![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Oj wiem, że najlepiej byłoby go usunąć ze znajomych, ale ja mam taką manię, że musze podglądac go, jaki ma opis, patrzeć na portalach co robi itd. Wiem, to chore i muszę się z tego wyleczyć, ale nie umiem. Muszę zerwać pępowinę :P Ale nie potrafię... Marika, jak dotąd normalnych jeszcze nie miałam, może są ale gdzieś na wyginięciu ![]() Edytowane przez Agawa24 Czas edycji: 2012-11-15 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby miał te 18-20 lat można by mu to wybaczyć, a to dorosly 27letni facet...ehh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż to troche dziecinne usuwac ze znajomych z fb, bo mimo wszystko znacie się, ale jeżeli to jedyny sposób na to byś nie katowała się dalej wchodząc na jego profil to jest to wrecz wskazane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
moge do was dołączyć? kilka dni temu rozstalam sie z facetem, z którym byłam 9 lat. I najdziwniejsze jest to, że poprostu nic nie czuje. Spodziewałam się, że będe rozpaczać, nie będe się mogła na niczym skupić, będe o nim mysleć 24/h, a ja nic, nawet zbyt często o nim nie wspominam. Czuje się przez to jakoś dziwnie, jakby coś ze mna było nie tak. Wkońcu tyle lat razem a ja zachowuje się jakby nic sie nie zmieniło w moim życiu. Nie rozumiem sama siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale tak ciężko mi kliknąć jednocześnie wiedząc, że już nigdy go nie będę podglądać i nie będę wiedziała co robi w tym czasie! xD Czy ja sie powinnam leczyć? ![]() Tu nie chodzi o brak kontaktu, bo ja nawet słowem się do niego nie odezwałam, zresztą on do mnie też, ale chodzi o to chore obserwowanie. Też tak mialyście? Nie chce zeby myślenie o facetach jako o beznadziejnych cieniasach mi minęło! :P Dzięki temu mysleniu nie będę w stanie się zakochać ponownie bo stwierdzę, że to jednak kretyn ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
Bardzo Ci współczuje ![]() Ale może do waszego związku wkradła się juz taka rutyna, że zwyczajnie Ci lepiej bez niego, dlatego nie jest Ci z tym źle ![]() Edytowane przez Agawa24 Czas edycji: 2012-11-15 o 20:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ku@#$ napisałam do niego ![]() ![]()
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale nie martw się, da się z tym żyć, da się to pokonać. To tylko kwestia czasu. Czemu się rozstaliście?
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
ajam89, Malla Właśnie rozeszłam się z chłopakiem z którym byłam 5 lat. Też czuję taką obojętnośc, czasem trochę mnie smutek ogarnie. Także boję się, że uczucie rozpaczy zaatakuje w okresie świąt czy sylwestra ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja właśnie podczas robienia dzisiaj jako takich porządków znalazlam w moim pokoju pełno rzeczy moich byłych O.o jakieś krawaty, koszule, notatki... Jestem sobą przerażona, bo nie umiem tego wyrzucić... Jak zrobić żebym nie czuła już przywiązania do tych rzeczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Ja także, co do jeszcze wcześniejszych dyskusji, jestem zwolenniczką całkowitego zerwania kontaktu po zerwaniu
![]() Ostatnio właśnie usunęłam mojego byłego z facebooka i ogólnie go zablokowałam, bo właśnie smuciło mnie i denerwowało już to, że wstawia cały czas tylko coś, co wiedziałam, że ma mnie dotknąć. Ja osobiście nie wstawiałam nic takiego, w ogóle na facebooku nie wylewam jakiś osobistych frustracji... Ale teraz znowu odkąd jego usunęłam to jeden jego znajomy, który teraz wielce bohatersko stanął w jego obronie, też zaczyna mi jechać po ambicji, wstawiać coś ![]() Jakbym wiedziała tylko wcześniej, że trafiłam na kogoś takiego... Edytowane przez Levine Czas edycji: 2012-11-15 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
A ja jeszcze dodam, że jestem świadoma tego, że mój były będzie miał kiedyś inną dziewczynę, ale jak sobie o tym pomyślę, albo zacznę wyobrażać to aż mi się coś robi! ;( Nie mogę o tym myśleć
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Nie bylo mnie kilka dni. Musialam sie troche uspokoic. Czekam i czekam. W sumie wczoraj napisal, ze kilka dni milczenia cos daje, ze duzo zrozumialam i przepraszal ale ... kiedy dojdzie do naszego spotkania...
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już nie robię z siebie idiotki. Koniec z pisaniem do niego! Nie chce odpisywać to trudno kij mu w oko! ![]() ![]() ![]()
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2012-11-15 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Hej, nie odzywałam się jeszcze w nowym wątku
![]() Ech, widzę, że sporo nowych dziewczyn się pojawiło... Ciekawa jestem co ten wątek przyniesie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Ale sie porobilo
![]() Wlasnie wrocilam jeszcze dzis do domu i uslyszalam wiadomosc, ze chlopak mojej siostry sie wyprowadza PRZEZE MNIE! Bo mnie siostra bronila, ze jeszcze sie nie wyprowadzam bo nie mam za co. Wiecie ja sie czuje winna, choc nie mam powodow, bo nie wtracalam sie w nic, a on sobie ubzdural, ze my za plecami sie z niego smiejemy, ze on i tak zaplaci za mieszkanie. Ale i taak sobie mysle czy ja jestemjakas bomba, ktora wszystko wokol psuje ![]() Praca tez, niby spoko, ale jak myslalam, ze mam ja od razu i rzucilam mniej platna ale lepsza, to sie okazalo, ze koles ktory mi wszystko mowil, nie jest szefem i gowno ma do gadania ;/ i sie dopiero okaze czy bede tam pracowac... No i oczywiscie jadac w aucie rozmyslalam o moim TZ... Przed oczami mialam wszystkie zdazenia, znow zdalam sobie sprawe jaka bylam okropna.. Wyobrazcie sobie to,ze zawsze robilam mu nazlosc raniac siebie. Przypomniala mi sie w tedy jedna rzecz, a raczej dwie. Gdy juz wiedzialam o jego wyjezdzie oczywiscie zamiast pytac jakos porozmawiac, to strasznie mnie to bolalo ale musialam robic mu na zlosc - poprosil mnie bym rozlozyla lozku ,ja powiedzialam nie w tedy uslyszalam zdanie "dlatego zawsze bedziesz sama" - i tu jest prawda. I w dzien wyjazdu, zamiast podejsc do niego, nie wiem zatrzymac go, pozegnac sie, to nie - przyszedl do lozka i powiedzial,zebym dala mu odzywke, ja oczywiscie powiedzialam nie, wiec pojechal bez slowa, straszny do niego mialam o to zal,dopiero teraz rozumiem, ze sama sobie tak zrobilam. I tak bylo w kazdej sytuacji, robilam mu zawsze na zlosc, a przeprosilam szczerze po klotniach chyba 2 razy, poprosilam o cos szczerze chyba tez dwa razy. W polce bylam dla niego taka dobra, bo nie chcialam zostac sama, a w tedy wlasnie on traktowal mne jak smiecia a i tak przy mnie byl, troche nie ogarniam,ale jak juz jechalismy w busie powiedzial po prostu "teraz jestesmy kwita" -dostalam szanse, dalam nam szanse jak wrocilismy do holandii ale minelo kilka dni, poczulam grunt pod nogami i stara Kasia znow sie obudzila, to jest przykra prawda, z ktorej musze sobie zdac sprawe. I zdalam sobie tez sprawe, ze on stal sie dla mnie okropny, duzo po mnie, czyli stal sie taki bo ja taka bylam. I to co chcialabym mu powiedziec " Przysiegam ci na wszystko co kocham, ze jesli kiedykolwiek znow bede taka jak kiedys, niech strace wszystko na czym najbardziej mi zalezy. I jesli bede taka jak dawniej, nie taka jaka chce i byc powinnam - odejdz, bo na to zasluguje."
#112 |
Zakorzenienie
|
Ehh, weszłam na mój pinterest, przejrzałam folder z sukniami ślubnymi... Teraz to wydaje się nierealne, a ja trzymam się dobrze, ale z eksem byłam po naukach przedmałżeńskich, planowałam ślub, miałam wybraną suknię, jaką chce uszyć, kościoł, wybrane dwa miejsca na przyjęcie/obiad... Dziwnie mi trochę.
#113 |
Raczkowanie
|
Z każdym dniem coraz lepiej... Już zaczęłam się wyciągać powoli z największego doła, a tutaj dowiaduje się, że mój eks zaczął się z kimś spotykać. I to na poważnie bardziej, z jedną dziewczyną.
A jeszcze dwa tygodnie temu potrafił mi powiedzieć prosto w oczy, że mnie kocha i chce do mnie wrócić. Złego samopoczucia ciąg dalszy... I znowu zacznę zawalać szkołę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
![]()
Mikroreklama Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2012-11-20 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Nie depcze krokusów
|
La Bamba - "przerwy" w związku to nic innego jak zezwalanie na bzykanie z innymi.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aaa i kocham stereotypy ![]() Czytałam kilka stron wstecz i widzę, żem inna jakaś. Memu exowi życzę szczęścia, zupełnie szczerze. Spędziłam z nim parę fajnych lat, a później priorytety nam się rozjechały. Nigdy nie zrobił mi krzywdy ani przykrości, więc mam nadzieję, że znajdzie najlepszą kobietę na świecie, bo zasłużył. A ja swoje szczęście zdobędę sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ja zostałam zdradzona po paru latach, przyjęłam jego wystarany powrót, a potem po prostu z upływem lat oddaliliśmy się od siebie, więc też nie miałam mu za bardzo za złe rozstania, w pewnym sensie poczułam ulgę. Wiem, że odnosi duże sukcesy zawodowe, ma ładne mieszkanie, nowy samochód, rudą dziewczynę - i fajnie ![]() Jednakże inaczej to wygląda, gdy jest bajkowo i nagle spotykasz faceta, z którym jesteś kilka lat, na mieście za rączkę z... żoną i dzieckiem. Albo gdy chłopak jest kochany, dba o dziewczynę i z dnia na dzień stwierdza, że chce się wyszumieć. Albo gdy nagle znika i nikt nie ma z nim kontaktu, a okazuje się, że wpadł w alkoholowy ciąg. Cytat:
![]() Cytat:
Gra na emocjach Twojej siostry stawiając ją przed "ostatecznymi" decyzjami. Albo po prostu już z nią nie chce być i znalazł sobie pretekst.
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Czy ja wiem? Z poprzednim facetem rozstawałam się przy akompaniamencie jego szantażu, awantur i takich tam "atrakcji". Doprowadził do tego, że go znienawidziłam. A gdy tylko z nim zerwałam, przestałam czuć do niego cokolwiek i nigdy więcej się nim nie interesowałam. Ale o dziwo, nie życzyłam mu też źle, bo źle to on sobie sam zrobi w życiu. Mi to lata i powiewa.
Podejrzewam, że to bardziej kwestia mego podejścia do życia i charakteru (swoją drogą paskudnego) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
I znowu się odezwał.
![]() Buuu.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.