|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biżuteryjki dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy - WOŚP
Obecnie jest u mnie, na Ruczaju. Z Biórkowa to ze 40 km będzie
![]() Ja właśnie kończę w samotności butelkę wina i spoglądam ukradkiem na serce zastanawiając się, jak się do tego zabrać po MIESIĄCACH nie ruszania warsztatu i przy okazji nie s☠☠☠☠☠☠☠ić tego co już zrobiła Edzia, chociaż dostałam błogosławieństwo na psucie No ale jednak psuć bym nie chciała. No nic. Skończę wino i pomyślę. Obym z tym myśleniem wyrobiła się do piątku.
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
Targeo mi pokazało tylko 25km
![]() Ale i tak nie wiem jak podpiąć jakiś licznik do bloga. Jest tu jakiś programista? |
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ok, niech będzie, pod jednym warunkiem: jak nas spam zaleje, to będziesz sprzątać ![]() Aaaaa z telefonu, no, to może. Ale myślisz, że sporo osób będzie komentować z telefonu?
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-11-14 o 22:10 |
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
To jest szansa, że w piątek przejmę wędrasia?Albo to co z niego zostanie
|
|
|
|
|
#305 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy sporo spośród Waszych znajomych, wiem, że ode mnie bardzo dużo
W tym ja :p I serio - co gdzie jestem i widzę weryfikację to nie komentuję mimo, że mam już komentarz napisany.Jak nas zaleje to ja posprzątam, a Ty se ją nazat włączysz, ok?
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- A bo wiesz, ja tak okrężnie jeżdżę
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Skidblandir - wyłączone
|
|
#308 |
|
Rozeznanie
|
I super
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
Google maps podaje że z biórkowa na ruczaj to jest 30 km
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
Drobny update, otrzymałam dane od iwogg
![]() Projekt z charmsami: 1. Marisella - kolor dowolny (srebro) 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit - w miedzi 3. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading), wykończenie srebrne 4. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading), wykończenie srebrne 4. Eilo (Kasia Furtak) - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - srebro 5. Eilo (Kasia Furtak) - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - miedź 6. Skidi - kolory dowolne, wykończenie miedziane 7. Skidi - kolory dowolne, wykończenie srebrne 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 10. Sunflower55 - kolor dowolny (srebro) 11. KarmazynowyKamyk - kolor dowolny (srebro) 12. Killa Ree - kolor dowolny (srebro) 13. orangecountry - kolor dowolny (srebro) 14. Biedronka1 - kolor raczej obojętny: beading+ ewentualnie srebro 15. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 16. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 17. JoannaW_ - kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 17. Człowiek widmo, pędzi martini z gruszek ![]() 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź, mosiądz albo srebro, kolory dowolne 21. frufelek - żółty lub zielony, srebro 22. monika_tl (Monika Tarasin-Lenart)- szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk 23. lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt, pomarańczowy, zielony 24. onaania - haft koralikowy kolory dowolne, wykończenie srebrne 25. Jaga1214 (Iza Szczypek) - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 26. Jaga1214 (Iza Szczypek) - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 27. Jaga1214 (Iza Szczypek) - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 28. klejnotki - ze srebrem -mam serduszkowe kaboszony z brązowego awenturynu i niebieskiego i zielonego chalcedonu ale w razie potrzeby mogę zrobić z czegoś innego więc czekam na informację jakich kolorów potrzeba 29. klejnotki - miedź, mosiądz same lub z jakimś kolorem wg potrzeb 30. Verha - miedź, mosiądz, srebro z kolorem się dostosuję 31. dagus_gd - srebro, kolor dowolny 32. Rusa48- miedź, mosiądz, kolor dowolny 33. Rusa48 - plecionka wykończona srebrem, kolor dowolny 34. Kathinna - miedź - bordo, zielony, "przezroczysty", czarny, szary 35. Kathinna - srebro - kolory wyżej 36. April_May - koraliki (beading), kolor dostosuję się, zapięcie srebrne 37. Loquacee - srebro, kolory dowolne 38. Senanque - srebro, dowolna kolorystyka 39. Mamatosiagosia - charms w miedzi 40. Kasia83 - srebro, kolorystyka dowolna 41.Kasia83 - srebro, kolorystyka dowolna 42. Rododendron7 - sutasz laczony ze szklem/kamieniamisrebro ALBO miedziana, kolor dowolny 43. Rododendron7 - sutasz laczony ze szklem/kamieniami srebro ALBO miedziana, kolor dowolny 44. Ewasko - srebro wire-wrapping - kolor dowolny 45. klamaja (Kinga Wawrzyniak)- srebro, kolorystyka dowolna 46. Kornelia Sus - srebro, kolor: biały, czarny lub szary 48. Kornelia Sus - srebro, oraz sutasz, kolor: biały, czarny lub szary 47. ak_pinki - srebro, sutasz kolorystyka dowolna 49. ak_pinki - srebro, plecionki w srebrze 50. 101Milka (Maria Wróblewska)- srebro, beading - zielenie, niebieskości, czerwienie, biele 51. Auuu (Anya Es) - srebro, sutasz, kolorystyka multi- (czerń + róż + zieleń + beż + dodatki) w odcieniach zgaszonych 52. Auuu (Anya Es) - repus w miedzi 53. smoczek - srebro, kolor dowolny 54. smoczek - brąz, kolor dowolny 55. smoczek - brąz, kolor dowolny 56. smoczek - brąz, kolor dowolny 57. ewinak (Ewa Bawangarda) - srebro, kolor dowolny (FB) 58. Jacek Doliński (FB) miedziane oksydowane temperaturowo - karabińczyka brak 59. Iza Recymbel (FB) -----> do uzupełnienia 60. iwogg - srebro, kolor dowolny 61. pctrx - koralikowo 62. Pillow - miedź, mosiądz, srebro - sutasz, lut lub wrap ---> ilości do uzupełnienia 63. Vestis - srebrne + cytryn 64. Vestis - srebrne + peridot 65. Vestis - srebrne + granat 66. Beata Nocuń (FB) - srebro - sutasz: czerwony 67. Beata Nocuń (FB) - srebro - sutasz: biały 68. Beata Nocuń (FB) - srebro - sutasz: szafirowy [ad rem: upewnić się przed wysyłką, że dostała karabińczyki srebrne] 69. zanna4 - wykończenie srebrne lub miedziane, plecionka lub haft koralikowy, kolor dowolny Oznaczyłam osoby z FB - na wypadek, gdyby ktoś już tu był wpisany, a ja nie znam nicka... będzie łatwiej skorygować ![]() pewne korekty już wprowadziłam zgodnie z informacjami od dziewcząt.Bazy: 1a (baza) - Pastelowo - miedziane chainmaille (booooosko ) 2a (baza) - rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 3a (baza) - Verha - chainmaille z miedzi 4a (baza) - Rusa48- chainmaille z miedzi, mosiądzu lub szydełkowa (kolor i grubość dowolna w zależności od rodzaju sznurka) http://dora-artt.blogspot.com/2012/0...ego-kufra.html (tu z gorsetowego, więc dość szeroka) 5a (baza) Kathinna - ewentulanie jeśli odpowiada to mogę coś w tym stylu zrobić, w wybranym kolorze, z wzorkiem lub bez i z miejscami na zaczepienie charmsów 6a Frydzia - bransoletka koralikowo-szydełkowa wykończenie miedziane 7a Frydzia - bransoletka koralikowo-szydełkowa, wykończenie srebrne Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2012-11-14 o 23:56 |
|
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=loquacee;37624412]Jest szansa. O ile jutro coś zrobię
![]() No to do dzieła ![]() |
|
|
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ZROBIŁAM ![]() ![]() ![]() ![]() Na tyle, na ile mi się udało - mamy lokalizację Wędrasia na blogu ![]() Tylko każdą zmianę trzeba będzie wprowadzać ręcznie, więc proszę wszelkie odbiory wraz z adresami nowej lokalizacji meldować na maila blogowego
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to zawsze źle wpiszę...
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Czy ja bym mogła, że tak powiem, ostatnim rzutem na taśmę, dołączyć do charmsów? 1-2 sztuki, kolor dowolny, plecionka lub haft koralikowy, wykończenie srebrne lub z miedzi?
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
Mam dokladnie to samo i wiele znajomych osob rowniez, najbardziej zniechecajaca rzecz przy komentarzach, omijam szerokim lukiem ;] Musi byc cos naprawde oblednego na blogu, zebym to *G* wpisywala...
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569478 BIŻUTERIA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585087 FANPAGE: http://www.facebook.com/Rododendron7 GALERIA: https://picasaweb.google.com/114956622234292997547 Edytowane przez rododendron7 Czas edycji: 2012-11-15 o 02:07 |
|
|
|
|
#317 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzeiwuszki drogie, ja trochę testowałam ciut inny blogowy lay (bardziej pasujący do szablonu aukcji) na blogu testowym i postaram się go wdrożyć, ale potrzebuję do tego pięciu notek ze zdjęciami, więc na razie się wstrzymam i niech wszystko będzie po staremu - blog, bannery i tak dalej
Potem się zrobi rewolucję najwyżej ![]() Ja dziś machnę jeszcze notkę szerszą o mojej części wędrasia (ostatnio chciałam napisać cokolwiek, tak z partyzantki, bo blogspot u mnie nie działał i milion osób angażowałam do tego ), więc nie uprzedź mnie, Aga, ze swoją częścią, ok? Niestety, wszystko z mojej strony to dopiero wieczorem, bo aktualnie jestem zaangażowana w działalność hmm... naukową. W którą się wrobiłam jak ostatni pacan, ale już mniejsza o to. Dość powiedzieć, że właśnie studiuję artykuł pod tytułem "Duch Święty i korzystanie z Internetu", czad i siwy dym, mówię Wam... |
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella - kolor dowolny (srebro) 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit - w miedzi 3. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading), wykończenie srebrne 4. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading), wykończenie srebrne 4. Eilo (Kasia Furtak) - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - srebro 5. Eilo (Kasia Furtak) - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - miedź 6. Skidi - kolory dowolne, wykończenie miedziane 7. Skidi - kolory dowolne, wykończenie srebrne 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 10. Sunflower55 - kolor dowolny (srebro) 11. KarmazynowyKamyk - kolor dowolny (srebro) 12. Killa Ree - kolor dowolny (srebro) 13. orangecountry - kolor dowolny (srebro) 14. Biedronka1 - kolor raczej obojętny: beading+ ewentualnie srebro 15. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 16. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 17. JoannaW_ - kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 17. Człowiek widmo, pędzi martini z gruszek ![]() 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź, mosiądz albo srebro, kolory dowolne 21. frufelek - żółty lub zielony, srebro 22. monika_tl (Monika Tarasin-Lenart)- szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk 23. lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt, pomarańczowy, zielony 24. onaania - haft koralikowy kolory dowolne, wykończenie srebrne 25. Jaga1214 (Iza Szczypek) - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 26. Jaga1214 (Iza Szczypek) - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 27. Jaga1214 (Iza Szczypek) - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 28. klejnotki - ze srebrem -mam serduszkowe kaboszony z brązowego awenturynu i niebieskiego i zielonego chalcedonu ale w razie potrzeby mogę zrobić z czegoś innego więc czekam na informację jakich kolorów potrzeba 29. klejnotki - miedź, mosiądz same lub z jakimś kolorem wg potrzeb 30. Verha - miedź, mosiądz, srebro z kolorem się dostosuję 31. dagus_gd - srebro, kolor dowolny 32. Rusa48- miedź, mosiądz, kolor dowolny 33. Rusa48 - plecionka wykończona srebrem, kolor dowolny 34. Kathinna - miedź - bordo, zielony, "przezroczysty", czarny, szary 35. Kathinna - srebro - kolory wyżej 36. April_May - koraliki (beading), kolor dostosuję się, zapięcie srebrne 37. Loquacee - srebro, kolory dowolne 38. Senanque - srebro, dowolna kolorystyka 39. Mamatosiagosia - charms w miedzi 40. Kasia83 - srebro, kolorystyka dowolna 41.Kasia83 - srebro, kolorystyka dowolna 42. Rododendron7 - sutasz laczony ze szklem/kamieniamisrebro ALBO miedziana, kolor dowolny 43. Rododendron7 - sutasz laczony ze szklem/kamieniami srebro ALBO miedziana, kolor dowolny 44. Ewasko - srebro wire-wrapping - kolor dowolny 45. klamaja (Kinga Wawrzyniak)- srebro, kolorystyka dowolna 46. Kornelia Sus - srebro, kolor: biały, czarny lub szary 48. Kornelia Sus - srebro, oraz sutasz, kolor: biały, czarny lub szary 47. ak_pinki - srebro, sutasz kolorystyka dowolna 49. ak_pinki - srebro, plecionki w srebrze 50. 101Milka (Maria Wróblewska)- srebro, beading - zielenie, niebieskości, czerwienie, biele 51. Auuu (Anya Es) - srebro, sutasz, kolorystyka multi- (czerń + róż + zieleń + beż + dodatki) w odcieniach zgaszonych 52. Auuu (Anya Es) - repus w miedzi 53. smoczek - srebro, kolor dowolny 54. smoczek - brąz, kolor dowolny 55. smoczek - brąz, kolor dowolny 56. smoczek - brąz, kolor dowolny 57. ewinak (Ewa Bawangarda) - srebro, kolor dowolny (FB) 58. Jacek Doliński (FB) miedziane oksydowane temperaturowo - karabińczyka brak 59. Iza Recymbel (FB) -----> do uzupełnienia 60. iwogg - srebro, kolor dowolny 61. pctrx - koralikowo -----> do uzupełnienia 62. Pillow - miedź, mosiądz, srebro - sutasz, lut lub wrap ---> ilości do uzupełnienia 63. Vestis - srebrne + cytryn 64. Vestis - srebrne + peridot 65. Vestis - srebrne + granat 66. Beata Nocuń (FB) - srebro - sutasz: czerwony 67. Beata Nocuń (FB) - srebro - sutasz: biały 68. Beata Nocuń (FB) - srebro - sutasz: szafirowy [ad rem: upewnić się przed wysyłką, że dostała karabińczyki srebrne] 69. zanna4 - wykończenie srebrne lub miedziane, plecionka lub haft koralikowy, kolor dowolny 70. Lianna - srebro - sutasz: kolor dowolny Oznaczyłam osoby z FB - na wypadek, gdyby ktoś już tu był wpisany, a ja nie znam nicka... będzie łatwiej skorygować ![]() pewne korekty już wprowadziłam zgodnie z informacjami od dziewcząt.Bazy: 1a (baza) - Pastelowo - miedziane chainmaille (booooosko ) 2a (baza) - rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 3a (baza) - Verha - chainmaille z miedzi 4a (baza) - Rusa48- chainmaille z miedzi, mosiądzu lub szydełkowa (kolor i grubość dowolna w zależności od rodzaju sznurka) http://dora-artt.blogspot.com/2012/0...ego-kufra.html (tu z gorsetowego, więc dość szeroka) 5a (baza) - Rusa48- plecionka, srebrne wykończenie 6a (baza) Kathinna - ewentulanie jeśli odpowiada to mogę coś w tym stylu zrobić, w wybranym kolorze, z wzorkiem lub bez i z miejscami na zaczepienie charmsów 7a Frydzia - bransoletka koralikowo-szydełkowa wykończenie miedziane 8a Frydzia - bransoletka koralikowo-szydełkowa, wykończenie srebrne
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-11-15 o 09:10 |
|
|
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
Nieśmiało zgłaszam się do charmsów..
srebro, kolor dowolny |
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
1 sztuka?
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Projekt z charmsami: 1. Marisella - kolor dowolny (srebro) 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit - w miedzi 3. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading), wykończenie srebrne 4. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading), wykończenie srebrne 4. Eilo (Kasia Furtak) - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - srebro 5. Eilo (Kasia Furtak) - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - miedź 6. Skidi - kolory dowolne, wykończenie miedziane 7. Skidi - kolory dowolne, wykończenie srebrne 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 10. Sunflower55 - kolor dowolny (srebro) 11. KarmazynowyKamyk - kolor dowolny (srebro) 12. Killa Ree - kolor dowolny (srebro) 13. orangecountry - kolor dowolny (srebro) 14. Biedronka1 - kolor raczej obojętny: beading+ ewentualnie srebro 15. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 16. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 17. JoannaW_ - kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 17. Człowiek widmo, pędzi martini z gruszek ![]() 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź, mosiądz albo srebro, kolory dowolne 21. frufelek - żółty lub zielony, srebro 22. monika_tl (Monika Tarasin-Lenart)- szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk 23. lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt, pomarańczowy, zielony 24. onaania - haft koralikowy kolory dowolne, wykończenie srebrne 25. Jaga1214 (Iza Szczypek) - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 26. Jaga1214 (Iza Szczypek) - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 27. Jaga1214 (Iza Szczypek) - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 28. klejnotki - ze srebrem -mam serduszkowe kaboszony z brązowego awenturynu i niebieskiego i zielonego chalcedonu ale w razie potrzeby mogę zrobić z czegoś innego więc czekam na informację jakich kolorów potrzeba 29. klejnotki - miedź, mosiądz same lub z jakimś kolorem wg potrzeb 30. Verha - miedź, mosiądz, srebro z kolorem się dostosuję 31. dagus_gd - srebro, kolor dowolny 32. Rusa48- miedź, mosiądz, kolor dowolny 33. Rusa48 - plecionka wykończona srebrem, kolor dowolny 34. Kathinna - miedź - bordo, zielony, "przezroczysty", czarny, szary 35. Kathinna - srebro - kolory wyżej 36. April_May - koraliki (beading), kolor dostosuję się, zapięcie srebrne 37. Loquacee - srebro, kolory dowolne 38. Senanque - srebro, dowolna kolorystyka 39. Mamatosiagosia - charms w miedzi 40. Kasia83 - srebro, kolorystyka dowolna 41.Kasia83 - srebro, kolorystyka dowolna 42. Rododendron7 - sutasz laczony ze szklem/kamieniamisrebro ALBO miedziana, kolor dowolny 43. Rododendron7 - sutasz laczony ze szklem/kamieniami srebro ALBO miedziana, kolor dowolny 44. Ewasko - srebro wire-wrapping - kolor dowolny 45. klamaja (Kinga Wawrzyniak)- srebro, kolorystyka dowolna 46. Kornelia Sus - srebro, kolor: biały, czarny lub szary 48. Kornelia Sus - srebro, oraz sutasz, kolor: biały, czarny lub szary 47. ak_pinki - srebro, sutasz kolorystyka dowolna 49. ak_pinki - srebro, plecionki w srebrze 50. 101Milka (Maria Wróblewska)- srebro, beading - zielenie, niebieskości, czerwienie, biele 51. Auuu (Anya Es) - srebro, sutasz, kolorystyka multi- (czerń + róż + zieleń + beż + dodatki) w odcieniach zgaszonych 52. Auuu (Anya Es) - repus w miedzi 53. smoczek - srebro, kolor dowolny 54. smoczek - brąz, kolor dowolny 55. smoczek - brąz, kolor dowolny 56. smoczek - brąz, kolor dowolny 57. ewinak (Ewa Bawangarda) - srebro, kolor dowolny (FB) 58. Jacek Doliński (FB) miedziane oksydowane temperaturowo - karabińczyka brak 59. Iza Recymbel (FB) -----> do uzupełnienia 60. iwogg - srebro, kolor dowolny 61. pctrx - koralikowo -----> do uzupełnienia 62. Vestis - srebrne + cytryn 63. Vestis - srebrne + peridot 64. Vestis - srebrne + granat 65. Beata Nocuń (FB) - srebro - sutasz: czerwony 66. Beata Nocuń (FB) - srebro - sutasz: biały 67. Beata Nocuń (FB) - srebro - sutasz: szafirowy [ad rem: upewnić się przed wysyłką, że dostała karabińczyki srebrne] 68. zanna4 - wykończenie srebrne lub miedziane, plecionka lub haft koralikowy, kolor dowolny 69. Lianna - srebro - sutasz: kolor dowolny 70. PiLLow -srebro - sutasz: bordo + czarny z czerwonym swarem 71. PiLLow - srebro - sutasz: niebieski z czerwienią z sercem z korala 72. PiLLow - srebro - wrapek: mullticolor 73. PiLLow - miedziany - z granatami 74. PiLLow - mosiężny - z czerwienią. Bazy: 1a (baza) - Pastelowo - miedziane chainmaille (booooosko ) 2a (baza) - rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 3a (baza) - Verha - chainmaille z miedzi 4a (baza) - Rusa48- chainmaille z miedzi, mosiądzu lub szydełkowa (kolor i grubość dowolna w zależności od rodzaju sznurka) http://dora-artt.blogspot.com/2012/0...ego-kufra.html (tu z gorsetowego, więc dość szeroka) 5a (baza) - Rusa48- plecionka, srebrne wykończenie 6a (baza) Kathinna - ewentulanie jeśli odpowiada to mogę coś w tym stylu zrobić, w wybranym kolorze, z wzorkiem lub bez i z miejscami na zaczepienie charmsów 7a Frydzia - bransoletka koralikowo-szydełkowa wykończenie miedziane 8a Frydzia - bransoletka koralikowo-szydełkowa, wykończenie srebrne 9a Loquacee - bransoletka łańcuszkowa, srebro 10a Lwica83 - bransa makramowa z wykończeniem srebrnym 11a PiLLow - bransa tekstylna, wykońćzenie: srebro [stop! niepewne!] 12a Agata Dziadkowiak (FB) - 10 baz z wykończeniem srebrnym13a AnyaEs barddzo barddzo chce dla nas zrobic baze, z wykonczeniem srebrnym ![]() 99a :P Mari - dopełni braki brans ze srebrnym wykończeniem ![]()
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-11-15 o 12:34 |
|
|
|
|
#321 |
|
Rozeznanie
|
Ja się już zgłosiłam, ale chyba nikt nie zauważył
.Czy jakaś dobra dusza może mnie dopisać do listy? Nie wiem dlaczego ale jak kopiuję to znikają mi kolory i pogrubienia ![]() Jedno srebrne serduszko z kolorem dowolnym. |
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż odmawia przyjęcia tak długiej listy, zatem od dteraz kopiujemy od nrka 75 a starocie zostają za nami, nie znikną. Bazy też zostają za nami, bo, zdaje się, że tych wystarczy póki co
![]() Chyba rzeczywiście wszystkim umknęło. ROH - dopisuję ![]() 75. ROH - srebro, kolor obojętny 76. Krzysztof Gradzik (FB) - miedziany, kolor dowolny, repus 77. Krzysztof Gradzik (FB) - mosiężny, kolor dowolny, repus 78. Krzysztof Gradzik (FB) - srebro, kolor dowolny, repus 79. Marianna Ada (FB) - srebro, kolor dowolny, technika tekstylna [między beadingiem a sutaszem]; kolor: odcienie czerwieni i szarości
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-11-15 o 13:25 |
|
|
|
|
#323 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
|
|
|
|
|
#324 |
|
Wtajemniczenie
|
dopisuję do listy w pliku
![]() 75. ROH - srebro, kolor obojętny 76. Krzysztof Gradzik (FB) - miedziany, kolor dowolny, repus 77. Krzysztof Gradzik (FB) - mosiężny, kolor dowolny, repus 78. Krzysztof Gradzik (FB) - srebro, kolor dowolny, repus 79. Marianna Ada (FB) - srebro, kolor dowolny, technika tekstylna [między beadingiem a sutaszem]; kolor: odcienie czerwieni i szarości 80. Djenka (szczegóły mam, dopiszę tu, jak dotrę do domu )
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2012-11-15 o 16:16 |
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Też poproszę o dopisanie do listy: 1-2 sztuki, kolor dowolny, plecionka lub haft koralikowy, wykończenie srebrne . W zeszłym roku przegapiłam, ale teraz się postaram podwójnie
|
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
ja też bym się dopisała jeśli można na charmsa, jedno serduszko miedziane, kolor dowolny, mogę też zrobić bazę miedzianą chainmaille jeśli trzeba
|
|
#327 |
|
Rozeznanie
|
Update:
75. ROH - srebro, kolor obojętny 76. Krzysztof Gradzik (FB) - miedziany, kolor dowolny, repus 77. Krzysztof Gradzik (FB) - mosiężny, kolor dowolny, repus 78. Krzysztof Gradzik (FB) - srebro, kolor dowolny, repus 79. Marianna Ada (FB) - wykończenie srebrne, technika tekstylna (między beadingiem a sutaszem), odcienie czerwieni i szarości 80. Djenka - wykończenie srebrne, sutasz 81. Djenka - srebro, wire wrapping 82. Extrano - wykończenie srebrne, plecionka lub haft koralikowy, kolor dowolny 83. Extrano - wykończenie srebrne, plecionka lub haft koralikowy, kolor dowolny 84. Secesyjka - miedź, kolor dowolny 85. agnieszkamundra (nie znalazłam na liście wizażowej, za to widnieje na liście z FB) - srebro, kolor dowolny UZUPEŁNIENIA: Ad. 61. pctrx - koralikowo, wykończenie srebrne Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2012-11-15 o 17:56 |
|
|
|
|
#328 |
|
Rozeznanie
|
Ej, wiecie co? Ale to będzie czad
Normalnie ciężką kasę dla dzieciaków w tym roku zbierzemy!!
|
|
#329 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja chciałam zaznaczyć że zrobię te dwa charmsy z przyjemnością ale nie będzie moich zdjęć. Nie chciałabym się promować na tym wydarzeniu. Mojego linka z bloga też możecie usunąć
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
PORÓWNAŁAM LISTY OBIE - w pliku już jest ok - w ostatniej kolumnie jest numerek z WIZAZU - na w razie co
![]() są dwa powtórzenia numeracyjne na liście wizazu: numer 4 i numer 17 - i dlatego wychodzi więcej w pliku ![]() listy wizazowej nie koryguję - bo osoby się teraz zgadzają ![]() a w pliku można znaleźć kto jaki gdzie ma numer - więc stwierdzam na chwilę obecną mamy 87 charmsów zgłoszonych ![]() przez 55 osób ![]() Update: 75. ROH - srebro, kolor obojętny 76. Krzysztof Gradzik (FB) - miedziany, kolor dowolny, repus 77. Krzysztof Gradzik (FB) - mosiężny, kolor dowolny, repus 78. Krzysztof Gradzik (FB) - srebro, kolor dowolny, repus 79. Marianna Ada (FB) - wykończenie srebrne, technika tekstylna (między beadingiem a sutaszem), odcienie czerwieni i szarości 80. Djenka - wykończenie srebrne, sutasz 81. Djenka - srebro, wire wrapping 82. Extrano - wykończenie srebrne, plecionka lub haft koralikowy, kolor dowolny 83. Extrano - wykończenie srebrne, plecionka lub haft koralikowy, kolor dowolny 84. Secesyjka - miedź, kolor dowolny 85. agnieszkamundra - srebro, kolor dowolny 86. Abra Art (Sylwia Szpila-Wiącek) - Srebro, kolor dowolny UZUPEŁNIENIA: Ad. 61. pctrx - koralikowo, wykończenie srebrne ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Mam pytanie, ale najpierw kilka słów wyjaśnienia: w domu używam chrome, w pracy firefox. w pracy nie ma propblemu z pisaniem postów, edytowaniem postów, kolorowaniem postów... a w domu, pisanie posta, gdzie chcę, żeby były kolory, pogrubienia czy inne "efekty specjalne" to muszę kodem html... [ color = " royalblue " ] [ b ] coś [ / b ] [ / color] (dodałam spacje, żeby było widać o co chodzi) w poście dla wszystkich będzie wyglądać tak: coś ktoś wie, jak to zrobić, żeby tego kodu nie musieć wpisywać, tylko, żeby działało tak, jak w foxie? bo dostaję już młodych...
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2012-11-15 o 19:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

No ale jednak psuć bym nie chciała. No nic. Skończę wino i pomyślę. Obym z tym myśleniem wyrobiła się do piątku.