|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
[QUOTE=iloona79;37644372]kasikkk,
no własnie ja chciałam wiedzieć nie jak bardzo Cię bolało,bo każdy ma inny próg bólu ale jak długo,czyli jak długo dochodziłas do pełnej sprawności-nie wiem w sumie,czy nawet już doszłas,bo op była niedawno...np.belseno napisała,że po 5-ciu miesiącach czuła coś dziwnego jak poszła na basen... Zresztą Ty chyba masz i tak okrąglaski,z tego co pamiętam,prawda?? A to wiem,że tez jest trochę inaczej...czyli "lepiej", no ale z Panią dr nie ma dyskusji i u mnie nie zgodziła się na nie-tylko anatomy!![COLOR="Silver"] tak mam okragle ,po 9 dniach bylam zdatana do zycia wczesniej maly spacer byl problemem tak bolalo po zdjeciu szwow zaczelam normalnie funkcjonowac to znaczy normalnie wychodzic ale wszystko spokojnie,powolutku? bol e ustaly mialam urlop 3 miesieczny gdzie spo 6 tyg zaczelam wykonywac prace domowe ale tak powolutku mam na mysli sprzatanie itp chodze na basen mi nie dlugo mijaja dopiero 4 msc pracuje juz ale staram sie nie dzwigac i mimo wszystko uwazac napisalam bez skladu i ladu to nie jest tak ze mina te 3 miesiace i mozesz juz wszystko itp przynajmniej ja tego tak nie traktuje piersi ukladaja sie do roku wiec na ostateczny efekt musze czekac ale z kazdym miesiacem jest lepiej
|
|
|
|
#6362 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
jaki masz wzrost i ile ważysz?
|
#6363 |
|
Raczkowanie
|
|
#6364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
operację miałaś 2 listopada - więc nadal masz rany a nie blizny - więc maść na blizny na razie nie jest Ci potrzebna. Przeczytaj ulotkę a dowiesz się tego samego- blizna jest dwa tygodnie po zupełnym zagojeniu rany (a więc najwcześniej jakieś 4-6 tyg po operacji) - i dopiero wtedy można zacząć takie maści stosować. Do tego czasu nie mamy blizny tylko ranę. I zbyt szybkie stosowanie mazideł może jej tylko zaszkodzić- np się rozejdzie (zrobi się szeroka), zakazi albo zaogni niepotrzebnie przedłużając stan zapalny (i przerośnie).---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Czemu są fatalne? - paprzą się , są nabrzmiałe czy co się z nimi dzieje? Mają dopiero miesiąc więc dopiero się goją - po takim czasie nie można się spodziewać za wiele. Napisz czemu się niepokoisz- niestety zdjęcia nie są w stanie oddać tego co się z blizną dzieje , zwłaszcza taką młodą.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#6365 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Hej Myu Dziewczyny, a co Wy tak o tej kremacji . Któraś na tamten świat się wybiera, czy co???Wrzuciłam zdjęcia moich czteromiesięczniaków, ale jak pisałam wcześniej, zmian chyba na razie nie widać - lewy leży jak należy, a prawy nadal liczy gwiazdy na niebie
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-11-16 o 20:53 |
||
|
|
|
#6366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() uchachałam się przed monitorem ,thx dziewczyny uciekam na kijki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#6367 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam, czytam i moze komus sie przyda to co znalazlam ...
Technika Dual Plane, którą opracował i opisał John B. Tebbetts. Polega ona na umieszczaniu implantów piersiowych pod mięśniem piersiowym większym i pod gruczołem piersiowym w różnych proporcjach zależnie od wyjściowego kształtu i budowy piersi. Technika ta pozwala na uzyskiwanie dobrych i powtarzalnych efektów w różnych rodzajach piersi. Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-11-16 o 21:24 |
|
|
|
#6368 |
|
Przyczajenie
|
Troche jestem podlamana,vzytam o laskach ktore po miesiacu nie mialy sladu po operacji I wszystko wygladalo tak rozowo,az wierzyc sie nie chce
u mnie piersi sa wsymetryczne,blizny maja wciaz strupy a na dodatek dzis rano z lewej blizny polecialo mi cos pomiedzy ropa a krwia dzwonilam do lekarze,powiedzial,ze to wynik tego ,ze mam szwy rozpuszczalne I tak czasem to wyglada,tak na marginesie juz jest ok.czasem po prostu mysle ,ze znajac zycie to pewnie cos mi sie przypaleta I zaczna sie schody.to chyba ta bezczynnosc Tak na mnie dziala.siedze w domu I tylko wymyslam,
|
|
|
|
#6369 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewuszki
![]() ale mam do dupy dzień ale na przekór postanowiłam się uśmiechać a powinnam sobie w łeb strzelić na dodatek jestem przed okresem i pozabijałabym wszystkich na rozluźnienie oglądam rodzinkę pl,świetni są matko kobiety TONIU ty się gdzieś wybierasz??????poczekaj jeszcze z 80 lat chociaż![]() a dziewczyny ja jaką mam metodą umiejscowiony implant??? wali mi
|
#6370 |
|
Zadomowienie
|
No dobrze - skoro Wy tu o umieraniu, to ja mam pytanko o chwilkę przed
|
#6371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i chyba wolałabym żeby mi uszkodził ale przywrócił do życia!!!
|
|
#6372 | |
|
Zadomowienie
|
Klauduś, Ty taka optymistyczna duszyczka jesteś, że aż zazdroszczę
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
|
|
#6373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Wierzę, że wszystko się u Ciebie ułoży - MUSI SIĘ UŁOŻYĆ!!!!!
|
|
#6378 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto może powiększyć piersi?
Matki, które wskutek karmienia straciły tkankę gruczołową i z pięknych niegdyś piersi pozostał im tylko "futerał". Ladnie napisano ![]() Przepraszam moja babelka pomajtrowala mi przy laptopie i nie mam czcionki PL, tapete tez mi zmienila... |
|
|
|
#6379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hm....poprosze o nastepne pytanie powiem tak...staram sie i jak na razie wyeliminowalam jedno nocne karmienie. moze w weekend sie zawezme , zarwe noc ....a nie dam Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-11-16 o 21:56 |
|
|
|
|
#6381 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
|
#6382 |
|
Raczkowanie
|
Aniko
Aniu, pewnie, że przekażę wiadomości od Ciebie. Będę mocno ściskała kciukaski za super nowe piersiaczki. Będę miała trochę czasu, gdyż wybieram się w delegację do Zakopanego- cała noc przede mną w pociągu
|
|
#6383 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() , biedna to juz teraz ja jestem---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#6384 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6385 |
|
Zadomowienie
|
CYCATKA chyba bym się rozpiła
niee no,akurat nie mam ochoty dziś,bo winko owszem lubięęę![]() AMORCIO no widzisz,dzieci to niezłe cwaniaki ![]() ja idę do łóżka,poczytam jeszcze bo nie mogę patrzec na mojego chłopa,dołożył jeszcze do pieca...do dupy z tym wszystkim!!! oby jutro było lepiej całuję dziewczynki ido jutra
|
#6386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6387 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
realia są inne - i znajdziesz je tylko tu Teraz już po obiedzie- no bo musisz dasz radę.Pocieszę Cię, że najgorsze masz za sobą. Straj się zajmować czymś i robic sobie przyjemności- może pomaluj paznokcie , może książkę poczytaj na która nie miałaś czasu, a może jakiś film przy kubku czekolady. Zrób porządek w szufladzie ze stanikami- to jest dopiero radocha jak się znajdzie tam ZA MAŁY stanik Musisz być cierpliwa- o efektach będzie można mówić dopiero w około 4 msc.A blizny obserwuj bacznie- takie wycieki nie są niczym normalny, troszkę szkoda że lakarz bardziej się tym nie zainteresował. Pilnuj by miały sucho, po każdej zmianie opatrunku dezynfekuj je octeniseptem , i używaj tylko jałowych opatrunków. Cytat:
Interesy to tylko interesy najważniejsze, że wszystko inne jest w porządkuCytat:
Hihi tez sie nad tym zastanawiałam- i nawet Tż powiedziałam że w razie czego ma moich żelek pilnować a ma nie dać mnie prądem strzelać bez stanika![]() Cytat:
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-11-16 o 23:03 |
|||||
|
|
|
#6388 |
|
Zadomowienie
|
Iloona,
Ty celujesz w duży rozmiar?[/QUOTE] horo, nie, no własnie ja jestem przerażona tymi 485ml,co mi E.S. zaproponowała...ale wiem że Ty masz duże a ponoć drobna jesteś i nie rzuca się to wcale tak w oczy-ktoś mi tu tak pisał,ale dla mnie to naprawdę aż nie do pomyślenia,wiec wielki pokłon w Twoją stronę, że zdecydowałaś się na taką rozmiarówkę ![]() belseno, ja mam 168cm i 61kg wagi-chciałabym te 3kg zrzucić i byłoby ok Ale dziękuję Ci za komplemencik odnośnie mojej wyjściówki ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- [QUOTE=MyaDiva;37654702 Więc się nie zastanawiaj Myu, no własnie się skłaniam ku tej decyzji i nawet nie wiem czy gdzieś tam w środku już jej nie podjęłam Jednak jak belseno napisała, 3 miesiące bez podnoszenia czegokolwiek to na bank,a moja corcia już wazy 10kg i wiem,ze za rok i tak bedzie wymagała mojej pomocy-jest wcześniakiem i ma pewne komplikacje zdrowotne-bez dźwigania się nie da |
|
|
|
#6389 |
|
Raczkowanie
|
Klaudeczka ja też miałam przeprawy dziś. Dziewczyny, te dzieciate czy Wy jesteście takimi super mamusiami jak to pokazują w TV? Ja dziś już nie wytrzymałam. Cierpliwość mi się skończyła i na koniec dnia się poryczałam z niemocy. Czy Wam też dzieciaki czasem tak dają popalić, że już nie wiadomo jak zareagować? Im ja łgodniej do nich mówię tym one bardziej rozwścieczone. Jak zaczynam się drzeć to wiadomo, wesoło nie jest. A jak się powydzieram to potem wyrzuty sumienia i tłumaczenie, że to przecież jeszcze małe dzieci. STRASZNE!!!
|
|
|
|
#6390 |
|
Zadomowienie
|
Ehh jak tak wcześniej nadrabiałam, miałam cosik odpoisać, ale synuś mnie wołał, tż potrzebował, a teraz to już straciłam wenę:/
Ilonko nie masz się co obawiać tego rozmiarku. Wyjdą Ci z tego piersiątka wpasowane do sylwetki i do tego wypełnią i podniosą to, co ciąże zniszczyły. Pani dr wie, co robi. Ja będąc przekonana jeszcze o tym, że będę w pl robić też myślałam o niej, ale jednak to drugi koniec Polski, ciężko by było z powrotem do domku:/ jakiś czas po op będzie Ci jeszcze mało, jak większości dziewczynkom tutaj na forum
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

bol e ustaly

. Któraś na tamten świat się wybiera, czy co???
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

u mnie piersi sa wsymetryczne,blizny maja wciaz strupy a na dodatek dzis rano z lewej blizny polecialo mi cos pomiedzy ropa a krwia
i chyba wolałabym żeby mi uszkodził ale przywrócił do życia!!!