Scent Bar XLV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-15, 19:51   #2941
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Kiepsko się staarasz
I do wyboru:
a) wycieczka na Białoruś. Zakwaterowanie w apartamentowcu na dworcu kolejowym,
b) opinia złośliwej zołzy w 3 wybranych województwach,
c) praca w pogotowiu wodno-kanalizacyjnym,
d) nic

5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 19:52   #2942
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
zamówiłam wyciskarkę
Jaką, jeśli to nie tajemnica oczywiście?

Cytat:
i jeszcze się zaczynam stresować, bo nie wiem na 100% ale pewnie będę mieć biopsję i się boję nie chcę żadnych igieł w szyi

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
u mnie w mieszkaniu
A na dworze ciepło?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 19:56   #2943
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
natomiast wymysliłam fajny prezent dla par (postanowilam ze dostana wspolny prezent a nie zazdy osobno) wiec prezent dla par to bedzie taki zestaw randkowy winko i swieczka yankee , ja osobiscie bym bardzo chciała cos takiego dostac
Świetny pomysł Też bym się nie obraziła za taki prezent

Też będę miała problem niedługo, bo będę potrzebowała w niedużych odstępach czasu trzech prezentów dla chuopa (z okazji zakończenia studiów, później święta, a w styczniu ma urodziny). Dwa wymyśliłam już dawno, ale wyskoczyła ta uroczysta graduation i wypadałoby mu podarować coś bardziej hm.. pamiątkowego. Poza tym jego siostra ma w grudniu urodziny, na które też jestem zaproszona, no i też z gołą ręką nie pojadę. A problem w tym, że prawie jej nie znam...

Tymczasem moja sałatka zapowiada się bosko
Sos zrobiłam - w sumie nie wiem, jak powinien smakować. Wyszedł jak wyszedł, mnie smakuje
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 19:56   #2944
Polly_
grozi wypollizowaniem

ach! w DUKA fajne swiateczne limitowane swieczki-drzewo sandałowe z cynamonem
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 20:10   #2945
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
no to skoro już jesteśmy przy włosach

czy jets produkt do blondu - nie płukanka tylko jakiś toner? szampon ? co nada beżowy chłodny odcień?
Wg mnie -nie ma. Nie jestem w stanie utrzymać popielatości moich włosów dłużej niż jakieś 7-10 dni po farbowaniu... No ale tu jest syfiasta woda, cud, że ruda nie jestem. Bo woda momentami owszem...

Tru, ja przepraszam... Szukam potwierdzenia, że wszystko będzie dobrze, czy mogę Ci opowiedzieć o wynikach Bonia???

W ogóle, to wróciłam ze spirometrii -ale mi się oddycha cudnie! Naszprycowali mnie jakimś lekiem, no rewela, mam w końcu pełną rurę oddechową powietrza Ale ogólnie, na jodze pan mi dziś pokazał ćwiczenia dla astmatyków i one chyba działają, bo mi lżej się cały dzień oddychało...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 20:12   #2946
platekrozy
Zakorzenienie

Hello Czy można dołączyć?

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 20:13   #2947
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz wiadomość dla oagrniętych deprechą - jak sobie zrobić dobrze inaczej

otóż wyjęlim wczorajszego wieczora trzepaczkie do musku - i tak żeśmy se nawzajem trzepali musk że wyglądałam jak Tina Turner z Mad Maxa ( chuopin jak Tina w kręconych) i serio odlecieliśmy na jakieś 20 minut każdy - no nie jednocześnie po prostu chyba znalazłam coś lepszego niż orgazm

wszyscy zestresowani - wyjmujcie trzepaczki z szuflad i każcie se trzepać mózg - boooooooooooooskoooooooo
( i zadbajcie żeby dzieci nie było w pobliżu albowiem odgłosy rozkoszy dwuznaczne)

teraz jeszcze chuopa zagonię to masażu twarzy na jakim olejku maseczce czy czym tam i będę mieć Spa for free

Cytat:
Chyba zrobię jakieś koreczki zamiast zapiekanki
słusznie

ja nadal nie mam weny, najgorzej jest wymyślić sałatkę, którą zje moja siostra bo ina niczego nie je
Cytat:
myślicie juz nad prezentami gwiazdkowymi?
ja znowu mam myslenie nad chuopami
natomiast wymysliłam fajny prezent dla par (postanowilam ze dostana wspolny prezent a nie zazdy osobno) wiec prezent dla par to bedzie taki zestaw randkowy winko i swieczka yankee , ja osobiscie bym bardzo chciała cos takiego dostac zamiast szamponu pantene+odzywka ktory mnie przesladuje od lat i ląduje w koszu bo nikt tego nie uzywa..tzn szampon jesczze sie jakos zuzyje ale odżyw niebałdzo

jakby ktos mial pomysł na niedrogi praktyczny drobiazg dla pana po 50tce to poproszeu
pomysł dla par fajny też bym nie pogardziła
co do prezentów dla panów po 50 to ja co roku mam z tym największy problem, szczególnie z moim tatą który wszystko ma
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

A na dworze ciepło?
nie wiem bo nie byłam dziś, ale wczoraj było masakrycznie zimno

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 20:30   #2948
Pin up girl
Zakorzenienie

Ech, jak ja miałam graudation, to nic nie dostałam, sama musiałam się o siebie zatroszczyć....
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 20:34   #2949
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
natomiast wymysliłam fajny prezent dla par (postanowilam ze dostana wspolny prezent a nie zazdy osobno) wiec prezent dla par to bedzie taki zestaw randkowy winko i swieczka yankee ,
o, bardzo fajny

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Jaką, jeśli to nie tajemnica oczywiście?
taką

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Poza tym jego siostra ma w grudniu urodziny, na które też jestem zaproszona, no i też z gołą ręką nie pojadę. A problem w tym, że prawie jej nie znam...
ale on chyba swoją siostrę zna, co nie? więc może coś podpowiedzieć

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
W ogóle, to wróciłam ze spirometrii -ale mi się oddycha cudnie! Naszprycowali mnie jakimś lekiem, no rewela, mam w końcu pełną rurę oddechową powietrza Ale ogólnie, na jodze pan mi dziś pokazał ćwiczenia dla astmatyków i one chyba działają, bo mi lżej się cały dzień oddychało...
gratuluję pełni powietrza

---
a ja zaczęłam z ciekawości przeglądać stare foty i ze zdziwkiem stwierdziłam, że moja gula jest bardzo ładnie widoczna na fotach sprzed dwóch lat - tych co nam w robocie robili do strony internetowej - kurde, żeby do tego stopnia nie zwrócić na to uwagi
edit: o, na takich sprzed pięciu też widać...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2012-11-15 o 20:42
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 20:35   #2950
Betty83
Zakorzenienie

Salut

melduję, że jeszcze mnie nie aresztowali
występuję jako strona poszkodowana

jestem skonana

kameno

listy barowe

fuaśnie, prezent dla chuopa
Stary 2012-11-15, 20:38   #2951
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A co ze mną?

Chyba zrobię jakieś koreczki zamiast zapiekanki
1. dobre

2. a nie mófiłam - to się lepiej sprzeda na imprezie - zwłąszcza ze mas zjuż leczo i sałatkie - to przekąski będą w sam raz

czytałaś mój post o tortillach? chyab ze wolisz koreczki to luz

u nas króluje śliwka oliwka ser boczek

Cytat:
natomiast wymysliłam fajny prezent dla par (postanowilam ze dostana wspolny prezent a nie zazdy osobno) wiec prezent dla par to bedzie taki zestaw randkowy winko i swieczka yankee , ja osobiscie bym bardzo chciała cos takiego dostac zamiast szamponu pantene+odzywka ktory mnie przesladuje od lat i ląduje w koszu bo nikt tego nie uzywa..tzn szampon jesczze sie jakos zuzyje ale odżyw niebałdzo

jakby ktos mial pomysł na niedrogi praktyczny drobiazg dla pana po 50tce to poproszeu
no jacha że myśleli nie som gópcy zeby w grudniu zapiehrdalać po sklepach za prezentami w dzikich tłumach - bleeeeh

moja Mam kupuje nam kieliszki - bo został nam 1 słownie jeden
to też prezenty dla par

świece zapachowe i kosmetyki pafnące do kąpieli - dostaję ja - od wszystkich coś jednego mam złożyć zamówienia do końca przyszłego tygodnia

Mamie to prosto wybrać - szminka, biżu, szal - generalnie akcesoria - uwielbia
chuop mój ma se sam wybrać - ale jak zechce niespodziewanki to lubi tiszerty oldschoolowe lub zapach
najgorzej dziadkowi było nie było to pan po 50tce tylko 30 lat już ale z nim najgorzej

mencizna po 50tce - i to ejszcze typ pewnie niezależny co nie lubi niespodzianek:
książka
płyta z lubianą muzyką
zapach - to takie banalne uniwersalia
etui na coś ?
obraz?
kapownik z kalendarzem ?
pióro?

ale książki drogie płyty też - czyli musi byc coś co eweidentnie lubi - gadżet? akcesoria kakieś - ja ruszałam na sklepy i szukałam inspiracji - dla reszty zawsze wiem z góry

po raz pierwszy będziem musieli skołować coś nietopszom ale robimy składkowe z bratem chuopa i ja sie tym nie zajmuje - czytaj lata mi to koło nosa

chociaż nie, jeśli nic nei wymyślą to się postaram żeby nie dali ciała i nie kupili byle czego albowiem nietopsz okazał sie być rok temu nad wyraz do przodu i wręczył mi 50 PLN żebym sobie sprawiła co tam chcę wg włąsnego gustu także całkiem najs

Cytat:
ach! w DUKA fajne swiateczne limitowane swieczki-drzewo sandałowe z cynamonem
looovvvv juuuuuu

Cytat:
Wg mnie -nie ma. Nie jestem w stanie utrzymać popielatości moich włosów dłużej niż jakieś 7-10 dni po farbowaniu... No ale tu jest syfiasta woda, cud, że ruda nie jestem. Bo woda momentami owszem...
takoż i ja podejrzewałam - witaj siostro w niedoli buuu

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-11-15 o 20:50
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 20:39   #2952
vesenka
Zakorzenienie

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 20:46   #2953
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Salut

melduję, że jeszcze mnie nie aresztowali
występuję jako strona poszkodowana
uff?

chyba ufff

aha, ad sinupret prezenty: my robimy przez cały rok listę w kapowniku co komu potrza - takie zapisywanie pomsyłów, inspiracji, bieżących potrzeb w sesnie o to bedzie fajny prezent dla babci itp itd - i pottem w ciągu roku eksploatujemy listę na różne okazje - no ale się na dziadka lista wyczerpała - choć dostaną z babcią nowe taborety bo im się rozleciały a sami w życiu nie kupią bo oni już od 30 lat umierają i nic im nie potrzeba

ale taborety to średni prezent tak w ogóle
Stary 2012-11-15, 20:51   #2954
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
1. dobre

2. a nie mófiłam - to się lepiej sprzeda na imprezie - zwłąszcza ze mas zjuż leczo i sałatkie - to przekąski będą w sam raz

czytałaś mój post o tortillach? chyab ze wolisz koreczki to luz

u nas króluje śliwka oliwka ser boczek
Wole koreczki- ser, kbns i oliwka
I jeszcze polukam blogi co mi Gryx podrzucił, może zamiast lecza znajdę cuś interesującego

A te kupony do Duki co mam od Polly to działają? To może też kupię świeczki na prezenty.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 20:52   #2955
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Wole koreczki- ser, kbns i oliwka
I jeszcze polukam blogi co mi Gryx podrzucił, może zamiast lecza znajdę cuś interesującego

A te kupony do Duki co mam od Polly to działają? To może też kupię świeczki na prezenty.

dzialają- dzis sprawdzalam na miejscu
Stary 2012-11-15, 21:00   #2956
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
dzialają- dzis sprawdzalam na miejscu
fajno

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 21:02   #2957
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1. dobre

no jacha że myśleli nie som gópcy zeby w grudniu zapiehrdalać po sklepach za prezentami w dzikich tłumach - bleeeeh

mencizna po 50tce - i to ejszcze typ pewnie niezależny co nie lubi niespodzianek:
książka
płyta z lubianą muzyką
zapach - to takie banalne uniwersalia
etui na coś ?
obraz?
kapownik z kalendarzem ?
pióro?

ale książki drogie płyty też - czyli musi byc coś co eweidentnie lubi - gadżet? akcesoria kakieś - ja ruszałam na sklepy i szukałam inspiracji - dla reszty zawsze wiem z góry
raczej zaden sie nie nada z tych prezentów ksiązka ofkors tak, ale jaka??

Cytat:
po raz pierwszy będziem musieli skołować coś nietopszom ale robimy składkowe z bratem chuopa i ja sie tym nie zajmuje - czytaj lata mi to koło nosa

chociaż nie, jeśli nic nei wymyślą to się postaram żeby nie dali ciała i nie kupili byle czego albowiem nietopsz okazał sie być rok temu nad wyraz do przodu i wręczył mi 50 PLN żebym sobie sprawiła co tam chcę wg włąsnego gustu także całkiem najs

buuu

no własnie ja chyba zrobięliste czego absolutnie mają mi nie kupowac-przede wszystkim perfum
kiedys dostalam cos co chyba miało przypominac cerutti 1881 a nazywało cie costam 1999 i to nawet nie był bies

Cytat:
uff?

chyba ufff

aha, ad sinupret prezenty: my robimy przez cały rok listę w kapowniku co komu potrza - takie zapisywanie pomsyłów, inspiracji, bieżących potrzeb w sesnie o to bedzie fajny prezent dla babci itp itd - i pottem w ciągu roku eksploatujemy listę na różne okazje - no ale się na dziadka lista wyczerpała - choć dostaną z babcią nowe taborety bo im się rozleciały a sami w życiu nie kupią bo oni już od 30 lat umierają i nic im nie potrzeba

ale taborety to średni prezent tak w ogóle

ja ciągle robie liste i coagle ja gubie
Stary 2012-11-15, 21:03   #2958
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
zapomnialam o totku..a miało byc na zemby
Ogon, zobsesjonowałeś sie

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 21:12   #2959
Polly_
grozi wypollizowaniem

w sprawach zapacho-domowych to w nanunana są rózne kominki do wosków-najtancze chyba po 8,90, co prawda paskudne jak dla mnie ,ale moze komus sie nadadzą,

i nawet ładne naczynia, niby miseczki wyglądające jak doniczki w ładnych odcieniach bezy czy tez greyge, w dodatku po 4,50!, a wyglądają na oko na co najmniej 12 zł

i kolejna refleksja-zapachowe tealighty z ikei fogle nie pachno

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Ogon, zobsesjonowałeś sie
od czsu jak to napisalam zdązyłam byc juz 2 razy u dentysty i jestem zapisana do kolejnych 2 na 4 wizyty-po 2 u kazdego

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

fogle kupilam ekstra prezent didu na mikolaja-w dodatku za 13,90 ,
otoz ide i pacze a tu w ksiegarni jakis wyprz-to lukam,pacze a tu kun jakis, pacze dalej a to ksiazkowy kurs rysunku kunia , pacze ze z 29 na 19 przecenione to biere, a tu pani w kasie jeszcze jakis rabat nalicza
did padnie z zachwytu tak czuje co prawda bardziej by padł jakby był to kurs rysowania lwow ale nie było i nie sądze zeby istniało
Stary 2012-11-15, 21:20   #2960
Murszafka

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Hello Czy można dołączyć?
Witaj po tej stronie Mocy

Stary 2012-11-15, 21:23   #2961
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
i nawet ładne naczynia, niby miseczki wyglądające jak doniczki w ładnych odcieniach bezy czy tez greyge, w dodatku po 4,50!, a wyglądają na oko na co najmniej 12 zł
cóż za prezyzyjna wycena

prezent didowy zacny

a moi wiedzą jakie zapchy mają mi kupić - no niestety nikt mi perfum nie kupi ale i też nie wymagam albowiem to kosztowna okoliczność te swięta - ja już od nastoleństwa swego marzę aby stały się okazją (dla uprawiających tradycję) wręczania sobie drobiazgów - dosłownie drobiazgów

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-11-15 o 21:25
Stary 2012-11-15, 21:29   #2962
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
did padnie z zachwytu tak czuje co prawda bardziej by padł jakby był to kurs rysowania lwow

aż wpisałam w gugiel z ciekawości i wypluło mi sie TO, pisze że lwy też som
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 21:35   #2963
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Zupełnie jak zadania z geometrii dla zaawansowanych: "Ania ma flakon perfum o kształcie prostopadłościanu i wymiarach 6x6x15cm. Podstawa flakonu ma grubość 0,7cm, boki i góra zaś 0,4cm. Ania otrzymała perfumy od ciotki, której zapach nie przypadł do gustu i która zużyła zaledwie 3% ich pierwotnej pojemności. Po miesiącu używania, Ania zużyła 9% pierwotnej pojemności flakonu. Oblicz, ile ml perfum pozostało w butelce i oblicz odległość pomiędzy jej dnem a powierzchnią cieczy"
no przecież o to w tym chodzi

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
na resztkach studenty się nie nauczą , musi być cały kadłubek bez ubytków
nie ma sprawy, dam całego, serca i tak nie mam

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 21:45   #2964
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Obcinasz kabel (od żelazka, albo suszarki), druciki zawijasz wokół wystającego trzonka, zakładasz czepaczkeu na głowę, podłączasz do gniazdka i wuala!

Cytat:

Jessu, ja też zawsze największy problem mam z chuopami, jeszcze H. i brat to pół biedy, ale tata
Pomysł na prezent dla pary fajny
A szampon pewnie dostajecie, bo wszyscy w domu długowłosi
Cytat:
Tru, ja przepraszam... Szukam potwierdzenia, że wszystko będzie dobrze, czy mogę Ci opowiedzieć o wynikach Bonia???
Jasne, dawaj

Cytat:
a ja zaczęłam z ciekawości przeglądać stare foty i ze zdziwkiem stwierdziłam, że moja gula jest bardzo ładnie widoczna na fotach sprzed dwóch lat - tych co nam w robocie robili do strony internetowej - kurde, żeby do tego stopnia nie zwrócić na to uwagi
edit: o, na takich sprzed pięciu też widać...
Ja nie zauważyłam

Cytat:
i kolejna refleksja-zapachowe tealighty z ikei fogle nie pachno

A jakie masz? Porzeczkowe mi pachną lepiej niż Yankee halloweenowe
Cytat:

od czsu jak to napisalam zdązyłam byc juz 2 razy u dentysty i jestem zapisana do kolejnych 2 na 4 wizyty-po 2 u kazdego

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 21:46   #2965
Murszafka

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Jasne, dawaj

Będzie długo...

Błony śluzowe różowe, wilgotne CRT 1s, osłuchowo galop serca. Bez zmian nad polami płucnymi, kicha w gabinecie.

Wymiar końcoworozkurczowy prawej komory RVDd 0,5 cm
Grubość przegrody międzykomorowej w rozkurczu 0,5 IVSd cm
Grubość przegrody międzykomorowej w rozkurczu IVSs 0,7 cm
Wymiar końcoworozkurczowy lewej komory LVDd 1,26 cm
Wymiar końcowoskurczowy pralewej komory LVDs 0,72 cm
Grubość tylnej ściany serca w rozkurczu PWd 0,41 cm
Grubość tylnej ściany serca w skurczu PWs 0,58 cm
Frakcja skracania FS%41 Frakcja wyrzutowa 81%
Lewy przedsionek La 14,29 Aorta Ao 8,06 La/Ao 1,77 -ten wynik jest zakreślony
EPSS 0,2 cm
Przepływ przez aortę 0,7 m/s; gradient ciśnienia 2,01 mmHg
Przepływ przez t. płucną 0,57 m/s; gradient ciśnieni 1,3 mmHg

Minimalne powiększenie lewego przedsionka, minimalne powiększenie światła prawej komory wtórne do problemów z układem oddechowym. Wsierdzie lewej komory w zakresie mięśni brodawkowatych hiperechogeniczne.
Grubości wolnej ściany i przegrody międzykomorowej w normie. Przepływ przez aortę i t. płucną w normie.
Obraz może wskazywać na zmiany pozapalne

LECZENIE
Prilium raz dziennie dawkowanie na masę ciała

Konieczne badanie tarczycy jeśli nie było wykonane

Kontrola w styczniu

Niedługo chyba przestanę jej jeść dawać, naje się samymi tabletkami...

Stary 2012-11-15, 21:49   #2966
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
w moich kręgach dać szampon na prezent uchodzi za fopą - no chyba ze delikwent sobie tego zyczy ale nikt sobie nie życzy
Stary 2012-11-15, 21:57   #2967
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Będzie długo...
Bez paniki, będzie ok

Cytat:
w moich kręgach dać szampon na prezent uchodzi za fopą - no chyba ze delikwent sobie tego zyczy ale nikt sobie nie życzy
Mnie w ogóle dziwi, że ktoś wpadł na taki pomysł na prezent
Chociaż mam już zamówienie na "coś fajnego pod prysznic" ale to sam prezentobiorca sobie zażyczył.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 22:02   #2968
Murszafka

Cytat:
Bez paniki, będzie ok
Ufff... Już większość dolegliwości przerobiła, chyba muszę jej internet odłączyć, bo się doszkala i trenuje na sobie Dzięki Tru

Kameno, czy masz własną matę do jogi?? Gdyż kupiłam, uprałam, jak kazali, a dziś i tak na niej jeździłam, jak głupia... Piorę znowu.

Stary 2012-11-15, 22:10   #2969
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie w ogóle dziwi, że ktoś wpadł na taki pomysł na prezent
Chociaż mam już zamówienie na "coś fajnego pod prysznic" ale to sam prezentobiorca sobie zażyczył.
pod prysznic/do kąpieli to i ja sobie życzę - bo to kategoria z cyklu aromaterapia, nowy zapach do poznania, zbyt drogi produkt aby kupować sobie go ot tak po prostu samemu, troszkie luksus i fanaberia (Sephora, Korres) lub produkty których nigdy dość i zawsze muszę mieć zapas (olejki Farmona i Bielenda)
Stary 2012-11-15, 22:25   #2970
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

aż wpisałam w gugiel z ciekawości i wypluło mi sie TO, pisze że lwy też som

ale wisz, to musialaby byc cała ksiązka o lwach

Cytat:

Jessu, ja też zawsze największy problem mam z chuopami, jeszcze H. i brat to pół biedy, ale tata
Pomysł na prezent dla pary fajny

Jasne, dawaj

Ja nie zauważyłam

A jakie masz? Porzeczkowe mi pachną lepiej niż Yankee halloweenowe[/COLOR]

nic nie pisze jaki to zapach ,
ale na obrazku są jakies...ciastka francuskie?

Cytat:
dla mojej tesciowej wszystko do ciala było pafonem ale ja ją tego oduczyłam, bo ja kosmetyki do kąpieli to akurat chętnie, sole, kulki, fajne zele...bo to taka rzecz którą nie tzreba miec ale jak sie ma to fajnie

pozatym przeciez jak pójdziesz do marketona to zestawy prezentowe w swiatecznych opakowaniach skłądają sie a) z szamponu z odzywką, b) odorantem z zelem .

ja moze jestem jakas dziwna bo jak dostalam elektryczną szczote do zębów to byłam szczesliwa (choc zadko mi sie zdaza byc zadowoloną z prezentu ) a szwagier jak dostał to sie obraził
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości