|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
![]() P.S. Zaczynają się bóle na @. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież Tobie się nie opłaca pracować, lepiej byś pewnie wyszła na zasiłkach ... Nie możesz znaleźć innej? Tak kiepsko jest? A może coś własnego? Mogłabyś postarać się o dotację z UP .. Widzę, że niegłupia z Ciebie kobitka to byś pewnie coś wymyśliła i dała radę sama ...
![]() |
#3783 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Wam za słowa wsparcia..musze to ogarnąc. Mam nadzieje ze uda sie wszystko..teraz rozumiem co znaczy przedślubny stres na właśnej skórze..do tej pory widzialam to ale z boku.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3786 |
Zadomowienie
|
przede wszystkim, w zadnym wypadku nie czuj sie za nic winna. To nie jest w zadnym wypadku Twoja wina, w niczym.
Jesli chodzi o sprawy sali i przyjecia, to dziwna babka, ze nie cche podac konkretnej kwoty,, no kurde z kogo ona chce idiote zrobic? jedynie z siebie. jeszcze gadka, ze po znajomosci powinniscie sie cieszyc... nikt jej nie zmuszal do tego, zeby Wam robic te przyjecie. mogla odmowic. a skoro sie na cos zgodzila, to czlowiek odpowiedzialny trzyma sie tego co zostalo ustalonbe.;... niestety sa ludzie i parapety. .... mam nadzieje, ze sie ulozy co do mamy - przykro, ze nie masz wsparcia w niej. ale rob tak, zebys byla szczesliwa TY nie ona. praca - kurde,,, lipnie wyglada to jak ja przedstawiasz opd nowego roku.... nie masz mozliwosci jej zmienic? moze gdybys zmienila badz sprobowala sama otworzyc swoj interes i stosunki z mama by sie poprawily,,,, skoro jest Twoja pracodawczynia ...... pewnie, ze mozna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | |||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() TŻ dalej nie ma pracy.. czekamy na mrozy... dziś w koncu zabieram się za porządkowanie ciuszków tylko ciii bo zawsze jak to mówie głośno to wypada mi coś innego i tego nie robie ![]() kupiłam wczoraj uzywaną karuzele dla małego: http://allegro.pl/fisher-price-plywa...778575798.html bo mam taką zwykłą a chciałam wypasioną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no wygadałam się ![]() i dlatego uwazam ze wątek mamusiowy powinien byc co miesiąc bo za dużo dziewczyn jest na jednym i trudno sie połapać Cytat:
![]() ja też się stresowałam na początku ze to znak # a teraz się stresuje że to znak skurczy itd. ![]() ![]() Kocurku jestem dziś z Tobą pamiętaj ![]() Nie oczekuj za wiele po wizycie bo wiesz ze jeszcze za wczesnie! Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno, tak jak Ty za mnie... ![]() Anulka wiem ze masz problemy, ale lekarstwem jest fasolka ![]() ![]() ![]() a problemy są i będą ![]() Mokka piękne te ciuszki, widzialam na mamusiowym ale nie chciało mi się tam pisać ![]() ![]() wkurzają mnie te pseudo znawyczynie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Zakorzenienie
|
Lunak- ja serduszka nie oczekuje. Niech powie tylko, czy jedno czy dwa i czy nie ma krwiaków, czy dobrze zagnieżdzine i czemu bola mnie plecy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z pracą jest bardziej skomplikowana sprawa..pracuje tu 9 rok , do konkurencji nie pojde pracować a swojej szkoły nie otworze bo..1. trzeba by mieć na start około 200 tysięcy a dwa ze mała szkoła wsadza w interes kilka dobrych lat aby potem coś z tego wyciągnąc,nie dla mnie inwestycja,co wiąże sie ze spędzaniem w pracy poczatkowo po 16-18h na dobe.Wiem bo zaczynalam w tej firmie od poczatku jak rodzice ją zakladali. W zyciu bym sie nie podjeła takiego badziewnego interesu jak bycie szefem ( teraz jestem zastępcą) szkoły jazdy :P Nie zmienie pracy bo staram sie o dziecko,co będzie jeśli zmienie prace na inną , tam dadzą mi okres próbny 3-6 miesięcy jak zawsze dają a ja zajde w ciąze??to było by świństwo z mojej strony i brak odpowiedzialnosci bo zostane z niczym..nawet macierzyńki mi sie nie bedzie nalezał..przekladac decyzji o dziecku nie bedziemy z przyczyn zdrowotnych,lekarze licza na szybką ciąze a po ciązy powrót do hormonów ( mam wadę nadnerczy i jedyny ratunek na obecne doleglowości to powrót do antykoncepcji) wiec pomęcze sie tu do zajścia w ciąze a na macierzyńskim poszukam innej pracy..w innej,mniej stresującej branży,z dala od rodziny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Raczkowanie
|
Więc, tak: mam na imię Asia i mam prawie 21 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3792 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wiem, że łatwo się mówi żeby sie nie stresować ale ten stres naprawdę bardzo mocno odbija się na naszych maleńtwach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc trzymajmy nerwy na wodzy a nasze maleństwa potem nam się za to odwdzieczą ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Leonek ![]() Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2012-11-16 o 12:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lunka karuzelka śliczna ![]() ![]() Maru jak się czujesz? Mokka,Isia jak maluszki i samopoczucie? Linka nie zazdroszczę sytuacji naprawdę:/ Człowiek z trudnem kombinuje by TEN dzień wyglądał jakoś wyjątkowo,a tu na koniec coś nie tak:/ Tak czy siak bardzo trzymam kciuki,aby się naprostowało!!! ![]()
START 64,7 kg ![]() CEL 52 kg ![]() OBECNIE 60,6 kg ![]() min sierpnień 520/1000 Minuty lipiec 610/1000 ![]() Minuty CZERWIEC : 1205 /1000 ![]() Minuty MAJ: 1005 min/1000 ![]() Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-11-16 o 13:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Zakorzenienie
|
Witam sie widze ze specjalnie nikt za mna nie teskni no ale trudno odzywam sie i tak
![]() dziewczyny jaki mialzscie sluz po dupku i tym podobnych lekach? bo ja od kilku dni mam bardzo mokry bialy sluz i sie zastanawiam. Jeszcze cztery dni i juz mam czekac na @ zobaczymy ![]()
#3795 |
Rozeznanie
|
Tż czekał dwie godziny na lekarza i co i nic nie załatwił. Dr powiedział, że komisja zbiera się raz na dwa miesiące i trzeba czekać. A jak tata był na prywatnej wizycie to powiedział, że dzisiaj go już zapisze na operacje. Nasz kochany NFZ
![]() No nic, trzeba przyjąć tatktykę, jak nie chcą nas dzrzwiami to wejdziemy oknami.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Raczkowanie
|
Mokka tak wiem że to może mieć coś wspólnego z PCOS. lekarz powiedział że nie które cykle mogą być bez owulacji ;/ ale nie każdy. ale mam nadzieje że zobaczę te upragnione 2 kreseczki. dopiero zaczynam takie konkretne starania od tego cyklu
![]() ![]() ![]() i tobie gratuluję dzidziusia, oby się dobrze rozwijał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
Zadomowienie
|
Linka rozumiem,,, wobec tego mam nadzieje, ze ulozy ie to wszystko
po Twojkej mysli Cytat:
![]() ![]() hm... ja biore dupka,,, staram sie ogladac moj sluz,,ale szczerze mowiac nie zauwazylam spektakularnych zmian w sluzie. w tym cyklu biore wiesolek... i widze, ze mam sluzu wiecej troche... ale tylko to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Raczkowanie
|
Magbes racja-ważne jest to że miesiączkuje.chodzę do lekarza leczę się, także mam nadzieje że będzie dobrze i kiedyś się uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczeta, ja powoli zwijam interes i uciekam do domku. jesli bede miala mozliwosc to odezwe sie wieczorkiem a jak nie to w poniedzialek dopiero.. podczytywac bede na pewno. Czekam na wiesci od kocurkaaa w razie wu, zycze milego weekendu, i owocnego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3800 |
Raczkowanie
|
Ja też życzę wszystkim miłego i owocnego przede wszystkim weekendu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zakorzenienie
|
Dziś wraca z delegacji moj grubcio... dziś 10dc..do 19dc będzie na miejscu,lepiej wolnego nie mogł wziąć..może..może..kto wie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Witaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny jestem po wizycie u endo.Wyniki mam bardzo dobre.Przejrzała wyniki lh,fsh i estradiolu i powiedziała że te wyniki wskazują że miałam owu w czasie @ ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- iza 243 obyś zobaczyła nie długo dwie kreseczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja uciekam już, trzymam kciuki za kocurkową wizytę u gina. Lecę na obiadek gdzieś do knajpki z przyjaciółką. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego spotkania z przyjaciółką ![]() Też czekam na dobre wieści od Kocurka ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale super ![]() ![]() ![]() To teraz dbaj o siebie i czekamy na rozwój sytuacji ![]()
![]() |
#3807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane, znawczynie moje najdroższe. Szczególnie te zaciążone, które są już po badaniach krwi i moczu. Ja dziś odebrałam swoje i właśnie wynik moczu wydaje mi się być niepokojący. Moczany bezpostaciowe bardzo liczne- to okreslenie spowodowało u mnie ciarki na plecach. Wyczytałam gdzieś, ze może to być spowodowane kamicą nerek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |||
Zadomowienie
|
Iza - oby nie zapeszyć, ale wygląda ciekawie i obiecująco. Czekamy dalej z jeszcze większą niecierpliwością.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Witaj ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.