Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 222 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-20, 23:01   #6631
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
W środę idę na drugą konsultację rozmawiać na ten temat. Jeśli dr stwierdzi, że nie zaleca większych ze względu na moją budowę, nie będę protestować, tylko zdam sie na jego fachową opinię.
Matti, to daj znać. Ja idę w nast środę na konsultację do Twojego (może naszego dr). Mam nadzieję, że być może mi się uda zorganizować na grudzień
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 07:31   #6632
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dzien dobry laseczki
Milego dnia Wam wszystkim...
Aniu,
Trzymam kciuki dzisiaj, powodzenia

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 07:46   #6633
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzwonił lekarz mam przyjechać bo norma jest od 4-10 a ja mam 12 tak więc mam cicha nadzieje ze coś się jednak uda
Ania, trzymamy kciuki! I czekamy na Ciebie tu
Stary 2012-11-21, 08:01   #6634
horo_2
Zadomowienie

Celinko,
a ja zaglądam do Ciebie ... zaglądam i żadnych foteczek nie widzę

Stary 2012-11-21, 08:27   #6635
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzwonił lekarz mam przyjechać bo norma jest od 4-10 a ja mam 12 tak więc mam cicha nadzieje ze coś się jednak uda
Powodzenia i trzymam kciuki i witam wszystkie cycolinki
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 08:44   #6636
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
Powodzenia i trzymam kciuki i witam wszystkie cycolinki
hej cycatko

Stary 2012-11-21, 08:46   #6637
kicia_nh
Zadomowienie

Aniu ja również mocno trzymam kciuki za Ciebie

Ehhh wczoraj nie ładowała mi się nawet strona wizażu:/ fakt, próbowałam po 23, bo po pracy wskoczyłam do wyrka, tak źle się czułam. Przebudziłam się na chwilę koło tej godziny. Chciałam coś Wam na szybko wystukać i mój plan poszedł...yyy...na spacer
A dostałam odpowiedź od dr. Zamówili mi Mentory, ale również Sebbiny 415 i o rozmiar większe. Po tej mojej wizycie i odradzaniu Mentorów, również niby za względu na wysokość (niby 2mm za wysokie) byłam bardzo ciekawa jakie są wymiary tego większego implantu Sebbina. Przeczesałam i dopiero po francusku szukając znalazłam tabelki (na angielskiej stronie, haha a szukając po angielsku nic nie znajdowało). Aż muszę Wam napisać (wymienie wszystkie dla jasności):
*Mentor 440cc szer 12,5cm, wys 11,8cm proj 6,2cm
*Sebbin 415cc szer 12,5cm wys 11,5cm proj 5,9cm
*Sebbin 470cc szer 13cm wys 12cm proj 6,1cm
Po tej wiadomości to ja zgłupiałam. Teraz się zastanawiam czy ja przy tej mniejszej szerokości nie będę mieć autostrady między piersiami? I w takim wypadku jakie maksymalne wymiary implantu mogę mieć. Chyba jeszcze maila do nich wystukam, bo mnie to strasznie ciekawi. Ja to bym wolała Mentora, ale autostrady też nie chcę Cholercia twarda sztuka z tego doktorka. Zobaczymy co mi odpisze co do tych max wymiarów, bo może w Mentorku pokuszę się o rozmiar większe A wtedy wymiarki byłyby takie: Mentor 495cc szer 13cm, wys 12,2cm, proj 6,5cm

A wysłałam maila o takiej treści (oczywiście po niderlandzku, nie po polsku):
"Dzień dobry! Po państwa mailu zaciekawiła mnie jedna rzecz. Mianowicie jakie maksymalne wymiary implantu mogę mieć (szerokość i wysokość)? Szkoda, że zapomniałam o to zapytać na konsultacji, ale pan doktor sugerując również większy rozmiar protez Sebbina z pewnością taką informację posiada.
Co do chropowatości implantów i możliwości ich przekręcenia, wiem, że dobrze "uformowana" kieszeń, w której ma się znajdować zmniejszy prawie do zera tą ewentualność. Oczywiście również nieprzestrzeganie przeze mnie zaleceń lekarza, wypadek i inne podobne sytuacje mogłyby to spowodować jednakże to nie byłoby już winą zamontowanych implantów. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
Z serdecznymi pozdrowieniami, Justyna"
Mam nadzieję, że się nie domyślą, że chcę pokombinować w tymi większymi ale Mentora

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-11-21 o 09:04
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 09:11   #6638
marzenie3
Raczkowanie

dzien dobry
tez mialam problem z zaladowaniem sie na wizaz
a dzien bez wizazu to dzien stracony
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 09:30   #6639
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Oj, dobry materac to rzecz święta-pamiętam jak kupowałam nasz do sypialni!!Ja już się przymierzałam na naszą sofę po op.specjalnie ją chyba zabiore do nowego mieszkania w tego tytułu,bo jest bardzo wygodna-akurat do sapania na siedząco

A te wszystkie kaszle,kichanie czy śmiech to też mnie przerażają-pamiętam przy cesarce,jak pilnowałam aby nic mi z tych rzeczy się nie przytrafiło )

Kiciu,
gratuluję kredytu-podziwiam Cię za tą determinację-mnie by zjadły chyba wyrzuty sumienia że biorę jeszcze kredyt na to-dobrze więc,że mam ten zapas gotówki,aczkolwiek teraz przed przeprowadzką pewnie ona stopnieje,stąd tez zmiana planów i przesunięcie op. natomiast z tż będę walczyła o nowy samochód-ja tam moge jeździć starym i mieć biust a samochód kiedyś się zmieni...hihi
Trzymam kciuki aby udało się znaleźć opiekę-musisz mieć ten komfort psychiczny,że w razie czego jest ktoś obok!!
Ilonko my to mamy tyle wydatków i tyle planów (łącznie z budową domu), że nawet jak odłożymy to zaraz się rozchodzą. Mój tż mi to zaproponował, bo wiedział, że już nie odłożymy takiej sumy i że to mój jakby na to nie patrzeć trzeci termin. On raczej nigdy obietnic nie dotrzymuje a tym razem się uparł i chce mi udowodnić, że się jednak mylę Dla mnie lepiej Co do Twojego terminu, faktycznie jak Cię czeka przeprowadzka to do września to odłożyć. Ja to mam niedawno za sobą i cieszę się, że jednak tak wyszło. Zleci szybko. U mnie był to roczek czekania a teraz 2tyg zostały.
Jak mąż będzie się kłócił o nowy samochód to mu powiedz tak: "Auto już mamy, jeździ a ja cycki to co? No ni mam. Poszły na spacer i nie wróciły. Ja chcę cycki!!!!" mój jak usłyszał coś podobnego kiedyś to prawie padł, przytulił mnie, pogłaskał i powiedział, że no dobrze, jak tak bardzo chce

Amorcio możliwe, że są niżej oprocentowane, ale się nie dowiadywałam. My braliśmy kredyt na dwa cele: operacja i nauka jazdy (praktyczne) dla męża i chce te 20h wyjeździć przed moją opercają, żeby już sam mógł mnie zawieźć.
A tu z prawkiem też zupełnie inaczej niż w Polsce. Żeby móc iść na nauki praktyczne trzeba pierw zdać egzamin teoretyczny. Bez tego nie masz prawa nawet z instruktorem wyjechać na drogę. A po zdaniu takiego egzaminu teoretycznego jest wybór:2oh z instruktorem a później samemu lub iść do urzędu miasta z osobą, która ma min. 8 lat prawko i z nią jeździć. Po min 3 miesiącach można iść dopiero na egzamin praktyczny. A w przypadku egzaminu praktycznego są dwa podejścia, jak pierwszy raz nie zdasz to idziesz drugi raz (w jednej cenie). A dużo by o tym pisać

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-11-21 o 09:49
Stary 2012-11-21, 09:53   #6640
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ilonko my to mamy tyle wydatków i tyle planów (łącznie z budową domu), że nawet jak odłożymy to zaraz się rozchodzą. Mój tż mi to zaproponował, bo wiedział, że już nie odłożymy takiej sumy i że to mój jakby na to nie patrzeć trzeci termin. On raczej nigdy obietnic nie dotrzymuje a tym razem się uparł i chce mi udowodnić, że się jednak mylę Dla mnie lepiej Co do Twojego terminu, faktycznie jak Cię czeka przeprowadzka to do września to odłożyć. Ja to mam niedawno za sobą i cieszę się, że jednak tak wyszło. Zleci szybko. U mnie był to roczek czekania a teraz 2tyg zostały.
Jak mąż będzie się kłócił o nowy samochód to mu powiedz tak: "Auto już mamy, jeździ a ja cycki to co? No ni mam. Poszły na spacer i nie wróciły. Ja chcę cycki!!!!" mój jak usłyszał coś podobnego kiedyś to prawie padł, przytulił mnie, pogłaskał i powiedział, że no dobrze, jak tak bardzo chce

Amorcio możliwe, że są niżej oprocentowane, ale się nie dowiadywałam. My braliśmy kredyt na dwa cele: operacja i nauka jazdy (praktyczne) dla męża i chce te 20h wyjeździć przed moją opercają, żeby już sam mógł mnie zawieźć.
A tu z prawkiem też zupełnie inaczej niż w Polsce. Żeby móc iść na nauki praktyczne trzeba pierw zdać egzamin teoretyczny. Bez tego nie masz prawa nawet z instruktorem wyjechać na drogę. A po zdaniu takiego egzaminu teoretycznego jest wybór:2oh z instruktorem a później samemu lub iść do urzędu miasta z osobą, która ma min. 8 lat prawko i z nią jeździć. Po min 3 miesiącach można iść dopiero na egzamin praktyczny. A w przypadku egzaminu praktycznego są dwa podejścia, jak pierwszy raz nie zdasz to idziesz drugi raz (w jednej cenie). A dużo by o tym pisać
Kiciu w każdym kraju żyje się zupełnie inaczej, jak by było tak samo było by nudno. Pomieszkałam w DE i jedne rzeczy mi się podobały inne zupełnie nie. Ale kredyty są bardziej przystępne niż w PL na każdy cel.

Dziewczyny przespałam pierwszą cała noc od 15mcy!!! Moje dziecię również. ZERO KARMIENIA:brzyda l:
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:01   #6641
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Matti, to daj znać. Ja idę w nast środę na konsultację do Twojego (może naszego dr). Mam nadzieję, że być może mi się uda zorganizować na grudzień
Ooo no to powodzenia fajnie by było, jakbyśmy tego samego dnia miały co to by było za wsparcie!

Ania jestem z Tobą, trzymam kciuki!!!

Dzień dobry

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:06   #6642
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kiciu w każdym kraju żyje się zupełnie inaczej, jak by było tak samo było by nudno. Pomieszkałam w DE i jedne rzeczy mi się podobały inne zupełnie nie. Ale kredyty są bardziej przystępne niż w PL na każdy cel.

Dziewczyny przespałam pierwszą cała noc od 15mcy!!! Moje dziecię również. ZERO KARMIENIA:brzyda l:
w końcu się udało. Wytrwałość i cierliwość jak widać popłaca
Ehhh a ja to się biorę za robotę w domku. Może później zajrzę do Was i nadrobię trochę jeszcze Miłego dnia

Stary 2012-11-21, 10:11   #6643
horo_2
Zadomowienie

Cytat:

no to gratuluję
mam nadzieję, ze mi też za kilka miesięcy się to uda
teraz już możesz powoli przygotowywać cycusie do tuningu

Stary 2012-11-21, 10:26   #6644
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Celinko,
a ja zaglądam do Ciebie ... zaglądam i żadnych foteczek nie widzę
No ja sie tak czaje z tymi fotkami jak pies do jeża bo nie zdjete do konca szwy i granatowo - purpurowo- czarne kolory i po wczorajszym zdjeciu polowy szwow znowu nie moge ich ruszac. Kurcze ale widze ,ze juz sie nie wywine za dlugo Nie jest to cudo narazie ogolnie chociaz kształt i rozmiar mi sie podoba ale cała reszta narazie troche słabo
Ale dziwna rzecz sie stala...operacje mialam miedzy 5 -10 dniem cyklu a wczoraj dostalam @ hm...dziwna sprawa i to dosc mocno.

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-21 o 10:39
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 10:30   #6645
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
no to gratuluję
mam nadzieję, ze mi też za kilka miesięcy się to uda
teraz już możesz powoli przygotowywać cycusie do tuningu
Kochana, teraz moje cycuszki wygladaja jak po miesiacu od tuningu. Jak u niektórych dziewczyn gdy jeden wyżej drugi już niżej, jeden większy drugi mniejszy. No jak by mi taki cyc doktorek zrobił jak ten jeden mam to było by super. Muszę zrobić jakies foto poglądowe
Jeszcze długa droga przed nimi, żeby wróciły do normalności, na razie szaleją na całego
Stary 2012-11-21, 10:39   #6646
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
No ja sie tak czaje z tymi fotkami jak pies do jeża bo nie zdjete do konca szwy i granatowo - purpurowo- czarne kolory i po wczorajszym zdjeciu polowy szwow znowu nie moge ich ruszac. Kurcze ale widze ,ze juz sie nie wywine za dlugo Nie jest co cudo narazie ogolnie chociaz kształt i rozmiar mi sie podoba ale cała reszta narazie troche słabo
Ale dziwna rzecz sie stala...operacje mialam miedzy 5 -10 dniem cyklu a wczoraj dostalam @ hm...dziwna sprawa i to dosc mocno.
z @ nic nie doradzę, bo się nie znam
ale z fociami to si e nie ma co czaić... dawaj, dawaj

Cytat:
Kochana, teraz moje cycuszki wygladaja jak po miesiacu od tuningu. Jak u niektórych dziewczyn gdy jeden wyżej drugi już niżej, jeden większy drugi mniejszy. No jak by mi taki cyc doktorek zrobił jak ten jeden mam to było by super. Muszę zrobić jakies foto poglądowe
Jeszcze długa droga przed nimi, żeby wróciły do normalności, na razie szaleją na całego
na pewno są megaaaa
a jak często karmiłas jeszcze w ciągu dnia?

Stary 2012-11-21, 10:55   #6647
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
z @ nic nie doradzę, bo się nie znam
ale z fociami to si e nie ma co czaić... dawaj, dawaj

na pewno są megaaaa
a jak często karmiłas jeszcze w ciągu dnia?
Od skończenia roczku przestałam karmić w dzień, pozostała tylko noc. Moje dziecię pożre wszytko co jej nie ucieknie, wręcz jak widzi, że my jemy robi awantury żeby jej dać. Potrafi zjeść jajecznice poprawić połową kromki chleba i za chwile sięgnie po herbatnika. Nikt nie wierzy ,że ona tyle je bo nie widać po niej-na szczęście. Totalnie przeciwieństwo starszej siostry. Ułożyłam sobie plan i małymi kroczkami go realizowalam, zaczęłam od odkładnia dziecka po nocnym karmieniu do jej łóżeczka (wcześniej z wygody zostawała w naszym łóżku), jak się z tym pogodziła to kolejny kroczek - nie reagowałam do pólnocy jak jeczała albo ryczała aż zasnęła. Z tego wyszło jedno karmienie w nocy i jedno przed spaniem. W 2wieczory pogodziła się z brakiem cycuszka na dobranoc a tej nocy nie obudziła się na jedno nocne karmienie
Jak na razie wszytko przebiega w miarę łagodnie. Szkoda, że nie ułożyłam sobie takiego planu jak mała kończyła rok, pewnie było by łatwiej ale widocznie obie nie byłyśmy gotowe
Stary 2012-11-21, 11:03   #6648
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Od skończenia roczku przestałam karmić w dzień, pozostała tylko noc. Moje dziecię pożre wszytko co jej nie ucieknie, wręcz jak widzi, że my jemy robi awantury żeby jej dać. Potrafi zjeść jajecznice poprawić połową kromki chleba i za chwile sięgnie po herbatnika. Nikt nie wierzy ,że ona tyle je bo nie widać po niej-na szczęście. Totalnie przeciwieństwo starszej siostry. Ułożyłam sobie plan i małymi kroczkami go realizowalam, zaczęłam od odkładnia dziecka po nocnym karmieniu do jej łóżeczka (wcześniej z wygody zostawała w naszym łóżku), jak się z tym pogodziła to kolejny kroczek - nie reagowałam do pólnocy jak jeczała albo ryczała aż zasnęła. Z tego wyszło jedno karmienie w nocy i jedno przed spaniem. W 2wieczory pogodziła się z brakiem cycuszka na dobranoc a tej nocy nie obudziła się na jedno nocne karmienie
Jak na razie wszytko przebiega w miarę łagodnie. Szkoda, że nie ułożyłam sobie takiego planu jak mała kończyła rok, pewnie było by łatwiej ale widocznie obie nie byłyśmy gotowe
No to ladnie poszlo.
Ja będę musiala troche szybciej zadzialac, bo wracam do pracy po macierzynskim. Na poczatek będę jednak pracowac w domu, ale wiadomo...sam cycus bardzo by mnie ograniczal. No i w kwietniu czeka mnie wyjazd na 3 dni...chyba będę musiala zabrac malutka

Stary 2012-11-21, 11:11   #6649
celina777
Rozeznanie

Horo zrobilam zdjecia przed chwila i wstawie dzis ale teraz musze wyjsc wiec w ciagu dnia jakos OBIECUJE
Stary 2012-11-21, 11:18   #6650
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Horo zrobilam zdjecia przed chwila i wstawie dzis ale teraz musze wyjsc wiec w ciagu dnia jakos OBIECUJE

daj znać jak już będą

Stary 2012-11-21, 12:20   #6651
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
hej cycatko
Witaj a na 13 dzisiaj do dentysty wczoraj również byłam, a ząbek jak znieczulenie Dr. przestało działać bolał okrutnie 100 razy gorzej jak cycuchy po operacji. Mam nadzieję, że przynajmniej u Ciebie wszystko dobrze i jesteś szczęśliwa i miłego dnia życzę
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 12:28   #6652
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
Witaj a na 13 dzisiaj do dentysty wczoraj również byłam, a ząbek jak znieczulenie Dr. przestało działać bolał okrutnie 100 razy gorzej jak cycuchy po operacji. Mam nadzieję, że przynajmniej u Ciebie wszystko dobrze i jesteś szczęśliwa i miłego dnia życzę
oj, to współczuję

Stary 2012-11-21, 12:39   #6653
lauren25
Raczkowanie

ania31 21.11-0 !!!

lauren25 28.11- 7
kicia_nh 07.12- 16
Matti 14.12- 23
Paularetka 03.01- 43
PRZEDPO 28.03- 127
Stary 2012-11-21, 12:52   #6654
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu ja również mocno trzymam kciuki za Ciebie

Ehhh wczoraj nie ładowała mi się nawet strona wizażu:/ fakt, próbowałam po 23, bo po pracy wskoczyłam do wyrka, tak źle się czułam. Przebudziłam się na chwilę koło tej godziny. Chciałam coś Wam na szybko wystukać i mój plan poszedł...yyy...na spacer
A dostałam odpowiedź od dr. Zamówili mi Mentory, ale również Sebbiny 415 i o rozmiar większe. Po tej mojej wizycie i odradzaniu Mentorów, również niby za względu na wysokość (niby 2mm za wysokie) byłam bardzo ciekawa jakie są wymiary tego większego implantu Sebbina. Przeczesałam i dopiero po francusku szukając znalazłam tabelki (na angielskiej stronie, haha a szukając po angielsku nic nie znajdowało). Aż muszę Wam napisać (wymienie wszystkie dla jasności):
*Mentor 440cc szer 12,5cm, wys 11,8cm proj 6,2cm
*Sebbin 415cc szer 12,5cm wys 11,5cm proj 5,9cm
*Sebbin 470cc szer 13cm wys 12cm proj 6,1cm
Po tej wiadomości to ja zgłupiałam. Teraz się zastanawiam czy ja przy tej mniejszej szerokości nie będę mieć autostrady między piersiami? I w takim wypadku jakie maksymalne wymiary implantu mogę mieć. Chyba jeszcze maila do nich wystukam, bo mnie to strasznie ciekawi. Ja to bym wolała Mentora, ale autostrady też nie chcę Cholercia twarda sztuka z tego doktorka. Zobaczymy co mi odpisze co do tych max wymiarów, bo może w Mentorku pokuszę się o rozmiar większe A wtedy wymiarki byłyby takie: Mentor 495cc szer 13cm, wys 12,2cm, proj 6,5cm

A wysłałam maila o takiej treści (oczywiście po niderlandzku, nie po polsku):
"Dzień dobry! Po państwa mailu zaciekawiła mnie jedna rzecz. Mianowicie jakie maksymalne wymiary implantu mogę mieć (szerokość i wysokość)? Szkoda, że zapomniałam o to zapytać na konsultacji, ale pan doktor sugerując również większy rozmiar protez Sebbina z pewnością taką informację posiada.
Co do chropowatości implantów i możliwości ich przekręcenia, wiem, że dobrze "uformowana" kieszeń, w której ma się znajdować zmniejszy prawie do zera tą ewentualność. Oczywiście również nieprzestrzeganie przeze mnie zaleceń lekarza, wypadek i inne podobne sytuacje mogłyby to spowodować jednakże to nie byłoby już winą zamontowanych implantów. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
Z serdecznymi pozdrowieniami, Justyna"
Mam nadzieję, że się nie domyślą, że chcę pokombinować w tymi większymi ale Mentora
Pan dr to już chyba sam odlicza kiedy w końcu będziesz po operacji
Przypomnij jaki masz rozstaw ? żebyś nie przesadziła z tą szerokością w drugą stronę

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:23   #6655
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=kicia_nh;37730653]

Witajcie,
no ja miałam ten sam problem co kicia-kilka razy próbowała wczoraj wejść i za nic w świecie...także dzisiaj będe czytać zaległości

Czy ja dobrze kojarze,że dziś Ani kolej??
Jakby coś to wszystkiego dobrego i czekamy na wieści

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez marzenie3 Pokaż wiadomość
dzien dobry
tez mialam problem z zaladowaniem sie na wizaz
a dzien bez wizazu to dzien stracony

Dobrze napisane!!
I jak tu przeżyć??

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:

Kiciu,
dobrze powiedziane-tylko u nas jest jeszcze kwestia tego rodzaju,ze nie miescimy sie wszyscy do auta-bo brak miejsca na trzy foteliki dziecięce...Moj mąż ma też motor i ja zawsze powtarzam "Słuchaj,ja się z dziećmi mieszczę do auta,a Ty przecież masz swój motor"
Niech kupi kubraczek na zime i śmiga

Jejku,jak dobrze,że ja prawo jazdy robiłam 16lat temu-Matko,jak to zleciało!!Teraz to uwaliłabym chyba na pierwszym pytaniu...człowiek już nabrał takiej wprawy i wyrobił swój własny styl,że nie wyobrażam sobie teraz siąść do auta z instruktoerm-jego widok już spdowodowałby że oblałabym się i rumieńcem i w ogóle...

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:

Amorcio,
gratulacje-ja dobrze wiem,co znaczy przespać całą noc-ja po pierwszym dziecku, dostąpiłam tego zaszczytu po dwóch latach!!!

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Oj, jak ja pamiętam że też wracałam do swoich fotek z okresu karmienia-i teraz po czasie załuję,że bardziej wówczas w staniki nie zaiwestowałam,a gdybym miała dobrze dobrane,bo normalnie mogłabym uchodzić za "żelkę"
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 13:28   #6656
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Ooo no to powodzenia fajnie by było, jakbyśmy tego samego dnia miały co to by było za wsparcie!

Ania jestem z Tobą, trzymam kciuki!!!

Dzień dobry
Tego samego dnia, to raczej nie uda się. Dzwoniłam umówić się na konsultację chyba w zeszłym tyg, to były jeszcze wolne terminy na 4,11,18 grudnia. Mam nadzieję, że jeszcze będa, a ja nie to bedę tam skomleć pod tą recepcją Na 4 go nie wyrobię się na pewno, a ten 18ty byłby w miarę optymalny, bo wzięłabym 4 dni wolnego przed świętami + Wigilia (albo w Wigilię bym zajechała do pracy, bo na ogół tylko do 12:00) i potem myślę po Świętach mogłabym wrócić do pracy.
Tak bym bardzo chciała, żeby się udało.....Muszę do tego czasu przeszkolić w pracy dwie całkowite "świeżynki", żeby dały radę mnie
zastąpić, choć i takmam nadzieję, że dam radę być pod mailem.

P.S. Wczoraj coś na pewno było nie tak z Wizażem, bo ja też próbowalam bez końca.

Jak informatycy namierzą na jakich stronach ja siedzię w pracy, to dopiero będzie....
Stary 2012-11-21, 14:12   #6657
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Tego samego dnia, to raczej nie uda się. Dzwoniłam umówić się na konsultację chyba w zeszłym tyg, to były jeszcze wolne terminy na 4,11,18 grudnia. Mam nadzieję, że jeszcze będa, a ja nie to bedę tam skomleć pod tą recepcją Na 4 go nie wyrobię się na pewno, a ten 18ty byłby w miarę optymalny, bo wzięłabym 4 dni wolnego przed świętami + Wigilia (albo w Wigilię bym zajechała do pracy, bo na ogół tylko do 12:00) i potem myślę po Świętach mogłabym wrócić do pracy.
A widzisz, mi wcześniej zależało bardziej na terminie 18.12 to podobno był przeludniony a na konsultacji byłam dużo wcześniej, bo 03.10. A;le teraz się cieszę, że stanęło na 14.12 bo będę miała do końca roku wolne to i do siebie spokojnie dojdę. Też będę musiała z domu pracować, nie ma lekko ale ja tam się cieszę, bo co ja będę robiła

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:13   #6658
horo_2
Zadomowienie

Sprawczyni mojego brzydkiego brzucha chciałaby przywitać się z ciotkami z forum
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG-20121121-00062.jpg (39,9 KB, 30 załadowań)

Stary 2012-11-21, 14:26   #6659
Saba08
Zadomowienie

Amorcio gratulacje!!!
A Celina nie przejmuj się - @ mogła Ci się z powodu stresu przesunąć, a piersi jeszcze będą się kształtować i na pewno będą śliczne!!!
Horo jaka słodziutka!!!! Też się witamy A Ty to super laska jesteś, niejedna kobieta po nawet 1 dziecku nie wygląda tak świetnie tak jak Ty po 4

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-11-21 o 14:29
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:43   #6660
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Pan dr to już chyba sam odlicza kiedy w końcu będziesz po operacji
Przypomnij jaki masz rozstaw ? żebyś nie przesadziła z tą szerokością w drugą stronę
Myu zmierzyłam się jeszcze przed chwilką dla pewności i wychodzi 20,5cm. Tylko jak tak patrze na te moje resztki po ciąży to jakoś jakby rozłaziły się na boki. Ja przegiąć nie chcę, tylko sugeruję się tym co dostałam w mailu i mnie ciekawość zżera teraz Poczekam na odpowiedź, aż się jej doczekać nie mogę. Heh no i jakimi argumentami pan dr się jeszcze posłuży. Poza tym, że będą 3 implanty do wyboru to podkreślili, że te dodatkowe 15 lat gwarancji u Sebbina jest na wymianę gdyby się zrobiła torebka przykurczowa, czy coś w tym rodzaju a że Mentor takowej nie posiada

Ilonko no to jeden fotelik na przodzie a Ty czy tż między dwoma dzieciaczkami z tyłu. A jak i tak miejsca brak to do bagażnika Trza sobie jakoś radzić w życiu i kombinować

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-11-21 o 14:45
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości