Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 11:27   #301
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
niestety ale takiego nie ma, przynajmniej w firmie w której ja robię ubezpieczenia. Tzn. taki dodatek moze w jakimś indywidualnym można umieścić ale to są ubezpieczenia długofalowe bardziej i składki wyższe. Ubezpieczenie grupowe ma to do siebie że przy niskiej składce (ok 50 zł średnio) zabezpieczamy sobie różne rzeczy, w przypadku chorób, urodzeń, śmierci bliskich czy naszych bo wtedy coś zostawiamy po sobie, ja mając dziecko nie wyobrażam sobie nie mieć żadnego ubzepieczenia bo gdyby coś mi się stało to wiem że spora suma zostanie i na pewno pomoże trochę w ciężkiej sytuacji. Mam dlatego też indywidualne ale to tylko na zabezpieczenie środków właśnie kiedyś czy w razie "w" ale świadczeń typu za urodzenie dziecka niestety nie ma. Ale co najlepsze wielu ludzi nie chce tych ubezpieczeń grupowych w pracy tylko często właśnie jak się ciąża pojawia albo coś to wtedy na szybko chcą robić albo żałują że nie ma
właśnie dopytałam w pracy i nie ma żadnej karencji więc jak się zbierze chętne 50 osób to dostanę 1100 zł
Stary 2012-11-21, 11:30   #302
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
właśnie dopytałam w pracy i nie ma żadnej karencji więc jak się zbierze chętne 50 osób to dostanę 1100 zł
Trzymamy

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:33   #303
Katate
Raczkowanie

Hej

Mysiaza wizytę

Ash pa pa Miłego wypoczynku

Dziewczyny dzwonię dzisiaj zapisać małego do ortopedy do kontroli.
I co ?
I pan mówi "nie ma już zapisów na ten rok"
a ja się pytam "a prywatnie?"
na co pan " a prywatnie to na piątek"
Więc idziemy w piątek za 120 zł Taki mamy świetny system!

Z tego wynika, że zanim się dziecko urodzi trzeba je zapisać do ortopedy (bo jak ma miesiąc to jest pierwsza kontrola).
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:33   #304
karolina2121
siedzę i myślę

Witam!

Dobrze, że już wizaż działa

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
lepiej bym tego nie ujeła
Jestem z siebie dumna

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

śliczne ciuszki ale wydają się większe- tak na 6 miesięcy

ejjj.. gdzie Wy takie tanie cudeńka znajdujecie?
W Lumpach

Pajacyk jest od 6-9 mies. a spodenki różowe od 9 do 12 mies.
Pozostałe mniejsze.

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość

Zawsze możesz się wymienić z tą co kupowała dla chłopca a ma dziewczynkę
Nie oddam Mogę pożyczyć

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
szprotka u mnie było usg na przełomie 12/13 tyg i mi powiedział że dziewuchy
To super ! Czyli mam szansę dowiedzieć się w piątek

Cytat:
eeej... przejrzałam pi razy oko cały wątek (póki co jest to jeszcze wykonalne ) i jak mnie któraś nie zabierze na zakupy do jakiegoś sh to będzie

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

a jak któraś mnie zabierze to w nagrodę dostanie szokobąsa
Ja Cię z chęcią zabiorę... za szokobąsa

Aaś, Mysia mysz za wizyty !

Ashyshqa zazdroszczę ! Życzę udanej podróży Odpoczywaj sobie
Stary 2012-11-21, 11:35   #305
Katate
Raczkowanie

Cytat:
u nas 1500złz grupówki i 500zł z funduszu socjalnego
Stary 2012-11-21, 11:36   #306
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość

I co ?

Z tego wynika, że zanim się dziecko urodzi trzeba je zapisać do ortopedy (bo jak ma miesiąc to jest pierwsza kontrola).
Moja znajoma chciała zapisać dziecko do alergologa w październiku i już nie było zapisów na ten rok Zapisała go na 10 stycznia....
Stary 2012-11-21, 11:37   #307
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

Jak mnie zwolnią to chyba założę własną działalność gospodarczą, mam parę pomysłów no ale zobaczymy jak to będzie.
a jakie masz pomysły? jeśli możesz zdradzić?

Ja mam możliwość otworzenia sklepu z butami i ubraniami.... i też się właśnie nad tym będę zastanawiała

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-21, 11:38   #308
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
za zaczecie nowego tygodnia

Mysia za udana wizyte
I do zobaczenia w Londynie Zabiore Cie na Ealing Brodway(dzielnica Londynu w ktorej wiecznie sa wyprzedaze )
Ale poczekaj az dostane kase

Trzymam za słowo po nowym roku coś pomyslimy
Stary 2012-11-21, 11:39   #309
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
tak a propos smutasów .... skumulowało się wszystko, była awantura i ostatnią godzinę przepłakałam ... ja nie mogę siedzieć tyle miesięcy w domu, bo będzie rozwód
szczegóły nieistotne, bo zaczęło się jak zawsze od głupot, ale efekt był taki, że ja mu płakałam że mi smutno samej, że siedzę całymi dniami i czekam na niego, a ten przychodzi, w przelocie da buziaka (albo i nie) i zabiera się do obiadu, kompa, i innych rzeczy, a ja się czuje totalnie osamotniona. bo w ogóle ze sobą ostatnio nie rozmawiamy, czasem mam wrażenie, jakbym mieszkała z obcą osobą. przyjechał z Kielc, to też - dostałam buziaka na klatce, a potem tv, komp i forum samochodowe, bo trzeba poczytać relację z wyjazdu, jak pytałam jak było to tylko stwierdzenie "fajnie", poszedł spać, zanim wróciłam z kąpieli w ogóle nie spędzamy razem czasu... a on z kolei mówił, że ma dość bycia kurą domową, że pracuje, zarabia, potem gotuje, sprząta (raz, dwa razy w tyg), i że go nie doceniam (staram się), i że zawsze jak on chce czułości to ja nie chcę i psuje nastrój - tylko że dla mnie czułości to przytulenie, buziak w ciągu dnia "bez okazji", miłe słowo, a dla niego to obmacywanie i inne takie no i potem jak go utulam do snu, to często jest awantura, bo on się klei do mnie, a ja po całym dniu "samotności" chcę rozmowy, przytulenia ... no i awantura gotowa.
a w ciągu dnia często są takie sytuacje, jak ta ze śpioszkami dziś, że nie jest w stanie zatrzymać się na minutę, skupić na czymś, tylko krzyk, że przerywam mu coś (zupełnie nieistotnego zazwyczaj) a wystarczyłoby poświęcić chociaż parę sekund ...
qrcze najprościej byłoby żeby przyjeżdzał do domu, i jak kiedyś - posprzątane, obiad podany, zakupy zrobione .... ale tak mnie nastraszyli tym szpitalem że po prostu się boję panicznie. sprzątać sprzątam, ale raczej takie rzeczy, za które on się nigdy nie zabiera, jak garderoba, szafki, układam różne drobiazgi ...
już nie wiem co robić
ale Wam monolog zrobiłam ...
Biedna.. współczuję Ci bardzo Postaraj sobie znaleźć takie zajęcie, żeby za bardzo nie nudzić się w domu... nie wiem, może oprócz tv i książek, jakieś haftowanie, szycie, malowanie? coś żebyś nie musiała się zbytnio przemęczać, zapraszaj do siebie koleżanki i staraj się jak najaktywniej spędzać czas. Domyślam się, że to trudne, ale chyba ciężko wymyślić coś sensowniejszego
Stary 2012-11-21, 11:39   #310
Mysia mysz
Zakorzenienie

poproszę o wpisanie mi kolejnej wizyty na 20.12
Stary 2012-11-21, 11:45   #311
vil84
Wtajemniczenie

Dzięki Dziewczyny za pocieszenie
od razu się lżej człowiekowi robi, jak czyta takie rzeczy rozmów już nie będzie, wszystko było powiedziane wczoraj, ale u nas zawsze tak jest, że w pewnym momencie jest ogromna kłótnia, ale potem oboje staramy się bardziej - dziś już dwa miłe smsy dostałam. ja też postaram się mniej marudzić i ułatwiać mu życie. a rozmowy już nie chcę zaczynać, bo mąż jest strasznym cholerykiem, i wiem, że znów będzie kłótnia

Ashyshqa miłego wypoczynku i wracaj szybciutko do nas

looody z Grycaana uwielbiam czekoladowe z wiórkami czekoladowymi
z maka też

Cytat:
byłam u gin. no i zaskok wielki bo w ciągu miesiąca schudłam 0,2kg mam się spiąc i do następnej wizyty (18.12) przytyć 1,5-2kg i do tego mocz jakiś średni (ketony i jakieś bakterie) więc mam zrobić posiew. ech...
poza tym ok. szyjka ok. macica jak stodoła
dostałam pozwolenie na LEKKIE ćwiczenia. gon powiedziała że skoro czuję się na siłach to mogę sobie pochodzić na jakieś specjalne dla ciężarnych bo ani się obejrzę to już nie będę w stanie
super wcinaj ładnie i dbaj o dzieciaczki

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Nuna, chciałam Cię uświadomić, że za 7 miesięcy według terminu będzie nam się pupka pruła.
ja wczoraj w wannie sobie coś uświadomiłam, wołam męża, ten wpada przestraszony do łazienki, a ja mu mówię że za rok będziemy mieć półroczne dziecko nierealne mi się to wydaje zupełnie !!!

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
dziewczyny za miesiąc koniec świata
aaaaa nie mów mi nawet ... ja niby z jednej strony w to nie wierze, ale z drugiej mam jakiś strach przed tą datą od wieluuu lat. kiedyś nawet sobie mówiłam że jak nie będziemy mieć jeszcze dzieci to na pewno nie mogę być w tym czasie w ciąży, bo jakby coś się działo, to szpitali nie będzie itp i już mężowi zapowiedziałam że tego dnia jadę z nim do Gliwic bo jakby coś się stało, to będziemy blisko w razie czego
i żeby nie było, nie boje się jakichś abstrakcyjnych rzeczy, ale jakiś wybuch superwulkanu czai się od lat ...

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
właśnie dostałam od koordynatorki maila,że 5go grudnia mam w pracy śmigać w czapie mikołaja

przecież nigdy się na to nie zgodzę !
ja,moje rude włosy, mój blady pyszczek, piegi i CZAPA MIKOŁAJA?!?!
sweeeet

Cytat:
pączek ma prawie 3 cm usg miałam przez brzuch żeby tatuś mógł zobaczyć w czasie usg niestety nie był zbyt ruchliwy tylko raz podskoczył

mogę normalnie funkcjonować, nie muszę leżeć, wyniki mam idealne
wzdęcia to norma, mdłości wieczorem też. Za 2 tygodnie mogę zacząć ćwiczyć i mogę lecieć w drugim trymestrze do londynu
duży pączek super, że wszystko w porządku i możesz normalnie żyć

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-21, 11:47   #312
karolina2121
siedzę i myślę

Spadam chyba na jakiś spacer do Rossmanna i Pepco... korci mnie żeby zacząć kupować świąteczne ozdoby
Stary 2012-11-21, 11:50   #313
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
No widzisz, a ja mimo diety lekkostrawnej przytyłam o,2kg. Nie wiem o co kaman. Ale z drugiej strony mój brzuch się dwukrotnie powiększył w ciągu ostatnich 2 tyg, więc chyba coś tam waży

Kochane moje. Muszę się z Wami żegnać
TŻ zabiera nasze lapki do kolegi, bo to jedyne kosztowności jakie zostawiamy i w razie jakby ktoś chciał się połasić na włamanko to się zdziwi, że nie ma co wynieść A, że roboty przy pakowaniu mam co niemiara to i tak nie miałabym czasu Was podczytywać.

Trzymajcie się ciepło kochane! Życzę Wam cudownych wizyt, żeby się maluszki na USG objawiały i zaraz zaczęły swoje kopniaczki!

Do zobaczenia przed świętami (pewnie w XX części wątku )
Udanych i spokojnych wakacji. Odpocznij i wróć szczęśliwa ! Czekam na relacje i zdjęcia. Do usłyszenia
Stary 2012-11-21, 11:55   #314
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Spadam chyba na jakiś spacer do Rossmanna i Pepco... korci mnie żeby zacząć kupować świąteczne ozdoby

Jutro w rossmanie będzie -40% na całą kolorówkę ja sie wybieram
Stary 2012-11-21, 11:55   #315
Meliitele
Zakorzenienie

Spodnie mi przyszly sa dobre i wygladaja fajnie
Leginsy nadal nie dotarly

Bylam teraz w biedrze.. Uwaga uwaga! tofifee ma promocje za 8.99 za 24 szt.
Ja kocham je wiec kupilam 3 opakowania
Po drodze zaszlam do lumpka ale nic taaam nie bylo.. Nie lubie tego zapachu..
Jade tez dzis do pepco.. Mam kasiore to kupie Ksawciowi cos na mikolaja

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 11:59   #316
Mysia mysz
Zakorzenienie

Miałam wrzucic wsyztsko co mam dla pączka

To się chwalę, wszystkie rzeczy są nowe

1. Sterylizator do mikrofalówki z tommee tippee - nowy 90 zł, trafiła na gumtree za 18 , próbki z johnsona i musteli - przyszły w tamtym tygodniu
2, 3, 4 zestawy ciuszków ze stanów za szalone 6,7 i 10 dolców (czemu u nas nie jest tak tanio ;( )
5. Śpioszki disney wygrane za 1 zł na allegro
6. Rajstopy od mamy, do oddania jak będzie chłopak:P

jeszcze z ciuchów mam kocyk i śpiworek co Wam wcześniej wrzucałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3618.jpg (118,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3619.jpg (120,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3620.jpg (133,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3621.jpg (99,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3622.jpg (83,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3623.jpg (110,6 KB, 17 załadowań)
Stary 2012-11-21, 11:59   #317
Katate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość

ja wczoraj w wannie sobie coś uświadomiłam, wołam męża, ten wpada przestraszony do łazienki, a ja mu mówię że za rok będziemy mieć półroczne dziecko nierealne mi się to wydaje zupełnie !!!
Vil ja jak już poszłam rodzić i leżałam a raczej chodziłam po tej sali przedporodowej i w końcu położna mnie woła po nazwisku na porodówkę a ja się pytam "kto? ja?" jeszcze nawet wtedy do mnie nie docierało, że zaraz urodzę
Dopiero jak mi wody odeszły to poczułam, że teraz to już nie ma odwrotu
Obecnie też do mnie nie dociera, że za kilka miesięcy będzie dzidzi
Stary 2012-11-21, 12:00   #318
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
u nas 1500złz grupówki i 500zł z funduszu socjalnego
O jakim Wy ubezpieczeniu mówicie? Temat sie zaczął w II części ale nie dałam rady nadrobić..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:00   #319
katherine271
Raczkowanie

Cytat:
tak czułam że u Ciebie będzie wiec kciuki za zebranie grupy
i gratulacje z udanej wizyty, fajnie że mozesz mormalnie funkcjonować, ja na to będę czekać z utęsknieniem
katherine271 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-21, 12:01   #320
lonely_lady
Zakorzenienie

wróciłaaaam cieszycie się ?

Cytat:
dziewczyny za miesiąc koniec świata
który to już z kolei ?
obiecanki cacanki

Cytat:
Zaraz Was będę nadrabiać, teraz streszczę wizytę

pączek ma prawie 3 cm usg miałam przez brzuch żeby tatuś mógł zobaczyć w czasie usg niestety nie był zbyt ruchliwy tylko raz podskoczył

wzdęcia to norma, mdłości wieczorem też. Za 2 tygodnie mogę zacząć ćwiczyć i mogę lecieć w drugim trymestrze do londynu

serca nie dało się posłuchać na aparacie który jest w luxmed:/

nie mają też niestety usg 3d więc będę szukać dobrego i w rozsądnej cenie w Krakowie
gratki

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
I do zobaczenia w Londynie Zabiore Cie na Ealing Brodway(dzielnica Londynu w ktorej wiecznie sa wyprzedaze )
Ale poczekaj az dostane kase
Byłam na Ealingu- mój brat tam mieszkał jakieś 5 lat temu teraz mieszka bliżej centrum może też w styczniu/lutym polecimy do Londynu na zakupy i w odwiedziny to Wszystkie spotkamy się na Ealing Brodway

Cytat:
I co ?

ehhhh... masakra.. niestety to się często zdarza.. Sama jak musiałam iść do jakiegoś specjalisty - Dermatolog, alergolog, stomatolog to zawsze prywatnie bo na kasę kolejki masakryczne.. A z Dzidzią to dopiero będzie szok

Cytat:
udanych zakupów

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:02   #321
Katate
Raczkowanie

Cytat:
Cudne
Stary 2012-11-21, 12:02   #322
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:

czemu masz coś przeciw??:P
nie nabijać się ze mnie!

Cytat:
Zaraz Was będę nadrabiać, teraz streszczę wizytę

serca nie dało się posłuchać na aparacie który jest w luxmed:/

nie mają też niestety usg 3d więc będę szukać dobrego i w rozsądnej cenie w Krakowie
ale fajnie,że wszystjkko dobrze
mam nadzieję,że w piątek też przyniosę dobre wieści...

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Będziesz wyglądała cudownie! Nie zapomnij sobie zrobić foty i nam wrzucić na forum

Dzięki za sprostowanie
chyba kpisz

Cytat:
mi się zamarzyło wyjęcie już choiny i lampek na nią
a
ta sztuczna a prawdziwek dopiero na święta wiem,że za wcześnie..
ale mi się marzy...

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:02   #323
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Spodnie mi przyszly sa dobre i wygladaja fajnie
Leginsy nadal nie dotarly

Bylam teraz w biedrze.. Uwaga uwaga! tofifee ma promocje za 8.99 za 24 szt.
Ja kocham je wiec kupilam 3 opakowania
Po drodze zaszlam do lumpka ale nic taaam nie bylo.. Nie lubie tego zapachu..
Jade tez dzis do pepco.. Mam kasiore to kupie Ksawciowi cos na mikolaja
toffii toffiii, po pracy do biedrony!!

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:03   #324
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Jutro w rossmanie będzie -40% na całą kolorówkę ja sie wybieram
No właśnie czytam o tym na wątku Rossmannowskim, ale nic z kolorówki nie potrzebuje
Stary 2012-11-21, 12:03   #325
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:

1. Sterylizator do mikrofalówki z tommee tippee - nowy 90 zł, trafiła na gumtree za 18 , próbki z johnsona i musteli - przyszły w tamtym tygodniu
2, 3, 4 zestawy ciuszków ze stanów za szalone 6,7 i 10 dolców (czemu u nas nie jest tak tanio ;( )
5. Śpioszki disney wygrane za 1 zł na allegro
6. Rajstopy od mamy, do oddania jak będzie chłopak:P

jeszcze z ciuchów mam kocyk i śpiworek co Wam wcześniej wrzucałam
Ale cudenka

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:04   #326
ankaaa206
Wtajemniczenie

Witam w nowej części
Właśnie sprzątnęłam, wróciłam z zakupów jedzeniowych i zabieram się za szukanie promocji jakiś mebli, paneli itp. Pozdrawiam!

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:04   #327
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Trzymam za słowo po nowym roku coś pomyslimy
Pewnie W odpowiednim czasie wymienimy sie nr telefonow i napewno sie spotkamy Aleeee fajnie
Sliczne ciuszki

Kurcze jak widze jakie juz macie zbiory dla maluszkow to normalnie jestem przerazona,ja nie mam jeszcze nic,oprocz reczniczka ktory dostalam w prezencie na 12 tydz.
OMG szok

Lonely ale super Ja na Ealing Brodway mam 15 min metrem od siebie Do Londynu 40 min Ale to nic i tak siedze w domu i baaaaardzo chetnie sie z Wami spotkam
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo

Edytowane przez Inna_Uk
Czas edycji: 2012-11-21 o 12:08
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:06   #328
Katate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
O jakim Wy ubezpieczeniu mówicie? Temat sie zaczął w II części ale nie dałam rady nadrobić..
U nas w firmie jest takie ubezpieczenie grupowe dobrowolne dla pracowników. Kosztuje coś ok. 37 zł miesięcznie, nie pamiętam dokładnie i jak np. złamiesz rękę, nogę itp. to dostajesz kasę. Jak urodzisz to też dostajesz - jak to mój Tż mówi "ubezpieczenie na wypadek dziecka"
Stary 2012-11-21, 12:07   #329
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie czytam o tym na wątku Rossmannowskim, ale nic z kolorówki nie potrzebuje
ja też nie, nawet kupiłam tusz w niedzielę, ale zawsze coś sie przyda :P pewnie wezmę ukochany tusz na zapas i jakieś lakiery
Stary 2012-11-21, 12:09   #330
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
ja też nie, nawet kupiłam tusz w niedzielę, ale zawsze coś sie przyda :P pewnie wezmę ukochany tusz na zapas i jakieś lakiery
No w sumie lakierów nigdy dość...
Poczekam do jutra

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości