|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
ja bym pojechała przed Sylwesterm A co do staniczka- trzeba za pierwszym razem ze trzy godziny w sklepie spędzić po przymierzasz, porównasz jak leży jeden rozmiar jak drugi , jaki fason jest najlepszy. Obwód 70 powinien być dobry- choć i z tym różnie bywa. Trzymaj się zasady że obwód ma być dobry, miska odpowiednia a staniczek wygodny fiżbina jeśli już to najlepiej elastyczna/ergonomiczna- twardy, gruby i kanciasty drut pod żelką to nic wygodnego
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6452 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
[QUOTE=MyaDiva;37655467]Co do implantów okrągłych i anatomicznych oraz nisko osadzonych piersi
- to sobie odpowiesz sama który lekarz miał rację po zrobieniu małego eksperymentu.A więc na początek - implant osadza się tak by brodawka była na nim w odpowiednim miejscu. A więc w okrągłym implancie- jest to centralnie na środku implantu, w przypadku tego anatomka o którym mówisz - poniżej jego środka. I teraz zrób sobie kwadratową karteczkę 13x13 - która będzie imitowała nam implant okrągły. Zrób na jej środku kropeczkę- to będzie brodawka . Następnie zrób drugą karteczkę która będzie miała wysokości 13 cm a szer 12,5cm- to będzie anatomek. Narysuj na nim brodawkę tam gdzie powinna być- więc poniżej środka , mniej więcej na wysokosci 2/5 od dołu kartki. Teraz połóż te dwie karteczki obok siebie i zrównaj wysokość brodawek - połóż je tak by kropeczki na karteczkach były w jednej linii. 1- która pierś będzie się wyżej zaczynała w dekolcie ? 2- której dolna krawędź będzie wyżej? 3-jaki implant jest lepszy w wypadku nisko osadzonych lub obwisłych piersi ? Czekamy na odpowiedzi Myu, wreszcie jak położyłam już dzieci to mogłam odrobić zdanie domowe, które mi dałaś ![]() Wynika z tego,że lepszy byłby anatom, tylko ten test taki tendencyjny jest...jakby z góry tak miało wyjśc i przeciez zawsze tak wyjdzie-to dla kogo są wobec tego implanty okrągłe?? No wiem,wiem...pewnie dla tych bez "zwisu" ![]() Jednak widziałam-co prawda na zdjęciach-dziewczynę od E.S. która naturalnie miała nisko osadzone piersi,a i tak dostała anatomy,co moim i nie tylko moim zdaniem podkreśliło tą wadę :-/ Możesz zerknąc do mnie na wyjściówkę i sama zobaczysz,aczkolwiek Pani dr sama powiedziała,ze mam nisko te piersi,a jak powiedziałam,ze chcę mieć podniesione u góry,to ona mi o tej "ładnej skoczni" co tworzy ten implant... A najlepsze jest to,ze ja idac na kons. w ogóle nie mialam jakichś wyobrażen,czy chcę taki czy siaki implant-chodziło tylko o podniesienie,zebym w staniku miala tzw. "rowek" ![]() U Olivki się to udało-mam nadzieję,że i u mnie tez się da... |
|
|
|
#6453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Może wyjaśnię, bo Kasik nie wie ![]() Kasik, dr kazała mi kupić kieckę z dekoltem do pępka, oczywiście poinstruowała też mojego męża, że ma mnie koniecznie zawieźć na zakupy. On na to, że musiałby wszędzie za mną na tym balu łazić i pilnować . Ogólnie baaaardzo polecam zabieranie mężów na kontrole
|
|
#6454 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja z innej bajki .... dziś wymeldowałam mojego bąbelka z naszej sypialni
. Mąż jeszcze nie wie, ma wrócić we czwartek ale będzie się cieszył, że odzyskaliśmy sypialnie |
|
|
|
#6455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to świetny pomysł by Tż zabierać. A moje zalecenie sylwestrowe to: Sylwester bez stanika Za mną już dwa zdjęcia z tamtego roku mam jeszcze w albumie - a niedługo będą następne Ale raz była ze mną na kontroli przed Sylwestrem inna szamanka- i ona dostała zalecenie : bez stanika , z dekoltem do pępka i piersi dumnie wypięte ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#6456 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj tylko poczytam o czym piszecie, nie mam siły na myślenie. Tylko jedna uwaga, może nie jest skromna, ale zawsze... mam super cycki
nigdy takich nie miałam, nawet przed ciążami. Teraz to jest cyc jak nic najchętniej to cały czas bym je oglądała. Pozdrawiam wszystkie miłe dziewczyny |
|
|
|
#6457 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mądrze piszesz będzie w czym wybierać![]() A wymiary widze mamy podobne, jednak ja nie myślałam nigdy o tak dużych piersiach-wolę subtelniejszą wersję do trzech razy sztuka![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
to jest jeden z lepszych aspektów wszystkich operacji-a tej szczególnie ![]() Amorcio, trzymam kciuki za to aby sie udało z dzieciaczkiem Niezadowolencja, to co piszesz jest super-mam nadzieje,że tez nie będe mogła od swoich oderwać wzroku ![]() I tym miłym akcentem mówię Wam dobranoc Kochane Dziewczynki |
||
|
|
|
#6458 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonko-niezręcznie mi pisać z Tobą z powodów które sama zauważyłaś. Nie zarzucaj mi stronniczości- bo jeżeli już jestem rzecznikiem to pacjentek a nie lekarzy. Nie wypowiem się na temat Twojej wyjściówki- no bo co bym miała napisać w tej sytuacji? Zrobiłaś test- był tendecyjny
Zapodam zdjęcia - a Ty sama oceń (choć obawiam się że znowu zdjęcia będą miały podsunąć Ci oczywistą odpowiedz ).Trzecie zdjęcie - model implantu który masz zaproponowany bokiem, bez stanika. Lepszego rozwiązania chyba nie znajdziesz skoro chcesz piersi wysoko a do tego chcesz okrągłe implanty . Nie dziw się że jakiś lekarz się przekonał do tych implantów skoro daje takie efekty w określonych przypadkach. Pacjentki są zadowolone- to chyba najlepsze potwierdzenia dla lekarza że model się sprawdza. Drugie zdjęcie- te same anatomki w staniku i rowek (którego w anatomkach nie ma?) Pierwsze zdjęcie- ten sam model stanika i mniejsze okrągłe implanty. Rowek nie zależy od rodzaju implantów- już szybciej od ich wielkości i projekcji. I oczywiście rozstawu piersi - choć z większym implantem nawet w takim przypadku łatwiej rowek uzyskać w staniku, to chyba oczywiste.
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-11-17 o 23:45 |
|
|
|
#6459 |
|
Raczkowanie
|
ania31 21.11-3![]() lauren25 28.11- 10 ![]() kicia_nh 07.12- ii19![]() Matti 14.12- 26 ![]() Paularetka 03.01- 46 ![]() PRZEDPO 28.03- 130 dziewczynki ostatni raz daje wylicznke i wylogowuje sie mam nadzieje ze szybko sie zaloguje na ipadzie i nadrobie zleglosci bo dzis mnie tu niebylo caly dzien ja za 4h na lotnisko mykam i do PL a w srode z ranka po moje cycuchy huraaaaa do nastepnego spotkanka tutaj mam nadzieje ze jeszcze przed operacja buziaki dla Was.Wow zalogowalam sie bede z wami cały czas już się cieszę dobrejnocki
Podstawa to pozytywne myslenie i optymizm. Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje 21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc Edytowane przez ania 31 Czas edycji: 2012-11-18 o 00:26 |
|
|
|
#6460 |
|
Zadomowienie
|
Hej cycolinki
![]() Szkoda niedzieli na spanie ![]() Saba, Gratulacje ![]() Aniu, Trzymam kciuki...powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Celinko ![]() Jak się czujesz? I jak wrazenia podczas zagladania do staniczka?
|
|
#6461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ehhh żeby tak człowiek mógł funkcjonować bez snu
|
|
#6462 |
|
Zadomowienie
|
Saba, Celinko,
Dawajcie już jakies fotki ...czekamy tutaj niecierpliwie
|
|
#6463 |
|
Zadomowienie
|
Niech śpią ci, co mogą
Horo zobacz narazie owinięte, może dzisiaj zrobię zdjęcie "gołych", ale jeszcze są spuchnięte i krzywe (ale i tak je kocham ).
|
#6464 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Aniu, spokojnego lotu Saba, na noc bierz coś przeciwbólowego i plecy smaruj ketonalem w żelu - choć kilka godzinek sobie pośpisz
|
#6465 |
|
Zadomowienie
|
Pamietam jakie moje byly koslawe i kwadratowe zaraz po zdjeciu staniczka...a jak dlugo byly na roznych wysokosciach...
|
|
#6466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6467 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z ranka
Myu wiem doskonale ale nie ze mną te numery , awantur w sklepach nie mam![]() A zapomniałam dodać, mój bąbelek jadł tylko raz w nocy ![]() ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-11-18 o 11:44 |
|
|
|
#6468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję że jest jak piszesz-częsty wybór danego implantu,bo pacjentki są zadowolone-to w końcu najwazniejsze!! Ja chciałabym "rowek" ale nigdzie nie twierdziłamże dany implant go powoduja a inny nie-wydawało mi się,że jednak prędzej uzyskam to przy implancie okrągłym aniżeli anatomicznym. Dziekuję Ci za zdjęcia,ale sama przyznasz że jednak dużo tez zależy od budowy danej osoby, jej wyjściowych wymiarów itp.dlatego nawet często się porównywać z innymi...jedynie co próbowałam tu porównywac to samopoczucie po operacji ale z tymi rozmiarami to jest jednak różnie- u każdego co innego ![]() Jakby nie było, musze sama się przekonać-wtedy zobaczę co to ze mnie wyszło i nie omieszkam się tym z Wami podzielić |
|
|
|
|
#6469 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry,
Ja to stale was podczytuję,ale nim nadrobię zaległości,to już nie starcza czsu aby coś napisać. Moja 4 dzieciaków też daje do wiwatu, zwłaszcza 11 latka kłócąc się stale z 5 latkiem. Pamiętacie jak ja w zeszłym roku się wahałam czy robić czy nie,bo przeprowadzkę miałam. Dałam radę choć 2 tygodnie od zabiegu przeprowadzałam się do nowego domu, dzeci małe a jedno 1 rok miało. Da się zrobić. No i już mój tż do kościła mnie goni. Zajrzę jak wróce. Ja to te tabsy bym chciała nabyć. Dajcie znać czy da się to jakoś zrobić?
|
|
#6470 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
mam pytanie, czy w momencie gdy będę mogła po operacji już kąpać się normalnie, łącznie z piersiami, będę mogła stosować ciepło-zimne prysznice
|
#6471 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękiWstawiłam zdjęcia golasków ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
|
|
#6472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Saba są naprawdę kształtne, super!!
|
|
#6473 |
|
Raczkowanie
|
Saba ja u Ciebie nic krzywego nie widze
Opuchlizny w zasadzie też ni ma na tym zdjęciu
|
#6474 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Matti, są takie jak chciałam
Nie za duże nie za małe i naturalnie wyglądają. Ale wiecie co, sprawdzałam sobie wymiary biustonosza triumph trophy i nie widziałam 70 pod biustem, a jeśli bym wzięła 75, to miseczka byłaby A!!! No to sobie poprawiłam Szukam innego stanika![]() Lauren, dzisiaj wyglądają zupełnie inaczej niż wczoraj I faktycznie, nie są krzywe, ale lewy jest jeszcze trochę opuchnięty.
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-11-18 o 12:09 |
|
|
|
#6475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Amorcio mam pytanie- czy tą nalewkę trzeba przechowywać w jakiś szczególny sposób? np w lodówce lub temperaturze pokojowej??
|
|
|
#6476 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczynki..jejaaa nieobecność na forum tydzień oznacza potem lekturę na cały weekend
Zaczynam....
|
|
|
|
#6477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Saba po prostu rewelacja ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#6478 |
|
Zadomowienie
|
Cycuchy dziękują za komplementy
Dobrze mi joasi i klaudeczka lekarza doradziły! Dziękuję!!!
|
#6479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do staniczka nie mam jak zajrzec tzn jakos od gory ale niewiele widac bo ja mam inne opatrunki niz Wy ,ja mam taki banan na okolo klaty i wygladam jakbym miala ogromny biust ale tez pod pacha. Obiecuje foty ale po zdjeciu tego pancerze bo narazie dr zakazala ruszac moj pancerz no a ja grzeczna i posluszna jestem ))anika75 dzieki za rady poduszkowe,wykorzystalam dzisiejszej nocy i bylo lepiej. Plecki tez posmarowane przeciwbolowym i bylo o niebo lepiej . Tylko bol glowy a raczej czola rano dokucza .
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-11-18 o 13:46 |
|
|
|
|
#6480 |
|
Zadomowienie
|
Celina, a kiedy masz kontrolę?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

cos czuje ze mnie ochrzani

to świetny pomysł by Tż zabierać. A moje zalecenie sylwestrowe to: Sylwester bez stanika
Za mną już dwa 

ania31 21.11-3

No i jestem calkowicie zależna od TŻ, bo nawet sama podnieść się nie mogę. Ale dla efektu wszystko się wytrzyma
klask i: