![]() |
#391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
hej
![]() znów trochę mnie tu nie było, ale nie ma się czym chwalić dlatego nie pisze ![]() u mnie ostatnio porażka, i z jedzeniem i z ćwiczeniami ![]() ![]() w czw lecę na spóźnione wakacje, więc tam też pewnie będzie rozpusta ![]() ale chociaż pozory postaram się zachować ![]() ![]() witajcie ![]() coraz więcej nas tutaj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do wody to za samą też niezbyt przepadam ![]() ![]() Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2012-11-19 o 23:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=
witajcie ![]() coraz więcej nas tutaj ![]() Dokladnie-i to jest bradzo fajne moim zdaniem.Wsparcie dla nas jak najbardziej sie przyda ![]() u mnie z dieta,ok. ![]() A mnie sie tu podoba,i chce Tu zostać,no! ![]() W każdym badz razie chce zmiescic sie w kiecke,ktora upatrzylam na allegro ![]() ![]() A to wszystko na Sylwestra.! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama zaczynam, ale mam silną motywację więc może moje wskazówki będą pomocne... I w razie czego pisz na PW, nr tel też można się wymienić ![]() Cytat:
![]() Wow, gratuluję wcześniejszego spadku... To właśnie to do czego dążę. W jakim czasie udało Ci się stracić te kilogramy? Super, że do nas dołączyłaś, na pewno niedługo ujrzysz wymarzoną 6 z przodu na wadze ![]() I tak ogólnie to DZIEŃ DOBRY ![]() Pozdrawiam Was pijąc kawkę i spożywając śniadanko... jogurt naturalny, 2 kromki żytniego chleba z twarogiem i kiszonym ![]() Miłego dnia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Hej!
Ważyłam się w poniedziałek ,mam 54,8 kg ![]() Brak póżnej kolacji powoduje wolniutkie chudnięcie. Mam do zrzucenia ![]() Słodycze to węglowodany proste i"puste" Trzymam kciukasy za wszystkie odchudzjące się panienki. W sobotę za tydzień Andrzejki. JAk wasze kreacje??? ![]()
![]() |
#395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pokażesz kieckę? ![]() trochę motywacji załączam!
![]() |
![]() |
#396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na Andrzejki nigdzie się nie wybieram, wiec kreacji tez mi nie trzeba ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#397 |
Przyczajenie
|
u mnie chyba nigdy nie uda się wyeliminować kolacji, wiem, że to nie zbyt dobrze mogę nie jeść śniadania ani obiadu ale kolacja musi być. To pewnie dlatego, że jak jestem cały dzień w biegu to po prostu zapominam o jedzeniu, a kolacja już w domu w spokoju. Tyle dobrego, że chociaż zazwyczaj to jakaś sałatka z warzyw pomidor ogórek czy coś.
No a teraz uciekam na zajęcia, pozdrawiam z nad wody mineralnej ![]()
"Może powinniśmy przestać myśleć o przeszłości i przyszłości, przecież wiemy, że życie można spotkać tylko w chwili obecnej. Przyszłość nie jest nam do niczego potrzebna - powiedział mędrzec. W chwili obecnej mamy wszystko, czego nam potrzeba...." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Jak Wam mija dzień? Ja niedługo biorę się za ćwiczenia, a teraz napiszę Wam jak wyglądał mój dzisiejszy jadłospis.
I - Jogurt naturalny, 2 kromki chleba żytniego z twarogiem i ogórkiem kiszonym, kawa II - Obiad taki jak wczoraj (reszta) warzywa z patelni z parówką drobiową III - Jabłko i marchewka Niestety o 13 miałam spotkanie w kawiarni z pracownikiem i wypiłam czarną kawę z syropem miętowym, a do tego croissant. No i właśnie ten maślany croissant mnie wkurza ![]() Ale zaraz będę miała za swoje podczas ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Święte słowa. To bardzo ważne, żeby zjeść kolację - byle 3 godziny przed snem i podczas redukcji warto postarać się, by kolacja była jak najbardziej białkowa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrzuciłam w około 4 miesiące ![]() ![]() ** Narazie z dietą ciężko, no ale będzie lepiej ![]() Dziś: I ciemna ziarnista bułka na każdej połowie: jajko,serek topiony,pomidor,odrobina majonezu + kawa z mlekiem II jabłko III mandarynka, 3 racuchy z cukrem pudrem, jabłko IV mały talerzyk sałatki jarzynowej ze śledziem, mały jogurt owoce leśne+2 łyżeczki otrębów w międzyczasie: herbata z miodem
Odchudzanie z 85 na 63kg w 2011 2013: 75-72,1(10.03)...71,4(29.03) ...70,6...70 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mimi0290 Czas edycji: 2012-11-21 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ciezko jesc zdrowo i regularnie jak czlowiek caly dzien w biegu
![]() 1. tosty z szynka i serem 2. 2 kromki razowca z tunczykiem, pomidorem i salata 3. szklanka mleka 4. zupa rybna 5.marchewka Pol litra wody i kubek czerwonej herbaty. Jutro mierzenie, juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc jak to sie przedstawia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
moje podsumowanie:
I - jajecznica z dwóch jajek z pomidorem, cebulą i ziołami + 2 kromki razowca z serem, pomidorem i cebulą II - 1/3 woreczka ryżu z jabłkiem, łyżką śmietany, cynamonem i odrobiną cukru III - 3 dukaty rybne z gotowanymi brokułami IV - mała porcja zupy mlecznej z "jaśkami" gdyby nie ta śmietana i cukier to byłoby idealnie, ale chyba nie jest źle, jak sądzicie? jeszcze kolacja przede mną, pewnie jakieś warzywo. co do mierzenia, to u mnie na pewno nie będzie różnicy.
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() ![]() ![]() Kolacyja 3 godziny przed snem i jak najbardziej białkowa. ![]() a kto wie dlaczego bieąłkowa? Dużo opowieści w necie na ten temat się plecie ![]() A ja idę na Andrzejki a i owszem , wczoraj o 19 zjadłam garść migdałów i tak mnie nasyciło że hej Ogólnie moja waga 54,8 kg ![]() wynika ze ścisłego przestrzegania stałych godzin jedzenia co trzy godziny i dziewczyny wychodzi mi 4 posiłki w ciągu dnia . W poniedziałek rozgrzewka dla biegaczy ,bieg około 4 km, rozciąganie)+ czas ćwiczeń około 1,5 godzinki W wtorek ćwiczę barki i brzuch +rozciąganie =razem około 1,5 godzinki W środę w rozgrzewka dla biegaczy, bieg około 4 km+ rozciąganie po przyjściu do domciu-około 1,5 godziny W czwartek rozgrzewka ,barki ( ćwiczenia z neta z ciężarkami)+ rozciąganie,tak około 1,5 godziny W piątek rozgrzewka dla biegaczy ,bieg około 4 km=na końcu zwsze rozciąganie+ 1,5 godzinki W sobotę ćwiczenia na barki,brzuch+ rozciąganie+około 1,5 godziny W niedzielę nie ćwiczę wogólę
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
A u mnie w weekendy gdy mam zajęcia na uczelni to ciężko z ćwiczeniami, no ale odbijam to sobie gdy nie mam zajęc
![]() Podsumowanie wczoraj: I: kromka chleba z kiełbaska+ ser żółty+ pomidor II: jabłko III: zupka ogórkowa IV: sałatka (pomidor+ cebulka) V: kawka + mały kawałeczek ciasta (byłam u koleżanki, i troszkę zła jestem za to ciasteczko, ale nie mogłam odmówić, w szczególności że to było domowej roboty. ) Ćwiczenia: 50 brzuszków, ćw. na wzmocnienie kręgosłupa, i ćw. na biodra ![]() Jutro czas ważenie... ciekawe jak to będzie ![]()
![]() |
#406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do cwiczeń to ładnie dajesz sobie wycisk - super ![]() ja 6 dni w tygodniu cwiczę przez 1,5 godzinki na brzuch, posladki, uda, ramiona
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
Moje wczorajsze jedzonko
- owsianka z mlekiem 2% - 2 pełnoziarniste z mięsem z kurczaka - równiez 2 pełnoziarniste z mięsem z kurczaka - 125gram twarogu półtłustego z naturalnym, jogobellą i 2 mandarynkami - 2 kiwi, 3 jabłka, 2 mandarynki ( w sumie 4) Wydaje mi się, że zjadłam za dużo ![]() ![]()
![]() |
#408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja sobie trochę pofolgowałam i właśnie wcinam ciasto czekoladowe, ale przez próbne matury mam małego stresa i jestem tak przerażona stanem swojej niewiedzy, że muszę odreagować ![]()
![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
Hej kochane
![]() super,ze jest nas coraz wiecej ![]() mnie zawsze gubia slodycze na wieczor,ale jak sie oprzec,jak obok narzeczony wcina nutelle? jest chyba tylko jeden sposob.. ![]() ![]() wczoraj sie wazylam i...51kg!!!mojemu szczena opadla hehe ogolnie od 3.11 schudlam -5cm w talii -6.5cm w brzuchu -4cm w pupie -2cm w udzie -4kg ![]() ![]() ![]() dziewczyny,jesli mnie sie udalo,to Wam tez! 3-mam kciuki ![]() Ja na Andrzejki sie nigdzie nie wybieram,zostaje w domku z moimi mezczyznami hihi (narzeczonym i synkiem) pewnie zaloze jakas sukienke,bo uwielbiam siestroic,o ile moj bedzie mial wolnee...buziooole 55-54-53-52-51-50 ![]() Edytowane przez dietocholiczka Czas edycji: 2012-11-21 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Przyczajenie
|
iii.. KOLEJNE POSTĘPY !
![]() otóż w 6 tygodni straciłam niecałe 5 kg ![]() początek : 65 kg ![]() po 6 tygodniach : 60,1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny ja się zmierzę i zważę za tydzień bo teraz mam @ więc bez sensu, tylko bym się załamała ![]() podsumowanie (nienajlepsze niestety) I - bułka z serem i ogórkiem II - ryż brązowy, jajko sadzone, tona brokuł z odrobiną margaryny III - 2-3 paski czekolady ![]() IV - bułka grahamka z serem, serkiem topionym i pomidorem nie za fajnie. chociaz kolację postaram się zjesc białkowo-warzywną, zero węgli
![]() |
![]() |
#412 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
dietoholiczka, maarlboroo nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze!!! U mnie w sumie nie wiadomo, bo dalej wagi nie mam
![]() Przynajmniej sie w koncu zmierze, ale porownania i tak bedzie brak. Za to dzisiaj wybralam sie do Primarka i kupilam sweterek i marynarke ![]() I nawet niezle w lustrze wygladalam, wiec moze cos mi ubylo ![]() Za to z jadlospisem u mnie dzisiaj slabo... Ale naprawde nie mam kiedy i jak jesc.. I tosty II jablko III salatka z kurczakiem Edytowane przez dotka85 Czas edycji: 2012-11-21 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
Hej !
Jak wy to robicie tak szybko spadacie na wadze - 5 kg w ciągu 6 tygodni ![]() ![]() A pozostałe 5 kg ![]() ![]() Smaruje sie 2 razy dziennie EVELINE -3 D. Nie jem żadnych suplementów na odchudzanie ![]()
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
maarlboroo gratuluje!
![]() dziewczyny,kazdej z nas uda sie schudnac! ja mam jeszcze 1kg do zgubienia,ale jak zejda 2kg to sie nie pogniewam hehe,jak to mowia,w miare jedzenia apetyt rosnie hihi ![]() dotka85 skad jestes? ja mieszkam w Szkocji,pisalas,ze bylas w Primarku,wiec zapewne tez mieszkasz w UK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zmierzylam sie!!! Kurcze chyba nie jest tak zle, tzn musialam schudnac, nie ma mowy, ze nie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
już się nie mogę doczekać, naprawdę...
![]() ja dzisiaj jeszcze na kolację herbatka i jogurt z waflami ryżowymi, szału ni ma jak ja Wam zazdroszczę to szok ![]() ![]()
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
Lorenail uda Ci sie
![]() przyznam Wam sie dziewczyny,ze w czasie mojej dietki do tej pory cwiczylamraz,moze dwa,takze jak widac nie potrzeba sie katowac cwiczeniami,zeby schudnac,wiadomo zawsze ladniej nasz brzuch czy nogi wygladaja umiesnione (kiedys namietnie cwiczylam i bylo sie czym pochwalic ![]() moze zaczne sobie cwiczyc..z 3 razy w tyg wystarcza ![]() ![]() buzka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.