|
|
#2371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
|
|
|
|
#2372 | |
|
Wtajemniczenie
|
strippi witamy !
) wreszcie gratuluję wizyt ! Cytat:
Z tą cytryną to w wielu laboratoriach i wielu lekarzy odradza, są nowe badania, że wyciśnięcie cytryny wpływa na wynik. Więc ja np mam zakaz od swojego gina i wiem ze kilka dziewczyn też. Chanel_Coco ![]() Koleżanko z tarczycą, proszę nie eksperymentuj teraz na swoim zdrowiu, tak jak pisze monika da się umówić do lekarza, nie lecz się teraz sama, wciśnij się jakoś na nfz
|
|
|
#2373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
mialo nie byc pisania o jedzeniu no ale powiem wam ze wlasnie zjadlam nalesniki z nutella i bita smietana pycha. Choc musialam wybrac pomiedzy pierogami ruskimi. no piszcie dalej buzki
|
|
#2375 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja zjadlam tyle czekolady, ze chyba... matyldoooo co sie dzis ze mna dzieje?! Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
co do glukozy to mi tez odradzili cytryne ale mi nie przeszkadzal smak slodki tulko konsystencja
|
|
#2377 |
|
Wtajemniczenie
|
oj tak piszecie o tej glukozie, a przecież to nic strasznego. Sama miałam kilka razy robioną, do tego krzywe cukrowe (7 pobrań co pół godziny) i jakoś tak źle nie było - może jedynie nudno czekając na kolejne pobranie krwi
Dla mnie badanie jak badanie...
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2378 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za wizytę i za potwierdzenie synkarośnie jak na drożdżach Cytat:
![]() a model Księżniczka stoi u Julki i zachwyca mnie każdym dniem Cytat:
super są Cytat:
piękne imię a nieaktywne mamusie usuwamy z listy Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę i za potwierdzenie synkawidać u nas siusiaki nie odpadają Cytat:
z Tobą wszystko jest ok współczuję Ci przeżyć z tą pracą, wiem dobrze jak to jest ![]() trzymaj się
|
|
|
|
#2379 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2380 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nawet nie pamiątam dokładnie ile dokładnie banknam dopłaci do tych odsetek... My przede wszystkim patrzyliśmy na to ile nas wyniesie rata przez te pierwsze 8 lat... majac nadzieję, że za 8 lat jak już będziemy płacic pełna ratę to może troszkę zwiększa się nasze zarobki... W kazym razie we Wrocławiu na mieszkanie 55m z balkonem 6,5m + m-ce parkingowe + mala piwnica placiliśmy 325 tys (niecałe 6tys za metr). Kredyt na 30 lat. Z tego co pamietam to w ramach RnS we Wrocku dopłacali do mieszkania kosztującego max 6150zł za metr... a jak to wyglada teraz to nie wiem. W tej chwili ratę mamy około 1500zł (ok 800zł) dopłaca bank, więc po 8 latach pełna rata nas wyniesie około 2300zł... to będzie masakra ale wolę narazie o tym nie myśleć wiem, że gdyby nie ta dopłata nie bylibysmy w stanie kupić tego mieszkania, bo rata 2300zł w tej chwili absolutnie nie wchodziłaby w gręCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Więc nieźke tam sobie poczynaCytat:
Cytat:
A ja wczoraj nie miałam kiedy zajrzec no i juz tyle naskrobane Jutro może zrobię fotkę i Wam pokażę Albo ewentualnie w weekend, bo w piatek jedziemy po ciuszki do drugiej kolezanki - ona ma dla mnie kilka kartonów, więc narazie wezmę tylko takie do pół roczku bo nie mam gdzie tego trzymać A do tego jeszcze powiedziala, że moga nam dać kołyskę Z tego co pamiętam to taka klasyczną, drewnianą mają I jeszcze jakies 3 rożki, pościel do kołyski... więc już się nie mogę doczekać żeby to przejrzec![]() A teraz idę odgrzewac pierogi, bo Gucio już się domaga amu A własnie... chyba mi nie zacytowało wszystkiego, bo z tego co kojarzę to pytałyście dlaczego o małym mówimy Gucio No więc - mój Tż tak wymyslił Dopóki maluch jest bezimienny, to jest Guciem Czyli pewnie dopiero po porodzie otrzma prawdziwe imię
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj wujek 2 lata temu kupowal mieszkanie 65m2 balkon 3 pokoje i zapalicl tylko 195tys, fakt faktem kibelek z lazienka bylo do generalnego i no w koncu to tylko Sosnowiec mialam dzis skonczyc o 16 ale co sie okazalo wyszlam z domu juz o 14, moje sniadanie z rana znajdowalo sie tylko 30 minut w zoladku, nie wiem co sie dzieje, ale ost co zjem od razu leciiiiiii ![]() aaa ogolnie wyczytane w ktroryms z linkow ''Jeśli w ciąży masz: zbędny tłuszcz na brzuchu, a nie na udach i pośladkach, ciemne otoczki brodawek, jasnożółty mocz, suche dłonie, a włosy na nogach szybciej ci rosną - będzie chłopiec. '' - haaa to juz wiecie dlaczego od razu wiedzialam ze bedzie chlopak |
|
|
|
|
|
#2382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
żeby było wszystko w porządku..
|
|
|
#2383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szczególnie jeśli chodzi o kłakiChanel_Coco ![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:
|
|
|
|
|
|
#2384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [/QUOTE] ''Jeśli w ciąży masz: zbędny tłuszcz na brzuchu, a nie na udach i pośladkach, ciemne otoczki brodawek, jasnożółty mocz, suche dłonie, a włosy na nogach szybciej ci rosną - będzie chłopiec. '' - haaa to juz wiecie dlaczego od razu wiedzialam ze bedzie chlopak Eee, to u mnie pewnie dziewczyna, bo nic mi się nie zgadza ![]() EDIT: mam jakieś problemy z cytowaniem, wybaczcie
|
|
|
#2385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pamięć
![]() Cytat:
leci jak nie wiem Cytat:
na marzec ok warto mieć choć jeden bo nigdy nie wiadomo jak to będzie Cytat:
Cytat:
![]() i super, że przyszły Ci już rzeczy ja dalej czekam Zamówiłam właśnie meble
|
|
|
|
#2386 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh koszty okolokredytowe tez nie sa male... Cytat:
wciaz cos zamawiasz i widze ze coraz wiekszy kaliber
|
|
|
|
#2388 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś w mieście od rana, małe zakupy, księgowa, wizyta u babci i tak na 14 bylismy w domu, mąż migiem do pracy a ja do łózka
nie wiem co sie ze mna dzieje ale ja moge spać całą noc i cały dzień. Przed chwilą wstałam.
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(zazdroszcze... mam problemy ze snem)
|
|
|
|
#2390 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć bo nie pamietam czy sie witałam
![]() nadrabiam od tyłu nie wiem na ile dam rade odpisac ale postaram sie was nadrobić za wszystkie tygodnie i wizyty Cytat:
Ponawiam pytanie dostałaś potwierdzenie o bezpiecznym maluchu
|
|
|
#2392 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki za pamięć Cytat:
i spodenki Cytat:
dziękuję noo tylko tyle musiałam, czekać na odblokowanie Cytat:
nie wiem jak teraz wypiję bez bleee no wreszcie, bo stęskniłam się i miałam 15 stron do nadrobienia Cytat:
a ja zjadłam pizze :d szkoda tylko, że miałam 10min przygrzać ją w piekarniku (gotowa z pudełka) a ja oczywiście ją spaliłam i jem teraz taką twardą i nadpaloną dziękuję
|
|
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i jakie prawdziwe Cytat:
Teraz za ok 5dni jedziemy po farby białą, niebieską do ścian, granatową na drewno na suficie i białą do drewna (łóżeczko będziemy malować) Dziś przyszła mi naklejka drzewo A wczoraj rożek i pościel do wózka świetne są ![]() No i owieczka stella z bijącym sercem, jak ją włączyłam to zachciało mi się spać ![]() Teraz poluję na huśtawkę z Fisher Price ![]() muszę kupić przewijak na nakładkę na przewijak, otulacza i potem już zostaną kosmetyki i drobne rzeczy
|
|
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
Wasze kciuki pomogły! DZIĘKUJE!!!
Właśnie wróciłam. I naszczęście złe przypuszczenia pani doktor się nie potwierdziły. Ale od początku. Wchodzę, kładę się do USG, serce mi wali jak oszalałe, gin zasiada przy sprzęcie, a tu zonk, wyłączyli prąd w całej dzielnicy No i sobie tak leżałam jakieś 15 minut, zastanawiając się czy uda się dzisiaj zrobić to USG czy wrócę z niczym. Ale naszczęście po 15 minutach ciemności, nastała jasność. Zaraz na początku gin powiedziała, że dziś to jest zupełnie inaczej ułożony niż tydzień temu. No i potem mówiła że już widzi to czego nie mogła się dopatrzyć ostatnio, mówiła w jakimś swoim lekarskim języku, którego niestety nie sposób zrozumieć, w każdym razie, po dokładnym obejrzeniu serduszka mojego maluszka, stwierdziła że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Na koniec przejrzała opis z badania 4d z Krakowa i powiedziała, że robili to profesjonaliści jeżeli chodzi o USG. Niepoważnym byłoby podwarzać ich badanie. Ja ostatnio na wizycie nie potrafiłam powiedzieć kto mnie badał w krk, bo pewnie gdybym to wtedy powiedziała, to przestałaby mieć wątpliwości że z serduszkiem może być coś nie tak. Ale nie mam jej za złe, że takowe wątpliwości miała, bo oznacza to że jest bardzo dokładna. Cieszę się że wyszło wszystko dobrze, pod niebo bym mogła teraz skakać z tej radości. A ten mój mały Łobuz niech mi juz wiecej takich numerów nie robi, pogroziłam mu palcem i powiedziałam że nie ładnie tak stresować mamuśkę Jestem przeszczęśliwa!!!
|
|
#2396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Więcej takich wiadomości!
|
||
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja mam zły humor... okropnie się czuję i ogólnie taki dół mnie bierze...
|
|
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:PCytat:
cudowna wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!! moze czekolady?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

) wreszcie 

za wizytę i za potwierdzenie synka
Klupś Żyrafka
) Jakieś popularne firmy? Jutro jade na zakupy i chętnie bym gdzieś zajechała i sobie coś kupiła.

między wcześniejszymi wizytami przytyłam 0,5kg a między dzisiejszą a ostatnią 5kg.

klask i:
dostałaś potwierdzenie o bezpiecznym maluchu
05.07.2008