|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#74191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XV część niech się kręci
Cytat:
![]() Cytat:
Nie każdemu muszą włosy wypadać różne jest działanie tabletek i każdy organizm inaczej reaguje Dziękuje dziewczyny za wczorajsze rady dotyczące skrętu z tyłu głowy. Jesteście cudowne
|
||
|
|
|
#74192 | |||||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli nie masz obowiązku śledzenia każdej wiadomości to powinnaś użyć wyszukiwarki to jest Twój obowiązek zanim zadasz pytanie Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#74193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ależ te włoski ładnie sie trzymają i to czwartego dnia a zdjęcie wtej ramie bomba![]() Cytat:
margitta włoski miodzio ![]() AjriszMarta jak juz się wyżej pochwaliłam SLS pomógł - no tak najprostsze metody najlepsze a najtrudniej na nie samemu wpaśćDziś włoski mam ładnie pokręcone tylko troche puchu ale to od wilgoci I bosze trzeba mnie lać jak mam kryzys bo wydziwiam jak wariat
|
|
|
#74194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w postach Koleżanki - podobnie jak Ty - również nie zauważyłam życzliwości i uprzejmości, a wręcz przeciwnie - traktowanie innych z góry (co widać także w ostatniej wiadomości) - w końcu to właśnie nie spodobało się Dziewczynom, które wypowiedziały się wczoraj... cóż, pozostaje życzyć powodzenia i trochę więcej pokory, bo jeśli w realu jest podobnie jak na forum, to jeszcze sporo nieprzyjemnych doświadczeń przed Koleżanką, a życie i bez tego dostarcza różnych wrażeń... |
|
|
|
|
#74195 |
|
Rozeznanie
|
Idę zmyć właśnie olej z włosów i nałożony na 22min olejek GP, nie wiem czy przypadkiem za mało go nie dałam, ale co tam.
|
#74196 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę byłam przekonana, że Wam się nie podoba Tak to jest z niskim poczuciem własnej wartości:pTwoje mają mega objętość i super te dwa kolory, jeszcze chwila i będzie bosko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#74197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jejku, ale dzisiaj wilgotno na dworze, 93-80% w, z fal to pewnie nic nie zostanie, jak wyjdę na miasto
|
|
#74198 |
|
Zakorzenienie
|
Miskaa, gdzie mogę zobaczyć Twoje początki?
![]()
|
|
#74199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piłam i piję dwa razy dziennie
|
|
#74200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I fajnie ze skręt sie poprawił... U mnie też tył jest najsłabszy Co do koleżanki Niusi..... to szkoda mi po prostu marnować energię życiową... ![]() A, Justyna ( ruda ![]()
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2012-11-16 o 10:53 |
|
|
|
|
#74201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a koleżance gratuluję powrotu do prostownicy, ale w końcu wolny kraj, wolny wybor ![]() Cytat:
![]() ja też cały czas staram się zmieniać i weryfikować pielęgnację, ale najbardziej mnie męczy to, że czasem jest idealnie, a czasem - z dokładnie taką samą pielęgnacją, czyli powinno być dobrze - jest jakaś masakra ale to chyba taki urok loków, że każdy sterczy w inną stronę... ech, kiedy zejdę z tego cieniowania wreszcie... ![]() przepraszam, że tak jęczę ostatnio, ale włosy nie takie, zmęczonam pracą i studiami, mgła i w ogóle
|
|
#74202 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
bardzo rzadko piszę ale od czasu do czasu Was podczytuję Ostatnio uległam "szałowi" na kallosa latte, znalazłam za 9.99 to się nawet nie zastanawiałam nałożyłam, trzymałam prawie godzinę, i co... włosy to było istne siano, daawno się tak nie spuszyły musiałam je przeproteinować mlecznymi Też tak miałyście, macie na niego jakiś sposób? Połowę oddam mamie, ale drugie pół muszę jakoś zużyć.... ale nie wiem czy w ogóle w jakiś inny sposób moje włosy to zniosą??Jakieś rady?? |
|
|
|
#74203 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Moja leży.
Ale odkopałam Artiste wzmacniającą, więc protein włosom nie odmawiam ![]() Cytat:
![]() Nie są Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#74204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I mam boba ale myślałam o tym żeby je jakoś pocieniować trochę, no i końcówki te zniszczone też, ale chyba fryzjer to dopiero jak do domu pojadę więc za jakiś miesiąc prawie. A boków chyba nie wyrównam jeszcze z tyłem, bo tył jakoś tak średnio faluje i nie wiem co będę na głowie miała wtedy ![]() Chyba o mnie chodziło? Bo nie kojarzę żeby tu jakaś moja imienniczka była
|
|
#74205 |
|
Kazar Lady
|
w codzienniku no i kliknij na zakręconą emotkę w moim podpisie, powinno Cie przekierować do albumu z włoskami
|
|
|
|
#74206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Kallosa jest dobra rada - dodać do niego miód, odrobinę jakiegoś oleju i już powinno się zrównoważyć nawilżanie
|
|
#74207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zakupiłam artiste różową, ale nadal nie mam odżywki do mycia - hegron średnio, ta konsystencja mnie przeraża muszę poszukać czegoś innego |
|
|
|
|
#74208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo, dziękuję |
|
|
|
|
#74209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie niektóre dziewczyny myją Naturią b/s i też sobie chwalą
|
|
#74210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#74211 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Kręcone
Zanim nadrobę to chciałam zakomunikować, żę Jantar zmienił trochę skład. Dla zainteresowanych. Stary skład: Aqua, Propylene Glycol, Glucose, Calendula Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Salvia Officinalis Extract, Pinus Sylvestris Extract, Arnica Montana Extract, Arctium Majus Extract, Citrus Medica Limonum Extract, Hedera Helix Extract, Tropaeolum Majus Extract, Nasturtium Officinale Extract, Amber Extract, Disodium Cystinyl Disuccinate, Panax Ginseng, Arginine, Acetyl Tyrosine, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, Peg-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine Hcl, Citrulline, Glucosamine HCL, Biotin, Panthenol, Polysorbate 20, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Linoleic Acid, PABA, Triethanolamine, Carbomer, Parfum, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Methyldibomo Glutaronitrile, Dipropylene Glycol, Limonene, Linalool Nowy: Aqua, propylene glycol, glucose, rosmarinus officinalis leaf extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, arnica montana, flower extract, lamium album (white nettle) extract, salvia officonalis (sage) leaf extract, pinus sylvestris (pine) bud extract, nasturtium officinale (watercress) extract, arctium majus (burdock) root extract, citrus medica limonum (lemon) peel extract, hedera helix (ivy) extract, calendula officinalis (marigold) flower extract, tropaeolum majus (nasturtium) flower extract, amber extract panax ginseng root extract, arginine, acetyl tyrosine, hydrolyzeg soy protein, pq - 11, PEG - 12 dimethicone, calcium pantothenate, zinc gluconate, niacinamide, ornithine HCI, citrulline, glicosamine HCI, biotin, panthenol, polysorbate 20, PEG - 20, glyceryl laurate, tocopherol, linoleic acid, retinyl palmitate, zinc PCA, acrylates/C10-30 acryl acrylate crosspolymer, triethanolamine, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone, DMDM - hyndatiom, parfum, hexyl cinnamal, limonene, linalool Edytowane przez pati_bc Czas edycji: 2012-11-16 o 13:33 |
|
|
|
#74212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#74213 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z Rossmana i długo zastanawiałam się który żel kupić, Wy używacie tego http://www.produkt-suchmaschine.com/...-id2369425.jpg czy tego https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/50191_500.jpg. Wybrałam w końcu ten pierwszy, ale myślę że się pomyliłam..
|
#74214 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#74215 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#74216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bingo dodaje do maski przed myciem i czasem jako odzywkę po myciu, więc wołałabym mieć trochę urozmaicone ale jak nic nie znajdę to pewnie będę myć bingo a wtedy d/s będzie artiste albo garnier |
|
|
|
|
#74217 | |
|
Zakorzenienie
|
po raz kolejny przekonuję się, że pora iść do okulisty
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
|
#74218 |
|
Zakorzenienie
|
|
#74219 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
myje nim i bardzo lubię, bo chyba jako jedyny sie pieni
|
|
|
|
|
#74220 |
|
Rozeznanie
|
Włoski mi wyschły już, zdjęcie zrobiłam. Ta odżywka Garnier Passion ma cudowny zapach, dałam jej sporo na włosy, a teraz tak cudnie pachną
![]() Zdjęcie kiepskiej jakości i znowu mi się zrobił przedziałek z tyłu głowy, co jest
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

ja po 4 dniach też miewam coś bardzo podobnego (nawet kolorystycznie, tylko krótszego
rozdają w nagrodę - moją chatkę ominęły...

to jest Twój obowiązek zanim zadasz pytanie
), trudno i nie rusza mnie to ani troche. Skoro forum budzi w Was tyle emocji to już Wasz problem (i to poważny), dla mnie to miejsce uzyskania potrzebnych infomacji. Uzyskuję je, ale dodatkowo również wiele zbędnych docinków.
Od razu wyrzucam wszystkie kłębki z mycia, nie roztkliwiam się, tak jest prościej.
)
:
(jakby co, to nie ja, ale było prawie tak ciekawie
w ogóle mam ostatnio jakiegoś doła wizualnego, mam wrażenie, że wyglądam na nieuczesaną, wypryszczoną, wygniecioną i z worami pod oczami... ile bym dała, żeby mieć czystą cerę i ułożone loki, nie takie 'ciągle w drodze do raju'