|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Gda, tula jest ergonomiczna na pewno. Jest bardzo podobna do mojej manducy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
masc majerankowa, sol fizjologiczna i jakis dobry aspirator ![]()
![]() |
#3303 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
Tu jest wkładka do tuli: http://www.decoraliki.pl/713,wkladka...o-wyboru).html
A tu sama tula: http://www.decoraliki.pl/nosidelka-tula,134.html http://www.babytula.pl/pages/jak-wyb...sidelko-chuste ![]() Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2012-11-15 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. Jak to robisz że jedną dłuższą wypowiedź dzielisz na kilka osobnych cytatów? Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2012-11-15 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zadomowienie
|
Link trzzeba skopiować w całości i wkleić do przeglądarki bi jak widać końcówka się nie zlinkowała.
http://www.decoraliki.pl/files/wklad...lory-do-wyboru)[2].jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje do imponujących nie należą, ale dobrym tuszem ładnie się pokrywają i wyglądaja na długie i gęste. Najbardziej nie lubię jak mi czasami wypadają w jednym cczasie i sobie rosną powoli i wyglądam jakby mi ktoś wygryzł rzęsy na środku oka. Ani to pomalować, ani wyrównać za pomocą tuszu. Nic i koniec. teraz właśnie tak mam na lewym oku. Na środku rzęsy o połowę krótsze od reszty ![]() Cytat:
Katar to niestety codzienność dla nas. Jak zaczął się po powrocie do domu w 7 dobie życia, tak z niewielkimi (kilkudniowymi) przerwami trwa do dziś. Gdyby nie te przerwy można byłoby podejrzewać alergię, albo bakterię jakąś ze szpitala. A tak nie wiem? nie jest strasznie uciążliwy, bo nosek na amen nie jest zatkany, ale chrumka (szczególnie w nocy) a nic odciągnąć się nie da.
![]() |
#3308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę z tym zabawy ale mogę w ten sposób udzielić odpowiedzi do każdego zdania napisanego przez ciebie ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() |
#3309 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pisze jednym palcem bo mldy na kolanach. ja wlasnie mam Tuli - czyli nowa Tula i mysle nad dokupieniem tylko tej wkladki bo maz woli nosic.ale kurcze zimą jakos trudniej. bo dziecko ubrane cieplo i ja tez w jakiejs zimowce przeciez. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
To ja muszę się pochwalić że mam ładne rzęsy. Jak pomaluję i są sztywniejsze to okulary muszę zsuwać bo mi po nich jeżdżą i brudzą, albo odbijają mi się końcówki pod brwiami
![]() Paula to ma mega długie i gęste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z niej to w ogóle taka slicznotka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
Kurde noi co teraz?w wozku nie,w nosidle tez nie. Wiec trzeba zaszyc sie w domu i nie wychodzic..
Ja chyba jednak mimo wszystko kupie to nosidlo. Potrzebuje czasem wyskoczyc na poczte kawałek czy szybko do sklepu.A tak to nie wychodze bo jak mam sama wniesc i wyniesc 20kg wozek wraz z 5,5kg dzieckiem na 4 pietro to mam dosc.dlatego tez rzadko wychodzimy |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie http://allegro.pl/kompletne-ubranko-...769200331.html
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Nie było mnie dwa dni, bo mały stal się strasznie absorbujący, tym bardziej że dostał sporego katarku, byliśmy u pediatry, ale na szczęście nic poza nim się nie dzieje. Jak sobie radziłyście z katarkiem? Robiłyście jakieś inhalacje? ja zakupiłam inhalator właśnie i zamierzam robić, tylko nie do końca wiem co tam wlać do tego inhalatora. A poza tym dziś kończymy równo miesiąc ![]() ![]() A i nasz Misiek waży 5,2 kg ![]() Lecę Was nadrabiać, może się uda, bo mały w końcu po raz pierwszy zasnął.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałam zacząć prać ubranka Alicji w normalnym proszku i go po trochu dodawać do dzidziusia, ale nic z tego... Taka skóra na tułowiu i nóżkach zrobiła się jej chropowata. Wracam do dzieciowego proszku. Jakaś promocja anywhere? Ktoś wie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zadomowienie
|
Lewek fantastyczne zdjęcie. Czemu takiej słabej jakości?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
IWA
no to mieszkanie wzielismy ze zwgledu na tanie utrzymanie tzn.woda ciepla w czynszu-a nie na piecyk gazowy.Wczesniej jak wynajmowalismy inne placilismy 950zl za wynajem z czynszem +prad ok 130zl+woda 8zl za kubik wiec wychodzilo ok.80zl + gaz ok150zl. teraz placimy 800zl za mieszkanie + prąd 50zl (prognoza,bedzie doplata jak fiks ![]() Ale nasze przydzielone mieszkanie juz sie remontuje wiec za niedlugo tez bedziemy mieszkac na wysokim parterze ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- A co do proszku to kupilam vizir do bialego,niby taki super proszek.. maly obkupkał sie po pachy i ubranko bylo brudne. Szklanka tego proszku do pralki-nie pomogła.Wiec bylo drugie podejscie i 2 szklanki tez nie pomogly. wiec niewiem co oni ten proszek zachwalaja ![]() kupilam teraz E 7kg za 27zl . jak nie widac roznicy to po co przeplacac ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Za mnei tez trzymajcie kciuki.bioderka dzis o 17.10.. moje dziecie dzis caly dzien spi wiec chaupa lśni jak nigdy ![]() Jutro chyba ugotuje pieczarkową.Jeszcze pieczarek nie probowalam i niewiem jak maly to zniesie |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zawsze jak małego przewijam czy kąpie to te stópki musze wycałować ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Aaa bo trzeba skopiować do przeglądarki
![]() http://www.decoraliki.pl/files/wklad...lory-do-wyboru)[2].jpg ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
A tu minka z serii:
"puściłem bączka i nasłuchuje skąd wylatuje" ![]() Serio tak było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymamy kciuki ![]() Pieczarki u nas bez problemu. Cytat:
![]() A ja dzisiaj chciałam się pobawić i zdjęcia porobić. Nagrzałam, rozebrałam małego, a ten tak się rozdarł, że nic z tego nie wyszło. Ubrałam go więc i raptem kilka mi się udało zrobić - głównie śpi ![]() Lewek śliczne - chciałam podobne ![]() Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-11-15 o 14:02 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
Co do prania, ja od dobrego pół roku przerzuciłam się na żele (persil). Sonii ubranka również w nich piorę, małej nic tfu tfu nie dolega.
#3325 |
Zakorzenienie
|
katiem
kupie na probe takie tansze nosidlo,jak sie sprawdzi to kupie lepsze. tzn gotuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | ||||||
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ula pytalaś o masaż oka. Trzeba mocno nacisnąć palcem przy wewnętrznym kąciku oka i ciągnąć prosto w dół. Trzeba to zrobić dosyć mocno. Ma to wytworzyć ciśnienie dzięki któremu pęknie błonka zatykająca kanalik. Tak 7 razy a potem raz do góry. I powtarzać najczęściej jak się da. Ja to robię po jedzeniu bo mała jest zrelaksowana i nie płacze. Trzymam za dzisiejsze bioderka. Czyli dziewczynki chustę można i bioderka się nie popsują ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() |
#3327 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u nas dziś pierwsza kupna masakra zaliczona, mała załatwiła nogę taty, podłogę, nasze łóżko i przewijak nie mówiąc o swoim ubraniu no i vanish tej kupy nie doprał Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Jednak te gofry nie Heniowi, a mi szkodzą... Mam znowu taką biegunkę!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Tak mi powiedział ortopeda, no i te nosidła Tula i te drugie to dobre są bo bioderka w dobrej pozycji.
Zobaczcie jakie fajne rzeczy będą w Biedrze: http://fanbiedronki.pl/gazetka/2012.11.19.prezenty Zostawię tam majątek, bo dla Matiego i Pauli upatrzyłam kilka rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas codziennie taka masakra jest... ![]() Dlatego ja się przygotowuję, kładę podkład i zawijam go na brzegu przewijaka w razie wystrzału ![]() A ciuszki od razu zapieram, a potem do prania i nie ma śladu! A Wy wrzucacie bezpośrednio do pralki...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.