|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
. Mam nadzieję, że być może mi się uda zorganizować na grudzień ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6632 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Dzien dobry laseczki
![]() Milego dnia Wam wszystkim... Aniu, Trzymam kciuki dzisiaj, powodzenia
|
|
#6633 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6634 |
|
Zadomowienie
|
Celinko,
a ja zaglądam do Ciebie ... zaglądam i żadnych foteczek nie widzę
|
|
#6635 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6636 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#6637 |
|
Zadomowienie
|
Aniu ja również mocno trzymam kciuki za Ciebie
Ehhh wczoraj nie ładowała mi się nawet strona wizażu:/ fakt, próbowałam po 23, bo po pracy wskoczyłam do wyrka, tak źle się czułam. Przebudziłam się na chwilę koło tej godziny. Chciałam coś Wam na szybko wystukać i mój plan poszedł...yyy...na spacer ![]() A dostałam odpowiedź od dr. Zamówili mi Mentory, ale również Sebbiny 415 i o rozmiar większe. Po tej mojej wizycie i odradzaniu Mentorów, również niby za względu na wysokość (niby 2mm za wysokie) byłam bardzo ciekawa jakie są wymiary tego większego implantu Sebbina. Przeczesałam i dopiero po francusku szukając znalazłam tabelki (na angielskiej stronie, haha a szukając po angielsku nic nie znajdowało). Aż muszę Wam napisać (wymienie wszystkie dla jasności): *Mentor 440cc szer 12,5cm, wys 11,8cm proj 6,2cm *Sebbin 415cc szer 12,5cm wys 11,5cm proj 5,9cm *Sebbin 470cc szer 13cm wys 12cm proj 6,1cm Po tej wiadomości to ja zgłupiałam. Teraz się zastanawiam czy ja przy tej mniejszej szerokości nie będę mieć autostrady między piersiami? I w takim wypadku jakie maksymalne wymiary implantu mogę mieć. Chyba jeszcze maila do nich wystukam, bo mnie to strasznie ciekawi. Ja to bym wolała Mentora, ale autostrady też nie chcę Cholercia twarda sztuka z tego doktorka. Zobaczymy co mi odpisze co do tych max wymiarów, bo może w Mentorku pokuszę się o rozmiar większe![]() A wysłałam maila o takiej treści (oczywiście po niderlandzku, nie po polsku): "Dzień dobry! Po państwa mailu zaciekawiła mnie jedna rzecz. Mianowicie jakie maksymalne wymiary implantu mogę mieć (szerokość i wysokość)? Szkoda, że zapomniałam o to zapytać na konsultacji, ale pan doktor sugerując również większy rozmiar protez Sebbina z pewnością taką informację posiada. Co do chropowatości implantów i możliwości ich przekręcenia, wiem, że dobrze "uformowana" kieszeń, w której ma się znajdować zmniejszy prawie do zera tą ewentualność. Oczywiście również nieprzestrzeganie przeze mnie zaleceń lekarza, wypadek i inne podobne sytuacje mogłyby to spowodować jednakże to nie byłoby już winą zamontowanych implantów. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź. Z serdecznymi pozdrowieniami, Justyna" Mam nadzieję, że się nie domyślą, że chcę pokombinować w tymi większymi ale Mentora
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-11-21 o 09:04 |
|
|
|
#6638 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
tez mialam problem z zaladowaniem sie na wizaz a dzien bez wizazu to dzien stracony |
|
|
|
#6639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie lepiejJak mąż będzie się kłócił o nowy samochód to mu powiedz tak: "Auto już mamy, jeździ a ja cycki to co? No ni mam. Poszły na spacer i nie wróciły. Ja chcę cycki!!!!" mój jak usłyszał coś podobnego kiedyś to prawie padł, przytulił mnie, pogłaskał i powiedział, że no dobrze, jak tak bardzo chce ![]() Amorcio możliwe, że są niżej oprocentowane, ale się nie dowiadywałam. My braliśmy kredyt na dwa cele: operacja i nauka jazdy (praktyczne) dla męża i chce te 20h wyjeździć przed moją opercają, żeby już sam mógł mnie zawieźć. A tu z prawkiem też zupełnie inaczej niż w Polsce. Żeby móc iść na nauki praktyczne trzeba pierw zdać egzamin teoretyczny. Bez tego nie masz prawa nawet z instruktorem wyjechać na drogę. A po zdaniu takiego egzaminu teoretycznego jest wybór:2oh z instruktorem a później samemu lub iść do urzędu miasta z osobą, która ma min. 8 lat prawko i z nią jeździć. Po min 3 miesiącach można iść dopiero na egzamin praktyczny. A w przypadku egzaminu praktycznego są dwa podejścia, jak pierwszy raz nie zdasz to idziesz drugi raz (w jednej cenie). A dużo by o tym pisać
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-11-21 o 09:49 |
|
|
|
|
#6640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Pomieszkałam w DE i jedne rzeczy mi się podobały inne zupełnie nie. Ale kredyty są bardziej przystępne niż w PL na każdy cel.Dziewczyny przespałam pierwszą cała noc od 15mcy!!! Moje dziecię również ![]() . ZERO KARMIENIA :brzyda l:![]()
|
|
|
|
|
#6641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie by było, jakbyśmy tego samego dnia miały co to by było za wsparcie! ![]() Ania jestem z Tobą, trzymam kciuki!!! Dzień dobry
|
|
#6642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w końcu się udało. Wytrwałość i cierliwość jak widać popłaca Ehhh a ja to się biorę za robotę w domku. Może później zajrzę do Was i nadrobię trochę jeszcze Miłego dnia
|
|
#6643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję, ze mi też za kilka miesięcy się to uda ![]() teraz już możesz powoli przygotowywać cycusie do tuningu
|
|
|
#6644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dziwna rzecz sie stala...operacje mialam miedzy 5 -10 dniem cyklu a wczoraj dostalam @ hm...dziwna sprawa i to dosc mocno.
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-11-21 o 10:39 |
|
|
|
|
#6645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jak u niektórych dziewczyn gdy jeden wyżej drugi już niżej, jeden większy drugi mniejszy. No jak by mi taki cyc doktorek zrobił jak ten jeden mam to było by super![]() . Muszę zrobić jakies foto poglądowe![]() Jeszcze długa droga przed nimi, żeby wróciły do normalności, na razie szaleją na całego
|
|
|
|
|
#6646 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale z fociami to si e nie ma co czaić... dawaj, dawaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a jak często karmiłas jeszcze w ciągu dnia?
|
|
|
#6647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak na razie wszytko przebiega w miarę łagodnie. Szkoda, że nie ułożyłam sobie takiego planu jak mała kończyła rok, pewnie było by łatwiej ale widocznie obie nie byłyśmy gotowe |
|
|
|
|
#6648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja będę musiala troche szybciej zadzialac, bo wracam do pracy po macierzynskim. Na poczatek będę jednak pracowac w domu, ale wiadomo...sam cycus bardzo by mnie ograniczal. No i w kwietniu czeka mnie wyjazd na 3 dni...chyba będę musiala zabrac malutka
|
|
|
#6649 |
|
Rozeznanie
|
Horo zrobilam zdjecia przed chwila i wstawie dzis ale teraz musze wyjsc wiec w ciagu dnia jakos
OBIECUJE
|
#6650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
daj znać jak już będą
|
|
|
#6651 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#6653 |
|
Raczkowanie
|
ania31 21.11-0 !!! ![]() lauren25 28.11- 7 ![]() kicia_nh 07.12- 16 ![]() Matti 14.12- 23 ![]() Paularetka 03.01- 43 ![]() PRZEDPO 28.03- 127
|
#6654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomnij jaki masz rozstaw ? żebyś nie przesadziła z tą szerokością w drugą stronę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6655 | ||||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kicia_nh;37730653]
Ehhh wczoraj nie ładowała mi się nawet strona wizażu:/ fakt, próbowałam po 23, bo po pracy wskoczyłam do wyrka, tak źle się czułam. Przebudziłam się na chwilę koło tej godziny. Chciałam coś Wam na szybko wystukać i mój plan poszedł...yyy...na spacer ![]() Witajcie, no ja miałam ten sam problem co kicia-kilka razy próbowała wczoraj wejść i za nic w świecie...także dzisiaj będe czytać zaległości ![]() Czy ja dobrze kojarze,że dziś Ani kolej?? Jakby coś to wszystkiego dobrego i czekamy na wieści ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Dobrze napisane!! I jak tu przeżyć?? ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
Amorcio, gratulacje-ja dobrze wiem,co znaczy przespać całą noc-ja po pierwszym dziecku, dostąpiłam tego zaszczytu po dwóch latach!!! ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#6656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na 4 go nie wyrobię się na pewno, a ten 18ty byłby w miarę optymalny, bo wzięłabym 4 dni wolnego przed świętami + Wigilia (albo w Wigilię bym zajechała do pracy, bo na ogół tylko do 12:00) i potem myślę po Świętach mogłabym wrócić do pracy.Tak bym bardzo chciała, żeby się udało..... Muszę do tego czasu przeszkolić w pracy dwie całkowite "świeżynki", żeby dały radę mnie zastąpić, choć i takmam nadzieję, że dam radę być pod mailem. P.S. Wczoraj coś na pewno było nie tak z Wizażem, bo ja też próbowalam bez końca. Jak informatycy namierzą na jakich stronach ja siedzię w pracy, to dopiero będzie.... ![]()
|
|
|
|
|
#6657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6658 |
|
Zadomowienie
|
Sprawczyni mojego brzydkiego brzucha chciałaby przywitać się z ciotkami z forum
|
|
#6659 |
|
Zadomowienie
|
Amorcio gratulacje!!!
A Celina nie przejmuj się - @ mogła Ci się z powodu stresu przesunąć, a piersi jeszcze będą się kształtować i na pewno będą śliczne!!! Horo jaka słodziutka!!!! Też się witamy A Ty to super laska jesteś, niejedna kobieta po nawet 1 dziecku nie wygląda tak świetnie tak jak Ty po 4
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-11-21 o 14:29 |
|
|
|
#6660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poczekam na odpowiedź, aż się jej doczekać nie mogę. Heh no i jakimi argumentami pan dr się jeszcze posłuży. Poza tym, że będą 3 implanty do wyboru to podkreślili, że te dodatkowe 15 lat gwarancji u Sebbina jest na wymianę gdyby się zrobiła torebka przykurczowa, czy coś w tym rodzaju a że Mentor takowej nie posiada![]() Ilonko no to jeden fotelik na przodzie a Ty czy tż między dwoma dzieciaczkami z tyłu. A jak i tak miejsca brak to do bagażnika
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-11-21 o 14:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

. Mam nadzieję, że być może mi się uda zorganizować na grudzień 

)
:brzyda l:

ania31 21.11-0 !!!