|
|
#2941 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLV
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaką, jeśli to nie tajemnica oczywiście?
Cytat:
A na dworze ciepło?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2943 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Też będę miała problem niedługo, bo będę potrzebowała w niedużych odstępach czasu trzech prezentów dla chuopa (z okazji zakończenia studiów, później święta, a w styczniu ma urodziny). Dwa wymyśliłam już dawno, ale wyskoczyła ta uroczysta graduation i wypadałoby mu podarować coś bardziej hm.. pamiątkowego. Poza tym jego siostra ma w grudniu urodziny, na które też jestem zaproszona, no i też z gołą ręką nie pojadę. A problem w tym, że prawie jej nie znam... Tymczasem moja sałatka zapowiada się bosko ![]() Sos zrobiłam - w sumie nie wiem, jak powinien smakować. Wyszedł jak wyszedł, mnie smakuje
|
|
|
|
|
#2944 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ach! w DUKA fajne swiateczne limitowane swieczki-drzewo sandałowe z cynamonem
|
|
#2945 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Tru, ja przepraszam... Szukam potwierdzenia, że wszystko będzie dobrze, czy mogę Ci opowiedzieć o wynikach Bonia??? W ogóle, to wróciłam ze spirometrii -ale mi się oddycha cudnie! Naszprycowali mnie jakimś lekiem, no rewela, mam w końcu pełną rurę oddechową powietrza Ale ogólnie, na jodze pan mi dziś pokazał ćwiczenia dla astmatyków i one chyba działają, bo mi lżej się cały dzień oddychało...
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Czy można dołączyć?
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słusznie ja nadal nie mam weny, najgorzej jest wymyślić sałatkę, którą zje moja siostra bo ina niczego nie je ![]() Cytat:
też bym nie pogardziła ![]() co do prezentów dla panów po 50 to ja co roku mam z tym największy problem, szczególnie z moim tatą który wszystko ma ![]() nie wiem bo nie byłam dziś, ale wczoraj było masakrycznie zimno
|
||
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, jak ja miałam graudation, to nic nie dostałam, sama musiałam się o siebie zatroszczyć....
|
|
|
|
#2949 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
taką Cytat:
Cytat:
![]() --- a ja zaczęłam z ciekawości przeglądać stare foty i ze zdziwkiem stwierdziłam, że moja gula jest bardzo ładnie widoczna na fotach sprzed dwóch lat - tych co nam w robocie robili do strony internetowej - kurde, żeby do tego stopnia nie zwrócić na to uwagi ![]() edit: o, na takich sprzed pięciu też widać...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-11-15 o 20:42 |
|||
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Salut
melduję, że jeszcze mnie nie aresztowali ![]() występuję jako strona poszkodowana ![]() jestem skonana ![]() kameno ![]() listy barowe fuaśnie, prezent dla chuopa
|
#2951 | |||
|
Zakorzenienie
|
1.
2. a nie mófiłam - to się lepiej sprzeda na imprezie - zwłąszcza ze mas zjuż leczo i sałatkie - to przekąski będą w sam raz czytałaś mój post o tortillach? chyab ze wolisz koreczki to luz u nas króluje śliwka oliwka ser boczek Cytat:
nie som gópcy zeby w grudniu zapiehrdalać po sklepach za prezentami w dzikich tłumach - bleeeeh moja Mam kupuje nam kieliszki - bo został nam 1 słownie jeden to też prezenty dla par świece zapachowe i kosmetyki pafnące do kąpieli - dostaję ja - od wszystkich coś jednego mam złożyć zamówienia do końca przyszłego tygodniaMamie to prosto wybrać - szminka, biżu, szal - generalnie akcesoria - uwielbia chuop mój ma se sam wybrać - ale jak zechce niespodziewanki to lubi tiszerty oldschoolowe lub zapach najgorzej dziadkowi było nie było to pan po 50tce tylko 30 lat już ale z nim najgorzej mencizna po 50tce - i to ejszcze typ pewnie niezależny co nie lubi niespodzianek: książka płyta z lubianą muzyką zapach - to takie banalne uniwersalia etui na coś ? obraz? kapownik z kalendarzem ? pióro? ale książki drogie płyty też - czyli musi byc coś co eweidentnie lubi - gadżet? akcesoria kakieś - ja ruszałam na sklepy i szukałam inspiracji - dla reszty zawsze wiem z góry po raz pierwszy będziem musieli skołować coś nietopszom ale robimy składkowe z bratem chuopa i ja sie tym nie zajmuje - czytaj lata mi to koło nosa ![]() chociaż nie, jeśli nic nei wymyślą to się postaram żeby nie dali ciała i nie kupili byle czego albowiem nietopsz okazał sie być rok temu nad wyraz do przodu i wręczył mi 50 PLN żebym sobie sprawiła co tam chcę wg włąsnego gustu także całkiem najs Cytat:
Cytat:
buuu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-15 o 20:50 |
|||
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ufff aha, ad sinupret prezenty: my robimy przez cały rok listę w kapowniku co komu potrza - takie zapisywanie pomsyłów, inspiracji, bieżących potrzeb w sesnie o to bedzie fajny prezent dla babci itp itd - i pottem w ciągu roku eksploatujemy listę na różne okazje - no ale się na dziadka lista wyczerpała - choć dostaną z babcią nowe taborety bo im się rozleciały a sami w życiu nie kupią bo oni już od 30 lat umierają i nic im nie potrzeba ale taborety to średni prezent tak w ogóle
|
|
|
|
|
#2954 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() I jeszcze polukam blogi co mi Gryx podrzucił, może zamiast lecza znajdę cuś interesującego ![]() A te kupony do Duki co mam od Polly to działają? To może też kupię świeczki na prezenty.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2955 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzialają- dzis sprawdzalam na miejscu
|
|
|
#2956 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2957 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
no własnie ja chyba zrobięliste czego absolutnie mają mi nie kupowac-przede wszystkim perfum ![]() kiedys dostalam cos co chyba miało przypominac cerutti 1881 a nazywało cie costam 1999 i to nawet nie był bies ![]() Cytat:
ja ciągle robie liste i coagle ja gubie
|
|
|
#2959 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w sprawach zapacho-domowych to w nanunana są rózne kominki do wosków-najtancze chyba po 8,90, co prawda paskudne jak dla mnie ,ale moze komus sie nadadzą,
i nawet ładne naczynia, niby miseczki wyglądające jak doniczki w ładnych odcieniach bezy czy tez greyge, w dodatku po 4,50!, a wyglądają na oko na co najmniej 12 zł ![]() i kolejna refleksja-zapachowe tealighty z ikei fogle nie pachno ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- od czsu jak to napisalam zdązyłam byc juz 2 razy u dentysty i jestem zapisana do kolejnych 2 na 4 wizyty-po 2 u kazdego ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- fogle kupilam ekstra prezent didu na mikolaja-w dodatku za 13,90 ,otoz ide i pacze a tu w ksiegarni jakis wyprz-to lukam,pacze a tu kun jakis, pacze dalej a to ksiazkowy kurs rysunku kunia , pacze ze z 29 na 19 przecenione to biere, a tu pani w kasie jeszcze jakis rabat nalicza ![]() did padnie z zachwytu tak czuje co prawda bardziej by padł jakby był to kurs rysowania lwow ale nie było i nie sądze zeby istniało
|
|
#2960 |
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prezent didowy zacny ![]() a moi wiedzą jakie zapchy mają mi kupić - no niestety nikt mi perfum nie kupi ale i też nie wymagam albowiem to kosztowna okoliczność te swięta - ja już od nastoleństwa swego marzę aby stały się okazją (dla uprawiających tradycję) wręczania sobie drobiazgów - dosłownie drobiazgów Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-15 o 21:25 |
|
|
|
|
#2962 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
aż wpisałam w gugiel z ciekawości i wypluło mi sie TO, pisze że lwy też som
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2963 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2964 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Pomysł na prezent dla pary fajny A szampon pewnie dostajecie, bo wszyscy w domu długowłosi Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jakie masz? Porzeczkowe mi pachną lepiej niż Yankee halloweenowe Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#2965 |
|
|
Będzie długo... Błony śluzowe różowe, wilgotne CRT 1s, osłuchowo galop serca. Bez zmian nad polami płucnymi, kicha w gabinecie. Wymiar końcoworozkurczowy prawej komory RVDd 0,5 cm Grubość przegrody międzykomorowej w rozkurczu 0,5 IVSd cm Grubość przegrody międzykomorowej w rozkurczu IVSs 0,7 cm Wymiar końcoworozkurczowy lewej komory LVDd 1,26 cm Wymiar końcowoskurczowy pralewej komory LVDs 0,72 cm Grubość tylnej ściany serca w rozkurczu PWd 0,41 cm Grubość tylnej ściany serca w skurczu PWs 0,58 cm Frakcja skracania FS%41 Frakcja wyrzutowa 81% Lewy przedsionek La 14,29 Aorta Ao 8,06 La/Ao 1,77 -ten wynik jest zakreślony EPSS 0,2 cm Przepływ przez aortę 0,7 m/s; gradient ciśnienia 2,01 mmHg Przepływ przez t. płucną 0,57 m/s; gradient ciśnieni 1,3 mmHg Minimalne powiększenie lewego przedsionka, minimalne powiększenie światła prawej komory wtórne do problemów z układem oddechowym. Wsierdzie lewej komory w zakresie mięśni brodawkowatych hiperechogeniczne. Grubości wolnej ściany i przegrody międzykomorowej w normie. Przepływ przez aortę i t. płucną w normie. Obraz może wskazywać na zmiany pozapalne LECZENIE Prilium raz dziennie dawkowanie na masę ciała Konieczne badanie tarczycy jeśli nie było wykonane Kontrola w styczniu Niedługo chyba przestanę jej jeść dawać, naje się samymi tabletkami...
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2967 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bez paniki, będzie ok
Cytat:
![]() Chociaż mam już zamówienie na "coś fajnego pod prysznic" ale to sam prezentobiorca sobie zażyczył.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2968 |
|
|
Ufff... Już większość dolegliwości przerobiła, chyba muszę jej internet odłączyć, bo się doszkala i trenuje na sobie
Dzięki Tru ![]() Kameno, czy masz własną matę do jogi?? Gdyż kupiłam, uprałam, jak kazali, a dziś i tak na niej jeździłam, jak głupia... Piorę znowu.
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
pod prysznic/do kąpieli to i ja sobie życzę - bo to kategoria z cyklu aromaterapia, nowy zapach do poznania, zbyt drogi produkt aby kupować sobie go ot tak po prostu samemu, troszkie luksus i fanaberia (Sephora, Korres) lub produkty których nigdy dość i zawsze muszę mieć zapas (olejki Farmona i Bielenda)
|
|
|
|
#2970 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale wisz, to musialaby byc cała ksiązka o lwach ![]() Cytat:
nic nie pisze jaki to zapach ,ale na obrazku są jakies...ciastka francuskie? ![]() Cytat:
ale ja ją tego oduczyłam , bo ja kosmetyki do kąpieli to akurat chętnie, sole, kulki, fajne zele...bo to taka rzecz którą nie tzreba miec ale jak sie ma to fajnie ![]() pozatym przeciez jak pójdziesz do marketona to zestawy prezentowe w swiatecznych opakowaniach skłądają sie a) z szamponu z odzywką, b) odorantem z zelem .ja moze jestem jakas dziwna bo jak dostalam elektryczną szczote do zębów to byłam szczesliwa (choc zadko mi sie zdaza byc zadowoloną z prezentu ) a szwagier jak dostał to sie obraził
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

winko i swieczka yankee 

buuu