|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6091 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
ja też się przyznam ..laser sobie zafundowałam szc zególnie na szyję bo mam do dupy..starszą ode mnie o 15 lat chyba,gęba niby z 5 minus a szyja15+ech... aleee ee byłam na szyji 3 razy,na twarzy raz..i dziś mam na szyjce strupy wręcz,tak ostro pojechała,znieczulałam się EMLĄ godzinę przed bo nie dałabym rady![]() HORO myślę że spoko..ona ma już 2,5...więc uważam że jak je wystarczy to tak może być,ale sprawdź czy czasem nie traci na wadze,jak ładnie przybiera to znaczy że jest ok..i tyle,znam takie dzieci,bo moje to do roku po 3 razy się budziły ![]() CELINKO jak tam???co ty pisłaś,że miałaś tylko podwieszanie\??czy ja taka zacofana jestem???? ![]() NIEPYTAJOZDANIE calzedonię polecam ,jeśli o bikini chodzi i nie jedna z tego forum kobitka tez Ci poleci ![]() JOASI nie strachaj się..i daj znac po..jak było..ponoć to super też..jeśli o efekt chodzi
|
|
#6092 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
NIEPYTAJOZDANIE calzedonię polecam ,jeśli o bikini chodzi i nie jedna z tego forum kobitka tez Ci poleci
![]() jesteście niezastąpione a właśnie mam jeszcze pytanko, a jak myślicie jaki strój wybrać ? taki bez ramiączek tylko na sam biust? czy może z ramiączkami normalna, popularna góra ? coś mnie chyba jakaś grypa bierze, dzisiaj w nocy obudziłam się i nie mogłam słowa wymówić
Edytowane przez Niepytajozdanie Czas edycji: 2012-11-14 o 12:54 |
|
|
|
#6093 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczko,
przybiera pieknie kluseczka po 2,5 miesiąca ma na wadze 2670g więcej Gwen, mezoterapia to silne nawilżenie kwasem hialuronowym ![]() ja dopóki nie skończe karmić mogę pożegnać się z jakimikolwuiek zabiegami ... a przydałoby się
|
|
#6094 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=klaudeczka2010;3761 0922]TY JESTEŚ ZA MŁODA
ja też się przyznam ..laser sobie zafundowałam szc zególnie na szyję bo mam do dupy..starszą ode mnie o 15 lat chyba,gęba niby z 5 minus a szyja15+ech... aleee ee byłam na szyji 3 razy,na twarzy raz..i dziś mam na szyjce strupy wręcz,tak ostro pojechała,znieczulałam się EMLĄ godzinę przed bo nie dałabym rady![]() HORO myślę że spoko..ona ma już 2,5...więc uważam że jak je wystarczy to tak może być,ale sprawdź czy czasem nie traci na wadze,jak ładnie przybiera to znaczy że jest ok..i tyle,znam takie dzieci,bo moje to do roku po 3 razy się budziły ![]() CELINKO jak tam???co ty pisłaś,że miałaś tylko podwieszanie\??czy ja taka zacofana jestem???? ![]() KLAUDEK tak ja tylko podwieszanie ale troche podgladam dzis od rana i cycki sa
|
#6095 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobietki
![]() horo zazdroszcze slonca u mnie zimnota, wlasnie wrocilam do domu i chyba trzeba na glowa jaka czepke zakladac bo az boli od tego zimna ![]() Jooasiu daj znac jak tam bylo na zabiegu. Jestem ciekawa bo mam zamiar stosowac akie zabiegi oczywiscie za kilka lat. No i oczywiscie jak bedzie mnie na to stac Milego dnia dziewczynki ide do garow a potem sie edukowac
|
#6096 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
|
|
#6097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej lubuss ![]() To widzę,że tez Ci podobne zaproponował jak mi i też to samo powiedział,że weźmie na op. o rozmiar większe i rozmiar mniejsze-bo mi akurat nie zależy na wieeeelkich,ale z drugiej strony chce mieć je dobrze dopasowane,bo jak kiedyś oglądałam zdjęcia lasek na innym forum,to niektóre jakby miały za male implanty dobrane i po prostu piersi dobrze nie wypełniły-nie chcę takiego efektu,bo zauważyłam że wtedy sutki "patrzą" w dół albo na boki-chociaż te na boki,to ponoć jak implant jest za duży (cyt.E.S.) Chcę takie,żeby u mnie były na środku i na wprost a mówił coś Tobie o metodzie, którą będzie Ci robił??Mówił coś o tej powięzi mięsniowej-kojarzysz?? My chyba tu jedyne co u doktorka mamy mieć ![]() Dlatego m.in. zrezygnowałam z E.S. bo jak ona mnie nastraszyła,że sobie nie dam rady,że ktoś musi wiedzieć,bo trzy miechy zero dźwigania, to mi się tak nie uda,a nie mogę z góry zakładać,że rodzice mi pomoga-oni wiem że byliby przeciwko temu A mogłaś sprzedać auto,jak kiedyś pisałas,to nie byłoby kłopotu z laweta i byłaby kaska na op.teraz
|
|
|
|
|
#6098 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co tak się czasami zastanawiam, że gdyby ludzie postronni dowiedzieli się ile kosztuje zrobienie piersi, i że tyle na to wydałam to by mnie zlinczowali. Tak mi się wydaje, że ludzie mówiący, że mamy niepokolei w głowie zdecydowanie woleliby wydać te pieniądze w inny sposób np. na życie. Przed zabiegiem miałam jakieś takie dziwne poczucie winy wobec tych ludzi, ale w końcu nikomu nie ukradłam kasy. Zarobiłam to i wydaję tak jak uważam. Jak Wy się na to zapatrujecie?
|
|
|
|
#6099 |
|
Rozeznanie
|
Belseno nie wiem jeszcze jak rozmiarowo bo duzy opatrunek jest a raczej ogromny ale ciut odchylam tak od gory i widze troszke ladny rowek taki akurat. Przy zmianie opatrunku zajrze juz napewno
|
#6100 |
|
Zadomowienie
|
Niezadowolencja,
ja mam dokładnie takie same odczucia-co prawda jestem jeszcze przed zabiegiem, ale kasa jest;-) no i jak czasem widze te reklamy społeczne-szczególnie w TVNie,to odrazu mam jakieś wyrzuty,że w głowie mi się przewraca,a inni tak cierpią i od czasu do czasu mną targają takie skrajne emocje:-/ nie wiem jakie jest na to lekarstwo-myslalam ze tak ma sie tylko przed op.ale skoro Ty jestes po i dalej tak masz to sie niepokoję ) Ja z reguły jak długo się nad czyms zastanawiam,a potem już podejmę tą decyzję,to nie patrzę wstecz więc mam nadzieję że i tym razem tak będzie. Ja myślę że nie masz co rozpowiadać innym o sobie,bo po co komu wiedzieć-to kole w oczy,że ktos ma lepiej,ładniej itp. A w szczególności są najbardziej "niezadowoleni" Ci co zazdroszczą-taka smutna prawda...Moja kumpela wzięła się na sposób i jak ktoś pyta,to mówi że jest po kuracji hormonalnej i póki co zdaje to egzamin;-))
Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2012-11-14 o 14:04 |
|
|
|
#6101 |
|
Raczkowanie
|
a po co się ograniczać? Bierz 2, ja tam odrazu kupiłam sobie taką opaskę na same cycki i takie ściągane trójkąciki, wiązane na szyi i obydwa uwielbiam. Ten wiązany na szyi jakiś taki bardziej seksi mi się wydaje ale opaska fajna bo bez pasków można się opalić
to też wezmę dwa trójkąciki w takim razie sobie kupie i chyba taką właśnie 'opaske' fajnie bo nie ma paseczków odbitych później poszukam jak znajdę jakieś fajne, to wstawię tu |
|
|
|
#6102 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja to już miałam schizy, ze pewnie niedojada i nie ma siły obudzić sie na jedzenie Cytat:
to od razu przy zmianie opatrunku poproś Panią Dr o zrobienie fotki ... na pewno nie odmówi
|
|
|
#6103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale gdybym nawet miała wydać 25 to nie zastanawiałabym się. Pieniądze to nie wszystko (zakaldając, że nie klepie się biedy, wiadomo), liczy się to, że coś da Ci szczęście (w tym jednym wymiarze) i przede wszystkim nie jest chwilowe. Każdy ma jakieś wydatki, problemy. Jesli możesz sobie na to pozwolić i nie jest to jakieś głupie widzi misie to.. ciesz się nowym szczęściem
|
|
#6104 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co tak się czasami zastanawiam, że gdyby ludzie postronni dowiedzieli się ile kosztuje zrobienie piersi, i że tyle na to wydałam to by mnie zlinczowali. Tak mi się wydaje, że ludzie mówiący, że mamy niepokolei w głowie zdecydowanie woleliby wydać te pieniądze w inny sposób np. na życie. Przed zabiegiem miałam jakieś takie dziwne poczucie winy wobec tych ludzi, ale w końcu nikomu nie ukradłam kasy. Zarobiłam to i wydaję tak jak uważam. Jak Wy się na to zapatrujecie?
właśnie! dokładnie tam samo myślę jak Ty dlatego też w większym stopniu nie chciałabym aby ludzie się dowiedzieli. Tym bardziej, że ja jako osoba młoda - przyznam dali mi na zabieg rodzice, sama nie zarabiam, kształcę się żeby kiedyś i pomóc rodzicom. Też czułam się winna jak widzę osoby którym ledwo starcza na chleb. Serce mi się kraja i duszę bym oddała, żeby tym ludziom żyło się lepiej, ale jak na razie nic nie mogę zrobić ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- u mnie też trochę zimno... teraz jakieś 10 stopni ![]() a ja to już miałam schizy, ze pewnie niedojada i nie ma siły obudzić sie na jedzenie zimno, zimno wieje hahaha |
|
|
|
#6105 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Wam przynajmniej wiem co mówić jak ktoś mnie zapyta co zorbiłam. Póki co nikomu się jeszcze nie pokazywałam. Zresztą nawet jak bym powiedziała prawdę to nie zrozumieliby. Wyrzuty sumienia nadam mam, ale czasem sobie myślę, że przecież każdy ma swoje życie i nie można ciągle oglądać się za siebie. Teraz zresztą to już nie ma znaczenia, jestem po zabiegu i już
No ale słuchajcie jaką radochę miałam... Zobaczyłam piersi joasi FANTASTYCZNIE było oglądać to co prawdopodobnie będzie się miało za 2-3 miesiące. Zdjęcia jej anatomków pozwoliły mi uwierzyć, że moje też się tak ładnie ułoża |
|
|
|
#6106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najpierw znieczulenie emlą potem nakłówanie miejsce przy miejscu aparacikiem w który wmontowana była sztrzykawka zakończona cieniutką pół cm igiełką. czuć to na twarzy ale nie jest bolesne po znieczuleniu. bezpośrednio po widać każde miejsce po wbiciu igły, cała twarz okropkowana, teraz już tylko pare śladzików zostało, do jutra ma być czysto. na efekty trzeba czekać, zapisałam sie na trzy zabiegi w odstępach tygodniowych. jak bedzie fajnie zrobie jeszcze szyjke bo też się już wiotka robi.---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Niezadowolencja ale ja mam okrąglaski tylko niewielki implant w rozciągniętej piersi dał taki naturalny efekt jak pisałaś o psich nosach to teraz widzisz że też takie miałam, opuchlizna na górze, pusta piers na dole ale noszenie pasa i czas robią swoją. piersi to atrakcja dla cierpliwych kobiet ide do Ciebie zerknąć
|
|
|
#6107 |
|
Zadomowienie
|
No i tak trzymac!!Głowa do góry-widać,dziewczyny się tu wspierają i choć na forum mozna się wyżalić...A jak pomyślę,że miałam kiedys wyrzuty sumienia i długo zwlekałam z kupnem telefonu,bo mi się podobał taki a nie inny model,to przypomina mi to tą samą sytuację
I teraz po czasie tak stwierdzam,że jak źle jest tak myslec,bo duzo fajnych rzeczy mozna przegapić,a tym co głodowali to i tak nie pomogło... Z wycieczką moich marzen też tak miałam,że po co jechac,ze są biedni ludzie,głodni w Afryce itp. Ale pojechałam i cholernie się cieszę,że tam byłam-marzenie spełniłam,telefon kupiłam,a Ci co głodowali to dalej głodują i świat juz taki będzie-nie zmienimy tego,czasem liczą się drobne gesty i o tym trzeba pamiętac. Także i teraz postaram się nie myslec tak o operacji-potem wiem,ze bede sie cieszyc...oczywiscie zawsze pozostaje zapytanie-czy bedę zadowolona z efektów i chyba ta niewiadoma powoduje te wszystkie zamęty-gdyby ktos dawal nam pewnosc ze wszystko bedzie ok,to nie byloby tego.... Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2012-11-14 o 14:32 |
|
|
|
#6108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musimy się troche ratować żeby piękno zatrzymać, choć mój stary po czole się stukał jak mnie zobaczył po powrocie taką okłutą i zasmarowaną maścią. ja zaczynam wyraźnie widzieć że skóra traci gęstość choć mam z natury taką grubą i jędrną to czuje pod palcami że wiotka się robi, jeszcze w zeszłym roku tak nie miałam. i szyja no właśnie wisieć mi pod brodą zaczyna a piekne podcięcie tam było. ja sie chyba nie potrafie godnie starzeć, wole to robić ładnie jak trzeba bedzie to i pociąć się dam ale na to jeszcze czas.a jak tam Twoje gardziołko, lepiej się czujesz?
|
|
|
#6109 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------
Jooasi "ja mam okrąglaski tylko niewielki implant w rozciągniętej piersi dał taki naturalny efekt "To ciekawe co piszesz...hm, nie pomyślałabym że mozna ta droga iśc,zeby uzyskać naturalny wygląd.Nie lepiej było anatomiczne odrazu wstawić?? Oczywiście nie widziałam Twoich zdjęć,także cięzko mi powiedzieć,ale oglądałam gdzie indziej zdjęcia jak dziewczyny miały właśnie takie naturalnie wyglądający efekt a w podpisie ze okrągły implant po tym co lekarze mi mowili na konsultacji,to wydawaloby sie,ze w takich piersiach byl zle dobrany implant-za mały,aby ja wypełnić,a z tego co piszesz,to wychodzi,ze to efekt zamierzony...hm?A nie spowoduje to,ze te piersi po czasie bardziej obwisną?Bo rozciągnięta jest skóra i teraz jeszcze ciąży implant??Kurcze-ja boję się,że mi skóra obwiśnie,implant zostanie i nie daj "buk" zrobi sie dubble bubble czy jakos tak??jeju nie ograniam juz tego
|
|
|
|
#6110 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]Niezadowolencja ale ja mam okrąglaski
tylko niewielki implant w rozciągniętej piersi dał taki naturalny efekt jak pisałaś o psich nosach to teraz widzisz że też takie miałam, opuchlizna na górze, pusta piers na dole ale noszenie pasa i czas robią swoją. piersi to atrakcja dla cierpliwych kobiet ide do Ciebie zerknąć [/QUOTE]Czego byś tam nie miałą, wygląda to super naturalnie
|
|
|
|
#6111 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#6112 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6113 |
|
Raczkowanie
|
SABA! glowa do gory, wszystko bedzie super!!
|
#6114 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki,
a ja się skupsiłam na wstawienie kilku nowych fotek ... zapraszam![]() w końcu przymierzyłam swoje jeszcze dziewicze stroje plażowe
|
|
#6115 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilona była uparta na okrągłe implanty bo miałam we łbie wbite że w tej mojej klapniętej piersi anatomiczny implant da wiszący efekt i nawet lekarz mnie nie przekonał. teraz już bym anatomki brała
nie mam za małych implantów, mam max duży do mojej budowy klatki i rozstawu piersi, większy okrągły by się nie zmieścił. nie miałam też obwisłych cycków tylko puste po karmieniach. na razie przeżyły ze mną rok i efekt jest ok a co bedzie dalej to czas pokaże
|
|
#6116 |
|
Raczkowanie
|
Horo, ten niebieski !! przepiekny!!
|
#6117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No a ja widzisz nie miałam zdania-jakie u mnie byłyby najlepsze-po prostu nie chciałam zwisów i tyle. No ale na jednej konsultacji Pani dr stwierdziła,ze u mnie tylko anatomy-ja jej wówczas powiedziałam,że chciałabym mieć "rowa";-)) i żeby u góry były podniesione,a ona dalej swoje,że będzie "zjeżdżalnia" itp. Potem dowiedziałam się,ze ponoc ta pani proponuje wszystkim roodzącym anatomy-czy to jakas reguła,to nie wiem,może przypadek.No ale poszłam do drugiego dra i stwierdził,ze na siłe anatomy też mozna ale on by dał jednak okrągłe,zeby podniesc u góry,czyli trafił mi w sedno-wyszło na to ze powinnam chciec okrągłe.Przyczym pani dr stwierdziła,ze zdecydowanie nie okrągłe bo będzie efekt "piłek",no a widac Ty masz okrągłe i wyszły naturalnie....Dlatego ja już zgłupiałam od tego wszystkiego |
|
|
|
|
#6118 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=horo_2;37592144]oj, czekam na fotki, czekam
a włoski zawsze robiłam odcieniem popielatym (kupę lat), od kilku miesięcy (poza jakimiś "wybrykami-kombinacjami" trwającymi mega krótko ) kładłam na włosy odcień lodowy trochę ciemniejszy od wcześniejszego popielu. horo ja Ci powiem ze odkad zaczelam robic wloski tylko pasemkami sa o wiele zdrowsze niz na calosc ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#6119 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------
kasikkk87 u mnie wie tylko maz [/QUOTE]nNo u mnie tez tylko mąż, dlatego ja zrezygnowałam z E.S. bo mnie nastraszyła,że sobie nie poradzimy we dwoje, jeszcze z małymi dziecmi,bo ponoc długo sie dochodzi po tych jej dwóch mięśniach, no i mi jako że rodziłam zaproponowała anatomy,a wtedy w ogóle dała takie obostrzenia,że faktycznie zaczęłam się zastanawiać,a 3 miesiące po op.mąż nie może być ze mną,bo wyjeżdża po 2...ale mimio to babka sensownie wszystko mówiła,więc trochę mi szkoda że nie u niej :-/ |
|
|
|
#6120 |
|
Zadomowienie
|
Horo widziałam, podziwiałam, super
Jeszcze 30 dni! zaczełam brać Rutinoscorbin dzisiaj i coś na wzmocnienie włosów. Czy przed operacją muszę to odstawić?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

szc zególnie na szyję bo mam do dupy..starszą ode mnie o 15 lat chyba,gęba niby z 5 minus a szyja15+ech...
aleee ee byłam na szyji 3 razy,na twarzy raz..i dziś mam na szyjce strupy wręcz,tak ostro pojechała,znieczulałam się EMLĄ godzinę przed bo nie dałabym rady

... a przydałoby się

po tym co lekarze mi mowili na konsultacji,to wydawaloby sie,ze w takich piersiach byl zle dobrany implant-za mały,aby ja wypełnić,a z tego co piszesz,to wychodzi,ze to efekt zamierzony...hm?A nie spowoduje to,ze te piersi po czasie bardziej obwisną?Bo rozciągnięta jest skóra i teraz jeszcze ciąży implant??Kurcze-ja boję się,że mi skóra obwiśnie,implant zostanie i nie daj "buk" zrobi sie dubble bubble czy jakos tak??jeju nie ograniam juz tego