|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
I czekamy na wspaniałe wiadomości, bo inne być nie mogą ![]() Cytat:
Cioci nie pożyczam, to moja prywatna najlepsiejsza ciocia pod słońcem Daje dużo pysznego jedzonka i zawsze myśli o wszystkich dookoła. Jest cudowna Ale to chyba dlatego, że niestety nie dane jej było mieć swoje dzieci więc rozpieszcza inne ![]() A co do waszego wieczorku przy świecach i winie to czasem się przydaje takie wyłączenie prądu ![]() Cytat:
I obyś za kilkanaście dni zobaczyła upragnione II kreski.Powodzenia u gina. Szybkiego i bezproblemowego wyleczenia nadżerki życzę. ![]() Co tu tak cicho w ogóle? Gdzie się podziewają wszystkie dziewczynki? U mnie 29dc, @ nadal brak. Cycki bolą, jajniki coraz bardziej, temp. dziś znowu skoczyła do 36,91, więc pewnie dziś też nie przyjdzie. Może to ta moja choroba tak zadziałała. No już sama nie wiem co myśleć. |
|||
|
|
|
#4022 |
|
Raczkowanie
|
no tak masz racje nie pros sie sexu!ale moze tż dzisiaj sam sie zacznie brac za ciebie
![]() a jak nie to tudno ;/ tylko szkoda ze marnuje okazje;/ ale potem bedzie nowy cykl to przyjda nowe nadzieje![]() ale glowa do gory zobaczymy moze akurat dzisiaj cos bedzie![]() |
|
|
|
#4023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam wczoraj ten Castagnus.Czy moge go zaczać brać dziś jak mam 18 dc?Od 13 dc cyklu biore dupka,na pewno moge go łączyć z Castagnusem?Cholerka nie chce nic namieszać temu tak pytam.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz czemu sie tak wkurzylam?? bo załozylam piękną piżamkę..zadziałało ale mimo wszystko sie odwrócił..z desperacji ją sciągnelam ale on zasnał Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2012-11-20 o 09:28 |
|
|
|
|
#4027 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do castagnusa to ja bym chyba poczekała do 1dc. |
||
|
|
|
#4028 |
|
Raczkowanie
|
dedra moze u ciebie tam w brzuszku jest juz jakas fasoleczka
trzymam kciuki zeby tak bylo |
|
|
|
#4029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Dedra mi sie coś wydaje że u ciebie ta @ dłuuuugo nie przyjdzie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Widział ze mam focha,pewnie ze mu zalezy inaczej by nie błagał szefa o wolne..mowiłam mu ze mam TE dni i mam straszną chcicę, ze co prawda owu miała być na środe mniej wiecej bo około 15-16 dc a wczoraj był 13dc ale ja czulam gluta,bol jajników i chciałam JUŻ. Wkurzył mnie i tyle,ja nigdy nie unikam przytulanek tłumacząc sie ze jesten spiąca czy boli mnie głowa..sexu mi sie chce i tyle. Czasem mam wrażenie ze on ma za małe libido..albo teraz ze złości tak mowię
|
|
|
|
#4033 |
|
Raczkowanie
|
a mi na dniach powinna sie skonczyc @ i zaczynam pierwszy konkretny cykl staran
![]() mam cicha nadzieje ze bedzie owocny trzymajcie kciuki kochane |
|
|
|
#4034 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze Iza, to naprawdę mało prawdopodobne. Już tłumaczę. Temperatura wskazywała na owulację w 12dc, ostatnie przytulanki były 11dc wieczorem. Test robiłam 14dpo, więc powinien wykazać chociaż bladą kreskę. Kolejne przytulanki były dopiero 24dc, ponieważ przez ten czas od owu byłam chora i nie miałam kompletnie siły na bara bara. Więc nawet jeśli owu wystąpiła później to marne szanse na fasolę. Temperatura w fazie lutealnej mi się bardzo waha, co może wskazywać na to, że pęcherzyk wcale nie pękł a to może oznaczać torbiel, przez którą to @ nie nadchodzi. Mam nadzieję, że wytłumaczyłam wszystko jasno
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam trzymam za ciebie kciuki
|
|
|
|
#4036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TŻ czesciej nalega ale teraz koniec leniuchowania i trzeba sie brac do roboty ostro!![]()
|
|
|
|
|
#4037 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nie łam się, próbujcie dzisiaj i jutro. Może nic straconego. Focha odrzuć na bok dla dobra sprawy. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to raczej za pozno i moglby namieszac tym bardziej, ze teoretycznie nie mozna go brac w ciazy, a Ty jeszcze tego nie wiesz![]() linka oj, takie akcje tez mnie zawsze dobijaly tylko moj biedny T. chyba by musial juz ocean wyplakac, bo tyle razy ode mnie slyszal nie![]() a ja za chwilke lece do pracy oj, nie chce mi sie |
|
|
|
|
#4039 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4040 |
|
Raczkowanie
|
Dzieeeń doooobrryyy
widze, ze moze jakas fasolka nam sie tu szykuje Linka tacy wlasnie są nasi tżci zaskakują nas czesto w tą drugą stronę![]() Dziewczyny teraz twierdzę, że nasza psychika dużo daje się we znaki wczesniej po owulacji juz tak na drugi/trzeci dzień zaczynały mnie boleć piersi i to tak mocno bardzo.. i tak do @. teraz kiedy mniej myślę o tych dniach płodnych, kiedy co i jak, chociaz obserwuję bo zawsze lepiej znać swoj organizm i tak juz drugi cykl i jestem tydzień po owulce mniej więcej to piesi mnie nie bolą nic a nic, nie kłuje nic w jajnikach organizm kobiety jest nie do odgadnięcia
|
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche mam doła od wczoraj z tego powodu bo chyba była owu i nic z tego Nakręciłam sie,i teraz tylko boli rozczarowanie...
|
|
|
|
#4042 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Ja jeszcze w domu... tzn. w domu u mamy. Kostka w miarę, da się żyć, dzis ide do lekarza, zobaczymy co powie...
Co do mojej sprawy, o której wspomniałam w klubie - chyba Wasze kciuki podziałały! Wszystko skończyło się tak ja chciałam (my chcieliśmy)! Dziękuje za wsparcie. Pozdrawiam, buźka!!!
|
#4043 |
|
Raczkowanie
|
magdaammm moze nam sie tu dwie fasolki szykuja a nie jedna
![]() ![]() |
|
|
|
#4044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety psychika płata nam niezłe figle jak widać. Jest nieodgadniona ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4045 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() A mnie kuje ale tak konkretnie na okres. Nie jest to ból non stop ale chwilami. Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę orgametrilu a już czułam ból także spodziewam się na dniach małpy. W ogóle nie myślę nawet o tym, nie mam nadziei ani nic po prostu wiem że ona przyjdzie. Zresztą to jasne ten lek hamuje owulację. Teraz jeszcze czekamy jednak z decyzją o dziecku chociaż ja bym tak chciała ale zdecydowaliśmy że najpierw ślub i jakieś mniej więcej ustatkowanie finansowe a dopiero później dziecko. Przeraża mnie to wszystko zwłaszcza po tym czego się dowiedziałam o mojej przypadłości chociaż nie wiem czy można to tak nazwać. Zobaczymy co i jak będzie kiedyś. Wyżaliłam się jak zawszę. Myślę że ktoś chociaż to przeczyta. Czytam was non stop ale nie udzielam się już tak często nie wiem czemu, nie mam weny.
|
#4047 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj Cytat:
A córka jakoś do imienia to się nie wypowiada, wiem tylko, że podoba jej się Amelia, ale teraz pełno tych Amelek, aż mnie mdli. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Walnij go, może się obudzi. Idę coś zjeść, bo głodna jestem. Wczoraj nagotowałam cały gar zupy warzywnej, bo miałam taką ochotę na gęstą zupkę a teraz myślę - kto to zje? To zmykam. Pa
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||||||
|
|
|
#4048 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Buziak ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sie popisał...a pytałas Go czemu tak zrobił?? Cytat:
Mi latała tempka i tez byłam w ciąży.... ![]() Mam na SM nawet wykres i byłam pewna, ze nic z tego. Testy wychodziły negatywne...baaa nawet krew mi sie pojawiła na papierze.... Dopiro na drugi dzień pokawiła się druga kreska na tescie.. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4050 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

dam znać czy wszystko ok z tel a dopiero wieczorem wam napisze co i jak.. czyli mam nadzieje najwspanialsze wiadomości..
I czekamy na wspaniałe wiadomości, bo inne być nie mogą 

i przewertowala jajniki. prawy ma pare pecherzykow (co jak wiadomo, moze ale nie musi wskazywac na delikatna pcowatość) a lewy ma piekny pecherzyk 17,5 mm i z niego bedzie najprawdopodobniej owu za 2-3 dni (a nie jak myslalalm ze prawy, ktory bardziej czuje niz lewy:P) wtorek kazala dac mezowi na nabranuiie sil i od srodyy dzialac na maxa 

Linka tacy wlasnie są nasi tżci
Troche mam doła od wczoraj z tego powodu bo chyba była owu i nic z tego

Walnij go, może się obudzi.