Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:) - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-20, 09:22   #4021
dedra
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Kochane trzymajcie jutro kciuki o 12 za to USG genetyczne, juz zaczynam schizować dam znać czy wszystko ok z tel a dopiero wieczorem wam napisze co i jak.. czyli mam nadzieje najwspanialsze wiadomości..
Trzymam kciuki I czekamy na wspaniałe wiadomości, bo inne być nie mogą

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A może - niech ta @ nie przyjdzie

Pożycz Cioci
a tak serio - my też mieliśmy taką ciocię dała nam własnie troszkę złota i mieliśmy na obrączki. Nie wiele ale lepszy rydz niż nic

wczoraj o 21.40 wyłączyli u nas światło, więc piliśmy sobie winko przy świeczce
Przyjdzie przyjdzie Cioci nie pożyczam, to moja prywatna najlepsiejsza ciocia pod słońcem Daje dużo pysznego jedzonka i zawsze myśli o wszystkich dookoła. Jest cudowna Ale to chyba dlatego, że niestety nie dane jej było mieć swoje dzieci więc rozpieszcza inne
A co do waszego wieczorku przy świecach i winie to czasem się przydaje takie wyłączenie prądu

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
Wracajac do mojego gina,,,, na samym poczatku powiedzialam, ze juz jestesmy z mezem clakowicie pewni, ze chcemy dzidzie (bo ostatnio jak u niej bylam to robilismy poki co tylko takie podchody). powiedziala, ze to zmienia postac rzeczy,,, ze wowczas celem bylo glownie podregulowanie miesiaczek,,,a teraz walczymy o ciaze. kazala odstawic Duphaston i powiedziala, ze dobrze, ze w tym cyklu juz go nie wzielam. jak zapytalam, czy moze on blokowac owu to odowiedziala, ze moze nie tyle blokowac, ale moze miec wplyw na nia negatywny jesli mysli sie o poczeciu (nie dopytywalam juz wiecej...a moze moglam, bym Wam przekazala). moze rowniez podnosic tempke. oczywiscie to wszystko MOZE ale nie MUSI. po moim wykresie wychodzilo, ze mimo dupka tempka rosla nie od razu po wzieciu tylko nawet juz po odstawieniu i owu mogla byc.
posadzila mnie na fotel, zrobila cyto (bo sie skoczyla waznosc) i zrobila usg. powiedziala, ze macica piekna i przewertowala jajniki. prawy ma pare pecherzykow (co jak wiadomo, moze ale nie musi wskazywac na delikatna pcowatość) a lewy ma piekny pecherzyk 17,5 mm i z niego bedzie najprawdopodobniej owu za 2-3 dni (a nie jak myslalalm ze prawy, ktory bardziej czuje niz lewy:P) wtorek kazala dac mezowi na nabranuiie sil i od srodyy dzialac na maxa ale ja mysle, ze jesli pecherzyk 17,5 mm a rosnie 2mm na dobe to juz dzis jednak dorwe TZ ;p i tak sobie bedziemy dzialas do piatku...w piatek wyjezdzam z pracy na wyjazd integracyjny...wiec do niedzieli lipa. ale najprawdoopodobniej w piatek jeszcze bede chwile po pracy w domku wiec jakos zwabie TZ na szybki numerek :P
rozpisalam sie...., sorki :P
w ogole co tu tak cicho? wstawac nie spac ;p
Madziu działajcie tam zatem skoro pęcherzyk jest piękny. I obyś za kilkanaście dni zobaczyła upragnione II kreski.

Cytat:
Napisane przez asiula3335 Pokaż wiadomość
ja tez ide 28 do lekarza na malowanie tej mojej nadzerki;/
Powodzenia u gina. Szybkiego i bezproblemowego wyleczenia nadżerki życzę.

Co tu tak cicho w ogóle? Gdzie się podziewają wszystkie dziewczynki?
U mnie 29dc, @ nadal brak. Cycki bolą, jajniki coraz bardziej, temp. dziś znowu skoczyła do 36,91, więc pewnie dziś też nie przyjdzie. Może to ta moja choroba tak zadziałała. No już sama nie wiem co myśleć.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 09:23   #4022
asiula3335
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Nie bede sie prosić sexu..
no tak masz racje nie pros sie sexu!ale moze tż dzisiaj sam sie zacznie brac za ciebie a jak nie to tudno ;/ tylko szkoda ze marnuje okazje;/ ale potem bedzie nowy cykl to przyjda nowe nadzieje ale glowa do gory zobaczymy moze akurat dzisiaj cos bedzie
asiula3335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 09:24   #4023
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Dziewuszki pierwszy raz w życiu strzeliłam focha..nie znosze fochów ale ręce mi opadły..wczoraj przylazłam do domu,piękny glut na majtach , napaliłam się , nastroiła , przygasilam lampki,obralam sie sexi..a co moj tż? a moj tż sie odwrócił i poszedł spać. Walnelam focha i do 3 nie mogłam zasnąc..no słów mi brak!!! teraz kurna, wział wolne w pracy na moje dni płodne i on poszedł spac!
Oj Linuś niefajnie Twój TŻ postąpił. Ja też ostatnio takiego focha strzeliłam. Następnym razem zdejmij przy nim te sexi ciuszki to się nie opędzisz
Stary 2012-11-20, 09:24   #4024
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
U mnie 29dc, @ nadal brak. Cycki bolą, jajniki coraz bardziej, temp. dziś znowu skoczyła do 36,91, więc pewnie dziś też nie przyjdzie. Może to ta moja choroba tak zadziałała. No już sama nie wiem co myśleć.
Ja jestem obrażona i w du*ie mam moj cykl , ale za Twoj trzymam mocno kciukasy
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 09:26   #4025
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewuszki pierwszy raz w życiu strzeliłam focha..nie znosze fochów ale ręce mi opadły..wczoraj przylazłam do domu,piękny glut na majtach , napaliłam się , nastroiła , przygasilam lampki,obralam sie sexi..a co moj tż? a moj tż sie odwrócił i poszedł spać. Walnelam focha i do 3 nie mogłam zasnąc..no słów mi brak!!! teraz kurna, wział wolne w pracy na moje dni płodne i on poszedł spac!
Ehhh faceci
Cytat:

Kiedy powtarzasz test?

Kupiłam wczoraj ten Castagnus.Czy moge go zaczać brać dziś jak mam 18 dc?Od 13 dc cyklu biore dupka,na pewno moge go łączyć z Castagnusem?Cholerka nie chce nic namieszać temu tak pytam.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 09:27   #4026
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
no tak masz racje nie pros sie sexu!ale moze tż dzisiaj sam sie zacznie brac za ciebie a jak nie to tudno ;/ tylko szkoda ze marnuje okazje;/ ale potem bedzie nowy cykl to przyjda nowe nadzieje ale glowa do gory zobaczymy moze akurat dzisiaj cos bedzie
dupa..skonczyło mu się wolne i od grudnia znowu delegacja za delegacją,pech chce ze owu zawsze mam w środku tygodnia czyli wtedy kiedy go nie ma..a potrafi tak kilka miesięcy ( czyli moich cykli ) pod rząd..to ostatnia szansa przez najbliższe miesiące abyśmy byli w domu oboje. Dlatego mnie to sfrystrowało wczoraj. Specjalnie wział wolne w pracy , ostatnie dni jakie ma z urlopu i nawalił..

Cytat:
Oj Linuś niefajnie Twój TŻ postąpił. Ja też ostatnio takiego focha strzeliłam. Następnym razem zdejmij przy nim te sexi ciuszki to się nie opędzisz
wiesz czemu sie tak wkurzylam?? bo załozylam piękną piżamkę..zadziałało ale mimo wszystko sie odwrócił..z desperacji ją sciągnelam ale on zasnał

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2012-11-20 o 09:28
Stary 2012-11-20, 09:29   #4027
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem obrażona i w du*ie mam moj cykl , ale za Twoj trzymam mocno kciukasy
Oj tam Linka, pokaż TŻ co znaczy upojna noc

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Kiedy powtarzasz test?

Kupiłam wczoraj ten Castagnus.Czy moge go zaczać brać dziś jak mam 18 dc?Od 13 dc cyklu biore dupka,na pewno moge go łączyć z Castagnusem?Cholerka nie chce nic namieszać temu tak pytam.
Nie powtarzam, czekam na @. No chyba, że nie przyjdzie do soboty to powtórzę, ale i tak nic z tego nie będzie.
Co do castagnusa to ja bym chyba poczekała do 1dc.
Stary 2012-11-20, 09:30   #4028
asiula3335
Raczkowanie

dedra moze u ciebie tam w brzuszku jest juz jakas fasoleczka trzymam kciuki zeby tak bylo
Stary 2012-11-20, 09:30   #4029
dedra
Zadomowienie

Cytat:
dupa..skonczyło mu się wolne i od grudnia znowu delegacja za delegacją,pech chce ze owu zawsze mam w środku tygodnia czyli wtedy kiedy go nie ma..a potrafi tak kilka miesięcy ( czyli moich cykli ) pod rząd..to ostatnia szansa przez najbliższe miesiące abyśmy byli w domu oboje. Dlatego mnie to sfrystrowało wczoraj. Specjalnie wział wolne w pracy , ostatnie dni jakie ma z urlopu i nawalił..

wiesz czemu sie tak wkurzylam?? bo załozylam piękną piżamkę..zadziałało ale mimo wszystko sie odwrócił..z desperacji ją sciągnelam ale on zasnał
Powiedziałaś mu to, że jesteś wkurzona? Przecież jemu też zależy na dzidzi. Trzeba było wprost walnąć, że masz dzisiaj TEN dzień i nalegasz, żeby Cię przeleciał tu i teraz
Stary 2012-11-20, 09:31   #4030
iza243
Zakorzenienie

Dedra mi sie coś wydaje że u ciebie ta @ dłuuuugo nie przyjdzie

Stary 2012-11-20, 09:33   #4031
asiula3335
Raczkowanie

Cytat:

no to rzeczywiscie TŻ nawalił ;(
Stary 2012-11-20, 09:36   #4032
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziałaś mu to, że jesteś wkurzona? Przecież jemu też zależy na dzidzi. Trzeba było wprost walnąć, że masz dzisiaj TEN dzień i nalegasz, żeby Cię przeleciał tu i teraz
Widział ze mam focha,pewnie ze mu zalezy inaczej by nie błagał szefa o wolne..mowiłam mu ze mam TE dni i mam straszną chcicę, ze co prawda owu miała być na środe mniej wiecej bo około 15-16 dc a wczoraj był 13dc ale ja czulam gluta,bol jajników i chciałam JUŻ. Wkurzył mnie i tyle,ja nigdy nie unikam przytulanek tłumacząc sie ze jesten spiąca czy boli mnie głowa..sexu mi sie chce i tyle. Czasem mam wrażenie ze on ma za małe libido..albo teraz ze złości tak mowię
Stary 2012-11-20, 09:37   #4033
asiula3335
Raczkowanie

a mi na dniach powinna sie skonczyc @ i zaczynam pierwszy konkretny cykl staran mam cicha nadzieje ze bedzie owocny trzymajcie kciuki kochane
Stary 2012-11-20, 09:38   #4034
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Dedra mi sie coś wydaje że u ciebie ta @ dłuuuugo nie przyjdzie
Kurcze Iza, to naprawdę mało prawdopodobne. Już tłumaczę. Temperatura wskazywała na owulację w 12dc, ostatnie przytulanki były 11dc wieczorem. Test robiłam 14dpo, więc powinien wykazać chociaż bladą kreskę. Kolejne przytulanki były dopiero 24dc, ponieważ przez ten czas od owu byłam chora i nie miałam kompletnie siły na bara bara. Więc nawet jeśli owu wystąpiła później to marne szanse na fasolę. Temperatura w fazie lutealnej mi się bardzo waha, co może wskazywać na to, że pęcherzyk wcale nie pękł a to może oznaczać torbiel, przez którą to @ nie nadchodzi. Mam nadzieję, że wytłumaczyłam wszystko jasno
Stary 2012-11-20, 09:40   #4035
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze Iza, to naprawdę mało prawdopodobne. Już tłumaczę. Temperatura wskazywała na owulację w 12dc, ostatnie przytulanki były 11dc wieczorem. Test robiłam 14dpo, więc powinien wykazać chociaż bladą kreskę. Kolejne przytulanki były dopiero 24dc, ponieważ przez ten czas od owu byłam chora i nie miałam kompletnie siły na bara bara. Więc nawet jeśli owu wystąpiła później to marne szanse na fasolę. Temperatura w fazie lutealnej mi się bardzo waha, co może wskazywać na to, że pęcherzyk wcale nie pękł a to może oznaczać torbiel, przez którą to @ nie nadchodzi. Mam nadzieję, że wytłumaczyłam wszystko jasno
Wiesz czasem właśnie ten cykl w którym sie nie spdziewasz może być owocnyJa tam trzymam za ciebie kciuki

Stary 2012-11-20, 09:41   #4036
asiula3335
Raczkowanie

Cytat:
Widział ze mam focha,pewnie ze mu zalezy inaczej by nie błagał szefa o wolne..mowiłam mu ze mam TE dni i mam straszną chcicę, ze co prawda owu miała być na środe mniej wiecej bo około 15-16 dc a wczoraj był 13dc ale ja czulam gluta,bol jajników i chciałam JUŻ. Wkurzył mnie i tyle,ja nigdy nie unikam przytulanek tłumacząc sie ze jesten spiąca czy boli mnie głowa..sexu mi sie chce i tyle. Czasem mam wrażenie ze on ma za małe libido..albo teraz ze złości tak mowię
a u mnie jest wrecz odwrotnie . ja co do sexu jestem leniuszek troszke TŻ czesciej nalega ale teraz koniec leniuchowania i trzeba sie brac do roboty ostro!
Stary 2012-11-20, 09:41   #4037
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz widzę, że jest podobnie jak u nas. Mój TŻ też ma mniejsze libido niż ja. Ja to bym najchętniej co drugi dzień, a TŻ tak naprawdę raz w tygodniu wystarcza. Ale jak ja wiem, że mam dni płodne to po prostu napadam na TŻ, nie ważne czy śpi czy nie. Po prostu go atakuję i nie ma wyjścia Ale nie łam się, próbujcie dzisiaj i jutro. Może nic straconego. Focha odrzuć na bok dla dobra sprawy.

Cytat:
a mi na dniach powinna sie skonczyc @ i zaczynam pierwszy konkretny cykl staran mam cicha nadzieje ze bedzie owocny trzymajcie kciuki kochane
No to życzę powodzenia
Stary 2012-11-20, 09:42   #4038
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Ehhh faceci

Kiedy powtarzasz test?

czekaj do 1dc. pol biedy jeszcze by bylo, jakbys chciala zaczac od 3-4dc, ale nie od 18 to raczej za pozno i moglby namieszac tym bardziej, ze teoretycznie nie mozna go brac w ciazy, a Ty jeszcze tego nie wiesz

linka oj, takie akcje tez mnie zawsze dobijaly i tez sie zawsze musialam nafoszyc i zaplakac w kaciku tylko moj biedny T. chyba by musial juz ocean wyplakac, bo tyle razy ode mnie slyszal nie

a ja za chwilke lece do pracy oj, nie chce mi sie

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 09:43   #4039
asiula3335
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz czasem właśnie ten cykl w którym sie nie spdziewasz może być owocnyJa tam trzymam za ciebie kciuki
dobrze Iza to ujelas
Stary 2012-11-20, 09:44   #4040
magdaammm
Raczkowanie

Dzieeeń doooobrryyy widze, ze moze jakas fasolka nam sie tu szykuje Linka tacy wlasnie są nasi tżci zaskakują nas czesto w tą drugą stronę
Dziewczyny teraz twierdzę, że nasza psychika dużo daje się we znaki wczesniej po owulacji juz tak na drugi/trzeci dzień zaczynały mnie boleć piersi i to tak mocno bardzo.. i tak do @. teraz kiedy mniej myślę o tych dniach płodnych, kiedy co i jak, chociaz obserwuję bo zawsze lepiej znać swoj organizm i tak juz drugi cykl i jestem tydzień po owulce mniej więcej to piesi mnie nie bolą nic a nic, nie kłuje nic w jajnikach organizm kobiety jest nie do odgadnięcia
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 09:47   #4041
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
czekaj do 1dc. pol biedy jeszcze by bylo, jakbys chciala zaczac od 3-4dc, ale nie od 18 to raczej za pozno i moglby namieszac tym bardziej, ze teoretycznie nie mozna go brac w ciazy, a Ty jeszcze tego nie wiesz

linka oj, takie akcje tez mnie zawsze dobijaly i tez sie zawsze musialam nafoszyc i zaplakac w kaciku tylko moj biedny T. chyba by musial juz ocean wyplakac, bo tyle razy ode mnie slyszal nie

a ja za chwilke lece do pracy oj, nie chce mi sie
Dzieki,wezme od 1 dniaCo do ciaży to jestem już pewna że nic z tego bo temperatura jest niskaTroche mam doła od wczoraj z tego powodu bo chyba była owu i nic z tegoNakręciłam sie,i teraz tylko boli rozczarowanie...

Stary 2012-11-20, 09:48   #4042
Kejthx
Zadomowienie

Cześć dziewczyny. Ja jeszcze w domu... tzn. w domu u mamy. Kostka w miarę, da się żyć, dzis ide do lekarza, zobaczymy co powie...
Co do mojej sprawy, o której wspomniałam w klubie - chyba Wasze kciuki podziałały! Wszystko skończyło się tak ja chciałam (my chcieliśmy)! Dziękuje za wsparcie. Pozdrawiam, buźka!!!
Stary 2012-11-20, 09:49   #4043
asiula3335
Raczkowanie

magdaammm moze nam sie tu dwie fasolki szykuja a nie jedna trzymam kciuki mocnooo!!
Stary 2012-11-20, 09:53   #4044
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
Dzieeeń doooobrryyy widze, ze moze jakas fasolka nam sie tu szykuje Linka tacy wlasnie są nasi tżci zaskakują nas czesto w tą drugą stronę
Dziewczyny teraz twierdzę, że nasza psychika dużo daje się we znaki wczesniej po owulacji juz tak na drugi/trzeci dzień zaczynały mnie boleć piersi i to tak mocno bardzo.. i tak do @. teraz kiedy mniej myślę o tych dniach płodnych, kiedy co i jak, chociaz obserwuję bo zawsze lepiej znać swoj organizm i tak juz drugi cykl i jestem tydzień po owulce mniej więcej to piesi mnie nie bolą nic a nic, nie kłuje nic w jajnikach organizm kobiety jest nie do odgadnięcia
Hej Madzia! Niestety psychika płata nam niezłe figle jak widać. Jest nieodgadniona

Cytat:
Dzieki,wezme od 1 dniaCo do ciaży to jestem już pewna że nic z tego bo temperatura jest niskaTroche mam doła od wczoraj z tego powodu bo chyba była owu i nic z tegoNakręciłam sie,i teraz tylko boli rozczarowanie...
Iza, skoro owu była w trakcie @, a przytulanki na kilka dni przed to mogły po prostu żołnierzyki nie przetrwać. Ważne że owulacja w końcu nastąpiła. Następny cykl będzie Wasz
Stary 2012-11-20, 09:53   #4045
asiula3335
Raczkowanie

Cytat:
Iza glowa do gory
Stary 2012-11-20, 09:54   #4046
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Witam

A mnie kuje ale tak konkretnie na okres. Nie jest to ból non stop ale chwilami. Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę orgametrilu a już czułam ból także spodziewam się na dniach małpy. W ogóle nie myślę nawet o tym, nie mam nadziei ani nic po prostu wiem że ona przyjdzie. Zresztą to jasne ten lek hamuje owulację. Teraz jeszcze czekamy jednak z decyzją o dziecku chociaż ja bym tak chciała ale zdecydowaliśmy że najpierw ślub i jakieś mniej więcej ustatkowanie finansowe a dopiero później dziecko. Przeraża mnie to wszystko zwłaszcza po tym czego się dowiedziałam o mojej przypadłości chociaż nie wiem czy można to tak nazwać. Zobaczymy co i jak będzie kiedyś. Wyżaliłam się jak zawszę. Myślę że ktoś chociaż to przeczyta. Czytam was non stop ale nie udzielam się już tak często nie wiem czemu, nie mam weny.
Stary 2012-11-20, 09:54   #4047
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kurcia87 Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim. Przyglądam się Waszemu wątkowi i stwierdziłam, że przestanę się ukrywać na wizażu, a z kimś porozmawiam.
Przeglądałam Wasz wątek, bo chciałam znaleźć jakieś porady, informacje... a znalazłam dużo więcej.
Myślałam, że jestem sama ze swoimi obawami i problemami, a okazuje się, że dużo więcej dziewczyn traci ciąże. Ale patrząc na Wasze wpisy, na ten entuzjazm i wiarę, człowiekowi aż lepiej na sercu.

WitajMy tu chętnie na Twoje pytania odpowiemy.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
TŻ myje naczynia i robi frytki wiec mam chwile
jutro jedziemy na genetyczne i dzis rano stwierdziłam że "najwyzszy czas na schizowanie" ale jakos dziwnie spokona jestem -narazie
Bylismy w koncu wczoraj w kinie i było super, dawno nigdzie razem nie bylismy, oboje jakoś tak sie cieszylismy z tego i stwierdzilismy ze jak sie mały urodzi to będziemy czesciej chodzić do kina zeby odetchnąć (bo teraz to moze 2 razy w roku)

a śnił mi się dziś mój maluszek i ze zapomniałam go w nocy karmić i mama to musiała robić bo ja spałam
ale jak się rano obudziłam to powiedziałam TŻ że za nim tęsknie..

Byłam ciekawa bo skoro ja ide jutro na genetyczne to tak stwierdziłam że Ty też już musialaś być więc tym bardziej się ciesze że wszystko wporządku! Pola bardzo ładne imie i ostatnio nawet popularne po serialu "przepis na życie" ale Apolonia mi się nie podoba
a co córcia na to?

Ja byłam na dwóch weselach w ciąży i siedziałam cały czas. Oczywiście też ktoś sie tam domyślał ale dopuki nie powiedziałam to sobie mogli myśleć
zaraz ide oglądnąć Twojego piesia
Daj znać koniecznie jak już będziesz po badaniu co u synka słychać.
A córka jakoś do imienia to się nie wypowiada, wiem tylko, że podoba jej się Amelia, ale teraz pełno tych Amelek, aż mnie mdli.

Cytat:
Cześć cześć laseczki moje ulubione

Ja po panieńskim już Dziewuszek było 15 i zrobiły mi wieczór z motywem przewodnim " perfekcyjna pani domu" , miałam konkursy typu cerowanie mężowych skarpetek,malowanie szminką po lustrze w męskiej toalecie,wiązanie krawatu barmanowi itd Troszke potańczyłyśmy,wypilam aż lampkę szampana i 3 kieliszki wódki :P nie miałam dnia do picia i wszystko tak szybko sie toczyło..ze wyszłam niewybawiona chce jeszcze!!!!
Prezentem głównym była Pani fotografka która przywiozła ze sobą poł studia fotograficznego do Grand Cru , zdjęcia były na prawde rewelacyjne, z miotełkami, w białych rękawiczkach,z fartuszkami,grzeczne i mniej grzeczne haha...efekty zobacze za tydzien Moj tż schlał się tak ze odholowali go o 24 do domu już ( ja wrócilam o 3.30) i nie pamita nic a nic

Dziś 13dc , przytulanki stosujemy ciągle mam nadzieje do 19go dc bo potem delegacja. Wyjątkowo nie czuje nic w tym miesiącu. Zawsze czulam owulację,bol brzucha na kilka dni wcześniej,sutki były bardzo wrażliwe już od 12dc a teraz nic a nic. Dziś glut na papierze toaletowym był ale jakoś tak dziwnie poza tym owu powinna być około 14-17 dzien wiec mimo wiary w to bedziemy działać nadal..psychicznie dobrze sie czuje z tym ze w styczniu mam wizyte u dr Bączkowskiego..fajnie Aaa w ogóle na moim panieńskim pierwszy raz od serca pogadałam z moją przyszłą szwagierką ( mialam wrażenie ze mnie akceptje ale nie lubi) i powiedziała ze bardzo mnie lubi,blebleble i ze zna moją przyjaciołkę z forum , pytam jakiego forum a ona ze ze staraczkowego...uśmiech zagoscił na mojej buzi i mowie ze ja też na tym forum siedze to aż mnie usciskała,cieszyła sie ze jest z nią ktoś w tym problemie. Starała sie o synka 3 lata i teraz stara sie o drugiego..może razem sie nam uda. Też ma za miesiąc wizyte u Bączkowskiego
Jaka wesoła i zadowolona. Potrzebne Co było to szaleństwo.

Cytat:
Jestem tak wyeksploatowana ze ledwo siadam..najgorsze jest to ze moj tż tak sie wczuł ze ostatnio walnał textem w trakcie ' to co ? wale w górny prawy róg i bedzie płakało za 9 miesięcy'' nie wiedzialam czy mam sie śmiać czy płakać..

Cytat:

witajcie poniedzialkowo
weekend minal szybko ale i milo w sobote z TZ podzialalismy na podworku,,,zrobilismy przedzimowe porzadki,,,, fajnie taki ruch na swiezym powietrzu. wieczorkiem posiedzielismy przy świecach i drineczkach we dwoje
wczoraj bylismy na rybkach ze znajomymi, pozniej u nich na kawce i niedziela zleciala....
ze spraw starankowych...to mam dzis 17dc,,, w sobote mialam piekny pozytywny test owulacyjny i z sob na niedz bolal mnie jajcor wiec przez dwa dni dzialalismy. tempka faluje narazie...moze czesciowo przez te drinki.... zobaczymy jutro - pojutrze...
dzis mam wizyte u gina.... do konca nie wiem po co sie umowilam,,, ale mam tyle pytan zwiazanych z dupkiem, ze chyba dlatego zeby sie wypytac o wszystko i uspokoic. no i moze zrobi mi usg to zobacze czy byla owulka albo moze jest teraz...
sluychajcie, myslicie, ze jesli byla owulka i byly przytulanki to usg dopochwowoe dzisiaj moze zaszkodzic przy ewentualnym zaplodnieniu???
Nie sądzę, żeby zaszkodziło. Zarodek "czepia się" macicy, tam głowica USG nie dociera. Jak ma się wbić w macice to się wbije, nic mu w tym nie przeszkodzi. Natura wie co robi, także proszę się nie stresować, dobrze?

Cytat:
dziewczyny daje tylko znaka, ze u gina ok, dupka kazal odstawic, pecherzyk 17,5mm i za ok 2 dni podejrzewa owu... przytulac sie od srody...ale chyba jutro dorwe tz i tak
Pewnie, że tak. Zgwałć go jak będzie trzeba. To my latamy po lekarzach, bierzemy leki, hormony, to my schizujemy jak znowu jest @ a oni mają tylko przyjemność ze staranek. To nie oni potem chodzą z brzuchem, nie rodzą ani nie karmią piersią, mają tylko zapłodnić, więc jaki to wysiłek dla nich? Dorwij i zerżnij!

Cytat:
Oj brzydko się zachował!!! Walnij go, może się obudzi.

Idę coś zjeść, bo głodna jestem. Wczoraj nagotowałam cały gar zupy warzywnej, bo miałam taką ochotę na gęstą zupkę a teraz myślę - kto to zje? To zmykam. Pa

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 09:58   #4048
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Ja jeszcze w domu... tzn. w domu u mamy. Kostka w miarę, da się żyć, dzis ide do lekarza, zobaczymy co powie...
Co do mojej sprawy, o której wspomniałam w klubie - chyba Wasze kciuki podziałały! Wszystko skończyło się tak ja chciałam (my chcieliśmy)! Dziękuje za wsparcie. Pozdrawiam, buźka!!!
Cieszę się, że sprawy poszły po Waszej myśli. Kuruj kostkę i popijaj ziółka Buziak

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Witam

A mnie kuje ale tak konkretnie na okres. Nie jest to ból non stop ale chwilami. Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę orgametrilu a już czułam ból także spodziewam się na dniach małpy. W ogóle nie myślę nawet o tym, nie mam nadziei ani nic po prostu wiem że ona przyjdzie. Zresztą to jasne ten lek hamuje owulację. Teraz jeszcze czekamy jednak z decyzją o dziecku chociaż ja bym tak chciała ale zdecydowaliśmy że najpierw ślub i jakieś mniej więcej ustatkowanie finansowe a dopiero później dziecko. Przeraża mnie to wszystko zwłaszcza po tym czego się dowiedziałam o mojej przypadłości chociaż nie wiem czy można to tak nazwać. Zobaczymy co i jak będzie kiedyś. Wyżaliłam się jak zawszę. Myślę że ktoś chociaż to przeczyta. Czytam was non stop ale nie udzielam się już tak często nie wiem czemu, nie mam weny.
Hej Anteria! Tęsknimy za Tobą, więc odzywaj się częściej. No chyba, że łatwiej będzie Ci się pożegnać z forum na jakiś czas. Niektórym dziewczynom to pomaga. Niemniej jednak tęsknimy nadal i jeśli tylko masz problem to do nas wal.

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Idę coś zjeść, bo głodna jestem. Wczoraj nagotowałam cały gar zupy warzywnej, bo miałam taką ochotę na gęstą zupkę a teraz myślę - kto to zje? To zmykam. Pa
Jak mogę to chętnie się poczęstuję zupką. Ostatnio mam fazę na zupy, a gotować mi się nie chce.
Stary 2012-11-20, 10:01   #4049
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

To sie popisał...a pytałas Go czemu tak zrobił??

Cytat:

Mi latała tempka i tez byłam w ciąży....

Mam na SM nawet wykres i byłam pewna, ze nic z tego. Testy wychodziły negatywne...baaa nawet krew mi sie pojawiła na papierze....
Dopiro na drugi dzień pokawiła się druga kreska na tescie..

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 10:04   #4050
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Mi latała tempka i tez byłam w ciąży....

Mam na SM nawet wykres i byłam pewna, ze nic z tego. Testy wychodziły negatywne...baaa nawet krew mi sie pojawiła na papierze....
Dopiro na drugi dzień pokawiła się druga kreska na tescie..
No teraz to mnie zażyłaś Dorcia!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości