|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#364 |
Zadomowienie
|
Hej, witam się w nowym wątku
![]() Trochę, w miarę możliwości Was nadrobiłam, widzę że większość Was jest w dobrym humorze ![]() ![]() Tak się cieszę na maleństwo ale myśl o całej tej akcji mnie przeraża... Mąż mi ciągle powtarza, że powinnam się dobrze nastawić i że wszystko się uda.... a ja.... szkoda gadać... ![]() Jeszcze dziś wieczorem mąż jedzie do Warszawy na szkolenie ( on szkoli ). Zostaję sama na cały weekend i już sobie wkręcam , że na pewno się zacznie jak akurat jego nie będzie.... Wiem, że M. też sie stresuje, ale w sumie razem podjęliśmy tą decyzję, bo za dwa dni pracy będzie na czysto 600 zł, więc chyba warto.... A jeszcze się martwię, bo Szymuś dziś bardzo mało się rusza... Już południe, a on tylko chwilkę pobrykał o 7 rano, a teraz może tylko ze dwa razy czułam jak się tak delikatnie przesuwa..... Nie wiem, czy podnosić alarm, czy ma po prostu taki dzień.... a może czuje , że ja też jestem zdenerwowana..... Dziewczyny pocieszcie mnie jakoś bo czuję, że oszaleję... ![]() ![]()
#365 |
Zadomowienie
|
Chyba ☠☠☠ne. Mama tz napisala mi esa. Jak sie czuje .ze ona chce jak najlepiej i ze.... Nas kocha. Hahaha idiotka
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Karla nie martw sie ja wczoraj maiłam schizy, bo mały mało się ruszał ale wieczorem było juz ok wszystko i dzis tez sie rusza
![]() ![]() ausente heh moja tesciowa nigdy nie powiedziala ze mnie kocha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do teściowych, to gdybym od mojej usłyszała, że kocha mnie i Małego, to chyba bym jej podała termometr, albo kazała się postukać w środek czoła ![]() ![]()
Edytowane przez magdaef Czas edycji: 2012-11-16 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te rozkminki typu jak sie robi rozwarcie za pomoca słuchawki prysznicowej itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieci mają tez swoje bardziej leniwe dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Raczkowanie
|
Ja tylko pisze ze zyje
![]() ![]() Wczoraj mialam tp z USG jutro z OM i nic sie nie dzieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Witam Was moje Panie Drogie
![]() jestem wykonczona-ale szczesliwa ![]() MAly ma przestawiony rytm dnia i nocy i tak dnie spi a w nocy czuwa.od dwoch nocy nie spie ![]() ![]() ![]() ![]() w ciagu dnia ciagle ktos cos, obowiazki i nie ma jak kimnac.chodze jak cien a wygladam jak 7 nieszczesc ![]() ![]() ![]() moja corcia dzis pojechala ze zdjeciem braciszka do przedszkola ![]() ![]() POLOG przebiega bez problemu.juz chodze we wkladkach i zmnieniam co siusiu.krocze ladnie sie goi.juz moge normalnie siedziec ichodzic bez najmneijszego problemu.czasem jak zle przysiade to zaboli ale o wiele bardziej od naciecia bolal mnie srodek-te kosci tak.i w parciu najbardziej nieprzyjemne bylo rozchylanie tych nog-i ciagle mi powtarzano-marta rozchyl nogi-zrob mu miejsce. zapomnialam Wam jeszcze napisac ze po porodzie polozna przyszla i pyta-moze herbatke?? zrobila mi i przyniosla.poszla po wozek zeby zwiezc na dol dala mala na rece i juz zaczela jechac po czym sie zreflektowala ze herbata stoi.zawrocila i mowi obiecalam to pijemy-ja chwile poczekam-bardzo to bylo mile dla mnie.w pierwszy porodzie mialam polozna typu-milusinska, ciepla, taka kochana a ta byla babka konkretna, rzeczowa ale rownie oddana swojej pracyjak tamta ![]() ![]() niestety nie wiem co u Was ![]() ![]() ![]() wstawiam kilka zdjec mojego skrzata oraz fotke z ktg z moimi skurczami przepowiadajacymi z ktorymi wygonilyscie mnie na trakt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Musisz częściej do nas zaglądać, to humor też będziesz miała lepszy ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
martuś spokojnie pomysl tak-pozniej inne beda rodzic, twoja dzidzia bedzie meic juz ponad meisiąc i bedzie git bedziesz maila wiecej czasu na wizaz
![]() bedzie dobrze, w koncu maly sie przestawi tak myśle ![]() strasznie za toba tesknie tak samo jak ty za nami ![]() a synuś jest przeuroczy co do ktg to chcialabym mieć taki wykresik, neistety u mnie skurcze zerowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak odczuwacie czkawkę dzidzi? ja takie pulsowanie i to zawsze w jednym miejscu i to prawie zawsze po każdym posiłku ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- marti cudowny syneczek! ![]() ![]() Edytowane przez Swarovska Czas edycji: 2012-11-16 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Ma_majka;37651011]Kochana, na pewno nie urodzisz w weekend
![]() ![]() ![]() ![]() Musisz częściej do nas zaglądać, to humor też będziesz miała lepszy ![]() No skoro Ty tak mowisz, to tak musi być... ![]() ![]() ![]() Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa ![]() Marti- maluszek super ![]() ![]()
#381 |
Zadomowienie
|
O matulu, ale Laurka wygląda dojrzale z Mikosiem na rękach! Prawdziwa starsza siostra
![]() Marti, trzymam kciuki, żeby Mały szybko się przestawił i dał Ci trochę odpocząć ![]()
#382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=Karla1983;37651221] Cytat:
![]() ![]() zaraz mi cycki rozsadzi ![]() sprawy formalne mam pozalatwiane.pediatra wybrany-udalo sie ta znajoma moich tesciow-michal pojechjal poznala go i zgodzila sie wziac do siebie-bo juz lista dawno zamknieta ale dla znojomych miejsce sie znajdzie ![]() ![]() Justa ![]() kurcze nie wiem od kiedy zaczac werandowanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Madziu jak odebrali mnie ze szpitala to spojrzalam na nia i mowie-jedny jaka ona wielka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Justa , Marti ależ piękne te wasze skrzaty! : )
ja właśnie wróciłam z miasta, ależ zimno... ale wyprawkowe zakupy pomału zamykam, brakuje mi dosłownie paru rzeczy, i to takiej drobnicy... więc jestem z siebie dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
martuś fajnei ze pamietalas, tak maz mial wyjechac w przyszlymj tyg do gdanska na trzy dni ale w koncu zalatwiul ze tylko jeden dzien go nie bedzie mimo to mam nadzieje ze mały zechce moze w ten weekend wyjsc, chociaz prawde mowiąc juz sie specjalnie nie nastawiam i od razu mam lepszy humor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
a ja kochane w między czasie posprzatałam w kuchni i zrobiłam zapiekankę... teraz się robi w piecyku
![]() ![]() ![]() był listonosz.... zamówiłam sobie spodnie ciążowe z nadzieją że to ostatnie i co... nogawki do kostek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#389 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=marti86;37651350]
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.