj , ja to sobie zapamientam
  poczekaj , ja to sobie zapamientam  jak filter sorai
 jak filter sorai