Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-08.2011 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnej cześci naszego wątku. Zapraszam do głosowania
Już jest zima i bałwanek-mamo, mamo nie mam sanek! 4 8,33%
Na jedzenie czasu nie marnujemy, od rana do nocy świat poznajemy. 0 0%
Śnieg, sanki i Mikołaj, do zabawy nas zawołaj. Ciągle rośniemy i coraz więcej łobuzujemy 0 0%
Książki „czytamy“, coraz więcej mówimy, nasze mamusie w zdziwienie wprawimy. 0 0%
Jesteście gotowi na szaleństwa wakacyjnych dzieci? To już kolejna zima z ich udziałem leci 0 0%
Pierwsze święta odkąd chodzimy i na saneczkach też już jeździmy 2 4,17%
Czy to synek, czy to córka- co dzień wielka rozpierdułka 13 27,08%
Kończymy ząbkować, zaczynamy mówić, wakacyjnych dzieci nie da się nie lubić. 3 6,25%
Zima przyszła, my psocimy i na sanki wychodzimy 2 4,17%
Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 15 31,25%
Zbieramy siły, szyki zwieramy, na bunt dwulatka razem czekamy 1 2,08%
Mamy ciągle nowe, szatańskie pomysły, przez które mamusie tracą wszystkie zmysły 3 6,25%
Na sankach śmigać, choinki stroić, przy stole broić- to wszystko tej zimy ze swym smykiem zrobimy! 1 2,08%
Biegam, skaczę, klocki składam i na nocnik sobie siadam. 1 2,08%
Biegam, skaczę, klocki składam i do mamy ciągle gadam. 1 2,08%
Zęby prawie wszystkie mam, zjadam wszystko am, am am 2 4,17%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-15, 07:32   #2341
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość

Zanka
współczuję jelitówki..nienzwidzę tego paskudztwa..najgorzej że to ma straszną siłę rażenia..mi najbardzie cola pomagała..
dziękuję, nie było tak źle tym razem
tak w ogóle miło mi poznać

właśnie dziewczyny mam problem, otóż Filip jako jedyny w domu nie chorował, ale wiem, że może mieć na sobie wirusy i boję się go posłać do przedszkola, osoba która chorowała może niby do 10 dni po ustąpieniu objawów zarażać, a co z kimś kto nie chorował? myślicie, że dobrze robię, że Filip nie chodzi do przedszkola teraz? czy może powinien chodzić?

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 08:19   #2342
myha82
Wtajemniczenie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

taki news wymaga wychylenia nosa z krzaczorów
EVE MEGA GRATULACJE!!! I ty to tak spokojnie napisałas? Rozmnażamy sie na potege

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 08:25   #2343
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Hmm może faktycznie zależy od rejonu
A to macie indywidualny projekt? My kupowaliśmy gotowy
gotowy, tylko ona ma biuro projektowe więc robimy wszystko u niej, będzie załatwiać nam wszelkie pozwolenia itp.
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A wiecie, ze po ciąży mam czekoladowstręt. I paprykowstręt
ten pierwszy to bym chciała chociaż teraz, podobnie jak w poprzedniej ciąży, jedyne słodkości które wsuwam to lody. Koniecznie..czekoladowe albo cytrynowe
Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Czas spać spokojnej nocki wszystkim a na koniec Jaś-pogromca zimowego obuwia w tymże obuwiu jest bohaterem w swoim domu kolorowych snów
słodki! Jak ślicznie pozuje
Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
W każdym bądź razie mniemam, że zrobił siku, bo złapał się za pieluszkę i zapłakał trochę, chyba troszkę mu coś naderwała i go piecze...
ale dobrze, że już wyszedł, bo pediatra mi mówiła, że jak nie wyjdzie do 2 urodzin to trzeba będzie wyciągac i podobno robią to na żywca, na siłę...
my byliśmy u urologa, bo mały miał zabieg, to powiedział że do 4 r.ż spokojnie, wczesniej nie ma co interweniować
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
I mam nowine: jestem w ciazy. dzis zrobilam testjutro wizta u gina na potwierdzenie i yeahhhhhhhhhh
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!
Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
napisze jeszcze że dzisiaj Dawid pogroził paluszkiem mojej mamie, za to że zwróćiła mu uwagę że stuka w szybę ładowarką od laptopa, a on odwrócił się i idąc szybko w jej stronę coś mówił po swojemu zdenerwowany po czym pogroził paluszkiem
pisałyście ostatnio o bicu przez dzieci i ja dzisiaj myslałam że on idzie ją uderzyć, ale nie tylko pogroził

nie da sobie w kaszę dmuchać

przeżyłam wczoraj otwarcie przewodu (wreszcie ), kolejny większy stres to egzaminy w styczniu

Jadę zaraz do lekarza, i tak nic ciekawego nie będzie, ale trzeba odbębnić comiesięczną wizytę

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 08:26   #2344
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:

I mam nowine: jestem w ciazy. dzis zrobilam testjutro wizta u gina na potwierdzenie i yeahhhhhhhhhh
ogromne gratulacje!

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 08:28   #2345
pieleszka
Wtajemniczenie

Eweeve gratuluję czekam na wieści od gina, który to tydzień
Natko jaki uroczy Dominik a dom szybciutko powstaje. pamiętam jak niedawno wstawiałaś zdjęcie samej działki a co do Hani, to żadnych innych objawów nie ma. wysypka pomału zaczyna schodzić.
Justynko moja Hanysa też z tych, co to uwielbiają takie rozrywki jak czepianie się mamusi i wymuszanie noszenia na rękach chyba mogę z Tobą konkurować o mistrzostwo robienia wszystkiego jedną ręką
Kolinko na pewno Dawidowi przejdzie to niejedzenie. pewnie jest tak jak piszą dziewczyny - przez ząbki
co do prezentów: ja mam kilka typów na upominki dla Hani. od dziadków mała dostanie wózek (już podobno czeka zapakowany ), od nas taką tablicę z ikea jak ma Sara Carmelki (zgapiłam), a od ciotek chcę książki (zbiór opowiadan "poczytaj mi mamo" i drugą część "moje polskie rymowanki"), magnesy i klocki na mikołajki dostanie od nas teletubisia. a sanki kupimy przy okazji, jak się w sklepach pojawią - a najpewniej to jak sypnie pierwszy śnieg tatuś w te pędy będzie gnał po saneczki
Agni to teraz "błogi" odpoczynek Cię czeka, skoro koloniści pojechali
scio dla "rozgadanej" agatki. zdolna z niej dziewczynka!! Hania też się pomalutku rozkręca...ale aż tyle nie mówi. ale za to pięknie odpowiada na pytanie kto w Afryce mieszka jakoś szczególnie sobie ten wierszyk upodobała i zaskoczyła kiedyś męża, gdy podczas oglądania książeczki zatrzymał się na tym wierszyku, a Hania do niego "oo Bambo!!"

w ogóle to dzień dobry

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 08:29   #2346
aania_20
Zakorzenienie

A w ogóle to jestem niekulturalna:
dzień dobry

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 08:30   #2347
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
A w ogóle to jestem niekulturalna:
dzień dobry
ja tez sie nie popisałm kultura osobista
DZIEŃ DOBRY

Martynka

Natalka
Stary 2012-11-15, 08:37   #2348
anka_1984
Raczkowanie

Witam i ja
podczytuje z pracy,ale .

I podczytywania koniec - praca mailami przychodzi
anka_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 09:06   #2349
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
ela no to dobrze, że wszystko dobrze. Wrzesień 2013 - takie kontrole co roku mogą być, nie? nie za często, ale jednak nadzorowane. Myślałam o Was dziś i jesteś dzielną mamą.
dzięki

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Mój bratanek miał niedawno zabieg na siusiaku. Ma 3 lata.
Pod narkozą, straszna trauma z sikaniem.
Potrafił cały dzień nie sikać, płakał, że go boli.
Masakra.
Dziwnie mi się czyta jak piszesz Johny
Bo do tej pory to tylko u Telika Johny był
no właśnie, mam nadzieję, ze nas to ominie
piszę Johny, bo my w domu tak na niego też mówimy a jak zaczął chodzić to był Johny Walker

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość

Ela mojej znajomej córeczka urodzona w tym samym czasie co twój Jaś tez urodziła się bez nerki, co więcej z usg w ciąży sprawdzała ze w opisach jest ze wszystko jest prawidlowo na swoim miejscu, więc jak już takie dwie sytuacje to może nie jest to wcale takie rzadkie. Ale podoba mi się jak piszesz, taki spokój zdystansowanie od ciebie bije
popłakałam się tylko jak się dowiedziałam, potem się obwiniałam, że to może moja wina, bo w ciąży jeszcze miałam zajęcia na uczelni i np na niektóre nie mogłam wejsć bo promieniowanie czy coś tam i bałam się, że może jednak gdzieś mnie napromieniowało, a potem stwierdziłam, że zaraz, chwileczkę... przecież to nie choroba tylko po prostu ubytek, szczęście nawet, że trafiło na nerkę, jak już coś musiało być, bo jest druga zapasowa, tyle ludzi żyje z jedną nerką i jest dobrze. Widzę, że nic mu nie dolega, więc jestem spokojna a w razie czego oddam mu swoją, jest przecież bardzo duże prawdopodobieństwo, że będzie pasowna

Cytat:
chyba podzialalo bo panie mowia ze juz lepiej. dzis nawet chetnie poszla, za to jak po nia przyjechalam to plakala i sie smiala na zmiane.

ela ja czytam twoje wypowiedzi, ale nie zawsze sie odnosze, bo czasem nie wiem co napisac, czasem Marysia przeszkodzi i lece dalej czytac i tak z doskoku zapominam.

Marysia jzu lepiej w zlobku. ja w pracy juz wyszlam na prosta.

trochę mi teraz wstyd, że tak napisałam, że jestem niewidzialna egoistyczne to było z mojej strony

matko Eveewe to Wy się staraliście?? wow! gratulacje ogromne!!!

poważnie się ucieszyłam jak to przeczytałam

dużo napisałyście, a ja muszę uciekać to resztę nadrobię potem
Stary 2012-11-15, 09:08   #2350
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cześć

Dzięki Tuśka rozgadana, ja tez miałam lekkie gadanie.

Co do prezentów to u nas:
duplo zestaw dom
mata wodna/znikopis
taka układanka drewniana
książka któraś z listy (mam na liscie z 50 pozycji )

Właśnie zajadamy z Agatą żytnie pancakesy.

Ania gratuluje przewodu

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 09:13   #2351
Kolina
Zadomowienie

czesc
dzięki za uspokojonie odnosnie nie jedzenia Dawida

czytam wasze propozycje prezentów, ja nadal nie zdecydowana, a czas ucieka

zanka, nie mam pojęcia, jak długo Filip powinien być w domu

muszę odejść do małego, słyszę że już się obudził
Stary 2012-11-15, 09:24   #2352
Marina1
Zakorzenienie

cześć dziewczyny.

Nie nadrabiałam - jednak jednej rzeczy nie da się przeoczyć nawet bez czytania.

Albo nie, poczytam trochę.

EVE słońce gratuluję Ci z całego serducha! Koniecznie napisz, jak wrócisz z wizyty co i jak! Bardzo się cieszę, że jest jak sobie zaplanowaliście!

( ja jak Justyna etap - kiedy on będzie miał 7 lat )

Czelsi - kurcze, właśnie czytałam wczoraj artykuł o tym pco ( czy jak to się pisze ) w nowej olivii. Tam starania skończyły się dzidziusiem.
W ogóle jest dużo o bezpłodności.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 10:04   #2353
Lili 83
Zakorzenienie

Eve gratulacje
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 10:12   #2354
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
Monia a widziałas to? http://allegro.pl/klocki-lego-city-4...759275838.html jako lubiąca Lego co powiedzialabyś o takim prezencie dla Artura? a raczej czy mu by się podobało??
znajoma ma lego city i sa dla artura oraz jej 5 letniego syna jeszcze za trudne do ulozenia. podobaloby sie mu to ale raczej trzeba pomagac w skladaniu

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

tez zaisuje juz co mowi kinga. w sumie nie jest to 50 a moze 20 slow-wyrazow dzwiekonasladowniczych: mama, tata, baba, atur (artur), am, pic, siociek (soczek), miś, daj, koko (ptaki), huhuhu (pies i inne czworonożne zwierzeta), lala (albo ala), baaa (piłka, spadanie, rzucanie), taaaa, nie, nie ma (nie można czegos zrobic), to, tam, baja, koka (ksiazka)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 10:13   #2355
patik87
Zakorzenienie

Hej.

EVe wow wow wow wow gratki!!

Nie mam jakoś weny, wybaczcie.
Ogląda ktoś DDTVN? po co tej Soni okulary w studio? ktoś jej limo pod oko nabił ?

U lekarza nie byłam, migdał jakby wraca do normy ale krosty nadal są, mało co jem. Podejrzewam że to coś grzybiczego po ostatnim antybiotyku..
Ale za to wczoraj byłam z koleżanką w spa, sauna i jacuzzi jeah tego mi było trzeba. Mój dobry humor wieczorem popsuła pani z dołu i sąsiadka..

U nas nie będzie prezentów, jak zawsze ... nienawidzę świąt.

Justyna
tak myślałam że you zjeżdża na sylwka do Was. Ale fajnie. My nie mamy planów, jak tak dalej pójdzie będziemy siedzieć na doopach w domu. Chciałam do nałęczowa do spa pojechać, wynająć pokój na 1 noc i korzystać z basenów.. ale niestety można tylko wykupić pakiety najtańszy 900 zł...

Marzena cudne zdjecia, jak zwykle, mogę Was oglądać non stop.. kurcze ja dawno zdjęć nie robiłam.

Ela ale pozer jaki duuuży, jak 3 latek

Natka Domek mały i domek duży zastanawia mnie jedno: myślalam że rynny zakłada się już po ociepleniu i otynkowaniu domu?

Chelsea właśnie może odpuść ten monitoring narazie? wróć do tego za kilka cyklów jak się nie uda?
Pisałaś że z pierwszą ciążą też były problemy z zajściem... - ja myślałam że Wy nie planowaliście Julka ( chyba ze względu na Twój wiek) ( torba dla mnie)

Myha a czego w krzaki wlazłaś? jak się czujesz?

Telik Johny lada dzień ruszy, nie stresuj się

Sara dzisiaj marudna, nie mogę opuścić pokoju bez asysty.
I moja mało mówi, mama jeszcze nie słyszałam...
Ale mam lenia.
Stary 2012-11-15, 10:20   #2356
agawoo
Zakorzenienie

Ja tak na szybko znowu, może w domu cos więcej skrobnę

Cytat:
chyba podzialalo bo panie mowia ze juz lepiej. dzis nawet chetnie poszla, za to jak po nia przyjechalam to plakala i sie smiala na zmiane
[...]
Marysia jzu lepiej w zlobku. ja w pracy juz wyszlam na prosta.
I mam nowine: jestem w ciazy. dzis zrobilam test jutro wizta u gina na potwierdzenie i yeahhhhhhhhhh
Super, że Marysia lepiej w złobku
I ..... gratulacje!!!!
Cytat:
ha ha ha ale ty sie nie dziw o to wygladalo tak:
wstalam o 5,30 poszlam zrobic test 5,35 wynik dwie kreski, jedna blada (ale tak mialam z Marysia tez). Dzwonie do TZ i mowie, ze wstalam ze zrobilam test, ze pozytywny i ze ide zagrzac samochod bo mroz. a on w szoku, cieszy mi sie do tej sluchawki krzyczy i wogole, a ja sie rozlaczylam i poszlam na dwor "ochlonac" na tym mrozie. A co do staran, oficjalnie zaczelismy sie starac w zeszlym miesiacu. Ale bez naciskow i pilnowania dni plodnych etc. tak poprostu na lajcie. I poszlo. Jak na razie szok - jutro mam wizyte u gina. I tak mialam isc sprawdzic co sie dzieje od ostatniej wizyty ktora mialam rok temu. Takze przy okazji potwierdze na milion procent ciaze.

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Amelka czy ja dobrze przeczytałam ze już chodzisz
Brawo
To tylko mój Jasiunia na czworakach jeszcze
Teliczku,dziękujemy
Tak, Amelka już sobie spaceruje, oczywiście małymi kawałeczkami, ale na dwóch nóżkach bez trzymanki To po mamusi tak ma, ja chodziłam sama jak mialam 9 m-cy

Nie martw się, Jasiu też niedługo zacznie On po prostu wie, że jeszcze się w życiu nachodzi i teraz korzysta poki może Potem na czworakach już nie będzie przecież wypadalo
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Eve gratulacje! Szalejecie dziewczyny! Ale dobrze, tylko ja mam miec ciezko?
Hahaha, to tak na zachętę dla innych dziewczyn napisałaś?
Cytat:

Pomęczę Was zdjęciami Domka i domu
Oba (D)domki śliczne A ten mniejszy słodki, do schrupania
Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Hej
Napiszę tylko na szybko
Byłam rano na usg i mam podejrzenie pco.
Na jednym jajniku mam ponad 8 pęcherzyków
Lekarzowi sie to nie podoba.
Następne usg w 9dc.

Resztę postaram się nadrobić w domu

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 10:29   #2357
myha82
Wtajemniczenie

PATIK podbnie jak ty nie mam weny i jakos nie oge sie wbic...
Czuje sie dobrze. Nadal nieciażowo...jedynie coraz bardziej widac brzuch.nie wiem czy uda mi sie jeszcze 2 tygodnie ukrywac w pracy bo robi sie to coraz trudniejsze. Staram sie nie "obcowac" z zarzadem. Wciagam brzuch jak gdzies ide a nie ejstem w luźnych ciuchach. No i mam mega apetyt (może dlatego mi tak brzuch urósł )

Martynka

Natalka
Stary 2012-11-15, 10:36   #2358
83monia
Zakorzenienie

nie wiem jak innym ale mi szybko brzuch wyskoczyl w drugiej ciazy. chyba wina wiekszego rozciagnieia skóry i słabszych miesni

Stary 2012-11-15, 10:42   #2359
patik87
Zakorzenienie

W szpitalu w którym rodziłam zmarła dziewczyna po porodzie na skutek krwotoku...
http://www.tvp.pl/lublin/aktualnosci...obiety/9097023
Stary 2012-11-15, 10:44   #2360
myha82
Wtajemniczenie

Mnie przy Martynie szybko sie pojawił brzuch a teraz to juz w ogóle. Zwalam to na niski wzrost

Martynka

Natalka
Stary 2012-11-15, 10:47   #2361
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
W szpitalu w którym rodziłam zmarła dziewczyna po porodzie na skutek krwotoku...
boże jaka tragedia
Stary 2012-11-15, 10:50   #2362
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Eve gratulacje! Szalejecie dziewczyny! Ale dobrze, tylko ja mam miec ciezko?

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
nie wiem jak innym ale mi szybko brzuch wyskoczyl w drugiej ciazy. chyba wina wiekszego rozciagnieia skóry i słabszych miesni
Ja właśnie tak słyszałam, że z drugim brzuch szybciej rośnie, ale czy to prawda, to nie wiem.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

patik Jezu, straszne. PIszą, że waga wysoka. Mój miał 4,300 i nie było niby przeciwwskazań do porodu naturalnego.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2012-11-15, 10:54   #2363
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Nadrobiłam.. ale nie mam weny, podobnie jak niektóre z Was..

Z tego co pamiętam:

Kolinko
- u nas Szymon nie chce jeść obiadków kilka dni przed pojawieniem się nowego ząbka, także obstawiam ząbki u Dawidka

Chelsea - ja mam niestety tą cięższą wersję PCO z nadmiernym owłosieniem i nadwagą ja bym na waszym miejscu narazie spróbowała bez monitoringu, o tak na luzie

Eve - czekam na wieści z wizyty Jeszcze raz gratuluję!

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
straszna tragedia

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 10:56   #2364
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja już od 7 nie śpię i to nie przez Domka, bo wstał krótko przed 10, a roznosiciela ulotek, który chciał żeby mu drzwi otworzyć

Kolina, nam trochę spieszy, bo mieszkanie już przepisane na siostrę i wiem że ona bardzo chciałaby już się wyprowadzić od rodziców

Zanko,
nie pomogę, nie mam pojęcia. Może zapytaj lekarza?

Patik, rynny bez różnicy, można i przed i po
Spa zazdroszczę
A to co sie stało w szpitalu jest straszne Matko nawet nie mogę sobie tego wyobrazić

Pieleszko,

Flowerbombka,

Agawo, Jak Wasza ospa?
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 11:19   #2365
ellika
Rozeznanie

Cytat:
Stronczek ja od jakichs 2 tyg. daje co dzien wit D + DHA. Wyciskane z kapsulki.
A jakie dokładnie dajesz? Podaj linki
Cytat:
wow to trzymam kciuki za wizytę u gina
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Spisałam Agaty słówka wyszło ponad 50
rozgadana Twoja Agatka

Hej dziewuszki
podczytuję was z ukradka, ale jakos czasu brak na dłuzsze wywody.
Moja Karolcia też już całkiem sporo słówek mówi. Opanowane do perfekcji - dajjjjjjjj i am am am
Poza tym fajnie naśladuje zwierzątka - ostatnio konik mnie rozwala, takim piskliwym głosikiem mówi 'a ha ha'

Ostatnio mnie zszokowała, bo jak się uderzyłam i płakałam sobie cichutko na podłodze, to podeszła do mnie i przytuliła mnie i pocieszała!!

Te uczucia, jakie we mnie wzbudza ten mały człowieczek...nie do opisania słowami
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 11:43   #2366
marzena_S
Zadomowienie

Eve, WOW ale wiadomości- ogromne gratulacje!!! Bardzo się cieszę i czekam na wieści z wizyty.

Natka, D(d)omki rosną w oczach, jak widzę Twojego synka to zawsze paszcza mi się uśmiecha- cudny jest.

Brumku, fajne pisadła dla maluchów ma Crayola : http://allegro.pl/crayola-pierwsze-k...726670768.html, http://allegro.pl/crayola-pierwsze-f...727248833.html (mają zaokrągloną końcówkę i łatwo się je zmywa) . Właśnie zamówiłam zestaw kredek i pisaków w pobliskiej drogerii.

Patik, SPA oj rozmarzyłam się. Pokazuj Sarę, włosy już pewnie ma dziewczyna do ramion.
Straszne wiadomości, aż nie chce się wierzyć że takie tragedie mają miejsce...

Lista prezentów- u Nas są na niej sanki, kuchnia, lego duplo i książki.

Aania, mówisz ze za drugim razem nie przeżywa się tak wizyt u lekarza? Pomimo wszystko czekamy na relacje.
A jak ma się Wasz piesek o oryginalnym imieniu? Pewnie już duży z niego miś?

Scio, to już spory zasób słów ma Agatka.

Pieleszko, rozbroiłaś mnie historią z Bambo.

Ellika, ale kochana córa.

Edytowane przez marzena_S
Czas edycji: 2012-11-15 o 11:46
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 11:54   #2367
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Kolina, nam trochę spieszy, bo mieszkanie już przepisane na siostrę i wiem że ona bardzo chciałaby już się wyprowadzić od rodziców
my trochę na odległość i raz tu raz tam.. stąd brak pośpiechu

jakaś poddenerwowana dziś jestem
Stary 2012-11-15, 11:59   #2368
83monia
Zakorzenienie

gratuluje kolejnej ciazy (jakos nie chcialabym byc przed slubem szwagierki w ciazy bo chce sie wybawic)

zagłosujecie

Stary 2012-11-15, 12:13   #2369
Marina1
Zakorzenienie

http://fanbiedronki.pl/gazetka/2012.11.19.prezenty

Patrzcie dziołszki jakie fajne zabawki co niektóre. Można se pomarzyć
Stary 2012-11-15, 12:33   #2370
myha82
Wtajemniczenie

MARINA dzieki za link No i mataka oszalała...bedzie pewnie kupowac...

Martynka

Natalka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości