Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-16, 11:33   #361
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Dziecię spi wiec mama jest na forum co tam Mamusie?? dawac dawac, nie obijac sie wrzucam Kubusia do albumu
ale słodziaczek

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:36   #362
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef
Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
wlotowa i wylotowa hahaha wybacz
Feeria możliwości
Stary 2012-11-16, 11:36   #363
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Dziecię spi wiec mama jest na forum co tam Mamusie?? dawac dawac, nie obijac sie wrzucam Kubusia do albumu
Jaki słodziak
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:37   #364
Karla1983
Zadomowienie

Hej, witam się w nowym wątku

Trochę, w miarę możliwości Was nadrobiłam, widzę że większość Was jest w dobrym humorze A ja mam chyba depresję przedporodową. Aż głupio mi tak beczeć, ale opanował mnie taki strach przed porodem , przed tym pierwszym skurczem lub odejściem wód, że już sama siebie nie ogarniam
Tak się cieszę na maleństwo ale myśl o całej tej akcji mnie przeraża... Mąż mi ciągle powtarza, że powinnam się dobrze nastawić i że wszystko się uda.... a ja.... szkoda gadać...

Jeszcze dziś wieczorem mąż jedzie do Warszawy na szkolenie ( on szkoli ). Zostaję sama na cały weekend i już sobie wkręcam , że na pewno się zacznie jak akurat jego nie będzie.... Wiem, że M. też sie stresuje, ale w sumie razem podjęliśmy tą decyzję, bo za dwa dni pracy będzie na czysto 600 zł, więc chyba warto....

A jeszcze się martwię, bo Szymuś dziś bardzo mało się rusza... Już południe, a on tylko chwilkę pobrykał o 7 rano, a teraz może tylko ze dwa razy czułam jak się tak delikatnie przesuwa..... Nie wiem, czy podnosić alarm, czy ma po prostu taki dzień.... a może czuje , że ja też jestem zdenerwowana.....

Dziewczyny pocieszcie mnie jakoś bo czuję, że oszaleję...
Stary 2012-11-16, 11:41   #365
ausente
Zadomowienie

Chyba ☠☠☠ne. Mama tz napisala mi esa. Jak sie czuje .ze ona chce jak najlepiej i ze.... Nas kocha. Hahaha idiotka
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:44   #366
rosllinka
Rozeznanie

GG do rosllinka

Cytat:
Napisane przez Karla1983 Pokaż wiadomość

Trochę, w miarę możliwości Was nadrobiłam, widzę że większość Was jest w dobrym humorze A ja mam chyba depresję przedporodową. Aż głupio mi tak beczeć, ale opanował mnie taki strach przed porodem , przed tym pierwszym skurczem lub odejściem wód, że już sama siebie nie ogarniam
Tak się cieszę na maleństwo ale myśl o całej tej akcji mnie przeraża... Mąż mi ciągle powtarza, że powinnam się dobrze nastawić i że wszystko się uda.... a ja.... szkoda gadać...

Jeszcze dziś wieczorem mąż jedzie do Warszawy na szkolenie ( on szkoli ). Zostaję sama na cały weekend i już sobie wkręcam , że na pewno się zacznie jak akurat jego nie będzie.... Wiem, że M. też sie stresuje, ale w sumie razem podjęliśmy tą decyzję, bo za dwa dni pracy będzie na czysto 600 zł, więc chyba warto....

A jeszcze się martwię, bo Szymuś dziś bardzo mało się rusza... Już południe, a on tylko chwilkę pobrykał o 7 rano, a teraz może tylko ze dwa razy czułam jak się tak delikatnie przesuwa..... Nie wiem, czy podnosić alarm, czy ma po prostu taki dzień.... a może czuje , że ja też jestem zdenerwowana.....

Nie martw się Na pewno nie urodzisz bez swojego tż Moja też się czasem słabiej rusza Może zjedz coś mega słodkiego
Stary 2012-11-16, 11:53   #367
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Bo my będziemy robić grupowo doktorat z ginekologii i położnictwa
Ja mam wrażenie że wystarczy wydrukować te kilkanaście części wątku, zanieść na Akademię Medyczną i dyplomy mamy jak w banku
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:54   #368
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Karla nie martw sie ja wczoraj maiłam schizy, bo mały mało się ruszał ale wieczorem było juz ok wszystko i dzis tez sie rusza mysle ze dzidzie wyczuwaja nasze stany, poza tym tak jak my maja bardziej leniwe dni, jesli wyczuwasz 10 ruchow od 9ej do 21ej to jestok, tak mi lekarz mowil, ale oczywiscie jak tylko stwierdzisz ze jest cos nei tak to lepiej jechac

ausente heh moja tesciowa nigdy nie powiedziala ze mnie kochanie wiem jak bym zareagowala, ale chyba by mi się milo zrobilo może faktycznie ma do ciebie i małej ciepłe uczucia tylko nie umie okazywac, moze ją cos tknelo dzisiaj
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:54   #369
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

ja wczoraj dostalam od bebilonu maila, ze pewnie juz trzymam dzidzie w ramionach juz chcailam odpisac zeby mnie nei wlku..rwiali

Stary 2012-11-16, 11:54   #370
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
A jeszcze się martwię, bo Szymuś dziś bardzo mało się rusza... Już południe, a on tylko chwilkę pobrykał o 7 rano, a teraz może tylko ze dwa razy czułam jak się tak delikatnie przesuwa..... Nie wiem, czy podnosić alarm, czy ma po prostu taki dzień.... a może czuje , że ja też jestem zdenerwowana...
Spokojnie, na pewno zrobił sobie dzisiaj dzień Leniuszka U nas był wczoraj, a też już się martwiłam...ale tłumaczę sobie w takich momentach, że przecież on nie bardzo ma już się gdzie ruszyć, więc robi to tylko, kiedy na prawdę musi

A co do teściowych, to gdybym od mojej usłyszała, że kocha mnie i Małego, to chyba bym jej podała termometr, albo kazała się postukać w środek czoła No chyba, że to byłoby 1 kwietnia...

Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-11-16 o 11:56
magdaef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:55   #371
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa Ale słodki Kubuś Prześliczny
Stary 2012-11-16, 11:55   #372
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie że wystarczy wydrukować te kilkanaście części wątku, zanieść na Akademię Medyczną i dyplomy mamy jak w banku
taaa, zwłaszcza z niektorych tekstow to meiliby niezłą polewkę z nas
te rozkminki typu jak sie robi rozwarcie za pomoca słuchawki prysznicowej itd
Stary 2012-11-16, 11:56   #373
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
No durne, a mi się śniło że po porodzie TŻ przyniósł piwo a później go poprosiłam aby mi w krocze zajrzał bo nic mi nie mówili co tam robili czy cieli mnie czy pękłam a TŻ zajrzał i mówi że mam tam dwie dodatkowe " dziurki" he he he :brzyda l:
Fju fju, to będzie mąż miał frajdę

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
wlotowa i wylotowa hahaha wybacz
Stary 2012-11-16, 11:57   #374
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Spokojnie, na pewno zrobił sobie dzisiaj dzień Leniuszka U nas był wczoraj, a też już się martwiłam...ale tłumaczę sobie w takich momentach, że przecież on nie bardzo ma już się gdzie ruszyć, więc robi to tylko, kiedy na prawdę musi
dokaldnie, wyobrazmy sobie nas skulone z nozkami podkurczonymi w malym balonie
dzieci mają tez swoje bardziej leniwe dni
Stary 2012-11-16, 11:57   #375
Tommorow
Raczkowanie

Ja tylko pisze ze zyje :brzyda l:

Wczoraj mialam tp z USG jutro z OM i nic sie nie dzieje irytuje mnie juz to Wpadne do was wieczorkiem jak M. wysle na silownie bo teraz musze ogrnc mieszkanko i moze sie kimne na godzinke

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 11:57   #376
marti86
Zakorzenienie

Witam Was moje Panie Drogie

jestem wykonczona-ale szczesliwa
MAly ma przestawiony rytm dnia i nocy i tak dnie spi a w nocy czuwa.od dwoch nocy nie spie wczorajsza noc zaczela sie dla mnie o 8 rano jak tz wrocil z miasta bo odwozil mala i go zabral i spal mu na klacie-bo inaczej tylko cyca szuka a skonczyla sie o 10.zaciaga cyca i spi.odkladam go budzi sie po chwili i takw kolo macieju.smoka nie chce zaciagac za bardzo a ja nie chce zeby spal na rekach jednak wymiekam i wolam meza bo kuzwa spac trzeba-nie da sie nie spac przeciez dzisiejsza noc to samo.walczylam ze smokiem zeby wzial ale nie chce.o 4 maz go wzila i spalam do 6.15 w dzien z kolei najada sie i spi.ma wszytsko w nosie.nie wiem jak go mam przestawic bo jak zasnie to spi jak kamien
w ciagu dnia ciagle ktos cos, obowiazki i nie ma jak kimnac.chodze jak cien a wygladam jak 7 nieszczesc ale kocham tego malego szkraba i wybaczam ze mu sie pokickalo ogolnie jest grzeczny bo jak nie spi to wogole nie placze-tylko lezy i sie rozglada.wczoraj raz i dzis rano zaciagnal ciumela.juz szukal cyca-5 min po karmieniu a mleka mam tyle ze jeszcze bym z 5 wykarmila i niesamowicie tluste-az pod pomaraczowe podchodzi.z reszta widac po kupce jego ze mleko jest w porzadku.jednym karmie z drugiego tryska..sutki juz lepiej-ale nie bede sciemniac-poczatki bolesne az lzy w oczach staja-nie wspomne o nawale pokarmu i placzu niektorych dzieci jak go jeszcze nie ma(tym razem mnie to ominelo ale L 3 dni w szpitalu darla gebule)jednak warto.piekne chwile kiedy sie karmi maluch lapie za naszego palca i patrzy w oczy-dla mnie to niesamowita wiez z moim synkiem
moja corcia dzis pojechala ze zdjeciem braciszka do przedszkolapirwszy dzien byl koszmarny.zazdrosc se jednak pojawila i zarzucala nam ze my nie chcemy aby ona nam pomagala.ale to tylko w srode.wczoraj juz normalnie.we wszytskim uczestniczy i czuje sie bardzo wazna

POLOG
przebiega bez problemu.juz chodze we wkladkach i zmnieniam co siusiu.krocze ladnie sie goi.juz moge normalnie siedziec ichodzic bez najmneijszego problemu.czasem jak zle przysiade to zaboli ale o wiele bardziej od naciecia bolal mnie srodek-te kosci tak.i w parciu najbardziej nieprzyjemne bylo rozchylanie tych nog-i ciagle mi powtarzano-marta rozchyl nogi-zrob mu miejsce.
zapomnialam Wam jeszcze napisac ze po porodzie polozna przyszla i pyta-moze herbatke?? zrobila mi i przyniosla.poszla po wozek zeby zwiezc na dol dala mala na rece i juz zaczela jechac po czym sie zreflektowala ze herbata stoi.zawrocila i mowi obiecalam to pijemy-ja chwile poczekam-bardzo to bylo mile dla mnie.w pierwszy porodzie mialam polozna typu-milusinska, ciepla, taka kochana a ta byla babka konkretna, rzeczowa ale rownie oddana swojej pracyjak tamta kazda inna ale wspaniala na swoj sposob

niestety nie wiem co u Wasbrak czasu+zmeczenie nie pozwalaja mi siedziec na kompie.czasami tylko wpadam zobaczyc czy ktoras urodzila.wybaczcie zaluje ze nie moge uczestniczyc w tym-tak bardzo tego chcialam.zazdroszcze grudniowka ze moga sledzic wszystkie porody a mnie to ominie

wstawiam kilka zdjec mojego skrzata oraz fotke z ktg z moimi skurczami przepowiadajacymi z ktorymi wygonilyscie mnie na trakti uciekam robic jakis obiadekcaluje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02620.jpg (69,6 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02621.jpg (32,3 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02649.jpg (38,8 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02657.jpg (37,0 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02663.jpg (51,5 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02664.jpg (93,9 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02667.jpg (47,7 KB, 55 załadowań)

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:00   #377
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, na pewno nie urodzisz w weekend Ja, przyszły dr hab ginekologii, Ci to mówię

Nie martw się, Mały śpi albo obrócił się i nie czujesz kopniaczków. A poza tym, to już ma tak mało miejsca ze będziesz czuć coraz słabiej!

Musisz częściej do nas zaglądać, to humor też będziesz miała lepszy

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
taaa, zwłaszcza z niektorych tekstow to meiliby niezłą polewkę z nas
te rozkminki typu jak sie robi rozwarcie za pomoca słuchawki prysznicowej itd
Skąd wiesz, to może okazać się dobrą metodą Najlepsze myśli rodzą się w szalonych umysłach
Stary 2012-11-16, 12:03   #378
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

martuś spokojnie pomysl tak-pozniej inne beda rodzic, twoja dzidzia bedzie meic juz ponad meisiąc i bedzie git bedziesz maila wiecej czasu na wizaz

bedzie dobrze, w koncu maly sie przestawi tak myśle*******

strasznie za toba tesknie tak samo jak ty za nami
a synuś jest przeuroczy

co do ktg to chcialabym mieć taki wykresik, neistety u mnie skurcze zerowe
Stary 2012-11-16, 12:08   #379
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, na pewno nie urodzisz w weekend Ja, przyszły dr hab ginekologii, Ci to mówię

Nie martw się, Mały śpi albo obrócił się i nie czujesz kopniaczków. A poza tym, to już ma tak mało miejsca ze będziesz czuć coraz słabiej!

Musisz częściej do nas zaglądać, to humor też będziesz miała lepszy

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Skąd wiesz, to może okazać się dobrą metodą Najlepsze myśli rodzą się w szalonych umysłach
To prawda, pod koniec maleństwa mniej się ruszają bo mają coraz mniej miejsca.

A jak odczuwacie czkawkę dzidzi? ja takie pulsowanie i to zawsze w jednym miejscu i to prawie zawsze po każdym posiłku

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

marti cudowny syneczek! widzę, że masz już parkę w domu?? pozazdrościć

Edytowane przez Swarovska
Czas edycji: 2012-11-16 o 12:09
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:09   #380
Karla1983
Zadomowienie

[QUOTE=Ma_majka;37651011]Kochana, na pewno nie urodzisz w weekend Ja, przyszły dr hab ginekologii, Ci to mówię

Musisz częściej do nas zaglądać, to humor też będziesz miała lepszy [COLOR="Silver"]

No skoro Ty tak mowisz, to tak musi być... Tym bardziej, że to za wcześnie ciut bo 36 tc, no ale z tą moją skracającą się szyjką nigdy nic nie wiadomo.... Ale postaram się nastawić pozytywnie
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa

Marti- maluszek super Kupiłam mojemu takie same skarpetki, w Smyku chyba, do kompletu jeszcze białe są
Stary 2012-11-16, 12:10   #381
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

O matulu, ale Laurka wygląda dojrzale z Mikosiem na rękach! Prawdziwa starsza siostra

Marti, trzymam kciuki, żeby Mały szybko się przestawił i dał Ci trochę odpocząć Trzymajcie się!
Stary 2012-11-16, 12:16   #382
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
martuś spokojnie pomysl tak-pozniej inne beda rodzic, twoja dzidzia bedzie meic juz ponad meisiąc i bedzie git bedziesz maila wiecej czasu na wizaz

bedzie dobrze, w koncu maly sie przestawi tak myśle*******

strasznie za toba tesknie tak samo jak ty za nami
a synuś jest przeuroczy

co do ktg to chcialabym mieć taki wykresik, neistety u mnie skurcze zerowe
dziekuje mam nadzieje ze niebawem zawitam spowrotem i ze w koncu ujrze ze rodzis jak juz bedziesz miala meza przy sobie bo cos tam mi sie obilo ostatnio o oczy ze gdzies mial wyjezdzac.

[QUOTE=Karla1983;37651221]
Cytat:

Musisz częściej do nas zaglądać, to humor też będziesz miała lepszy [COLOR="Silver"]

No skoro Ty tak mowisz, to tak musi być... Tym bardziej, że to za wcześnie ciut bo 36 tc, no ale z tą moją skracającą się szyjką nigdy nic nie wiadomo.... Ale postaram się nastawić pozytywnie
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa

Marti- maluszek super Kupiłam mojemu takie same skarpetki, w Smyku chyba, do kompletu jeszcze białe są
dziekuje my w h&m

zaraz mi cycki rozsadzi musze malucha obudzic.
sprawy formalne mam pozalatwiane.pediatra wybrany-udalo sie ta znajoma moich tesciow-michal pojechjal poznala go i zgodzila sie wziac do siebie-bo juz lista dawno zamknieta ale dla znojomych miejsce sie znajdzie maly zarejestrowany-do ubezpieczenia zgloszony, dokumenty do zusu przygotowane-podpisane zaraz jade do biura rachunkowego wiec mam z bani te rzeczy.moge teraz karmic, przwijac i nie spac

Justa bossssssssssskkkkkkkkkiii iiiiiii!!!!!!!!!!

kurcze nie wiem od kiedy zaczac werandowanie

Stary 2012-11-16, 12:16   #383
rosllinka
Rozeznanie

GG do rosllinka

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Fajnie że się odezwałaś. Na pewno ureguluje się tryb życia synka, to tylko okres przejściowy.

A synuś urooooczy
Stary 2012-11-16, 12:17   #384
marti86
Zakorzenienie

Madziu jak odebrali mnie ze szpitala to spojrzalam na nia i mowie-jedny jaka ona wielka zawsze bula moja malutka corecka a tu taka roznica!! szok

Stary 2012-11-16, 12:23   #385
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość

jestem wykonczona-ale szczesliwa
MAly ma przestawiony rytm dnia i nocy i tak dnie spi a w nocy czuwa.od dwoch nocy nie spie wczorajsza noc zaczela sie dla mnie o 8 rano jak tz wrocil z miasta bo odwozil mala i go zabral i spal mu na klacie-bo inaczej tylko cyca szuka a skonczyla sie o 10.zaciaga cyca i spi.odkladam go budzi sie po chwili i takw kolo macieju.smoka nie chce zaciagac za bardzo a ja nie chce zeby spal na rekach jednak wymiekam i wolam meza bo kuzwa spac trzeba-nie da sie nie spac przeciez dzisiejsza noc to samo.walczylam ze smokiem zeby wzial ale nie chce.o 4 maz go wzila i spalam do 6.15 w dzien z kolei najada sie i spi.ma wszytsko w nosie.nie wiem jak go mam przestawic bo jak zasnie to spi jak kamien
w ciagu dnia ciagle ktos cos, obowiazki i nie ma jak kimnac.chodze jak cien a wygladam jak 7 nieszczesc ale kocham tego malego szkraba i wybaczam ze mu sie pokickalo ogolnie jest grzeczny bo jak nie spi to wogole nie placze-tylko lezy i sie rozglada.wczoraj raz i dzis rano zaciagnal ciumela.juz szukal cyca-5 min po karmieniu a mleka mam tyle ze jeszcze bym z 5 wykarmila i niesamowicie tluste-az pod pomaraczowe podchodzi.z reszta widac po kupce jego ze mleko jest w porzadku.jednym karmie z drugiego tryska..sutki juz lepiej-ale nie bede sciemniac-poczatki bolesne az lzy w oczach staja-nie wspomne o nawale pokarmu i placzu niektorych dzieci jak go jeszcze nie ma(tym razem mnie to ominelo ale L 3 dni w szpitalu darla gebule)jednak warto.piekne chwile kiedy sie karmi maluch lapie za naszego palca i patrzy w oczy-dla mnie to niesamowita wiez z moim synkiem
moja corcia dzis pojechala ze zdjeciem braciszka do przedszkolapirwszy dzien byl koszmarny.zazdrosc se jednak pojawila i zarzucala nam ze my nie chcemy aby ona nam pomagala.ale to tylko w srode.wczoraj juz normalnie.we wszytskim uczestniczy i czuje sie bardzo wazna

POLOG
przebiega bez problemu.juz chodze we wkladkach i zmnieniam co siusiu.krocze ladnie sie goi.juz moge normalnie siedziec ichodzic bez najmneijszego problemu.czasem jak zle przysiade to zaboli ale o wiele bardziej od naciecia bolal mnie srodek-te kosci tak.i w parciu najbardziej nieprzyjemne bylo rozchylanie tych nog-i ciagle mi powtarzano-marta rozchyl nogi-zrob mu miejsce.
zapomnialam Wam jeszcze napisac ze po porodzie polozna przyszla i pyta-moze herbatke?? zrobila mi i przyniosla.poszla po wozek zeby zwiezc na dol dala mala na rece i juz zaczela jechac po czym sie zreflektowala ze herbata stoi.zawrocila i mowi obiecalam to pijemy-ja chwile poczekam-bardzo to bylo mile dla mnie.w pierwszy porodzie mialam polozna typu-milusinska, ciepla, taka kochana a ta byla babka konkretna, rzeczowa ale rownie oddana swojej pracyjak tamta kazda inna ale wspaniala na swoj sposob

niestety nie wiem co u Wasbrak czasu+zmeczenie nie pozwalaja mi siedziec na kompie.czasami tylko wpadam zobaczyc czy ktoras urodzila.wybaczcie zaluje ze nie moge uczestniczyc w tym-tak bardzo tego chcialam.zazdroszcze grudniowka ze moga sledzic wszystkie porody a mnie to ominie

wstawiam kilka zdjec mojego skrzata oraz fotke z ktg z moimi skurczami przepowiadajacymi z ktorymi wygonilyscie mnie na trakti uciekam robic jakis obiadekcaluje
o jaaaa jaki słodziaczek kochany współczuję ci z powodu braku snu... i świetnie że masz takie mleczko!!! na pewno Mikoś będzie świetnie przybierał odpoczywaj kochana i pomyśl czasem o nas
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:23   #386
emylka86
Zakorzenienie

Justa , Marti ależ piękne te wasze skrzaty! : )

ja właśnie wróciłam z miasta, ależ zimno... ale wyprawkowe zakupy pomału zamykam, brakuje mi dosłownie paru rzeczy, i to takiej drobnicy... więc jestem z siebie dumna

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:30   #387
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
Justa , Marti ależ piękne te wasze skrzaty! : )

ja właśnie wróciłam z miasta, ależ zimno... ale wyprawkowe zakupy pomału zamykam, brakuje mi dosłownie paru rzeczy, i to takiej drobnicy... więc jestem z siebie dumna
u nas tez zimno i brzydko

martuś fajnei ze pamietalas, tak maz mial wyjechac w przyszlymj tyg do gdanska na trzy dni ale w koncu zalatwiul ze tylko jeden dzien go nie bedzie

mimo to mam nadzieje ze mały zechce moze w ten weekend wyjsc, chociaz prawde mowiąc juz sie specjalnie nie nastawiam i od razu mam lepszy humor bedzie co bedzie, w koncu chyba urodze
Stary 2012-11-16, 12:30   #388
ImmortalWoman
Zakorzenienie

a ja kochane w między czasie posprzatałam w kuchni i zrobiłam zapiekankę... teraz się robi w piecyku wiem zaje.....ista jestem

był listonosz.... zamówiłam sobie spodnie ciążowe z nadzieją że to ostatnie i co... nogawki do kostek
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-16, 12:30   #389
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

[QUOTE=marti86;37651350]dziekuje mam nadzieje ze niebawem zawitam spowrotem i ze w koncu ujrze ze rodzis jak juz bedziesz miala meza przy sobie bo cos tam mi sie obilo ostatnio o oczy ze gdzies mial wyjezdzac.

Cytat:

dziekuje my w h&m

zaraz mi cycki rozsadzi musze malucha obudzic.
sprawy formalne mam pozalatwiane.pediatra wybrany-udalo sie ta znajoma moich tesciow-michal pojechjal poznala go i zgodzila sie wziac do siebie-bo juz lista dawno zamknieta ale dla znojomych miejsce sie znajdzie maly zarejestrowany-do ubezpieczenia zgloszony, dokumenty do zusu przygotowane-podpisane zaraz jade do biura rachunkowego wiec mam z bani te rzeczy.moge teraz karmic, przwijac i nie spac

Justa bossssssssssskkkkkkkkkiii iiiiiii!!!!!!!!!!

kurcze nie wiem od kiedy zaczac werandowanie
ty urodzilas chyba w niedziele co?no to ja bym zaczela jakos w przyszłym tygodniu
Stary 2012-11-16, 12:31   #390
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
u nas tez zimno i brzydko

martuś fajnei ze pamietalas, tak maz mial wyjechac w przyszlymj tyg do gdanska na trzy dni ale w koncu zalatwiul ze tylko jeden dzien go nie bedzie

mimo to mam nadzieje ze mały zechce moze w ten weekend wyjsc, chociaz prawde mowiąc juz sie specjalnie nie nastawiam i od razu mam lepszy humor bedzie co bedzie, w koncu chyba urodze
hehe czarna, w końcu każda z nas musi urodzić, wyjścia nie mamy ; p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości