Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 14:41   #421
Atena564
Zadomowienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Po pierwsze dzięckuję za wszystki kciuki. Po drugie wizyta była straszna.
Na poczatku miło, byliśmy razem na wizycie i on mówi żebym sie przygotowała do badania, ja się pytam czy do usg z pełnym pęcherzem czy pustym powinnam być, a on ,,jakie usg?" , ja mówię że no dzisiaj, a on ,,e e" (świetna odpowiedź-zamiast słowa ,,nie"). Ja pytam czemu a on że na pierwszej wizycie pewnie mówił, że w ciaży robi sie 3 usg, w 10-14 tyg, 20-24 i pod koniec ciąży. I tyle, chyba że po badaniu ginekologicznym stwierdzi, że coś jest nie tak. A tak to nie ma na życzenie. Że mozemy zmienić lekarza. Wogóle był arogancki, spytał się gdzie pracuję- jak powiedziałam że jako asystentka, to mi się pyta czy dyrektor też słucha moich poleceń?! jak siedziałam ogólnie zdenerwowana to on mówi do tż ,,co, wkurzona jest na mnie?!" A ja mówię ,,jestem zdenerwowana i mi przykro". On czemu a ja mówię że w niedzielę bolał mnie brzuch, bo myłam podłogę i że czekałam 4 tygodnie żeby zobaczyć znowu dziecko, a on ,,a jak jutro coś panią zaboli to też pani do mnie jutro przyjdzie na usg? to moze niech pani kupi sobie własne usg jak Angelina Jolie i robi sobie codziennie" Potem tż spytał się czy jego zdaniem warto jest robić testy genetyczne, a ten mówi, że już za późno. . Coś zaczął się motać że białko papp-a wykrywa się do 13 tyg. Ja mówię że chodzi o test potrójny (czyli papp-a, estriol i beta) i że czytałam że do 20 tyg się go wykonuje. To znowu zaczął się motac i w końcu przyznał mi rację. Dodam że to badanie było prywatnie w ramach luxmedu... żałuję że nie spytałam się go czy jak pacjentka w 17 tyg. przychodzi do niego prywatnie do gabinetu to czy tez jej odmawia usg już to widzę....

Oprócz tego zbadał mnie na fotelu i powiedział że wszystko super
Masakryczny ten lekarz
za to że dobrze z dzieciaczkiem
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:42   #422
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Ja do lux-med chodze od 4 lat, od tgeo czasu nie byłam państwowow i zawsze jestem zadowolona, też mam usg na każdejw izycie więc to nie caly lux-med przynajmniej nie krakowski nawte mi ostatnio dali ankiete po wizycie u gina co myslę

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

dzisiaj się ze mnie śmiał, że przecież mi się nie da usg odmowić:P
a ja cipa jestem i czasem nie umiem postawić na swoim.. chyba,że z góry wiem że mam być źle nastawiona.. to wtedy ktoś ma przekichane

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Axella dla męża to super, jeden problem z głowy

Gold fish mój gin też generalnie uznaje 3 usg w ciąży, chyba, że są komplikacje, a ja chodzę prywatnie. Także w tym nie ma nic złego, ale komentarze Twojego gina niedopuszczalne!
Przynajmniej mógł Ci serduszko posłuchać to też dużo daje, przynajmniej mi.
tak-rozumiem brak usg ale komentarzami przesadził

to jeszcze nie mąż ale spoko,już niedługo,więc może być..
cieszę się nieziemsko

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:43   #423
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Mój pies też marzy o Świętach
O matko cudnyyy

axella ogromnie się cieszę Udało się i w końcu będzie Wam łatwiej

gold-fish to jest masakra Ja tez zaniemówiłam na ostatniej wizycie w enel-medzie. Na arogancję niektórych lekarzy nie ma sposobu... Najlepiej ich unikać jak ognia. Zmień lekarza.
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:45   #424
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
a ja cipa jestem i czasem nie umiem postawić na swoim.. chyba,że z góry wiem że mam być źle nastawiona.. to wtedy ktoś ma przekichane

tak-rozumiem brak usg ale komentarzami przesadził

to jeszcze nie mąż ale spoko,już niedługo,więc może być..
cieszę się nieziemsko
ja do mojego chodzę ze 3-4 lata i dzisiaj jak przyszłam to go zapytałam czy będzie usg dowcipne czy przez brzuch bo tatuś chce zobaczyć nie dałam mu opcji brak usg:P
Stary 2012-11-21, 14:47   #425
vvgh
Wtajemniczenie

Do 25.11. 21% zniżki na wszystko w C&A !
Stary 2012-11-21, 14:48   #426
Aaś
Zakorzenienie

gold-fish zmień lekarza i się nie przejmuj. ja też jak chodzę do gina po skierowania na badania to dostaję też na usg bo oni razem z wizytą nie robią (przynajmniej w stolicy )
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:49   #427
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
właśnie dopytałam w pracy i nie ma żadnej karencji więc jak się zbierze chętne 50 osób to dostanę 1100 zł
No to trzymam kciuki bo to nie mała kwota

Cytat:
Hej

Mysiaza wizytę

Ash pa pa Miłego wypoczynku

Dziewczyny dzwonię dzisiaj zapisać małego do ortopedy do kontroli.
I co ?
I pan mówi "nie ma już zapisów na ten rok"
a ja się pytam "a prywatnie?"
na co pan " a prywatnie to na piątek"
Więc idziemy w piątek za 120 zł Taki mamy świetny system!

Z tego wynika, że zanim się dziecko urodzi trzeba je zapisać do ortopedy (bo jak ma miesiąc to jest pierwsza kontrola).
Ehhh nasz ochany kraj mnie dobija

Cytat:
Napisane przez Sateczka Pokaż wiadomość
Witajcie Kobitki,
przepraszam za bardzo długą ciszę. Codziennie czytałam co słychać u Was. U nas powoli stabilizuje się, ale jak niektórzy pamiętają ciąża wysokiego ryzyka zagrożona, po 2 stratach (obumarła, pozamaciczna). Nie zaginęliśmy w akcji a oszczędzamy Wam swego stresu. Dużo mi daje czytanie Waszych przeżyć... jednak nie chcę obciążać swoimi.
Jesteśmy po badaniach genetycznych (28.X) i wszystko super, krew również.
Aktualnie czekamy jeszcze 2-3 tyg by sprawdzić jak kolejny etap rozwoju...oraz co mamy między nóżkami )) Jak uwierzę, że tym razem udało się to uaktywnię się...ale nie przerzucajcie mnie proszę do zaginionych **

Kielce jak we mgle )
Witaj ponownie i nie martw się!!!Wszystko napewno będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
A jak się mogę dowiedzieć czy u mnie lub męża nie mamy takiego ubezpieczenia ono się jakoś nazywa? Dobrowolne ubezpieczenie od wypadków??
No ja tam nie wiem,ale jak mąż robił w dużym zakładzie pracy jak rodziłam pierwszego synka to dostał z PZU 1200zł , ale to też chyba było ubezpieczenie grupowe bo kwota dla każdego w tym zakładzie była stała za urodzenie dziecka czy coś innego

Cytat:
U nas w tamtym roku choinka była przywiązana do sufitu
a w tym to chyba ją na suficie zamontujemy
Hahah no przy dzieciach tak to już jest U mnie w tamtym roku mase bombek poszło przy ubieraniu choinki, w trakcie jej stania i rozbieraniu

Cytat:
TZ DOSTAAAAAAAAAAAAŁ TĘĘ PRAAAAACĘĘĘĘĘ!!!!
aż się zryczałam w pracy... dziękuję Wszystkim i każdej z osobna za kciuki!!!

Jupiiiiiiiiii Ogromne gratulacje dla TŻ!!!! I obyście szybko wyszli na prostą: oklaski:

Cytat:
Moje ulubione skarpeciochy
Kurka coś nie widzę Twoich zdjęć

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
super, a jaki termin wybraliście?

zazdroszczę
kurcze, szkoda że mój mi wczoraj tego nie zaproponował, a ja nie wiedziałam, że jest taka opcja info ponizej...

nie jest bezpieczne, brzuch nie może ,,wisieć w powietrzu" a w takiej pozycji własnie wisi

Po pierwsze dzięckuję za wszystki kciuki. Po drugie wizyta była straszna.
Na poczatku miło, byliśmy razem na wizycie i on mówi żebym sie przygotowała do badania, ja się pytam czy do usg z pełnym pęcherzem czy pustym powinnam być, a on ,,jakie usg?" , ja mówię że no dzisiaj, a on ,,e e" (świetna odpowiedź-zamiast słowa ,,nie"). Ja pytam czemu a on że na pierwszej wizycie pewnie mówił, że w ciaży robi sie 3 usg, w 10-14 tyg, 20-24 i pod koniec ciąży. I tyle, chyba że po badaniu ginekologicznym stwierdzi, że coś jest nie tak. A tak to nie ma na życzenie. Że mozemy zmienić lekarza. Wogóle był arogancki, spytał się gdzie pracuję- jak powiedziałam że jako asystentka, to mi się pyta czy dyrektor też słucha moich poleceń?! jak siedziałam ogólnie zdenerwowana to on mówi do tż ,,co, wkurzona jest na mnie?!" A ja mówię ,,jestem zdenerwowana i mi przykro". On czemu a ja mówię że w niedzielę bolał mnie brzuch, bo myłam podłogę i że czekałam 4 tygodnie żeby zobaczyć znowu dziecko, a on ,,a jak jutro coś panią zaboli to też pani do mnie jutro przyjdzie na usg? to moze niech pani kupi sobie własne usg jak Angelina Jolie i robi sobie codziennie" Potem tż spytał się czy jego zdaniem warto jest robić testy genetyczne, a ten mówi, że już za późno. . Coś zaczął się motać że białko papp-a wykrywa się do 13 tyg. Ja mówię że chodzi o test potrójny (czyli papp-a, estriol i beta) i że czytałam że do 20 tyg się go wykonuje. To znowu zaczął się motac i w końcu przyznał mi rację. Dodam że to badanie było prywatnie w ramach luxmedu... żałuję że nie spytałam się go czy jak pacjentka w 17 tyg. przychodzi do niego prywatnie do gabinetu to czy tez jej odmawia usg już to widzę....

Oprócz tego zbadał mnie na fotelu i powiedział że wszystko super
Kur....w....a co za typ???? Ja bym zmieniła lekarza i to na już! Masakra jedna wielka co za cham!!!

Cytat:
W wiadomościach by o nas mówili: "49 ciężarówek na pokładzie samolotu. Czy to możliwe?"
Albo w "Trudne sprawy" hahahaha!!
: hahaha:

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:49   #428
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
O matko cudnyyy

Ona się cieszy, bo wie że dostanie coś do jedzonka dobrego

TŻ kupił lotto, trzymajcie kciuki, może wygram miliony, to Wam postawię bilet samolotowy
Stary 2012-11-21, 14:51   #429
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Ona się cieszy, bo wie że dostanie coś do jedzonka dobrego

TŻ kupił lotto, trzymajcie kciuki, może wygram miliony, to Wam postawię bilet samolotowy
a nocleg tez?

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:51   #430
Aaś
Zakorzenienie

axella gratulacje dla tżta
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:52   #431
vvgh
Wtajemniczenie

A teraz widać zdjęcie skarpetek?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skarp.jpg (115,7 KB, 8 załadowań)
Stary 2012-11-21, 14:52   #432
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
a nocleg tez?
Ach, co mi tam, niech będzie!
Stary 2012-11-21, 14:53   #433
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

vvgh,Atena oooo tak,i dla kazdej to co sobie tylko zazyczy
Tylko Wy bedziecie na pokladzie,zero obcych wiec mozna robic co sie chce
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:54   #434
vvgh
Wtajemniczenie

AAAAAA, muszę je kupić dla bobo http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...owlęta//Obuwie i skarpetki/Obuwie/72026/1
Stary 2012-11-21, 14:55   #435
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Ej,parówy!
Za mniej więcej godzinkę wrzuce foto brzucholca
Tylko bez zje*ek,że za wiele przytyłam

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-21, 14:55   #436
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Do 25.11. 21% zniżki na wszystko w C&A !
ale tylko on-line czy w stacjonarnych sklepach też??
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:56   #437
vvgh
Wtajemniczenie

kurde, nie dziala link ;/
Te drugie tu: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...ie i skarpetki te misio skarpetki

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Ej,parówy!
Za mniej więcej godzinkę wrzuce foto brzucholca
Tylko bez zje*ek,że za wiele przytyłam
AHAHAH ok parówo
Stary 2012-11-21, 14:57   #438
candace1
Zakorzenienie

Pisałyście o cenach w USA. No a myslicie, że dlaczego ja w zasadzie kupuję tylko tam?
Nienawidzę chodzić po CH u nas w kraju a już na pewno nie w trakcie wyprzedazy - syf, kiła i mogiła
I podziwiam osoby, które nie tylko lubią ale jeszcze potrafia coś kupić fajnego, bo ja nie umiem
Dlatego zamawiam ze sklepów zagranicznych.

Doskonale rozumiem twojego TŻta lonely_lady ja też lubię rzeczy markowe ale nie za znaczek tylko za jakość...
I szczerze jak mam kupić sukienkę z ZARY dla córeczki za 150 zł a w USA Ralpha Laurena za 80zł na wyprzedaży to wiadomo co wybiorę

Zjadłam chipsy i 2 miseczki zupy pomidorowej z ryżem.. i jestem głodna

Oczywiście nie posprzatałam a juz nie mogę patrzec na ten syf.
Jutro nie właczam kompa tylko od razu idę sprzatać (tiaaa jasne)...
Stary 2012-11-21, 14:59   #439
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Sateczka trzymam mooocno
Ja stracilam raz malenstwo,4 lata temu,i teraz jak sie udalo kolejny raz,staralam sie wierzyc ze wszystko bedzie dobrze,ale ciegle jakies schizy,obiecalam sobie w ze w 12 tyg po badaniach genetycznych jak dowiem sie ze wszystko ok,to pakuje ciuchy w ktore sie nie mieszcze,ale za bardzo sie balam,ze jak je wyniose to cos sie stanie Teraz jestem w 15 i uswiadomilam sobie ze musi byc dobrze,nic zlego nie moze sie wydarzyc,i spokojnie dojade w maju na porodowke i urodze zdrowego dzieciaczka
Tobie tez zycze takiej wiary,bo napewno tak bedzie !!!!
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:59   #440
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Pisałyście o cenach w USA. No a myslicie, że dlaczego ja w zasadzie kupuję tylko tam?
Nienawidzę chodzić po CH u nas w kraju a już na pewno nie w trakcie wyprzedazy - syf, kiła i mogiła
I podziwiam osoby, które nie tylko lubią ale jeszcze potrafia coś kupić fajnego, bo ja nie umiem
Dlatego zamawiam ze sklepów zagranicznych.

Doskonale rozumiem twojego TŻta lonely_lady ja też lubię rzeczy markowe ale nie za znaczek tylko za jakość...
I szczerze jak mam kupić sukienkę z ZARY dla córeczki za 150 zł a w USA Ralpha Laurena za 80zł na wyprzedaży to wiadomo co wybiorę

Zjadłam chipsy i 2 miseczki zupy pomidorowej z ryżem.. i jestem głodna

Oczywiście nie posprzatałam a juz nie mogę patrzec na ten syf.
Jutro nie właczam kompa tylko od razu idę sprzatać (tiaaa jasne)...
A na jakich stornach kupujesz?
Stary 2012-11-21, 15:05   #441
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
ale tylko on-line czy w stacjonarnych sklepach też??
tlyko on-line, jutro powinien przyjść szlafroczek dla pączka wczoraj wysłalli już z niemiec
Stary 2012-11-21, 15:06   #442
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
A na jakich stornach kupujesz?
Kliknij w mój podpis

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Sateczka trzymam mooocno
Ja stracilam raz malenstwo,4 lata temu,i teraz jak sie udalo kolejny raz,staralam sie wierzyc ze wszystko bedzie dobrze,ale ciegle jakies schizy,obiecalam sobie w ze w 12 tyg po badaniach genetycznych jak dowiem sie ze wszystko ok,to pakuje ciuchy w ktore sie nie mieszcze,ale za bardzo sie balam,ze jak je wyniose to cos sie stanie Teraz jestem w 15 i uswiadomilam sobie ze musi byc dobrze,nic zlego nie moze sie wydarzyc,i spokojnie dojade w maju na porodowke i urodze zdrowego dzieciaczka
Ja mam podobnie...Takie goopie myslenie, że w każdej chwili moze się coś wydarzyć.
Ale musimy być dobrej mysli i trzymac za siebie nawzajem kciukaski
Stary 2012-11-21, 15:12   #443
Sateczka
Raczkowanie

Dziękuję Dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy.
Będę informowała na bieżąco

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Sateczka trzymam mooocno
Spakowałam już swoje ciuszki, mam nowe, większe...a niebawem (styczeń zakupy) także i candace1 będzie miała pełne ręce roboty ** (współczuję i Tobie Kochana)....

Fajnie być z Wami
Sateczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 15:14   #444
xal
Zakorzenienie

Cytat:
poza tym nie ma koloru w który mogłabym się ubrać "elegancko" prócz czarnego :/ moja karnacja mnie dobija
Jakiś odcień błekitnego ...

I gratulacje za pracę dla TŻta, teraz ma Cię traktować jak królową, za to, że tak dzielnie to znosiłaś.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 15:17   #445
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
teraz kurde marzy mi się potajemny ślubik tylko we dwoje
wiem,że rodzice by mi nie darowali... i nie wypada..
ale tak mi się marzy..
oj nie rób tego rodzicom i sobie ... moze teraz wyobrażasz sobie że to by było takie mega romantyczne (tak widzi się w komediach romantycznych ) a skończyłoby się na szybkim ślubie i pustce... bo ten moment, ta radość fajnie jest dzielić z najbliższymi- rodzinom, przyjaciółmi

już jesteśmy po pierwszych ,,wyjaśniajacych" rozmowach z luxem... do tego lekarza nie wrócę

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 15:18   #446
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
mmm... lody z maca z polewą czekoladową... mhmmm...

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

a czy wam też tak chce się pić ostatnio? bo ja 3l plynów wypijam codziennie i jeszcze w nocy się budze na picie
Dobrze, że maca mam daleko...... bo ślinka mi sie zebrała w kącikach ust

Ja też dużo piję, i dużo sikam
Stary 2012-11-21, 15:19   #447
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Jakiś odcień błekitnego ...

I gratulacje za pracę dla TŻta, teraz ma Cię traktować jak królową, za to, że tak dzielnie to znosiłaś.
w błękicie wyglądam niezdrowo blado
chyba że bym się natryskowo opalila,i coś w beżach.. ale to takie sztuczne.

taaaa tż mnie jak królową

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-21, 15:22   #448
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dziewczyny, pisałyście ostatnio coś o ubezpieczeniach. Jak to z nimi jest, bo przyznam, że jestem zielona w tym temacie. Jak urodzi się dziecko to wypłaca jakieś pieniądze firma lub pracodawca? Ja pracuję u osoby prywatnej, ale teraz sama opłacam sobie składki, żeby później brać pieniądze więc zastanawiam się jak wyglądałaby sprawa z tym ubezpieczeniem.
Stary 2012-11-21, 15:25   #449
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
rzuciłyby prace
e tam, może też byłyby w ciąży
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 15:26   #450
xal
Zakorzenienie

Cytat:
w błękicie wyglądam niezdrowo blado
chyba że bym się natryskowo opalila,i coś w beżach.. ale to takie sztuczne.
Ten błękit mi pasuje do rudości ... nie wiem czy oglądasz serial CASTLE. Ten tytułowy bohater ma córkę rudą, blada cera i niebieskie oczy. I kiedyś był odcinek jak dobierała suknię na jakiś bal i własnie o ile dobrze kojarzę doradzono jej błekit (albo zieleń, ale raczej błękit to był) i to ładnie podkresliło oczy i kolor włosów.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości