|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6061 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Za gratulki dziekuje w imieniu swoim i Alex ale ona bidulka pewnie cierpi jeszcze troche.
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-11-13 o 21:02 |
|
|
|
|
#6062 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy termin od połowy sierpnia jest dobrym terminem na op? Muszę się wpasować tak, żeby mąż był na miejscu mógł zając się dziećmi i mną
. Od jutra staram się odłączyć od mojej bąbelki. Zaprzyjaźniony pan z apteki poradził mi smarować sutki naparem z piołunu, jest bardzo gorzki i nie szkodzi. On z żoną to testował |
|
|
|
#6063 |
|
Raczkowanie
|
Dobry termin. Ja miałam w czerwcu a i tak dopadły mnie upały ponad 30 stopni... ale jakoś przeżyłam, więc jeżeli tak tylko możecie się dopasować, to bierz
na następne wakacje będziesz miała już w pełni dojrzałe cycuszki
|
#6064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6065 |
|
Zakorzenienie
|
Amorcio jak dla mnie kazdy termin dobry, obys mogla tylko odpoczac sobie i sie nie przemeczac
ja mialm w lipcu przez kilkanascie dni nie bylo cieplo ale potem jak slonce dalo to oj ale lezalam sobie w domu a wokol mnie mialam wiatraki wiec nie bylo zle )Niepytajozdanie mam do Ciebie pytanie, no nie ma co ale masz duze piersi. Czy ludzie zauwazaja zmniany?? U mnie zmnian nie widac a kto wiedzial o operacji pyta sie "i co mialas ta operacje" )
|
#6066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak najbardziej mam pas i nie rozstaję się z nim. Piersi były zdecydowanie obwisłe, ale teraz nie są tylko na ładniejszy wygląd muszę poczekać
|
|
|
|
|
#6067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też uważam, że każdy termin, który zapewni wystarczająco ilość spokoju jest dobry ![]() Widocznie dobre wypychacze miałaś Ale rosną Ci te cuda, za 3-4 miesiące to dopiero będzie widać mega różnice
|
|
|
|
|
#6069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6070 |
|
Raczkowanie
|
mam do Ciebie pytanie, no nie ma co ale masz duze piersi. Czy ludzie zauwazaja zmniany?? U mnie zmnian nie widac a kto wiedzial o operacji pyta sie "i co mialas ta operacje"
)u mnie nikt nie wiedział o operacji tylko mama, tato i chłopak na początku jak chodziłam w tym pancerniku, to nie zakładałam jakiś bluzek żeby go było widać - a jeszcze był początek sierpnia, najgorętsze dni. Nikt nie zauważył. Teraz zakładam bardziej obcisłe bluzeczki, dekoldy bo w końcu mogę pokazać piersi. To fakt jeden chłopak i koleżanka powiedzieli mi że jakoś mi mocno cycki urosły - dla koleżanki odpowiedziałam że dobry push up i dużo kurczaków nie dopytywała się, mieszkam w małej mieścinie, i tam ludzie by zaraz gadali, wolałam ttego uniknąć, tym bardziej że jestem młoda ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- a widzieli Cię w bluzce z awatara? hahaha, właśnie ubierz kiedyś dobry dekold i pokaż wszyskim że już po ![]()
|
|
|
|
#6071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młoda jesteś to u Ciebie ma prawo bytu wkręta "a jakoś mi ostatnio urosły, nie wiem czemu"
|
|
|
|
|
#6072 |
|
Raczkowanie
|
Młoda jesteś to u Ciebie ma prawo bytu wkręta "a jakoś mi ostatnio urosły, nie wiem czemu"
![]() każdy głupi by zauważył, że z deski zrobił się jakiś cyc ale niech mają, kto wie ten wie i fajnie że jest takie forum jak to, można się wygadać, powiedzieć co i jak
|
|
|
|
#6073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prawda jak Ci urosły od hormonów? hihiii U mnie niby nikt nie zauważył, no zima jest, dużo ciuchów to nie widać ale kiedyś wracam z jogi w obcisłej bluzie, kurtka rozsunięta i spotykam starego kumpla a ten ooo jak się zmieniłaś? Zeszczuplałaś strasznie i cycki jakoś Ci urosły ahahhaaa...dobrze, że ciemno było to nie widział jak spłonęłam no i całą bajeczkę na poczekaniu wymyśliłam jak to łykałam jakieś hormony, jak utyłam, potem schudłam...no i to od tego chyba tak... Kurde ale tak myślę, że kiedyś i tak się wyda bo ja z nim na desce pływałam to mnie dobrze pamięta w stroju kąpielowym i z płaskim dekoltem
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-11-13 o 23:26 |
|
|
|
|
#6074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to byly moje piersi przez kilkanascie lat. Nikt nie chcial mi wierzyc ze cyckow nie mam mam nadzieje ze na 3 - 4 miesiace jeszcze im przybedzie ale czas pokaze![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Prosze się tu ze mnie nie smiac ))) w bluzce z awatara nie widzieli hihi ale ona na mnie za mala---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
A odnoscie dekoldow, musze to stwierdzic ale niestety przy anatomkach nie wyeksponuje piersi tak jak chce. To jest oczywiscie moje zdanie wiec to akurat mi nic nie da wiecej nerow niz pociechy, wiec chodze w bluzkach po szyje jak zawsze
Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi![]() 12.07.2012r. 485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa 27.07.2016r. Usta - 5ty ml Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2012-11-13 o 23:27 |
||
|
|
|
#6075 |
|
Raczkowanie
|
Prosze się tu ze mnie nie smiac
))) w bluzce z awatara nie widzieli hihi ale ona na mnie za malaU mnie tez duzo osob nie wiedzialo, teraz poszlam na nowa uczelnie-nowi ludzie wiec nawet nikt by sie nie domyslil bo nie wie jak bylo przed. Wiedza rodzice, TZ, siostra i 2 kolezanki najlepsze. Niestety dowiedzialy sie o mojej operacji osoby ktore nie chcialm zeby wiedzialy ale to dlugaaa historia. Pytaly mnie czy juz mialam operacje. Ostatnio odparlam "ja?jaka operacje, nic o tym nie wem" dobrze pokazuj te sexi cycunie, niech widzą i zazdroszczą! pewnie nie jeden facet na mieście z wrażenia potknąłby się o własne sznurówki jesteś piękną kobietą, trzeba pokazywać swoje atuty jak nie teraz to kiedy ?! ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- no jak to czemu? Lekarze twierdzą, że do 21 roku życia mogą rosnąć więc urosły no powiedz sama prawda jak Ci urosły od hormonów? hihiii U mnie niby nikt nie zauważył, no zima jest, dużo ciuchów to nie widać ale kiedyś wracam z jogi w obcisłej bluzie, kurtka rozsunięta i spotykam starego kumpla a ten ooo jak się zmieniłaś? Zeszczuplałaś strasznie i cycki jakoś Ci urosły ahahhaaa...dobrze, że ciemno było to nie widział jak spłonęłam no i całą bajeczkę na poczekaniu wymyśliłam jak to łykałam jakieś hormony, jak utyłam, potem schudłam...no i to od tego chyba tak... Kurde ale tak myślę, że kiedyś i tak się wyda bo ja z nim na desce pływałam to mnie dobrze pamięta w stroju kąpielowym i z płaskim dekoltem hahahaha, na poczekaniu zawsze najlepsze bajki powstają jeszcze jak jest sytuacja która tego wymaga dobrze, będzie zdziwiony jak możesz jeszcze zaskoczyć, pięknym biustem niech chłop widzi ale też miałyście tak że nie chciałyście żeby ktokolwiek wiedział, oprócz najbliższych Wam osób ? - czy to tylko ja jestem takim samolubem ?
|
|
|
|
#6076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie z rodziny wie tylko mąż, ale jeśli np. siostry w końcu się dopatrzą i zapytają to nie będę ukrywać Uciekam już, dobrej nocy, papa
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-11-13 o 23:57 |
|
|
|
|
#6077 |
|
Raczkowanie
|
na samym początku to byłam tak podekscytowana operacją, że myślałam, że będę się każdemu chwaliła a teraz już mi przeszło
U mnie z rodziny wie tylko mąż, ale jeśli np. siostry w końcu się dopatrzą i zapytają to nie będę ukrywać Uciekam już, dobrej nocy, papa ja też tak myślałam, że będę latać i każdemu pokazywać, ale przeszło mi najpierw dyskretnie pokazuje, a później jak się przyzwyczają to będę zakładała dekoldziki itp najbardziej się nie mogę doczekać wakacji i stroju kąpielowego ![]() ja też idę spać, dobrej nocki kochaniusie cycolinki |
|
|
|
#6078 |
|
Raczkowanie
|
ania31 21.11-6 ![]() lauren25 28.11- 13 ![]() kicia_nh 12.12- ii28 ![]() Matti 14.12- 30 ![]() Paularetka 03.01- 50 ![]() PRZEDPO 28.03- 134 [/
|
#6079 |
|
Raczkowanie
|
i po konsultacji wiec bede miala 350 lub 375 cc hm;p jeszcze w drodze powrotnej stanal mi samochod,padło mi sprzęgło 150 km od domu masakra laweta no padam dopiero wróciłam;d ide spać dobranoc
|
|
|
|
#6080 |
|
Zadomowienie
|
Hej dzoewczynki
![]() Witam się z rana...ale piekne slonko za oknem niebo jak w srodku lata ![]() Celinko, Pisze tutaj, bo z pw mnie wyrzuca ![]() Pani fryzjerka, ktora ma teraz ten sklep z artykulami fryz.kazala mi odczekac 2-3 miesiace zeby zupelnie nie zniszczyc wlosow. I co teraz? Ale dekoloryzator zamowila...gdybym się jednak uparla.---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Klaudus, Czy to normalne,ze 2,5-miesieczny maluch tylko raz budzi się w nocy na karmienie?skoro tylko cycusia je...
|
|
#6081 |
|
Raczkowanie
|
]Hej dzoewczynki
![]() Witam się z rana...ale piekne slonko za oknem niebo jak w srodku lata ![]() Klaudus, Czy to normalne,ze 2,5-miesieczny maluch tylko raz budzi się w nocy na karmienie?skoro tylko cycusia je.. cześć kochane u mnie nie ma takich rarytasów.Masz małego susła w domku ja się nie znam na dzieciach, ale chyba powinnaś się cieszyć że tylko raz w nocy musisz do Niego wstawać ja też czasami jak się budzę czuję że mam coś na piersi .. a tu mój TŻ trzyma żeby przypadkiem nigdzie nie ucieły miłegoo dnia |
|
|
|
#6082 |
|
BAN stały
|
pytajozdanie zobaczysz jak fajnie w wakacje bedzie!a strój kąpielowy będzie na Tobie super wyglądać!
Belseno ja miałam wręcz przeciwnie. Od samego początku bałam się "co ludzie powiedzą jak sie skapnął" .... |
|
|
|
#6083 |
|
Wtajemniczenie
|
horo moja najmłodsza też tak miała, w dodatku potrafiła rano spać do 10 aż zaglądałam czy dycha a była na samym cycu nawet wody nie dostawała z butelki
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- jade zaraz na mezoterapie igłową, zrobią mi z twarzy poduszeczke na szpilki, pierwszy raz i troche sie lekam
|
|
#6084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#6085 |
|
Raczkowanie
|
pytajozdanie zobaczysz jak fajnie w wakacje bedzie!a strój kąpielowy będzie na Tobie super wyglądać!
Belseno ja miałam wręcz przeciwnie. Od samego początku bałam się "co ludzie powiedzą jak sie skapnął" .... muszę kupić jakiś szałowy strój ja też się właśnie tego obawiam co ludzie powiedzą, bo każdy wie jaka jest sytuacja finansowa w kraju i niektórym się w głowie może nie zmieścić że my akurat wydajemy tyle pieniędzy na to żeby tylko lepiej wyglądać.
|
|
|
|
#6086 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wprawdzie na termometrze tylko +4, ale niebo błękitne bez żadnej chmurki Cytat:
![]() a mezoterapii zazdraszczam... widziałam efekty po 3 razach i rewelacja moje naturalne to średni blond mysi... jest ich podobno dużo, ale cieniutkie
|
|
|
#6087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#6088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może wytrzymam do świąt
|
|
|
#6089 |
|
Zadomowienie
|
a ta mezoterapia to co na co działa? fajnie brzmi , mi tez by mogli ponakuwać.
|
#6090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. U nas w Trójmieście też piękny dzionek, słonko świeci aż miło a ja kończę kostium jelonka dla moje córci na przedstawienie w szkole![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Gwendolinko, chyba jesteś z Trójmiasta więc mogę Ci polecić Abacosun mają akurat promocję na te zabiegi. Ja chodzę teraz na bioelectropeeling, jest to bardzo delikatny zabieg, dla wrażliwych cer również, efekty są po ok mcu od skończonej serii (karnety są bardzo opłacalne), mi pani kosmetyczka połączyła z kwasem migdałowym |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

. Od jutra staram się odłączyć od mojej bąbelki. Zaprzyjaźniony pan z apteki poradził mi smarować sutki naparem z piołunu, jest bardzo gorzki i nie szkodzi. On z żoną to testował
)

ania31 21.11-6 

u mnie nie ma takich rarytasów.