|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Kornelciaczek:
dla niego nie pojete było, jak mogę się mu nie dać pocałowac na pierwszej randce, co dopiero mówiąc o czymś więcej generalnie to nie jakiś problem dla mnie, ale po prostu ... nie potrzebowałam tego Spotykaliśmy się praktycznie codziennie, pocałowaliśmy się pierwszy raz po ok 3 tygodniach, a po miesiącu się kochaliśmy. Zwariował całkiem, ja też Po kolejnym miesiącu się oświadczył. A teraz jest cudownym mężem (dogadujemy się świetnie, nie było do tej pory żadnej poważniejszej kłótni) sprząta, czasem gotuje, robi zakupy) , niemogącym się już doczekać dzidziusia. Jak leżymy i oglądamy film, to głaszcze brzuszek, całuje, mówi do maleństwa, gilga jak się wypina w brzuchu (czuć wyraźnie, jak się wypnie pupką albo główką).A w brzuszku siedzi sobie synek
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-11-13 o 14:42 |
|
|
|
#4952 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() Szkoda, że u mnie w mieście nie ma ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
Ja za to napiszę, że jestem ładna , niczego mi nie brakuje (poza większym biustem). I fakt nie posiadam skromności, ale przez to jestem odważniejsza i to co inni o mnie myślą - mam to gdzieś.---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
U mnie koncepcja zawsze jest, ale się boję, bo później narzekam!! ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2012-11-13 o 14:49 |
|||||
|
|
|
#4953 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4954 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
rewelacja i oto chodziło - jestem pełna podziwu i tak 3majcie (aż zazdroszczę) - p.s.: gdzie Go wyrwałaś Nie ma jakiegoś takiego samego kolegi do 29 r.ż. ??
|
||||
|
|
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszedł z inną, całował się z inną, na mnie się gapił a z jeszcze inną gadał przy stoliku Potem zagadał na FB. Wiesz co, ma kolegę (w wieku TŻ - 30 lat), ale niestety on dalej gustuje w max 20 latkach
|
|
#4956 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak mam koleżankę, która ma już dość długie włosy i zapuszcza je i nie daje sobie przetłumaczyć, że już w wakacje min miała 5 cm do ścięcia, bo ma tak rozdwojone końcówki/strasznie zniszczone, to ta dalej swoje i co pójdzie pewnie za X czasu i obetną jej z 15 cm ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
A Ty co myślisz, że ja STARUCHA?? (Przez to, że Ty w ciąży to Cie Czyli jeszcze HOT 20stka |
||
|
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20latka też może mieć poukładane w głowie, ale akurat te na które ten kolega trafia to niestety maja w głowie tylko imprezy, fochy, dziecinne zachowania itp. Żal mi go, bo fajny facet, ale swoje mankamenty w zachowaniu też ma.
|
|
#4958 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Singiel z czasową umowę o pracę nie dostanie kredytu. A jakbym straciła pracę, skoczyłabym z okna.
|
|
|
#4959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się sama z tego śmieję. To ciut nie ja - dogadały by się dzieciaki
|
|
|
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W tamtym roku gdy byliśmy ze sobą 1szy raz z eks pokłóciliśmy się i pojechałam w góry do rodziny żeby odpocząć, a ten napisał do mnie żebym przywiozła mu jakaś czarnulke (a ja blondyna, co prawda ciemna ale blondynka ) i później gdy się rozstaliśmy często przychodziły mi głupie myśli typu: zrobie sie na czarno to jak wróci bede znowu jego ![]() ![]() Po przemyśleniu dochodze do wniosku, że ładnie mi z taką długością włosów, tzn może nie o długość chodzi, ale wreszcie mam równiutkie włosy i całkiem całkiem to wszystko sie prezentuje Ciekawe czy chłopy, z którymi mieszkam zauważą zmiane
|
||
|
|
|
#4961 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No chyba,że znajde bogatego faceta, albo takiego, który to mieszkanie juz ma Pomażyć zawsze można, nie...---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Przecież piękna jesteś
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
||
|
|
|
#4962 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
I mój były i mój obecny mają własne, więc problem z głowy ![]() Cytat:
|
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Piękność" tu ma niewiele do rzeczy, bo gdyby od niej wszystko zależało w sprawach damsko-męskich, to nie miałabym tyle razy złamanego serca ![]() Poza tym ja nie jestem typem modnisi i paniusi, która się stroi i jest zawsze na bieżąco z modą (proste - generalnie to co "modne" mi się nie podoba ) a faceci pokroju mojego "starego" TŻ i tego jego kolegi raczej na takie nie zwracają uwagi na imprezach. Tu ewidentnie pojechałam mu po ambicji, więc bidulek aż się zakochał ![]() To z bloga to stare Ale na blog wrzuciłam jedno ze sesji ślubnej, więc bardziej aktualne: http://3.bp.blogspot.com/-HYx1mdXpRY...IMG_1136-2.png
|
|
#4964 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dostałam takiego kopa właśnie , że odechciało mi się EKSa i wszystkiego Tego mi było trzeba Uwaga, uwaga!! Wspólny wyjazd w "Nasze" miejsce z nową dziunią... Chyba bardziej podniecić się nie mogła jak jej "Kochanie" robi w plenerze jedzonko Nie wierzę!! W czym ja gorsza od niej byłam, (z tego co wiem urodą nie grzeszę), więc wtf? Co oni w ten sposób chcą mi dowalić, co chce pokazać, że to ona teraz Go ma (w końcu ktoś ją po X czasie zechciał ). Ciekawe czy jej każe brać tabsy ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Wiem, że brzmi okrutnie, ale ŻYCIE ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- http://sentencje.pl/1137/?code=AQDhM...BC7oBlyoW8bAP0#_=_ |
|||
|
|
|
#4965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Otóż mój kolega ma razem z ojcem firmę (hydraulika itp.) i była coś załatwić i wciskała jemu mnie ![]() czyli plotki o ich rozstaniu nie prawdziwe. Jak widać i facet niedojrzały i ta laska i lubią obnosić się ze swoim związkiem na fb. Jak mu się takie coś podoba to niech zostanie przy tej dziuni
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2012-11-13 o 17:21 |
|
|
|
|
#4966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko szkoda, że ja tego nie mogłam robić, bo zaraz (lista argumentów). Jak ja Mu coś o FB kiedyś mówiłam, dodaj zdjęcia, itp. To NIE, nie dla Niego, nie teraz, czasu nie ma, itp. ![]()
|
|
|
|
|
#4967 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak czytalam Twoj wpis to jakbym sama go pisala ![]() Dokladnie wiem to czujesz, bo mialam identycznie. Znajomi tez w pracy albo sparowani , a ja sama siedzialam bez pracy i perspektyw. Co dodatkowo dolowalo. A teraz? Dwa dni temu, nawet nie marzylam, ze moje podejscie tak diametralnie sie zmieni ![]() Zaczekaj, Twoj dzien zmian tez przyjdzie. i to wczesniej niz myslisz . Przyjdzie, gdy sie go najmniej bedziesz spodziewac---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Nie zadreczaj sie !!! To nie twoja wina, ze byl swinia i tchorzem i nie odezwal sie slowem, co mu nie odpowiada. Jego zakichana wina, Nie Twoja!!! Tez sie dlugo obwinialam za wszystko i po co to? Zeby samej sie krzywdzic? Musisz powiedziec sobie stanowcze "dosc" Jestes wiecej warta niz facet, ktory zachowuje sie jak przestraszony dzieciak ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
Spytaj sie go delikatnie, czy przypadkiem ostatnio nie zamknal w swoim zyciu jakiegos waznego rozdzialu? Ze ludzie bardzo czesto zaraz po rozstaniu zakladaja konta, nawet nie wiedzac za bardzo po co itd. Jesli jest szczera i uczciwa osoba to sam Ci powie i sprawa zalatwiona ![]() Powodzenia
|
|||
|
|
|
#4968 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj od południa siedzę i płaczę
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mogę się na niczym skupić a muszę znaleźć temat na pracę licencjacką. Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-11-14 o 14:21 |
|
|
|
#4969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Stwierdził, że jakiś czas temu zakończył pewną znajomość i założył konto bo jego przyjaciel znalazł tam swoją obecną żonę. "Jakiś czas temu" - czytaj, tydzień ![]() Chciałam w piątek iść na koncert u mnie w mieście, wchodzę na stronę wydarzenia na fb i co? I widzę że M. bierze udział On nigdy nie chodził w takie miejsca. Nie wiem, chyba sobie odpuszczę
|
|
|
|
|
#4970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No mi się nie zdarzyło, żeby któryś z moich miał mieszkanie. cos nie mam do takich szczęścia. Może w złe miejsca chodzę ![]() Tak, Hosenka absolutnie zachwyca...I te buty
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
|
#4971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4972 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny... Gadam od ponad godziny z tym chłopakiem na fb, ale jest między nami chemia... Normalnie aż jest mi gorąco
|
|
|
|
#4973 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4974 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4975 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4976 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4978 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4979 |
|
Zadomowienie
|
nie mam juz sily, na prawde. nie daje juz rady ;(
|
|
|
|
#4980 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

generalnie to nie jakiś problem dla mnie, ale po prostu ... nie potrzebowałam tego
Spotykaliśmy się praktycznie codziennie, pocałowaliśmy się pierwszy raz po ok 3 tygodniach, a po miesiącu się kochaliśmy. Zwariował całkiem, ja też
Po kolejnym miesiącu się oświadczył. A teraz jest cudownym mężem (dogadujemy się świetnie, nie było do tej pory żadnej poważniejszej kłótni) sprząta, czasem gotuje, robi zakupy) , niemogącym się już doczekać dzidziusia. Jak leżymy i oglądamy film, to głaszcze brzuszek, całuje, mówi do maleństwa, gilga jak się wypina w brzuchu (czuć wyraźnie, jak się wypnie pupką albo główką).

) i zobaczyłam na jego tablicy że 22.10 zmienił status na "wolny". Nie wydaje się wam to trochę podejrzane - facet kończy związek a tydzień później zakłada konto na portalu randkowym? Przesadzam? 

I teraz czuje się dziwnie... no cóż chociaż są równe i troche zdrowsze, ehhh

20latka też może mieć poukładane w głowie, ale akurat te na które ten kolega trafia to niestety maja w głowie tylko imprezy, fochy, dziecinne zachowania itp. 

, że odechciało mi się EKSa i wszystkiego
Nie wierzę!! 

On nigdy nie chodził w takie miejsca. Nie wiem, chyba sobie odpuszczę