|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() http://allegro.pl/podklad-podklady-d...702192830.html ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- My mamy przyjść około 6 miesiąca. |
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To trza w mare szybko rehabilitować a nie czekać tyle czasu. Powariowali chyba, eh. Oby udało Wam sie znaleźć coś wcześniej. |
|
|
|
|
#3364 |
|
Rozeznanie
|
Marta , Filip we wtorek skończył 8 tygodni.
Dziękujemy za komplementy, mamom naszych pięknych dziewcząt przypominamy, że Filipek póki co zajęty przez Majeczkę od anesh ![]() Katee no chyba przyszedł skok do naszych mąluchów, oni z jednego dnia, a Filip dziś jest nie do wytrzymania - marudzi, spokój jest tylko na rękach, ale ileż można ![]() Fiolusiek, no stopy ma konkretne ![]() Gda my też lecimy na podkładach Panda ![]() Ja dzisiaj ogólnie jakaś rozbita jestem, mały marudzi, mnie głowa boli, cały czas czuję też ból jak na okres, ale na bólu się kończy póki co. |
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
MojaMała ma też ciemnonieboeskie prawie granatowe. Ciekawe kiedy sie oczka jej zmienia czy po 3, czy po 6 mc. Sroki za literowki ale mam ale z tel was podczytuje
|
#3366 |
|
potworkowa
|
nie lubię być sama w domu cały dzień z młodą.
moja ma niezidentyfikowany kolor oczu zawsze chciałam mieć niebieskookie dziecko, ale Oliwce przebijają w brąz i szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie żeby miała inny kolor oczu niż brązowe i do tego w zestawie ma długie gęste rzęsy po tatusiu ![]() jeśli chodzi o herbatki to każde dziecko jest inne i każdemu coś innego podpasuje u nas ta ułatwiająca trawienie to niestety pic na wodę, kolki i zaparcia odpukać skończyły się po rumiankowej ![]() ja też mam nadżerkę. ale co się dziwić, jak rodziłam 5 minut mam przyjść na cytologię po pół roku od porodu, chyba że pojawiłyby się jakieś krwawienia, to wcześniej.terminy do lekarzy to jakaś pomyłka muszę opatentować chyba smoczek z gumkami albo jakimiś zaczepami na uszy, żeby nie wypadał, bo jak wypadnie to ryk ![]() chciałam ściągnąć tapatalka, ale nie mam karty debetowej, więc nie założę sobie portfela w google |
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszka na mailu jest tapatalk bo go tam wgrałam
|
|
|
|
#3368 |
|
potworkowa
|
nie mam dostępu do maila
a ten tapatalk jest na androida?
|
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie mój od paru dni to samo... śpi tylko na spacerze.
![]() Cytat:
Ale nie... jak go zabawiałam to parę minut w leżaczku posiedział.
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3371 |
|
potworkowa
|
nie upominam się
![]() by sie przydał bo tż powiedział, że on mi swojej karty na tapatalka nie udostępni |
|
|
|
#3372 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Uff w końcu usnęła... My dzisiaj we dwie się dorabiałyśmy w domu bo mąż po nocce odsypiał ![]() Widzę, że stosunek przerywany rządzi u nas też zdawał egzamin ładnych kilka lat a w ciążę zaszłam jak zaczęliśmy się starać ...Ale teraz nie ma mowy o stosunku przerywanym bo jestem przerażona, że nie zadziała Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam schiza że Otylka też to ma bo wcześniaki bardzo często na to cierpią i też właśnie się tak wyginała do tyłu ale na szczęście jej przeszło i byliśmy ostatnio u neurologa na kontroli i wszystko ok ![]() Przystojniak... ale on mi strasznie przypomina mojego kolegę ze studiów normalnie masakra ![]() Cytat:
mała się od niej zaraziła a że często z tą rodzinką się spotykamy więc wolałam nie ryzykować |
|||
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
martusia26
Biedna mała ![]() u mnie na szczescie biodra sa ok ma wpisane 1B,ale mimo wszystko kontrola za 8tygodni i mam kłasc go na brzuchu z nogami jak u zabki i tez go tak nosic. Jak lekarz go badal to opierdział mu całą reke bo lezal bez pieluszki ![]() Oskar mial znowu 2a,mialam go pieluchowac-to pieluchowalam ale tylko czasem a i tak sam od siebie sie naprawił Ula probowalam pare smokow. najbardziej mu odpowiada lovi jak narazie. |
|
|
|
#3374 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gdybyś tylko mieszkała niedaleko już bym się zapisywała na kurs i sesję do Ciebie ![]() jak robisz, że tło masz takie rozmyte? ustawiasz przesłoną, czy obróbka w jakimś programie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zaraz zabieram sie za oglądanie
|
|
|
#3375 |
|
Raczkowanie
|
heh no ja też nie mam dostępu
|
#3376 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co prawda kciuk jest ukochany, ale czasami tak trudno nim trafić do buźki a wtedy jest złość
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
maggie
bioderka wporzadku.Tylko ukladac w zabke czasem ![]() teraz jeszcze tylko 20tego okulista i 28 kolejne szczepienie. i mam nadzieje ze koniec lekarzy |
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
przybita jestem... koleżanka mojej siostry zmarła po porodzie http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,356..._sledztwo.html
i tak sobie pomyślałam o wszystkich naszych dzielnych wizażowych kobietach (o Jednej szczególnie jakie szczęście, że ja od razu odrzuciłam ten szpital, choć do niego wręcz rzut beretem mam. i tak mi szkoda tego chłopczyka
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2012-11-15 o 22:56 |
|
|
|
#3379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Słabej jakości? Wyostrzony główny element jak dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Mi nadal nie działa. |
||
|
|
|
#3380 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
aż się prawie popłakalam biedne dziecko...
|
|
|
|
|
#3381 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cały czas go szeroko pieluchuje i powiem Wam,że zauważyłam,ze szerzej te nóżki trzyma i tak nie lecą mu na bok jak leży na plecach Cytat:
Cytat:
może kiedyś i wszystko się znajdzie![]() Cytat:
Cytat:
![]() katiem dziś za Twoją radą nad ranem położyłam Kubusia do spania na brzuszku i tak spaliśmy razem 2,5godz. Teraz też chiałam go tak ułożyć,ale bardzo płakał i mi go było szkoda i od męza mi się dostało
|
|
#3382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
uffff i w końcu zamówiłam zaproszenia na chrzest
![]() Cytat:
biedny maluszek ![]() a ja też miałam krwotok ... i tak się męczyli żeby go zatamować ... wrrrr nie chce o tym myśleć Cytat:
![]() Cytat:
więc pójdziemy ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- wiem że już była mowa o zabawkach ale jakoś wtedy nie przywiązywałam do tego uwagi ... mama mnie się pytała jaką zabawkę ma małemu kupić na święta, a ja nie mam pojęcia ... myślałam o tym szczeniaczku uczniaczku ? co polecacie???? tak w rozsądnej cenie do 100 zł myślę żeby jej zbytnio nie naciągać
Jaśko Edytowane przez weronika_91 Czas edycji: 2012-11-15 o 23:18 |
||||
|
|
|
#3383 |
|
potworkowa
|
szczeniaczek jak najbardziej może być
tylko w polskiej wersji, bo ta dwujęzyczna jest straszna moim zdaniem
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój zięć śliczniutki!! ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Majeczka ma dzisiaj 3 tygodnie !!!
|
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba dopiero teraz doceniłam to...Szkoda maleństwa,które zostało bez mamy.Mam łzy w oczach... Magda daj znać jak ta sprawa się wyjaśni,współczuje,bo Ty pewnie też ją znałaś...
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie, że taki post wrzuciłam, ale już od 2 dni o tym myślę i tak mnie to gryzie. taką gulę w gardle mam normalnie... nie znałam jej osobiście akurat, ale jednak koleżanka siostry. no takie rzeczy nie powinny w ogóle się dziać. a winnych pewnie nie będzie. teraz do mnie wracają te wszystkie sny, które miałam przed porodem... jak to dobrze, że my jesteśmy szczęśliwie po już...
Cytat:
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2012-11-15 o 23:37 |
|
|
|
|
#3387 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Fabianek dzisiaj kończy 4 tygodnie ![]() ostatnio zwrócił uwagę na gracjącą małpke w łóżeczku rozglądał sie za Nią . I jak sie z Nim rozmawia to sie uśmiecha ale to chyba jeszcze za szybko na świadomy uśmiech??Dzisiaj jedziemy do księdza w sprawie chrzcin i zaproszenia musze kupić bo nadal nosi pampersy 1 i za duże są ciuszki na 56łącze sie w bólu z kilkoma z Was ![]() A tak w ogóle jesteśmy po drugiej nocce bez męża i nie narzekam dajemy rade Fabianek wstaje 3 razy na butlea Gracjanek raz na piciu![]() dalej walczymy o pokarm,dzisiaj kupie karmi. Wczoraj cały dzień mały był na samej piersi,ale w nocy musze dawac mu butle,bo cyc to za mało ale ciesze sie,że w dzien moze miec piers![]() myslalam,ze bedziemu musieli przejsc calkiem na mm. A teraz za to codziennie Fabianek robi piekna kupke odkad go dokarmiam mm ![]() tylko od wczoraj Fabiś ma jakąś wysypke,taką czerwoną tylko na główce i na twarzy taka kaszke jakby czerwona i dzisiaj idziemy do pediatry.Też mamy uczniaczka kupiliśmy Gracjankowi pod choinke rok temu![]() a w tym roku nie mam pomyslow na prezent,musze zobaczyc co bedzie w bezdonce
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek Gracjanek Fabianek Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-11-16 o 07:02 |
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Chwale sie moim 4-tygodniowym Fabiankiem
Ostatnie zdj jak moje dziecie próbowało usnąć w bujaczku |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

kurcze skąd takie to sie wzięło 

zawsze chciałam mieć niebieskookie dziecko, ale Oliwce przebijają w brąz i szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie żeby miała inny kolor oczu niż brązowe 
mam przyjść na cytologię po pół roku od porodu, chyba że pojawiłyby się jakieś krwawienia, to wcześniej.

aż się prawie popłakalam