Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-13, 14:37   #4951
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Kornelciaczek:

dla niego nie pojete było, jak mogę się mu nie dać pocałowac na pierwszej randce, co dopiero mówiąc o czymś więcej generalnie to nie jakiś problem dla mnie, ale po prostu ... nie potrzebowałam tego Spotykaliśmy się praktycznie codziennie, pocałowaliśmy się pierwszy raz po ok 3 tygodniach, a po miesiącu się kochaliśmy. Zwariował całkiem, ja też Po kolejnym miesiącu się oświadczył. A teraz jest cudownym mężem (dogadujemy się świetnie, nie było do tej pory żadnej poważniejszej kłótni) sprząta, czasem gotuje, robi zakupy) , niemogącym się już doczekać dzidziusia. Jak leżymy i oglądamy film, to głaszcze brzuszek, całuje, mówi do maleństwa, gilga jak się wypina w brzuchu (czuć wyraźnie, jak się wypnie pupką albo główką).

A w brzuszku siedzi sobie synek

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-11-13 o 14:42
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 14:45   #4952
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez behemotkot Pokaż wiadomość

Tak, mi również.

Malla,
a jaka jak młoda jak po nowym roku stuknie mi 29

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Aha, poznałam na S. pewnego chłopaka, gadamy ze sobą od poczatku listopada i wydaje się sympatyczny. Wstępnie umówiliśmy się na sobotę na kawę ale a) chłopak jest ode mnie młodszy o rok b) znalazłam go na fb (wiem, szpieg ze mnie! ) i zobaczyłam na jego tablicy że 22.10 zmienił status na "wolny". Nie wydaje się wam to trochę podejrzane - facet kończy związek a tydzień później zakłada konto na portalu randkowym? Przesadzam?

Kochana, moja 28-letnia kumpela jest w związku z chłopakiem o 4 lata młodszym. I ona jest zadowolona
Moja koleżanka ma 29 lat, a Jej mąż 23 i są rok po ślubie i drugie dziecko drodze

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość

Hmm, no taki mój kolega... Byłam z nim kiedyś na imprezie i troszkę zaszaleliśmy (ale do niczego nie doszło), potem do mnie pisał i dziękował za świetną zabawę i pytał się kiedy to powtórzymy. No ale byłam zajęta A ostatnio wypytywał się chłopaka mojej koleżanki czy jestem wolna. No i tak sobie wymieniamy spojrzenia codziennie, ale raczej nic z tego nie będzie, bo to nie jest facet dla mnie

Oj, też tak mam, przechodzę obok jakiegoś miejsca i myślę sobie "tu robiliśmy to, tu tamto..."

No wiem, wiem, na razie i tak nie zapowiada się na powrót, bo dalej nie rozmawiamy ze sobą. A czy bym tego chciała... Sama nie wiem. Mam taki mętlik w głowie... Ale staram się nie nakręcać i bardziej obstawiam opcję "zapomnij", dzisiaj miałam okazję zagadać do eksa, ale nie skorzystałam, tak samo zawsze robiłam wszystko, żeby natknąć się na niego na korytarzu, a teraz nic - i jestem z siebie dumna A co będzie... Zobaczymy. Żyję dniem dzisiejszym, jeśli chodzi o takie sprawy, nie wybiegam w przyszłość i staram się nie wracać do przeszłości

Cieszę się, że wracasz do siebie. U mnie wczoraj minął dokładnie miesiąc, nawet nie wiem kiedy to zleciało... Ale za to przez ten czas zaszły we mnie takie zmiany... Nawet pani psycholog to zauważyła, robiłyśmy bilans miesiąca i jestem pozytywnie zaskoczona samą sobą

A dzisiaj dzień jak co dzień. Nie wydarzyło się nic ciekawego, za niedługo lecę na rurę, to zawsze poprawia mi humor
Dlaczego ma nic nie być? Ten wasz optymizm? Co z Wami? Wam porządny trzeba sprawić

Szkoda, że u mnie w mieście nie ma

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Ja tam nie czuję się strasznie wiekowo, mimo 30-stki na karku Jakoś tak.
Aaa, i mam koty, mam. Dwa.
Z urody to jakbym miotłę dokupiła, to na sabaty mogłabym latać

I co? Ano nic, trzeba wziąć się za siebie i żyć ;-) Dla siebie i kotów, a niewykluczone, że zaniedługo pojawi się jakiś pan
Dziewczyny, opanujcie się!!

Ja za to napiszę, że jestem ładna , niczego mi nie brakuje (poza większym biustem). I fakt nie posiadam skromności, ale przez to jestem odważniejsza i to co inni o mnie myślą - mam to gdzieś.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
No właśnie, czemu nie?
Kurde też musze pomyśleć o rurze Zawsze o tym marzyłam

Wybrałam się dziś do fryzjera coby końcówki podciąć i podrównać troche włosy i babka mnie tak zabajerowała "że niby zniszczone itp", że zgodziłam się skrócić o jakieś 10cm I teraz czuje się dziwnie... no cóż chociaż są równe i troche zdrowsze, ehhh Miałam ochote zaszaleć i zmienić coś radykalnie, ale na razie brak koncepcji...
Kurde no, za dużo mi przycięła ...
Czyli mamy odwrotne problemy

U mnie koncepcja zawsze jest, ale się boję, bo później narzekam!!

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Hmm... To jest strasznie imprezowy typ, ma mnóstwo znajomych, pełno dziewczyn się do niego klei, a on też nie należy do stałych w uczuciach I obawiam się, że mógł mnie obrać jako kolejny cel do zaliczenia... No ale ja nie z tych

Oj, naprawdę polecam! W sumie na początku chciałam to rzucić w cholerę, bo nic mi nie szło, ale teraz jest coraz lepiej. Szkoda tylko, że zmienili mi instruktorkę na jakiegoś robota i zamiast robić układy tak jak wcześniej, teraz ciągle ćwiczymy figury i nic więcej. Ale i tak jest fajnie, zaczęłam się rozciągać, dbam o swoje ciało... Trochę na przekór eksowi, który zawsze narzekał, że nie uprawiam żadnego sportu i jestem taka sirotka. Teraz wszystko się zmienia, jeszcze trochę i będę taaaka laska
Nigdy nic nie wiadomo, a nóż widelec, dla Ciebie się zmieni

Edytowane przez Kornelciaczek
Czas edycji: 2012-11-13 o 14:49
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 14:46   #4953
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wybrałam się dziś do fryzjera coby końcówki podciąć i podrównać troche włosy i babka mnie tak zabajerowała "że niby zniszczone itp", że zgodziłam się skrócić o jakieś 10cm I teraz czuje się dziwnie... no cóż chociaż są równe i troche zdrowsze, ehhh Miałam ochote zaszaleć i zmienić coś radykalnie, ale na razie brak koncepcji...
Kurde no, za dużo mi przycięła ...
To wcale nie musiał być bajer. Jeśli włos jest zniszczony, to nie na ostatnim centymetrze, tylko znacznie wyżej. Jak obetniesz minimalnie, to po miesiącu włosy będą w takim samym stanie, jak przed obcięciem.
Cytat:
Hmm... To jest strasznie imprezowy typ, ma mnóstwo znajomych, pełno dziewczyn się do niego klei, a on też nie należy do stałych w uczuciach I obawiam się, że mógł mnie obrać jako kolejny cel do zaliczenia... No ale ja nie z tych
Tacy też się czasem zakochują
Stary 2012-11-13, 14:50   #4954
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
To czas spełnić marzenia!

Oj, też mnie tak ostatnio ścięła... W sumie najpierw żałowałam, a potem zaczęła mi się podobać nowa fryzura i teraz zrezygnowałam z noszenia dlugich włosów
Też bym ścięła, ale nie ja głupiutka zapatrzona w EKSa to hoduje, bo ta Jego nowa to ma prawie chyba do pasa blond kłaki

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez paputek00 Pokaż wiadomość
Mądra nothinggood, mądra Ja też zawsze unikałam takich rozchwytywanych typków. Inne za nimi biegały, a ja w ogóle nie byłam zainteresowana. Moim zdaniem lepiej nie pchać się na siłę w kłopoty. Oczywiście możesz sobie z nim poflirtować i podbudować swoją samoocenę
Zaraz kłopoty

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Poflirtować owszem, mogę Pójść na piwo też, czemu nie. Ale raczej nic więcej... To co jeszcze mnie odpycha od niego - jesteśmy w jednej klasie. Nie miałabym życia
Lepiej tak niż zamulać z jakimś "lamusem" w domu przed TV. Szalej kobieto póki młoda jesteś!! Szczerze, mnie od 21 r.ż imprezy nie kręcą

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kornelciaczek:

dla niego nie pojete było, jak mogę się mu nie dać pocałowac na pierwszej randce, co dopiero mówiąc o czymś więcej generalnie to nie jakiś problem dla mnie, ale po prostu ... nie potrzebowałam tego Spotykaliśmy się praktycznie codziennie, pocałowaliśmy się pierwszy raz po ok 3 tygodniach, a po miesiącu się kochaliśmy. Zwariował całkiem, ja też Po kolejnym miesiącu się oświadczył. A teraz jest cudownym mężem (dogadujemy się świetnie, nie było do tej pory żadnej poważniejszej kłótni) sprząta, czasem gotuje, robi zakupy) , niemogącym się już doczekać dzidziusia. Jak leżymy i oglądamy film, to głaszcze brzuszek, całuje, mówi do maleństwa, gilga jak się wypina w brzuchu (czuć wyraźnie, jak się wypnie pupką albo główką).

A w brzuszku siedzi sobie synek
rewelacja i oto chodziło - jestem pełna podziwu i tak 3majcie (aż zazdroszczę) - p.s.: gdzie Go wyrwałaś Nie ma jakiegoś takiego samego kolegi do 29 r.ż. ?? ---> teraz to desperacją powiało
Stary 2012-11-13, 14:53   #4955
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
rewelacja i oto chodziło - jestem pełna podziwu i tak 3majcie (aż zazdroszczę) - p.s.: gdzie Go wyrwałaś Nie ma jakiegoś takiego samego kolegi do 29 r.ż. ?? ---> teraz to desperacją powiało
Na imprezie Przyszedł z inną, całował się z inną, na mnie się gapił a z jeszcze inną gadał przy stoliku A w między czasie miał jeszcze kontakt z Ex, bo ta była na kazde jego skinienie, jak coś chciał.

Potem zagadał na FB.

Wiesz co, ma kolegę (w wieku TŻ - 30 lat), ale niestety on dalej gustuje w max 20 latkach

Instagram

Stary 2012-11-13, 14:57   #4956
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To wcale nie musiał być bajer. Jeśli włos jest zniszczony, to nie na ostatnim centymetrze, tylko znacznie wyżej. Jak obetniesz minimalnie, to po miesiącu włosy będą w takim samym stanie, jak przed obcięciem.

Dlatego ja co 3 miesiące podcinam końcówki, ale teraz ze względu, że mi na początku roku grzywkę za bardzo wycieli to zapuszczałam ją i włosy i na wizytę umówiłam się aż po lekko ponad 6miesiącach i o dziwo miałam niezniszczone końcówki Jednak mam koleżankę, która ma już dość długie włosy i zapuszcza je i nie daje sobie przetłumaczyć, że już w wakacje min miała 5 cm do ścięcia, bo ma tak rozdwojone końcówki/strasznie zniszczone, to ta dalej swoje i co pójdzie pewnie za X czasu i obetną jej z 15 cm i jaki efekt Wg mnie lepiej częściej, a mniej

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Na imprezie Przyszedł z inną, całował się z inną, na mnie się gapił a z jeszcze inną gadał przy stoliku A w między czasie miał jeszcze kontakt z Ex, bo ta była na kazde jego skinienie, jak coś chciał.

Potem zagadał na FB.

Wiesz co, ma kolegę (w wieku TŻ - 30 lat), ale niestety on dalej gustuje w max 20 latkach
Ostro, aż dziwne że się zmienił, ale super!! Nieźle musiałaś Mu w głowie zawrócić

A Ty co myślisz, że ja STARUCHA?? (Przez to, że Ty w ciąży to Cie ominie). To jestem od Niego hmm 6.5 roku młodsza Czyli jeszcze HOT 20stka
Stary 2012-11-13, 15:00   #4957
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ostro, aż dziwne że się zmienił, ale super!! Nieźle musiałaś Mu w głowie zawrócić

A Ty co myślisz, że ja STARUCHA?? (Przez to, że Ty w ciąży to Cie ominie). To jestem od Niego hmm 6.5 roku młodsza Czyli jeszcze HOT 20stka
Nie chciałam nikogo urazić 20latka też może mieć poukładane w głowie, ale akurat te na które ten kolega trafia to niestety maja w głowie tylko imprezy, fochy, dziecinne zachowania itp.
Żal mi go, bo fajny facet, ale swoje mankamenty w zachowaniu też ma.

Instagram

Stary 2012-11-13, 15:19   #4958
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dlatego ja co 3 miesiące podcinam końcówki, ale teraz ze względu, że mi na początku roku grzywkę za bardzo wycieli to zapuszczałam ją i włosy i na wizytę umówiłam się aż po lekko ponad 6miesiącach i o dziwo miałam niezniszczone końcówki Jednak mam koleżankę, która ma już dość długie włosy i zapuszcza je i nie daje sobie przetłumaczyć, że już w wakacje min miała 5 cm do ścięcia, bo ma tak rozdwojone końcówki/strasznie zniszczone, to ta dalej swoje i co pójdzie pewnie za X czasu i obetną jej z 15 cm i jaki efekt Wg mnie lepiej częściej, a mniej
I tak to właśnie jest - pójdzie, to jej pół metra obetną
Cytat:
A nie lepiej w te miejsce kredyt z taką ratą jaki czynsz??
Singiel z czasową umowę o pracę nie dostanie kredytu. A jakbym straciła pracę, skoczyłabym z okna.
Stary 2012-11-13, 15:21   #4959
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie chciałam nikogo urazić 20latka też może mieć poukładane w głowie, ale akurat te na które ten kolega trafia to niestety maja w głowie tylko imprezy, fochy, dziecinne zachowania itp.
Nie uraziłaś no co Ty Ja się sama z tego śmieję. To ciut nie ja - dogadały by się dzieciaki
Stary 2012-11-13, 15:57   #4960
stupify
Zakorzenienie

Cytat:

Wiem, wiem zaniedbałam to teraz mam za swoje

Cytat:
Też bym ścięła, ale nie ja głupiutka zapatrzona w EKSa to hoduje, bo ta Jego nowa to ma prawie chyba do pasa blond kłaki
Haha coś mi sie przypomniało W tamtym roku gdy byliśmy ze sobą 1szy raz z eks pokłóciliśmy się i pojechałam w góry do rodziny żeby odpocząć, a ten napisał do mnie żebym przywiozła mu jakaś czarnulke (a ja blondyna, co prawda ciemna ale blondynka ) i później gdy się rozstaliśmy często przychodziły mi głupie myśli typu: zrobie sie na czarno to jak wróci bede znowu jego : cojest:

Po przemyśleniu dochodze do wniosku, że ładnie mi z taką długością włosów, tzn może nie o długość chodzi, ale wreszcie mam równiutkie włosy i całkiem całkiem to wszystko sie prezentuje
Ciekawe czy chłopy, z którymi mieszkam zauważą zmiane
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 16:04   #4961
behemotkot
Rozeznanie

Cytat:
I tak to właśnie jest - pójdzie, to jej pół metra obetną

Singiel z czasową umowę o pracę nie dostanie kredytu. A jakbym straciła pracę, skoczyłabym z okna.
Otóż to...to nie takie łatwe, kredyt na 30 lat, spłacanie prawie do emerytury...unikam kredytu jak ognia, ale nie wiem czy i mnie to w końcu nie dogoni.
No chyba,że znajde bogatego faceta, albo takiego, który to mieszkanie juz ma Pomażyć zawsze można, nie...

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
No Kochana, jeśli to Twoje zdjęcie jest na blogu (no bo kogo innego...) to ja się wcale nie dziwie, że zawróciłaś w głowie obecnemu mężowi...
Przecież piękna jesteś
jedni wołają ją szczęście niepojęte
inni pani na K."

Początki bloga
http://okiembehemotkota.blogspot.com

Moje amatorskie fotki:
http://kasita.flog.pl/
behemotkot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 16:30   #4962
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Otóż to...to nie takie łatwe, kredyt na 30 lat, spłacanie prawie do emerytury...unikam kredytu jak ognia, ale nie wiem czy i mnie to w końcu nie dogoni.
No chyba,że znajde bogatego faceta, albo takiego, który to mieszkanie juz ma Pomarzyć zawsze można, nie...
Bałabym się wziąć kredyt sama. Poza tym nie wiem, gdzie będę mieszkać za 2 lata.
I mój były i mój obecny mają własne, więc problem z głowy
Cytat:
No Kochana, jeśli to Twoje zdjęcie jest na blogu (no bo kogo innego...) to ja się wcale nie dziwie, że zawróciłaś w głowie obecnemu mężowi...
Przecież piękna jesteś
Hosenka jest prześliczna, skubana
Stary 2012-11-13, 16:56   #4963
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Przecież piękna jesteś
Dobrze, ze obiad się "robi" bo bym się zakrztusiła

"Piękność" tu ma niewiele do rzeczy, bo gdyby od niej wszystko zależało w sprawach damsko-męskich, to nie miałabym tyle razy złamanego serca
Poza tym ja nie jestem typem modnisi i paniusi, która się stroi i jest zawsze na bieżąco z modą (proste - generalnie to co "modne" mi się nie podoba ) a faceci pokroju mojego "starego" TŻ i tego jego kolegi raczej na takie nie zwracają uwagi na imprezach. Tu ewidentnie pojechałam mu po ambicji, więc bidulek aż się zakochał

To z bloga to stare Sprzed ponad 2 lat, jeszcze młoda byłam
Ale na blog wrzuciłam jedno ze sesji ślubnej, więc bardziej aktualne: http://3.bp.blogspot.com/-HYx1mdXpRY...IMG_1136-2.png

Instagram

Stary 2012-11-13, 17:13   #4964
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, wiem zaniedbałam to teraz mam za swoje

Haha coś mi sie przypomniało W tamtym roku gdy byliśmy ze sobą 1szy raz z eks pokłóciliśmy się i pojechałam w góry do rodziny żeby odpocząć, a ten napisał do mnie żebym przywiozła mu jakaś czarnulke (a ja blondyna, co prawda ciemna ale blondynka ) i później gdy się rozstaliśmy często przychodziły mi głupie myśli typu: zrobie sie na czarno to jak wróci bede znowu jego : cojest:

Po przemyśleniu dochodze do wniosku, że ładnie mi z taką długością włosów, tzn może nie o długość chodzi, ale wreszcie mam równiutkie włosy i całkiem całkiem to wszystko sie prezentuje
Ciekawe czy chłopy, z którymi mieszkam zauważą zmiane
A ja cofam to co pisałam Dostałam takiego kopa właśnie , że odechciało mi się EKSa i wszystkiego Tego mi było trzeba Jeszcze nie rozpłakałam się, ale pewnie kryzys przyjdzie w nocy!!

Uwaga, uwaga!! Wspólny wyjazd w "Nasze" miejsce z nową dziunią... Chyba bardziej podniecić się nie mogła jak jej "Kochanie" robi w plenerze jedzonko I że On się zgadza na takie publiczne oznaczenia, komentuje to, lajkuje Nie wierzę!! W czym ja gorsza od niej byłam, (z tego co wiem urodą nie grzeszę), więc wtf? Gorsze zachowanie ona ma niż nie jedne dziecko Co oni w ten sposób chcą mi dowalić, co chce pokazać, że to ona teraz Go ma (w końcu ktoś ją po X czasie zechciał ). Ciekawe czy jej każe brać tabsy ?

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
No chyba,że znajde bogatego faceta, albo takiego, który to mieszkanie juz ma Pomażyć zawsze można, nie...

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Przecież piękna jesteś
Dlatego też jeden z moich wymogów na dzień dzisiejszy :dobrze ustawiony facet: Wiem, że brzmi okrutnie, ale ŻYCIE

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
To z bloga to stare Sprzed ponad 2 lat, jeszcze młoda byłam
Ale na blog wrzuciłam jedno ze sesji ślubnej, więc bardziej aktualne: http://3.bp.blogspot.com/-HYx1mdXpRY...IMG_1136-2.png
Masz to "coś" w sobie. Jesteś niewinna, a zarazem z pazurem, a to faceci uwielbiają

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

http://sentencje.pl/1137/?code=AQDhM...BC7oBlyoW8bAP0#_=_
Stary 2012-11-13, 17:19   #4965
wariatka345
Raczkowanie

Cytat:
Dlatego też jeden z moich wymogów na dzień dzisiejszy :dobrze ustawiony facet: Wiem, że brzmi okrutnie, ale ŻYCIE

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Aż mi się przypomniała sytuacja z moją mamą sprzed kilku miesięcy Otóż mój kolega ma razem z ojcem firmę (hydraulika itp.) i była coś załatwić i wciskała jemu mnie Mówiła mu, że sama jestem, żeby się brał za mnie a do mnie, żebym się za niego wzięła bo ma pewną pracę itp. Ahh Ci rodzice potrafią zrobić niezłą siarę

Cytat:
A ja cofam to co pisałam Dostałam takiego kopa właśnie , że odechciało mi się EKSa i wszystkiego Tego mi było trzeba Jeszcze nie rozpłakałam się, ale pewnie kryzys przyjdzie w nocy!!
czyli plotki o ich rozstaniu nie prawdziwe. Jak widać i facet niedojrzały i ta laska i lubią obnosić się ze swoim związkiem na fb. Jak mu się takie coś podoba to niech zostanie przy tej dziuni

Edytowane przez wariatka345
Czas edycji: 2012-11-13 o 17:21
wariatka345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 17:40   #4966
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wariatka345 Pokaż wiadomość
Aż mi się przypomniała sytuacja z moją mamą sprzed kilku miesięcy Otóż mój kolega ma razem z ojcem firmę (hydraulika itp.) i była coś załatwić i wciskała jemu mnie Mówiła mu, że sama jestem, żeby się brał za mnie a do mnie, żebym się za niego wzięła bo ma pewną pracę itp. Ahh Ci rodzice potrafią zrobić niezłą siarę

czyli plotki o ich rozstaniu nie prawdziwe. Jak widać i facet niedojrzały i ta laska i lubią obnosić się ze swoim związkiem na fb. Jak mu się takie coś podoba to niech zostanie przy tej dziuni
Moi rodzice się we swatki nie bawią, więc +, a ja fakt chcę kolesia db ustawionego ... Myślę, że to z wygody, bo EKS taki był
Tylko szkoda, że ja tego nie mogłam robić, bo zaraz (lista argumentów). Jak ja Mu coś o FB kiedyś mówiłam, dodaj zdjęcia, itp. To NIE, nie dla Niego, nie teraz, czasu nie ma, itp.
Stary 2012-11-13, 18:07   #4967
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wariatka345 Pokaż wiadomość
U mnie nie długo 2 miesiące minie od rozstania a ja coraz większą mam ochotę do niego napisać i błagać, żeby wrócił Jeszcze teraz siedzę w domu, bo z robotą mi nie wyszło i myśli sobie zaprzątam nim Na tej wiosce zakichanej też nie ma atrakcji a znajomi pracują i nie mam jak się spotkać. Umrę z nudów nie długo :/

ingemona fajnie, że już się podnosisz po tym rozstaniu Żeby tak było już zawsze!

Jak czytalam Twoj wpis to jakbym sama go pisala
Dokladnie wiem to czujesz, bo mialam identycznie. Znajomi tez w pracy albo sparowani , a ja sama siedzialam bez pracy i perspektyw. Co dodatkowo dolowalo.
A teraz? Dwa dni temu, nawet nie marzylam, ze moje podejscie tak diametralnie sie zmieni
Zaczekaj, Twoj dzien zmian tez przyjdzie. i to wczesniej niz myslisz . Przyjdzie, gdy sie go najmniej bedziesz spodziewac.

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny męczy mnie poczucie winy:

No ale przecież nie moja wina,że się zmieniłam albo że coś robiłam źle ,przecież mógł mi to wypomnieć, tym bardziej,że tyle razy go pytałam czy wszystko ok i żeby mówił mi co mu nie pasuje prawda? Przeciez nie jestem duchem świetym ani jasnowidzem...ehh.... tak mi dzisiaj źle. Nie jem nic od 2 dni i w ogóle nie czuję głodu. Najchętniej bym umarla emocjonalnie.

Nie zadreczaj sie !!!
To nie twoja wina, ze byl swinia i tchorzem i nie odezwal sie slowem, co mu nie odpowiada. Jego zakichana wina, Nie Twoja!!!
Tez sie dlugo obwinialam za wszystko i po co to? Zeby samej sie krzywdzic? Musisz powiedziec sobie stanowcze "dosc"
Jestes wiecej warta niz facet, ktory zachowuje sie jak przestraszony dzieciak

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez paputek00 Pokaż wiadomość
Najbardziej dziwi mnie, że wspominam rzeczy które były takie codzienne, zwyczajne - przechodzę obok jego bloku i przypomina mi się jak robiliśmy spaghetti albo siedzieliśmy w kuchni z jego współlokatorami a on mówił mi do ucha "pierwszy raz jestem szczęśliwy w tym mieszkaniu". Staram się tego nie rozpamiętywać i uciekać myślami...

Jesteście młodzi, myślę że sytuacja między wam trochę go przytłoczyła a teraz widzi jak świetnie sobie radzisz i żałuje. Pytanie czy powrót do niego to dobry pomysł, może lepiej zostawić to już za sobą? Przecież wcale go nie potrzebujesz

U mnie w tym tygodniu minie miesiąc i też nie mogę powiedzieć żebym rozpaczała Miałam swój kryzys jakiś czas temu i teraz jest już tylko lepiej. Uśmiecham się, mam dobry humor, nie łapią mnie doły, nie mam ataków paniki kiedy siedzę w domu. Dalej o nim myślę, ale nie jest to już codzienna obsesja. Pamiętam jak w pierwsze poranki po rozstaniu miałam takie mdłości, że ledwo mogłam wstać; do tego łomotanie serca - z czasem wszystko minęło

Oczywiscie, że będzie Cię lubił Dlaczego nagle miałby przestać?!

Ściągnij dowolny serial i oglądaj albo jedź do jakiejś galerii handlowej na "window shopping", poszukaj innej pracy... najgorsze jest siedzenie w domu i kombinowanie.

Aha, poznałam na S. pewnego chłopaka, gadamy ze sobą od poczatku listopada i wydaje się sympatyczny. Wstępnie umówiliśmy się na sobotę na kawę ale a) chłopak jest ode mnie młodszy o rok b) znalazłam go na fb (wiem, szpieg ze mnie! ) i zobaczyłam na jego tablicy że 22.10 zmienił status na "wolny". Nie wydaje się wam to trochę podejrzane - facet kończy związek a tydzień później zakłada konto na portalu randkowym? Przesadzam?
hmmm, powiem tak. Ja pare dni przed rozstaniem (ktore wiedzialabym ze jest nieuniknione) tez zalozylam konto. Co prawda pogadalam tylko z paroma facetami. Z zadnym nie chcialam sie umowic. Ale glownie zrobilam to zeby poczuc sie bardziej kobieco. Potrzebowalam zeby jakis facet mnie zauwazyl, zwyczajnie po prostu. Nie mialo dla mnie znaczenia, kim oni byli i co soba reprezentowali. Nie chialam sie z zadnym umawiac. Chcialam od obcego faceta uslyszec, ze wygladam atrakcyjnie. Ale to mijalo sie z celem. Bo to nie od tych osob, wtedy chcialam to slyszec tylko od tej jednej jedynej.
Spytaj sie go delikatnie, czy przypadkiem ostatnio nie zamknal w swoim zyciu jakiegos waznego rozdzialu? Ze ludzie bardzo czesto zaraz po rozstaniu zakladaja konta, nawet nie wiedzac za bardzo po co itd.
Jesli jest szczera i uczciwa osoba to sam Ci powie i sprawa zalatwiona
Powodzenia
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 18:19   #4968
Tindomerel_
Zadomowienie

A ja dzisiaj od południa siedzę i płaczę

Nie mogę się na niczym skupić a muszę znaleźć temat na pracę licencjacką.

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2012-11-14 o 14:21
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 19:52   #4969
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
hmmm, powiem tak. Ja pare dni przed rozstaniem (ktore wiedzialabym ze jest nieuniknione) tez zalozylam konto. Co prawda pogadalam tylko z paroma facetami. Z zadnym nie chcialam sie umowic. Ale glownie zrobilam to zeby poczuc sie bardziej kobieco. Potrzebowalam zeby jakis facet mnie zauwazyl, zwyczajnie po prostu. Nie mialo dla mnie znaczenia, kim oni byli i co soba reprezentowali. Nie chialam sie z zadnym umawiac. Chcialam od obcego faceta uslyszec, ze wygladam atrakcyjnie. Ale to mijalo sie z celem. Bo to nie od tych osob, wtedy chcialam to slyszec tylko od tej jednej jedynej.
Spytaj sie go delikatnie, czy przypadkiem ostatnio nie zamknal w swoim zyciu jakiegos waznego rozdzialu? Ze ludzie bardzo czesto zaraz po rozstaniu zakladaja konta, nawet nie wiedzac za bardzo po co itd.
Jesli jest szczera i uczciwa osoba to sam Ci powie i sprawa zalatwiona
Powodzenia
Pytałam o poprzednie związki Stwierdził, że jakiś czas temu zakończył pewną znajomość i założył konto bo jego przyjaciel znalazł tam swoją obecną żonę. "Jakiś czas temu" - czytaj, tydzień
Chciałam w piątek iść na koncert u mnie w mieście, wchodzę na stronę wydarzenia na fb i co? I widzę że M. bierze udział On nigdy nie chodził w takie miejsca. Nie wiem, chyba sobie odpuszczę
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 21:33   #4970
behemotkot
Rozeznanie

Cytat:
Bałabym się wziąć kredyt sama. Poza tym nie wiem, gdzie będę mieszkać za 2 lata.
I mój były i mój obecny mają własne, więc problem z głowy
Cytat:

No mi się nie zdarzyło, żeby któryś z moich miał mieszkanie. cos nie mam do takich szczęścia. Może w złe miejsca chodzę
Tak, Hosenka absolutnie zachwyca...I te buty
jedni wołają ją szczęście niepojęte
inni pani na K."

Początki bloga
http://okiembehemotkota.blogspot.com

Moje amatorskie fotki:
http://kasita.flog.pl/
behemotkot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 22:04   #4971
wariatka345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
Jak czytalam Twoj wpis to jakbym sama go pisala
Dokladnie wiem to czujesz, bo mialam identycznie. Znajomi tez w pracy albo sparowani , a ja sama siedzialam bez pracy i perspektyw. Co dodatkowo dolowalo.
A teraz? Dwa dni temu, nawet nie marzylam, ze moje podejscie tak diametralnie sie zmieni
Zaczekaj, Twoj dzien zmian tez przyjdzie. i to wczesniej niz myslisz . Przyjdzie, gdy sie go najmniej bedziesz spodziewac.

-
Mam nadzieję, bo powoli mnie to wykańcza psychicznie

wariatka345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 22:18   #4972
nothinggood
Zadomowienie

Dziewczyny... Gadam od ponad godziny z tym chłopakiem na fb, ale jest między nami chemia... Normalnie aż jest mi gorąco
nothinggood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 22:20   #4973
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny... Gadam od ponad godziny z tym chłopakiem na fb, ale jest między nami chemia... Normalnie aż jest mi gorąco
Wariatka Super!! I tak 3maj
Stary 2012-11-13, 22:22   #4974
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
Wariatka Super!! I tak 3maj
Dostałam zaproszenie na jego urodziny... A do tego w najbliższym czasie chce mnie zabrać gdzieś na imprezę... Jak ja mu jutro w oczy spojrzę po takiej rozmowie?
Stary 2012-11-13, 22:27   #4975
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostałam zaproszenie na jego urodziny... A do tego w najbliższym czasie chce mnie zabrać gdzieś na imprezę... Jak ja mu jutro w oczy spojrzę po takiej rozmowie?
Jak koleś niczego sobie to bym szła

Jak spojrzysz -NORMALNIE A co coś głupiego napisałaś
Stary 2012-11-13, 22:36   #4976
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
Jak koleś niczego sobie to bym szła

Jak spojrzysz -NORMALNIE A co coś głupiego napisałaś
No koleś jest niezły... Nawet bardzo niezły

Oj, pisałam... Gadaliśmy o tańcu na rurze i troszkę nam temat zszedł
Stary 2012-11-13, 22:38   #4977
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
No koleś jest niezły... Nawet bardzo niezły

Oj, pisałam... Gadaliśmy o tańcu na rurze i troszkę nam temat zszedł
No to jak niczego sobie to proszę Cię. Każdy schodzi na jakieś ala dziwne tematy. Więcej luzy, to nie są czasy Naszych rodziców
Stary 2012-11-13, 22:41   #4978
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
No to jak niczego sobie to proszę Cię. Każdy schodzi na jakieś ala dziwne tematy. Więcej luzy, to nie są czasy Naszych rodziców
No wiem, wiem, tylko tak dziwnie się czuję po prostu po tych 3 latach
Stary 2012-11-13, 22:43   #4979
Kwiatuszek133
Zadomowienie

nie mam juz sily, na prawde. nie daje juz rady ;(
Kwiatuszek133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 23:23   #4980
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
nie mam juz sily, na prawde. nie daje juz rady ;(
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości